Перейти до змісту

Про що говорить місто

lbladko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 година тому, sergkots сказано:

Держава має мати систему стримувань - СБУ, прокуратура, поліція, ДБР, НАБУ та інше. Кожні з них мають не давати депутату, чиновнику красти (у різних формах крадіжок) наші гроші (податки), не давати олігархам переваг в економічній конкуренції. Так, що не лише виборець винен в тому, що у нас зараз.

Можна переглянути статут (чи як правильно тепер називається) кожного з цих відомств і подивитись чим вони мають займатись. Судячи з твоїх слів, всі вони - мають шпигунів свої поставити біля "кожної підозрілої особистості"? Крім того,наприклад, хіба поліцаї без заяви (звернення) - можуть розпочинати розслідування?

Я не виправдовую їх, навпаки, вважаю що ці всілякі дебеери з наЇбу і т.п. - марна трата грошей і окозамилювання.

• Відповідей 2,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
3 годин тому, Zheny@ сказано:

І ще поясни мені, ..., яким боком тут "зелена влада" ?

Не треба провокувати суспільство і відповідати на питання (с) Зеленський.

• -1 4
Опубліковано
7 годин тому, Bliksss сказано:

,то те що маємо - саме через виборців...

5 годин тому, Bliksss сказано:

Твій голос - ніц не вартий.

Добре, що я не маю ніякого відношення до цього цирку. 

• -1 2
Опубліковано
10 хвилин тому, Zelensky сказано:

Добре, що я не маю ніякого відношення до цього цирку. 

добре - там де тебе нема ;)

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
Опубліковано
3 годин тому, Bliksss сказано:

Можна переглянути статут (чи як правильно тепер називається) кожного з цих відомств і подивитись чим вони мають займатись. Судячи з твоїх слів, всі вони - мають шпигунів свої поставити біля "кожної підозрілої особистості"? Крім того,наприклад, хіба поліцаї без заяви (звернення) - можуть розпочинати розслідування?

Я не виправдовую їх, навпаки, вважаю що ці всілякі дебеери з наЇбу і т.п. - марна трата грошей і окозамилювання.

Судячи з моїх слів вони один одного не чіпають та домовляються між собою.

Приклад:

Губернатор Б. починає активно бізнесувати (звісно люди підставні). Діяльність його підприємства попадає в поле зору податкової - вони бачать, що там як мінімум є проблеми із ПДВ. Починається перевірка, але керівництво отримує дзвінок - їх не чіпати. Перевірка закінчується, пишеться якась лабуда, підприємство хімічить далі. 

Таких прикладів купа, і великий бізнес, що знайомий із нашими реаліями не йде в Україну без серйозної "криші". А всі наші "великі бізнесмени" давно вже пов'язані із владою.

• Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
12 хвилин тому, sergkots сказано:

А всі наші "великі бізнесмени" давно вже пов'язані із владою.

прям Америку відкрив... і що робити? я - пропонував би - націоналізацію майна цих бізнесменів, а от деякі бордівчани, кажуть що треба понять і простіть (податкову амністію зробити)... Мені дуже подобається - китайський варіант боротьби з корупцією - швидко, дешево і дієво :mdr:

Змінено користувачем Bliksss
  • Дякую! 1
Опубліковано
59 хвилин тому, Bliksss сказано:

прям Америку відкрив... і що робити? я - пропонував би - націоналізацію майна цих бізнесменів, а от деякі бордівчани, кажуть що треба понять і простіть (податкову амністію зробити)... Мені дуже подобається - китайський варіант боротьби з корупцією - швидко, дешево і дієво :mdr:

Про бізнесменів які із владою зрослись:

Має бути верховенство права та невідворотність покарання. Те, що ти пропонуєш вже було - нічого доброго воно нікому не принесло. 

Про представників влади:

От цих можна і треба :mdr: так як ти пропонуєш.

І ти хотів перечитувати статути тих служб, а я тобі кажу що то вже марно робити - влада використовується практично всіма для персонального збагачення. І вони чудово розуміють, що потрібно просто вчасно поділитись і все буде ок. А принципових навчились з'їдати.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
13 часов назад, Bliksss сказал:

Мені дуже подобається - китайський варіант боротьби з корупцією - швидко, дешево і дієво :mdr:

Метод тов. Сталіна більш ефективний

Змінено користувачем weldermaster
Опубліковано
4 часа назад, Cherman сказал:

Зварювальник, а ти точно впевнений, що при такому диктаторі, як Сталін, будеш знаходитись по "правильну" сторону решітки?

Я про корупцію. Зловили тебе на корупції - отримуй червоним сапогом по рожі. З нашими по іншому не можна.

