Перейти до змісту

Місцеві вибори 2010

laska

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вопрос ко всем - кто-нибудь видел тот экзит-пол, участвовал в опросе? Например в универе на Винниченка (12:30), в 4-ой(09:00 - 10:00) и 14-ой(12:00) школах никто никого не опрашивал на выходе.

yurgen, твоє зауваження дуже доречне, але ти сам на все відповів:

"Всё уже выбрано до нас!"

• Відповідей 173
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

А ще, перше, що мене здивувало - наднизька якість захисту бюлетенів. Навіть водяних знаків не було,звичайний папір

Опубліковано

А ще, перше, що мене здивувало - наднизька якість захисту бюлетенів. Навіть водяних знаків не було,звичайний папір

на місцевих виборах завжди так було

Опубліковано

Колись, пам"ятаю, в нас в місті вибори були як свято. На дільницях грала музика, були буфети, батьки завжди нарядно вдягались.

В час, коли вже я могла голосувати - вже жила в Луцьку. Тишина і порядок. Ніякої музики, буфетів, свята...

Ходила вдень в якусь школу на 33му.

Сьогодні змогла піти аж ввечері. Заїхала на те ГПЗ. Темнота. Школота п"яна розмальована в честь дикого свята совається. Невідомо як пройти до входу. Темно - мало ноги не повикручувала.

Частина людей, які отримали бюлетні, сидять собі в залі, читають їх. Елементарно можна взяти собі на пам"ять та піти додому.

Опубліковано

"Всё уже выбрано до нас!"

Вопрос ко всем - кто-нибудь видел тот экзит-пол, участвовал в опросе? Например в универе на Винниченка (12:30), в 4-ой(09:00 - 10:00) и 14-ой(12:00) школах никто никого не опрашивал на выходе.

В юнівері на Винниченка сам бачив як проводили екзит-пол, вони не питають всіх підряд, а кожного 10 чи 20. Сестрі повезло, а мені ні взяти участь в опитуванні. Хлопець стояв надворі під погруддям Лесі Українки. До речі, я був там якраз в цей час, що зазначаєте.

Опубліковано

в 19-й школі були дєвучки, рєально опитували

Соррі. Я за цими дєвучками хвилин 20 поспостерігав і не побачив щоб когось опитували.  Просто стояли мовчки з нудьгуючим виразом на обличчі.

Не зовсім зрозумів їхніх критеріїв відбору кандидатів на опитування. Може фейс-контроль, а може - кожен N-ний. Може я спостерігав просто не в той час.  :)

Опубліковано

Ну шо имеем Романюка.......или он нас?

Романюк, как отдельная личность - очень даже не плохо, но как мер это будет полный пипец, потому-что все заместители и начальники ключевых депертаментов будут назначены Климчуком и все они будут от ПР. Так что скорее не Романюк, а Климчук нас...

Но пока результатов нету и если за Романюка не были вброшены левые бюлетени (а слухи такие ходят), то шансов у Романюка и Шибы 50 на 50

Опубліковано

Як так можна голосувати за Романюка чи Грицюка. Грицюк від Батькивщини. Мало 5-ти років уряду Тимошенко??? ЩО вона зробила з країною. В дупі повній були, а то ще більше! Тепер своїх "пєшок" запихає. А Романюк? Комуніст колишній. Тепер кожному жителю міста Луцька буде видаватися примусово (!!!) кредитка Приватбанку!

Опубліковано
шансов у Романюка и Шибы 50 на 50

Шанси в Романюка та Грицюка, а Шиба пролітає.

на леснице по дороге к участку слышал разговор тётеньки лет по 60

"не, никогда за_регионалов небуду, а вот Романюк это другое дело"

Опубліковано
шансов у Романюка и Шибы 50 на 50
Шанси в Романюка та Грицюка, а Шиба пролітає.
на леснице по дороге к участку слышал разговор тётеньки лет по 60"не, никогда за_регионалов небуду, а вот Романюк это другое дело"

Да да. :angry2:

Опубліковано

Тільки з виборчої дільниці №45.

1. Враження: людям по*уй на вибори, на дільниці зявилось менше 50% виборців.

2. Дуже засіяла партія "Батьківщина" яка в різних округах набрали достойну кількість голосів.

3. Щодо мера, то схема розприділилась дуже цікаво, попри всі очікування Романюка випедив Грицюк, відрив невеликий але всежтаки!.. Далі, доречі,третє місце непрогнозовано, але з відривом біля 30% всежтаки був Шиба, після нього ще на 3-5% менше у Козюри.

4. Вибори пройшли спокійно, без суттєвих порушень, але дуже довго... Деякі дільниці ще зараз рахують голоси!

Опубліковано

Думал голосовать против всех, а потом плюнул и вообще не пошел на выборы! Надоели бигборды, надоело запугивание избирателей, вообще все надоели. Если не бандит то трепло, или бизнесмен с личными интересами или просто взяточник и коррупционер........ Если на президентских выборах пошел специально и проголосовал "Против всех" то теперь уже все равно

Опубліковано

Мало 5-ти років уряду Тимошенко???

Тепер кожному жителю міста Луцька буде видаватися примусово (!!!) кредитка Приватбанку!

ну ви єй льстітє. за ці п"ять років і Єхануров побув прем"єром, і навіть чудодійний Віктарфьодаричь

а про кредитку- це шо за несексуальна фантазія?:)

Опубліковано

Колись, пам"ятаю, в нас в місті вибори були як свято. На дільницях грала музика, були буфети, батьки завжди нарядно вдягались.

В час, коли вже я могла голосувати - вже жила в Луцьку. Тишина і порядок. Ніякої музики, буфетів, свята...

Ходила вдень в якусь школу на 33му.

Сьогодні змогла піти аж ввечері. Заїхала на те ГПЗ. Темнота. Школота п"яна розмальована в честь дикого свята совається. Невідомо як пройти до входу. Темно - мало ноги не повикручувала.

Частина людей, які отримали бюлетні, сидять собі в залі, читають їх. Елементарно можна взяти собі на пам"ять та піти додому.

був в далеких селах... не знаю з приводу музики але люди як на парад вбрані вештались... були ті що після "буфету" по трасі намагались додому дістатись :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...