Перейти до змісту

Юлямпочка іде в депутати

Юлямпочка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Коли це Гузь був радикалом? о_О Міфи, ми живемо в полоні міфів.

та був.. був.. І "Нац.Альянс" був.. Доказувати не буду. Просто знаю.

Тут я згідний з Юлею. Ігор Володимирович - скоріше ліберал, ніж радикал. Просто останнім полюбляє здаватися.

Справжні радикали у ліберастичні структури типу "Нашої України" не йдуть. Як і не йдуть у суто кон'юктурний і провладний проект типу ЄЦ. Як і не підтримують чинного мера.

• Відповідей 169
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
І саме через цей тон колись мені борда перестала бути цікавою і я перестала бути активним учасником, якщо хтось помітив.

А як тільки зібралась в длепутати, то одразу згадала, шо мона непогано попіаритись і вернулась сюди? :smile3:

Опубліковано

Тут я згідний з Юлею. Ігор Володимирович - скоріше ліберал, ніж радикал. Просто останнім полюбляє здаватися.

Справжні радикали у ліберастичні структури типу "Нашої України" не йдуть. Як і не йдуть у суто кон'юктурний і провладний проект типу ЄЦ. Як і не підтримують чинного мера.

Какой Мінікупєр, какок Єгіппєт???

Млять, сидів, мовчав-мовчав, але брєдняк в цій темі вже переходить усі рамки.

По-перше. Які радикали, які ліберали???

Я про радикалів читаю тільки в іноземних статтях. Клоуни - да, ідійоти - да, мама в дитинстві не втримала і дитина впала головою вниз - да. Радикальні сили то є міф! Тільки не требя мені тут застігати про радикальний націоналізм і конкретно взятого Улєжика. Я вам швидко розкажу звідки гроші на бігборди і як дядя Беня грається з ідіотами, а радикальні націоналісти думають шо намахують жида.

Лібералізм в нашій країні в стадії зародку. Є окремі люди що сповідують дані постулати, дай їм Бог стати на ноги. А поки маємо те що маємо.

НУ - це шонебуть створене на світлих ідеалах Віктора Андрійовича і розвалене чернушними двіжняками офігевших від влади ідіотів. Це не лібералізм був, це - ух ти бабло і шо ета всьо мнє???!!

ЄЦ - це та сама ПР тільки з закарпатським акцентом. Далі пояснювати?

І взагалі. У мене таке враження, що 90% дописувачів навіть не розуміють повноваження депутата міської ради, від того претензії як до депутата ВР. Чесно говорячи по написаному Юлею у мене складається враження шо вона сама слабо розуміє, але потуги в людини світлі і не замарані цілями споживання. Так, надто ідеалістичні, але за це по фейсу не б'ють.

Усім требующім чівота там:

Купіть собі ватман, намалюйте там, хто як вміє, умовного депутата, додумайте йому степінь повноважень і пред'являєте претензії і вимагайте негайного покращення. Ефект буде однаковий, а тут срання менше буде. Демонструвати своє ставлення до влади взагалі і те як ви всьо нєнавідітє в претензіях до Юлі - дуже тупо.

P.S сорі за багато букв.

Опубліковано

я даже відповідати на це не буду. <skip>

Але ж відповідала. Сама собі протирічила?

Люди, я втомилась. 

А це ж всього лише початок. І те що тут відбувалось (друкувалось і читалось) всього лиш за два дні - лише квіточки, порівняно з тим що буде далі.

Якщо тут і прорізались "струмки бруду", то попереду ще цілі ріки, моря і океани.

Однозначно - ЛЕГКО НЕ БУДЕ.

Опубліковано

І взагалі. У мене таке враження, що 90% дописувачів навіть не розуміють повноваження депутата міської ради

+5000000000

ЗІ тебе зараз по сценарію мають обізвати невелобидлом.

Опубліковано

І взагалі. У мене таке враження, що 90% дописувачів навіть не розуміють повноваження депутата міської ради

+5000000000

ЗІ тебе зараз по сценарію мають обізвати невелобидлом.

претензії до нового депутата витікали з заяв і прагнень топікстартера в першому пості, всі хотіли почути як вона це буде втілювати.

- на тобі нове слово "ЯНаукович!"

Новий лозунг - МІКС НЕГОДУЄ! :rolleyes:

Zeuss

розкажи про дядю Бєню і Улєжика

Опубліковано

По-перше. Які радикали, які ліберали???

Я про радикалів читаю тільки в іноземних статтях. Клоуни - да, ідійоти - да, мама в дитинстві не втримала і дитина впала головою вниз - да. Радикальні сили то є міф!

А які сили - не міф?

Тільки не требя мені тут застігати про радикальний націоналізм і конкретно взятого Улєжика. Я вам швидко розкажу звідки гроші на бігборди і як дядя Беня грається з ідіотами, а радикальні націоналісти думають шо намахують жида.

Прошу. Ключі від шифру, явки, ставки, документи. Розказувати багато хто може. А конкретики бракує.

Тільки в окремій темі. Бо тут обговорюється саме кандидат Юля.

