Перейти до змісту

Тренування... щоденно ввечері.

Lexx_Giant

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Завтра в 18:30 центр.

Буду я, Лекс і всі бажаючі хто не ліниться кататись..маршрут до ЗВІРОВА розворот назад, кільце назад, до Піддубців на тягун піднялись і назад ..ну то так орієнтовно..народ не друшляємо...поїхали, швидкості не великі мтб теж підтягуйтесь, головне кілометраж, зараз Лекс кілометри намотує, ноги не рве)) перевірено, моно їхати :)

• Відповідей 316
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

На КГ тобі треба не ривкова сила... а саме велике серце, багато гемоглобіну і правильний темп.

Тому звичайно розковбас рулить, але для ніг важливі саме кілометри.. або просто накат... А, якщо мало.. то можна просто на ногах.., поставивши вищу передачу проїхатись по гірках в Піддубцях.. звичайно з фінішем на вершинах.

Аналогічно, під цю конкретну трасу.. мають бути налаштовані бойові вели... Ще рекомендую вибрати компроміс між швидкістю і керованістю.. тобто встановити відповідну гуму.

Опубліковано

в шесть в центре сможешь быть завтра?

Планы изменились, а точнее я о них вчера просто забыл :( Напрочь из головы вылетело. Прости, компанию составить не смогу...

Опубліковано

На КГ тобі треба не ривкова сила... а саме велике серце, багато гемоглобіну і правильний темп.

Тому звичайно розковбас рулить, але для ніг важливі саме кілометри.. або просто накат... А, якщо мало.. то можна просто на ногах.., поставивши вищу передачу проїхатись по гірках в Піддубцях.. звичайно з фінішем на вершинах.

согласен, но, imho, тренироваться полезнее на том байке, который потом будет на трассе

Аналогічно, під цю конкретну трасу.. мають бути налаштовані бойові вели... Ще рекомендую вибрати компроміс між швидкістю і керованістю.. тобто встановити відповідну гуму.

вообще, планирую ехать на широких мишленах - трасса ведь сухая и каменистая, грязи нет практически. но на случай грозы я прихвачу с собой пару грязевых fat albert'ов - если что, перед стартом переобуюсь.

ну а раз МТБ больше никто ехать не хочет, то выеду пораньше, например прямо сейчас :smile3:

Опубліковано

АП

Сьогодні в мене робочий день до 16:00.

Щойно розмовляв з Макаром.. їдемо на Білосток через Антонівку.

Хто має бажання приєднуйтесь..

Я думаю, що робочий день в мене сьогодні буде до обіду.))))

Отже.. виїзд від Велозони... тої, що на старому ринку.. в 15:00.!!!

Їдемо.. Я, Соболь, Макар, Калашніков....

Опубліковано

АП

Сьогодні в мене робочий день до 16:00.

Щойно розмовляв з Макаром.. їдемо на Білосток через Антонівку.

Хто має бажання приєднуйтесь..

Я думаю, що робочий день в мене сьогодні буде до обіду.))))

Отже.. виїзд від Велозони... тої, що на старому ринку.. в 15:00.!!!

Їдемо.. Я, Соболь, Макар, Калашніков....

РОБОЧИЙ ДО 16:00 А ВИЇЗД В 15:00!!!

:sq_ye:

Опубліковано

Крава

РОБОЧИЙ ДО 16:00 А ВИЇЗД В 15:00!!!

:sq_ye:

Бач, як мучусь.. ніякої визначеності. )))

З.І. Я сьогодні або сплю.. або пиво пю. )))) А завтра вже буду катаись..і готуватись до пробігу і мінімарафону.

Опубліковано

ну що, покулінарить, покулінарили, День Незалежності відсвяткували,

Лекса День Народження--->відсвяткували :friday:

Тепер можна і покатась нормально.

18:30 біля Лесі.

Опубліковано

та можно..але хочаб 30 чку треба проїхати :)

Можна я до Вас сьогодні приєднаюсь?

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Класно проїхались вчора.

Сьогодні буде аналогічна поїздка.. тільки раніше.

Орієнтовно на 17:00 в центрі.

Темп аналогічний.. я особисто буду їхати по пульсометру... до 150-155 ударів в хвилину.

Приєднуйтесь.

• 6 місяців потому...
Опубліковано

ну що погодка наче наладжується...можна і потренуватись гуртом не спіша.

Збір завтра біля Лесі о 18:00.

Виїзд о 18:05 їдемо на Рівенську трасу.

п.с.

Якщо будуть представниці прекрасної половини від мене шокололадний батончик в презент))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...