Перейти до змісту

Місцеві вибори 2010

laska

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 173
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

а той хто проходить в депутати, автоматично має звільнятися з роботи?

Це теж такий своєрідний стьоб? :)

Депутати місцевих рад працюють на громадських засадах

тіпа тре відпроситися з роботи щоб піти на сесію? ;)

а взагалі які в кого критерії, кого будете обирати? я поки знаю лише, що не буду вибирати тих, хто представляє регіонів, комуняк, "вибери нормальних" і тігіпків, які безпосередньо відповідальні за те, що діється в країні

а інших спробую відсіяти по віку пенсіонерів-старперів і представників якихось ну зовсім вже лєвих партій, які мають відношення до цих партій тільки на час місцевих виборів

Десь так. За регіоналів та їх сателітів (тігіпки, литвини, ХДСи і т.п.) не голосуватиму, за комуністів/соціалістів в житті не голосував...

В мажоритарних округах обирав би між тими кого знаю (якщо такі є), так званими "патріотичними силами" і... все таки, "Батьківщиною".

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Он, в Черкаси балотується, від ПР:

4608724c53c4.jpg

:)

Бугага..і дійсно куди  влізло..я думав це фотожаба ..такий кандидат дійсно існує

Опубліковано

В століце Донецьку для "продвінутого" електората роздають листівки на "общєдоступном єзикє" :

listovka_PR.jpg

німабазару!

:0123:

И еще раз, токо поподробней:

чЁ, где, чем ну и и как ставить, когда найдешь... в бюЛЛетене вот такой рисунок:

c1934b408e85.jpg

да и чем собственно ставить отметки, если обе руки должны быть на бюЛЛетене!?

013f68ed1d75.jpg

:sq_ye:

Опубліковано

28 октября Донецк безвозмездно получит около 2000 контейнеров для раздельного сбора мусора

28 октября в 11.30 в Донецком городском совете состоится пресс-конференция по поводу передачи контейнеров для раздельного сбора мусора в коммунальную собственность Донецка. Об этом сегодня на еженедельной пресс-конференции сообщил Александр Лукьянченко.

Государственная компания «Укрэкокомресурсы», которая обеспечивает функционирование системы сбора, заготовки утилизации отходов как вторичного сырья в Украину, передаст по поручению Кабинета Министров Украины на безвозмездной основе в коммунальную собственность Донецка около 2000 металлических и стеклопластиковых контейнеров для раздельного сбора твердых бытовых отходов.

«Передача контейнеров осуществляется в рамках общенациональной программы Евро-2012. Также контейнеры для раздельного сбора мусора будут переданы Киеву, Львову и Харькову», - сообщил городской голова. Также он добавил, что передаваемые контейнеры будут двух цветов: контейнеры желтого цвета предназначены для раздельного сбора твердых бытовых отходов (дерево, бумага, пластик, металл и др.), а контейнеры зеленого - для стеклянных отходов.

В 12.30 начнется акция «Чистый Донецк», где состоится презентация контейнеров для раздельного сбора мусора.

офф.сайт однако: http://www.lukyanchenko.donetsk.ua/news_echo.php?id=6090

Опубліковано

28 октября Донецк безвозмездно получит около 2000 контейнеров для раздельного сбора мусора

Дочекались нарешті. Не зря знач боролись...   :D

Опубліковано

Мені не прийшло запрошення. Підкажіть, може хто знає, ДО КОЛИ можна написати заяву на дільниці??? Чи де це запитати в телефонному режимі?

Опубліковано

Відсутність запрошення, ще не означає відсутність у списках. Але треба перевірити, звісно.

Можна підійти на саму дільницю, якщо знаєш місце знаходження.

Або телефонуй у Відділ ведення Державного реєстру виборців. Ось їх координати.

Опубліковано

Відсутність запрошення, ще не означає відсутність у списках. Але треба перевірити, звісно.

Можна підійти на саму дільницю, якщо знаєш місце знаходження.

Або телефонуй у Відділ ведення Державного реєстру виборців. Ось їх координати.

В моєму випадку - думаю - так.

Бо я лише тиждень назад там прописалась.

Йти туди далеко - того й хотілось би вияснити по телефону. А якщо вже виясню - то сходжу.

Дуже Вам дякую.

Опубліковано

Заяву можна було писати до вчорашнього вечора.

З сьогоднішнього дня включення в списки виборців лише через рішення суду.

Опубліковано

кандідат від "Громадянськой позиції", вам слєдовало подумать аб етом нємножечько раньше

на сколько раньшє?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...