Перейти до змісту

Про що говорить місто

lbladko

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
5 часов назад, yu2007 сказал:

Ну нарешті дочекались ))

о десятій вечора їхав повз Там Там, дивлюсь, майже з моста вся права полоса зайнята, подумав, чи світлофор погано працює, чи аварія якась, чи дорожні роботи, що затор, а нє, просто купа придурків в авто чекає своєї черги заїхати в Мак Авто чи як воно там називаєтся, жесть :blink:

• Ха-ха 2
Опубліковано
16 minutes ago, MANJAK11 said:

о десятій вечора їхав повз Там Там, дивлюсь, майже з моста вся права полоса зайнята, подумав, чи світлофор погано працює, чи аварія якась, чи дорожні роботи, що затор, а нє, просто купа придурків в авто чекає своєї черги заїхати в Мак Авто чи як воно там називаєтся, жесть :blink:

Шо ти панімаєш, замовити гамбургер з власної дуповозки - це ж ні з чим не порівнюване відчуття на все життя!))

• Ха-ха 8
Опубліковано
1 hour ago, MANJAK11 said:

Ти не шариш, це традиція така. Це ж можна буде потім понтуватись що був аж в маці!

І пофігу, що воно цілодобове і буде працювати і далі <_<

2127023_800.jpg

• +1 1
Опубліковано (змінено)
2 годин тому, vampirich сказано:

Галя балувана! Во!

не спорю, мож дешевше та ситніше, але - смак ну геть не той.

Я не фанат мака, як і взагалі фастфудів/напівфабрикатів, але, коли виникає потреба - краще піду в мак чи кфс, ніж в невідому ригайлівку.

P.S. Я ажіотаж навколо відкриття маку - не дуже розумію зовсім не розумію, але, ну захотілось людям простояти кілька годин в черзі, щоб зробити фото селфі, ну і добре - їхнє право, не треба ж казати - "вот лошари - ніколи мака не бачили", але, це не стосується тих - хто стояв в черзі на макдрайв аж на мосту :mdr:

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано

Просто в Луцьку нема ніяких цікавих івентів.

А людська цікавість страшна штука.

Проводили досліди.

Садовили людину в кімнату,де взагалі нічого нема .

Нічого,лише кнопка,натиснувши на яку людину било струмом.

Так от від повної відсутності чого небудь,якихось подій, люди починали натискати ту кнопку,добре знаючи результат.

Нудьга ще й не до такого доведе.

Чим далі,тим більше в сучасному світі люди просто не знають,чим себе зайняти,на що вбити час.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
29 хвилин тому, weldermaster сказано:

Не слухайте Блікса. Не має там нічого такого в тому маку. Звичайний фастфуд. Американське їдло.

@weldermaster  не шукай допомоги на борді, звернись до спеціалістів...поки білочка тебе зовсім "не взяла в оборот"...

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
36 хвилин тому, Nokian сказано:

Просто в Луцьку нема ніяких цікавих івентів.

тут не поспориш, їх - нема, але, те що "заходить" в інших містах, в Луцьку - не пройшло... хз, чи вже надивились по закордонах, чи просто - "Галя балувана"...

P.S. Я думаю, аквапарк - "зайде на ура".

Опубліковано

Мене більш цікавить чого відкриття маку викликало скільки сичання, шипіння, ненависті і палаючих дуп... Ну не нравицця - не їж. Ніхто не заставляє туди йти. Відкрили то й відкрили. Чи то вже скрєпи потихеньку з півночі заносить?

• +1 8
Опубліковано
9 минут назад, Bliksss сказал:

@weldermaster  не шукай допомоги на борді, звернись до спеціалістів...поки білочка тебе зовсім "не взяла в оборот"...

Білочки це в тебе.

Опубліковано
58 хвилин тому, Bliksss сказано:

тут не поспориш, їх - нема, але, те що "заходить" в інших містах, в Луцьку - не пройшло... хз, чи вже надивились по закордонах, чи просто - "Галя балувана"...

P.S. Я думаю, аквапарк - "зайде на ура".

Аквапарк окупається при ціні квитка 800 грн ,плюс має бути постійний трафік 

Ну і не дай бог хто втопиться,власника роздінуть.

Не буде в Луцьку ближчим часом.

Знаю багатьох людей,котрі на вихідні тупо їдуть з Луцька.

Де цікавіше.

• Cумний 1
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано

З такими чергами маркетологи макдональдсу ще й носом крутили не хотіли тут відкриватись , пізнесмени від бога 

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
35 минут назад, case_l сказал:

З такими чергами маркетологи макдональдсу ще й носом крутили не хотіли тут відкриватись , пізнесмени від бога 

Це в перші дні/тижні. Побочимо що там через 2-3 місяці.

Опубліковано
5 хвилин тому, weldermaster сказано:

Це в перші дні/тижні. Побочимо що там через 2-3 місяці.

це буде популярне місце паломництва школоти 

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
1 година тому, Nokian сказано:

Знаю багатьох людей,котрі на вихідні тупо їдуть з Луцька.

все правильно, а які розваги в Луцьку? генделик на воді, генделик в замку, все?

1 година тому, Nokian сказано:

Аквапарк окупається при ціні квитка 800 грн ,плюс має бути постійний трафік

але ж їдуть з Луцька, дехто, і 2 рази на місяць, ібо - навіть влітку , немає міського пляжу - з нормальним благоустроєм.

Опубліковано
18 хвилин тому, case_l сказано:

це буде популярне місце паломництва школоти 

і це добре, не будуть по дворах сидіти, хай краще в мак ідуть.

Опубліковано
1 година тому, case_l сказано:

це ж не маркетологи крутили носом, там принципова позиція, Мак - "ніколи і нікому не заносить", крім того - сам обирає місце де йому зручно.

Біля Променя - не дали, інакше - закривайте всі фудкорти, хоча, їм і так - гаплик, а Там-Там - вчасно підсуєтився і непогано заробить баблішка.

• +1 1
Опубліковано
2 годин тому, Nokian сказано:

Аквапарк окупається при ціні квитка 800 грн

Звідки такий точний розрахунок? А взагалі аквапарку звичайно Луцьку бракує, діти його люблять, але у нас не буде попиту по 800 грн, десь по 200-300 так. Треба ж брати до уваги рівень доходів

• +1 2
Опубліковано
39 minutes ago, SergLutsk said:

Звідки такий точний розрахунок? А взагалі аквапарку звичайно Луцьку бракує, діти його люблять, але у нас не буде попиту по 800 грн, десь по 200-300 так. Треба ж брати до уваги рівень доходів

Сантехнік з львівського аквапарку заходив за новим телефоном в Ювант і розповів))

А місцевий рівень доходів колись один бордівець пропонував визначати наступним чином: стаєш біля цуму і рахуєш, скільки автомобілів вартістю 20 (можна більше) тисяч доларів проїздить повз ЦУМ :) 

• Дякую! 1
  • Ха-ха 5
  • +1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...