Перейти до змісту

Про що говорить місто

lbladko

Рекомендовані повідомлення

• 1 місяць потому...
  • Відповідей 2,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Вчора був проїздом біля київського майдану і помітив срібний шест срібну стеллу, флагшток? Висотою десь 12-15 поверхів. В новинах ніде не знайшов інформації що це.

Можливо в когось є фото?

• +1 1
Опубліковано (змінено)
7 минут назад, Arden сказал:

Вчора був проїздом біля київського майдану і помітив срібний шест срібну стеллу, флагшток? Висотою десь 12-15 поверхів. В новинах ніде не знайшов інформації що це.

Можливо в когось є фото?

Так вказівка гідранта в кожному місті встановити максимально високий флагшток до 30-тої річниці. 170 млн грн з бюджетів різних рівнів. Дбл блд.

ПиСи пишуть, що в нас це за кошти мецената(-ів)

Змінено користувачем volks
  • Подобається 1
Опубліковано
23 хвилин тому, volks сказано:

Так вказівка гідранта в кожному місті встановити максимально високий флагшток до 30-тої річниці. 170 млн грн з бюджетів різних рівнів. Дбл блд.

ПиСи пишуть, що в нас це за кошти мецената(-ів)

Тобто, коли Вітя_Любі_Друзі будував пам'ятники в Києві за бюджетні кошти, і про*бав з жінкою своєю всі гроші фонду "Україна 3000", то це було норм? 

Схавали!  А хулі, Вітя ж хороший був, проти януковоща. Ми ж на Майдані заради нього стояли - йому можна!

• +1 3
Опубліковано

Бл@, ця традиція кивання на папірєдніків ніколи не закінчиться. Ковід перемогли, лікарняні відділення закриваємо - купа грошви вільних, пора мільярдні проєкти реалізовувати. А взимку можна й теплом патріотизму грітись. 

• +1 3
Опубліковано
6 хвилин тому, Zeiss сказано:

Бл@, ця традиція кивання на папірєдніків ніколи не закінчиться. Ковід перемогли, лікарняні відділення закриваємо - купа грошви вільних, пора мільярдні проєкти реалізовувати. А взимку можна й теплом патріотизму грітись. 

Стапе!

Це порівняння, друже мій! А як тим будеш знати хороший, а хто ні, без того, щоб порівняти??

так ото ж.

Опубліковано
2 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Стапе!

Це порівняння, друже мій! А як тим будеш знати хороший, а хто ні, без того, щоб порівняти??

так ото ж.

Давай порівняємо. Про які пам’ятники мова?

Опубліковано
3 minutes ago, Zheny@ said:

Стапе!

так ото ж.

Скочуємось в офтоп. Ок, порівняли: один проіпав гроші, другий теж хоче в історію ввійти як великий будівельник замість вирішення насущних проблем. Тільки після всього цього хто у виграші - явно не ми. 

• +1 1
Опубліковано

@Zheny@ 

Я раніше  вважав тебе одним з найбільш адекватних. Але чим далі- тим більше переконуюсь  в абсолютно протилежному.

Ти вже скотився до рівня відбитих зелебобів і порохоботів. Як нафіг різниця що робили папєрєднікі. Це ні на грамульку не виправдовує гідранта. Це по-перше.

По-друге, де я писав, що в юща це було норм? Я в той час на політичні теми взагалі не писав. Я почав вже за часів пороха. Є багато критичних постів про пороха. Наприклад, коли він безвізом хвалився. Але ж ти вже скотився до рівня @iiron і починаєш якусь дічь в мій бік писати, бо ж я бубочку образив.

Ти там любиш писати, що я упоротий. Так після твоїх постів про благі наміри палиці, після мого бану(за те, що обізвав виборців палиці нехорошим словом), після ось таких маразматичних спроб  відмазати гідранта дуже великі сумніви, хто з нас упоротий.

• Ха-ха 3
  • +1 4
Опубліковано
11 хвилин тому, sergkots сказано:

Про які пам’ятники мова?

В моєму пості - зайди по посиланню.

Там все чітко і ясно.

Опубліковано
59 хвилин тому, volks сказано:

Так вказівка гідранта в кожному місті встановити максимально високий флагшток до 30-тої річниці. 170 млн грн з бюджетів різних рівнів.