НУ - це шонебуть створене на світлих ідеалах Віктора Андрійовича і розвалене чернушними двіжняками офігевших від влади ідіотів. Це не лібералізм був, це - ух ти бабло і шо ета всьо мнє???!!

Кон'юктурний лібералізм, приправлений невеликою часткою національного соусу.

ЄЦ - це та сама ПР тільки з закарпатським акцентом. Далі пояснювати?

Шо і трєбовалось доказать.

І взагалі. У мене таке враження, що 90% дописувачів навіть не розуміють повноваження депутата міської ради, від того претензії як до депутата ВР. Чесно говорячи по написаному Юлею у мене складається враження шо вона сама слабо розуміє, але потуги в людини світлі і не замарані цілями споживання. Так, надто ідеалістичні, але за це по фейсу не б'ють.

Згоден. Повністю згоден.

Опубліковано

Zeuss

А шо тут розказувати.

Перед достроковими виборами до тернопільскої облради було вивішено купу бігбордів націоналістичного характеру. При чому вивішено не тільки на Тернопільщині а по всій західній Україні. Та і там не тільки бігборди, ну то таке. Виникає питання - аткуда дєньгі? І тут починається тріллєр... у мене доказів немає, свідком передачі коштів я не був, але точно знаю що це бабло дав дядя Беня за певні преференції в майбутньому. Тепер Улєжик думає шо намахав жида, але, як показує практика, усі хто там брав балабас всі його відпрацьовали :smile3:

Опубліковано

тєма сисек дяди Бени нєраскрыта, откуда ноги как говорится, кто єтот мощный старик, дядя Беня?

Ааааааа, прасцітє.

Дядя Бєня - таваріщ Коломойський. Друх і саратнік усіх хто гатоф работать на ніво.

Самий крутий і амбітний проект якого "Сильна Україна", але біля нього пасеться ще з пяток різного напрямку палітічєскіх сіл.

Доречі на рахунок того бабла говорять і в самому саобщєстві фріменів, тільки тихо і так шоб зверху не почули.

Опубліковано

Zeuss

А шо тут розказувати.

Перед достроковими виборами до тернопільскої облради було вивішено купу бігбордів націоналістичного характеру. При чому вивішено не тільки на Тернопільщині а по всій західній Україні. Та і там не тільки бігборди, ну то таке. Виникає питання - аткуда дєньгі? І тут починається тріллєр... у мене доказів немає, свідком передачі коштів я не був, але точно знаю що це бабло дав дядя Беня за певні преференції в майбутньому. Тепер Улєжик думає шо намахав жида, але, як показує практика, усі хто там брав балабас всі його відпрацьовали :smile3:

Шо і трєбовалось доказать. Жодної конкретики чи доказів.

З 2006-го року я чого тільки не чув. Про те, що "Свободу" фінансує Янукович/Клюєв/Ахмєтов/Балога/Коломойський/Росія/Моссад. Щоправда, у всіх цих припущеннях є один, але дуже суттєвий недолік - вони залишається припущенням. Бо жодних конкретних доказів з цього приводу НЕМАЄ. Якби вони були, то їх би давно використали проти "Свободи" і Тягнибока.

Думаю, що наступний кандидат у фінансові донори цієї партії - інопланетяни.

Опубліковано

Шо і трєбовалось доказать. Жодної конкретики чи доказів.

З 2006-го року я чого тільки не чув. Про те, що "Свободу" фінансує Янукович/Клюєв/Ахмєтов/Балога/Коломойський/Росія/Моссад. Щоправда, у всіх цих припущеннях є один, але дуже суттєвий недолік - вони залишається припущенням. Бо жодних конкретних доказів з цього приводу НЕМАЄ. Якби вони були, то їх би давно використали проти "Свободи" і Тягнибока.

Думаю, що наступний кандидат у фінансові донори цієї партії - інопланетяни.

Маладєц мальчік, дєржи канхвєтку.

Ми тему загнали внікуди...

Якщо чесно, краще вірити в світлі ідели чим засирати всі гілки словесними випорожненнями. Не хочеш вірити - твоє право! Я нікого переконувати не збираюсь. Єдиним доказом є прямий ефір на 5-му каналі де Улєжик після поствленого питання в лоб так бочком бочком і в кущі. Але мені влом шукати, тим більше, ти всерівно скажкш шо то злиє проіскі діверсантафф :smile3:

Так що, жму руку - маладєц!

Опубліковано

Забаньте ви цю брехливу дівчину. :mdr:

Хай іде там в себе в колхозі(партії) розводить трактористів. ;)

А ти звідки, підарок? Наша Україна? Регіони? ЮЛЯ????

Опубліковано

Забаньте ви цю брехливу дівчину. :mdr:

А можна я тебе забаню??

Опубліковано

Забаньте ви цю брехливу дівчину.  :mdr:

А можна я тебе забаню??

Реабілітація репресованих, щоб забанити дозволу питають...таки справді демократія на Борді.

Опубліковано

щоб закінчити офтоп, тут відповідь Улежика

Тобто ніхто з відомих бізнесменів - Коломойський, Ахметов, брати Клюєви - ніколи не фінансував "Свободу"?

