Перейти до змісту

Ліга Європи сезону 2010/2011

Smith

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 461
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Да прошли они н*х.. с таким футболом, что же это такое как смотрю футбол так испорченный вечер и настроение. А они удивляются почему у нас не такой популярный футбол и не столько собирает стадионов, потому как играют зажравшиеся футболисты. Вместо того чтобы играть шляются по гламурным тусовкам и ездят на Мазерати. Каждому по Таврии и то б/у вместо Мазерати. Газаева обратно откуда пришел. Сёмина в Динамо! И зарплату как шахтерам пока не выиграют кубок кубков.

Опубліковано

Риба гниє з голови.

Починати чистку треба із Суркіса-джуніора, на його місце має повернутися Григорій.

Про тренера взагалі мови немає. І Сьомін не набагато кращий!

По гравцях: Хачеріді - доки не перестане понтуватися на полі - доти з нього не буде надійного захисника.

Алмейда, Андреа - таке враження, що це трансфери-відкати, користь від яких отримав тільки Газаєв.

Бойко - дуже валідольний воротар.

Особливої надії на вихід із такої групи-"смерті" не має.

Опубліковано

Та якої там групи - динамівцям відразу пророкували вихід з групи, ніхто навіть ні не думав, що їх так кататимуть! :angry:

Щодо бойка, то що вдіяти - потрібно готувати молодше покоління і вони мусять вчитись на реальних іграх! Не вічно ж шовковському стояти!

Опубліковано

Колега перекинув:

Разговор в штрафной Динамо между Хачериди и Бойко:

Хачериди: плохой ты вратарь.

Бойко: почему?

Хачериди: Чилаверт голы забивал, а ты нет.

Бойко: так и я могу! Смотри.

(забивает об соперника)

Хачериди: ну ты крут... Бильярдист, прям. Но всё равно плохой вратарь. Коваль лучше.

Бойко: почему?

Хачериди: он пенальти может взять.

Бойко: так и я могу.

Хачериди: да? Ну, держи.

(хватает мяч рукой)...

Скучно ребятам было. Маялись. Решили так развлечься...

Опубліковано

Болельщики "Динамо" посвятили Суркису баннер

Во время игры второго тура группового раунда Лиги Европы "Шериф" - "Динамо" болельщики киевлян развернули баннер-обращение к президенту клуба Игорю Суркису. Текст послания был следующим: "У нас не залишилось нічого, крім історії. Дякуємо, Ігоре".

После игры главный тренер команды Валерий Газзаев заявил, что команда еще никогда не играла так плохо.

http://news.liga.net/news/N1027774.html

Опубліковано

Якщо програють Шахті,а так скоріше і буде,Газаєв піде.Не здивуюсь красноречивим банерам,яйцям,помідорам і факунам від фанів.Це вже яка позорна осінь,коли вже в тих Суркісів гроші закінчаться щоб клуб перейшов в нормальні руки:angry:

Опубліковано

Пам'ятаєте, як була затримка у 2 таймі? Ось причина:

Перерва у грі "Шериф" - "Динамо" сталася через дії вболівальників киян. Перерва у грі під час другої 45-хвилинки зустрічі "Шериф" - "Динамо" виникла через дії фанатів київського клубу, котрі закидали поле файєрами.

У телетрансляції цей момент не показали, бо УЄФА не рекомендує показувати по телебаченню безлад та хуліганські дії на трибунах.

джерело

І відео:

Опубліковано

Просто позорище Динамо, після цього матчу поки з Динамо не піде Газаєв жоден їхній матч не дивитимуся...

На місці журналістів і вболівальників, хоча б вболівальників то або відмовитися ходити на матчі Динамо, або ходити, тільки з такими баннерами, щоб Газаєву було соромно це читати...

Цей кривоногий захист Динамо - просто жах, той каліка Хачеріді, правильно робив Кварцяний, що дубасив його колись в автобусі, одне жалко, що не вбив йому нічого толкового, це чмо ще обнагліло і після матчу як пише на сайті www.champion.com.ua Футболіст "рука без голови" - Євген Хачеріді, заходив до автобусу усміхненим, жуючи виноград і зі словами "розойдитеся", він протиснувся на сидіння, я просто не розумію як цю каліку можна випускати на поле, він же не перший раз отак засирає просто все в захисті. згадайте мат Україна - Греція - іменно на він ще з кимось пропустив тоді грека і нам забили, та після цього його ще треба було відправити в ФК Верес іграти...

Так же Бойко, ну я розумію молодий, але який молодий, як для футболіста він вже як не як но певним чином повинен бути на його вік сформований, це ж не Коваль якому 17 років, хоча йому до Коваля ще тягнути і тягнути, ще в Коваля йому потрібно учитися, це ж не перший раз цей я просто не можу його назвати голкіпером так помиляється, тоді з Оболонню так само грубо засрав, в інших матчах...