Є пруфи? Чи тобі теж знайома медсестра з електриком на вушко нашептали?

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

Тобто, коли Вітя_Любі_Друзі будував пам'ятники в Києві за бюджетні кошти, і про*бав з жінкою своєю всі гроші фонду "Україна 3000", то це було норм? 

Схавали!  А хулі, Вітя ж хороший був, проти януковоща. Ми ж на Майдані заради нього стояли - йому можна!

49 хвилин тому, Zheny@ сказано:

В моєму пості - зайди по посиланню.

Там все чітко і ясно.

Там посилання про лікарню. Але вище вже все розписали.

Опубліковано
1 час назад, Zheny@ сказал:

Є пруфи? Чи тобі теж знайома медсестра з електриком на вушко нашептали?

https://statewatch.org.ua/publications/ponad-170-mln-hrn-khochut-vytratyty-na-hihants-ki-prapory-z-nahody-nezalezhnosti/

• +1 2
Опубліковано (змінено)
1 година тому, sergkots сказано:

Давай порівняємо. Про які пам’ятники мова?

ну, давай хоча б той, що "Степану Андрійовичу"... не важко тобі відшукати кошторис того, що зараз називається пам'ятником?

до цього, треба додати вартість робіт з демонтажу, ну і в решті-решт, всі ж знали - що там ніколи не буде цього пам'ятника, саме в цій локації.

Але баблішко не один раз пішло, з бюджету, не з "пожертв". 

P.S. "Загальновідома практика", коли перед святом чи ще якимось "культурно-масовим заходом" державного рівня - просять "щось допомогти"...

зауважу - "бідноту не просять".

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
21 minutes ago, volks said:

А набуя? "Наша казна пуста, милорд! Нужно поднять уровень патриотизма!"?

А як же пам*ятник трампліну перед РАЦСом, його ж прибрати хочуть. Ужс, непорядок.

А ще бандера не вписується в новий план нової площі - це вже просто ну ні в які ворота.

<_<:sm110:

Змінено користувачем Ko3bMa
  • Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано (змінено)

Upd по трампліну:

http://www.volynpost.com/news/189258-u-lucku-bude-novyj-pamiatnyk-stepanu-banderi

У центральній частині Луцька встановлять пам’ятник одному з ідеологів та теоретиків українського націоналістичного руху Степану Бандері.
Про це йшлося у п’ятницю, 30 липня, під час сесії Луцькради.
Директор департаменту містобудування, земельних ресурсів та реклами Веніамін Туз зазначив, що місцем встановлення монументу визнали центральну історичну частину міста, зокрема площу у сквері між будинками Лесі Українки, 16а та Лесі Українки, 24.

Всьо ідьот па плану

Змінено користувачем Ko3bMa
Опубліковано
21 minutes ago, Zelensky said:

Хто знає, навіщо зелена влада планує зруйнувати пам'ятник С. Бандері в Луцьку?

Spoiler

hqdefault.jpg.ebde3c1c78f8d81a8246575f214a256f.jpg

• +1 2
Опубліковано
27 хвилин тому, Bliksss сказано:

ну, давай хоча б той, що "Степану Андрійовичу"... не важко тобі відшукати кошторис того, що зараз називається пам'ятником?

до цього, треба додати вартість робіт з демонтажу, ну і в решті-решт, всі ж знали - що там ніколи не буде цього пам'ятника, саме в цій локації.

Але баблішко не один раз пішло, з бюджету, не з "пожертв". 

P.S. "Загальновідома практика", коли перед святом чи ще якимось "культурно-масовим заходом" державного рівня - просять "щось допомогти"...

зауважу - "бідноту не просять".

Якщо є порушення закону, розтрата коштів - чому немає справи? Я ж тільки за - має бути невідворотність покарання для всіх. Але справедлива а не зведення рахунків ручними судами. Це головне для успішної країни - і це головний пройоб пороха а не те, що йому закидають. І по ходу зе теж не сильно спішить це виправляти.

Про пам'ятники - ющ збудував пам'ятник голодомору. Чи потрібен він - я гадаю так, як нагадування про помилки які не потрібно повторювати. 

Найвищі прапори про що мають нагадувати? 

• Cумний 1
  • +1 2
  • -1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...