- Звичайно, ні. Ні раніше, ні тепер "Свобода" не мала фінансової залежності ні від кого. Ми ідеологічна партія - якщо нас хтось фінансуватиме, ми змушені будемо виконувати його замовлення. Щойно це стане відомо нашим прихильникам, вони всі як один відвернуться від нас. Ідеологія - це наш козир. Відповідно нам потрібні не спонсори, а меценати - ті, хто дає гроші на ідею й нічого за це не вимагає.

Думаю це логічно, шила в мішку не сховаєш.

Опубліковано
І саме через цей тон колись мені борда перестала бути цікавою і я перестала бути активним учасником, якщо хтось помітив.

А як тільки зібралась в длепутати, то одразу згадала, шо мона непогано попіаритись і вернулась сюди? :smile3:

Я тут довго мовчала, спостерігала за цією гілкою... але вже терпець увірвався. Erica, якщо Вас слухати, так тепер попіаритись на борду не можна, а обговорювати, який "нєхороший чєловек" мазафака, або чи розбанити ForeverAutumn, чи де потратити гроші на першому побаченні - це типу можна... Я з Юлею знайома ще з того часу, коли вона нас, початківців-пластунів, вчила берегти ліси, водила в мандрівки, проводила гутірки на патріотичні теми - і всі ми щиро вірили, що ми щось зможемо змінити і що як виростемо, то будемо будувати своє життя вже не як совєти-атеїсти, а українці, в яких є старовинна культура, релігія, ну і т.д. Да, ми не близькі подруги, і я не буду казати, що я знаю її як себе, і всяку різну іншу туфту. Але коли я читала цей "пафосний", як тут хтось помітив, текст, то частково прочитала те, що завжди хотілось і самій би сказати і зробити, але немає в мене на то часу і можливості. І що поганого, що починаючий політик (дійсно голосно звучить) вирішив почати розмови з потенційними виборцями з борди. Хіба не одна з цілей форума - дати можливість поспілкуватись різним людям на різні теми, актуальні як для них особисто, так і для нашого міста і лучан в цілому.

Пропоную все таки поміняти тон - кому не подобається її ідея йти в депутати, проходьте мимо, а хто має бажання подискутувати чи щось уточнити, давайте не тупо підй.. підколювати, а ввічливіше вести діалог. А то реально скоро борда стане місцем, куди будуть писати тільки садомазохісти, які хочуть, щоб над ними познущались, а решта людей просто обходитимуть це місце (жаль, в Луцьку немає інших форумів) ...

P.S. Вже очікую коментарі щодо того, що моє повідомлення - це спеціально підготовлене, і написане за мене, чи ще щось в цьому стилі. Відразу скажу - Юля мене не просила за неї заступатись, я не відношусь ні до партії, від якої буде балотуватись Юля (навіть не запамятала її назву), і не закликаю голосувати за Юлю, і я не є симпатиком Гузя (хоча і антипатиком теж не є). Я просто закликаю до взаємоввічливості і взаємоповаги на форумі. Давайте рахуватись з іншими, і буде нам щастя...

Опубліковано

Юля ти мені вибач, може я тебе чимось обідив, я зовсім нехотів, тим більше причин для цього нема. Удачі тобі в роботі, будеш нам розказувати шо там і куда.

Опубліковано

Олю, дякую. Хоча, направду, я вже почала отримувати задоволення і дивитись, хто куди дофлудить, бо вже в такі теми зайшли.

Так само дякую Ді, просто за моральну підтримку. Мені стало значно комфортніше, коли ти прийшов.

Толік, ти мене здивував. Здивувало твоє ставлення: втиху підтримати того, хто відверто ллє помиї на мене, а потім радісно посміхатись при зустрічі - це якось мені дивно. Хто мені подобається - того я підтримую, хто ні - обсираю. Може, я зануда, але так є. Для мене така поведінка, як мінімум, дивна, як максимум, не припустима.

Щодо Еріки, то так, я прийшла сюди попіартись. Не пам.ятаю, щоб десь було заборонено в правилах, а якщо це тобі болить, що ж - це виключно твій біль. Я, взагалі, часто користуюсь тим, чим вважаю за потрібне, не питаючи в невідомих мені людей.

І, нарешті, Фоксе. Дякую, але не треба вибачатись, ти мене не образив. Все ок. Критикуй, критикуй, мені ж треба розбиратись з лайном, в яке я лізу :).

Опубліковано

Нехай буде що я верблюд, це суті справи не міняє.

Наплюй на те хто в яку позу тебе ставить.

Головне те!!!!, що ти хочеш зробити для людей.,,,

А ЩО ТИ ХОЧЕШ ЗРОБИТИ?!!! РОЗКАЖИ МЛЯ,,,, ВКІНЦІ КІНЦІВ ВЖЕ,,,,...

А що ви зробили для людей,що з таким пустопорожнім пафосом вимагаєте в пані Юлі? Вона своє ставлення до народу виразила досмть чітко,а ось ваша-"все обосрем і все говно"?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...