Опубліковано
47 минут назад, Cherman сказал:

Те, що партійні шишки та звичайні люди жили в абсолютно різних умовах - це не корупція? Та й взагалі, тебе би першого до стінки поставили, як непмана, тобто підприємця, жінку і родичів відправили би в концтабір, дітей - в дитячий будинок.

Ти дядя так і нічого і не зрозумів. 

• -1 1
Опубліковано
1 час назад, Cherman сказал:

Те, що ти совкодрочер, я цілком зрозумів.

А чого так за їх переживаєш? Невже сам сидиш на подяках від пересічних? Тут порєшав, там порєшав, з тих бабло збив?

• -1 1
Опубліковано
7 минут назад, weldermaster сказал:

А чого так за їх переживаєш? Невже сам сидиш на подяках від пересічних?

От де ви, бл..., такі беретесь? Чи то епідемія така?

• Дякую! 1
Опубліковано
1 минуту назад, Cherman сказал:

Вже декілька років, як борду захопили довбойоби.

Так проблема в тому, що хвороба косить і досвідчених бордівчан.

Опубліковано
12 минут назад, Cherman сказал:

Канєшно, тільки на них і сиджу. Ой, вибач, піду двері відкрию, якраз чемоданчик з подякою грошима привезли.

Вот бачиш хто ти. А міг би бути порядною і чесною людиною, працювати на заводі. Срамота..

Опубліковано (змінено)
26 minutes ago, Cherman said:

Кортінг(чи який в тебе там нік був раніше), хватить вже.

чоловік реально невдячною справою займається - виробництвом. Це тобі не кєфіром торгувати ))

Змінено користувачем yu2007
Опубліковано
18 minutes ago, Cherman said:

Віталька ж був якимось джуном-недотепою. А чого недотепою, бо все жалівся на відсутність грошей. А айтішніки на це, зазичай, не жаліються. :D

Помилився, буває))

Опубліковано
В 30.07.2021 в 22:32, Bliksss сказал:

Ти мене не зрозумів. Варто розрізняти що ми хочемо і що ми можемо. Якщо мова про хочемо, то я також за розстріл казнокрадів і націоналізацію незаконно приватизованого. Але давай будемо реалістами... Не буде влада сама себе розстрілювати чи люди Ахметова у владі не відбиратимуть в Ахметова заводи. Той самий китайський варіант не працює, Китай і досі сильно корумпований та й ті розстріли як ковбаса в СРСР: всі чули, але ніхто не бачив.

Хоча якщо тобі від того легше, що ми ніби-то маємо можливість постійно лякати олігархів націоналізацією, то хай так буде. ;)

Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

Ти мене не зрозумів. Варто розрізняти що ми хочемо і що ми можемо.

та добре я розумію, що так як я хочу - не буде, але ж перед кожними виборами - саме так і обіцяють, типу - повернемо вкрадене олігархами у власність держави. в результаті - буй.

Я звісно на ці обіцянки не ведусь, але, багато людей вірять. Тоді, хоч за пусті обіцянки потрібно притягувати якось до відповідальності...

• +1 1
Опубліковано
38 минут назад, Bliksss сказал:

Тоді, хоч за пусті обіцянки потрібно притягувати якось до відповідальності...

43 минуты назад, nickel сказал:

Але давай будемо реалістами... Не буде влада сама себе розстрілювати

• Ха-ха 2
  • +1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
4 minutes ago, Zelensky said:

Доречі про Макдональдс.

Ніби вже скоро відкриття в Луцьку.

Ну нарешті, слава богу, дожили! Вам зовсім поряд з роботою, еге ж? Будете відвідувати?)

Опубліковано
6 minutes ago, Zelensky said:

Доречі про Макдональдс.

Ніби вже скоро відкриття в Луцьку.

Логічно б виглядало на 1 вересня влаштувати колапс відкриття. Але щось ззовні не дуже наразі схоже на наближення свята. 

Опубліковано
45 хвилин тому, yu2007 сказано:

Ну нарешті, слава богу, дожили! Вам зовсім поряд з роботою, еге ж? Будете відвідувати?)

Це навряд чи. Фастфудом намагаюсь не харчуватись. Хіба, якщо у відрядженні де.

Опубліковано
3 годин тому, Zeiss сказано:

Логічно б виглядало на 1 вересня влаштувати

десь вроді бачив бігборд про відкриття 23 серпня...

3 годин тому, Zeiss сказано:

Але щось ззовні не дуже наразі схоже на наближення свята.

так отож. щось дуже слабо віриться....

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...