Цей піжон Мілевський, це ж совість треба мати, отримувати таку зарплату, щоб мати у власності 2 авто Масераті і ще при такій разплаті не іграти, а фіг його знає, що робити, та його давно вже потрібно було його продати, він даже мізинця не стоїть того ж Гармаша (хоча він трохи не на тій позиції іграє), от чому Гармаша в запасі тримають - хлопець талант, як він іграє на пару з Шевченком в них багато, що вдається...

Ті гівнюки легіонери, за що їм зарплату платять, за які такі вміння вони сміють іграти за таку команду як Динамо, я розумію якби вони іграли так як легіонери Шахтаря, ато ж просто дрова, як ніфіга толку команді не приносять....

З футболістів можу виділити позитивно це Гусєва і Шевченка...

Опубліковано

І правди пише justice777, сама більша проблема в Сурках, вони запоганили Динамо, вони засрали збірну України, що зараз на збірну то великі ціни, то іграють з а кордоном (Англії) замість України, то взагалі результат поганий показують, весь час навколо збірної скандали ...

Опубліковано

З того що казали у футбольному уик-єнді в Донецьку матч коштує 700 тис.гр а у англії то фунти,відмивають бабло підарги:angry::angry::angry:

Опубліковано

І правди пише justice777, сама більша проблема в Сурках, вони запоганили Динамо, вони засрали збірну України, що зараз на збірну то великі ціни, то іграють з а кордоном (Англії) замість України, то взагалі результат поганий показують, весь час навколо збірної скандали ...

Пишу не "в Сурках", а в джуніорі. Сурок старший, вважаю, зробив багато як для Динамо, так і для України (чого лише Євро-2012 варте - його ідея).

Опубліковано

Нарешті, сталося:

И.Суркис принял отставку главного тренера "Динамо" (Киев) В.Газзаева

Президент ФК "Динамо" (Киев) Игорь Суркис принял отставку главного тренера ФК Валерия Газзаева. Об этом РБК-Украина сообщил пресс-секретарь ФК "Динамо" Алексей Семененко.

РБК-Україна

Ура-а-а-а!!! :0123:

Опубліковано

1 октября, в пятницу, президентом киевского Динамо Игорем Суркисом была принята отставка главного тренера команды Валерия Газзаева. Президент Динамо поблагодарил тренера за совместную работу и пожелал ему успехов в дальнейшей деятельности.

Россиянин проработал в Динамо чуть больше 15 месяцев, а за это время успел проиграть чемпионат Украины и дважды вылететь из Лиги Чемпионов. Последней каплей стало позорное, по-другому не скажешь, выступление киевского клуба в групповом этапе Лиги Европы. Вчерашнее поражение в Тирасполе и вовсе ввергло в шок миллионную армию динамовских болельщиков.

t1254.gif

Опубліковано

Лужный готовит Динамо к игре с Шахтером

Киевский клуб определился с именем исполняющего обязанности главного тренера команды.

Как сообщает официальный сайт Динамо, к воскресному матчу с донецким Шахтером киевлян будет готовить Олег Лужный.

Напомним, что сегодня президент клуба Игорь Суркис принял отставку Валерия Газзаева, рукодившего командой с мая 2008-го года.

Лужный уже был был в статусе и.о. осенью 2007-го года, когда руководящий пост в тренерском штабе покинул Йожеф Сабо.

(с) football.ua

як написав один з коментаторів на футбол.уа - "выиграет в Донецке и будет дальше тренировать." .. :)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Як не странно але думаю Динамо сьогодні виграє,бо їх поб"ють фани:0022:,АЗ можна делать.Хотілося б щоб Карпати виграли,Севілья теж провалюється в гостях.Метал буде старатись аби не зпрацювало його"везіння" дома

Опубліковано

Як не странно але думаю Динамо сьогодні виграє,бо їх поб"ють фани:0022:,АЗ можна делать.Хотілося б щоб Карпати виграли,Севілья теж провалюється в гостях.Метал буде старатись аби не зпрацювало його"везіння" дома

Динамо виграє 2-1

Металіст виграє 1-0

Карпати нічия 1-1

Опубліковано

По сьогоднішнім матчам - я боюсь, що б не повторився минули "чорний четвер для українського футболу" у вигляді рімейку. Прошу це не сприймати як прояв паніки та "чорне" передбачення. Просто є велика доля песимізму, яка присутня у всіх українських вболівальників (принаймні, в багатьох). Але все одно, буду сподіватись на перемогу наших команд сьогодні.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...