Перейти до змісту

Домашній інтернет від Київстар (Beeline)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А сорі да кілоБайти, але в мене на все (крім локалки) обмеження 70 кілоБайт. Ясно там крім того ще є службова інформація яка теж при скачуванні 8 магабайт в секунду, показує скачування 120 кілобайт (в 2.0.3 називалась О )

• Відповідей 1,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Здається хтось писав що може дати контакти тих хто займається підключенням?. Написав заявку але выдповыли що вона буде розглядатись протягом 3 днів :(

Доречі, акції ще діють по підлюченню?

Вулиця Московська 58.

Опубліковано

Мене цікавить скільки МАС адрес зможе одночасно працювати на одному порту?

Тобто, скільком МАС'ам білайновське обладення одночасно дасть ІР і дозволить доступ до внутрішніх ресурсів.

Опубліковано

ти хочеш на один порт прикріпити пару одинакових маків? і шоб тобі роздало різні айпішнікі?

Опубліковано

2 різі МАС'и - 2 різні ІР.

Інет не піднімаєм, тільки внутрішні ресурси.

Від білайна заведений один шнурок, вішаєм свіч і конектим до нього 2 компи з різними МАС адресами.

Цікавить чи будуть працювати внутрішні ресурси на обох машинах одночасно.

Опубліковано
  В 29.08.2010 в 15:09, Tum@n сказав:

2 різі МАС'и - 2 різні ІР.

Інет не піднімаєм, тільки внутрішні ресурси.

Від білайна заведений один шнурок, вішаєм свіч і конектим до нього 2 компи з різними МАС адресами.

Цікавить чи будуть працювати внутрішні ресурси на обох машинах одночасно.

на двох буде працювати точно. вже перевірено.

Опубліковано

У меня, после переезда, случилась фигня: роутер TL-WR941ND, заходит на сайт bee.lan, но не заходит ни на один сайт что там есть, в т.ч. и на берлогу. ДНС роутер получил автоматом: DNS:

10.10.12.3 , 10.10.10.2

Также, если в роутере прописать адрес коннекта ВПН: tp.beeline.ua, он не может законнектится (хотя комп напрямую может), а вот если прописать айпи ВПН сервака (10.0.0.25) то заходит без проблем. Что они уже там намутили ептъ, пока меня не было "на месте"?

З.Ы. Beeline tv player работает у кого-то?

Опубліковано

Terrable дзвони в підтримку в мене вже вдруге закривається доступ в локалку, крім оффсайту не знаю шо там таке свічі перемикають чи шо...

причьому vpn нормально конектиться з компа.

Опубліковано
  В 29.08.2010 в 17:28, polsno сказав:

Terrable дзвони в підтримку в мене вже вдруге закривається доступ в локалку, крім оффсайту не знаю шо там таке свічі перемикають чи шо...

причьому vpn нормально конектиться з компа.

Странно, что на Bee.lan заходит при этом всем..

Опубліковано
  В 29.08.2010 в 17:10, Terrable сказав:

З.Ы. Beeline tv player работает у кого-то?

Написано же чётко: (beta-версiя для абонентiв «Iнтернет вдома» в Києвi)

Опубліковано
  В 29.08.2010 в 17:41, Terrable сказав:

Странно, что на Bee.lan заходит при этом всем..

та там тільки список піднятих ресурсів, то дає зайти.

взагалі ця хурма почалась коли вони почали блокувати локалку при тимчасовому блокуванню доступу в інтернет.

Опубліковано
  В 29.08.2010 в 18:41, Terrable сказав:

Позвонил на техподдержку, сказали оставить контактный номер тел. и ждать )) Жду )

мені так само сказали, дзвінка не діждався, але через 10 хв. доступ до локальних ресурсів був відновленийsmile.gif

Опубліковано

Я недавно позбулася своєї залежності - відключила Укртелеком,бо це просто було страшно та жахливо.

Через три дні після подачі заявки на Білайн - прийшов чувак,провів по фасаду кабель, інструкція. І хлоп - працює! Швидко.

Єдиний мінус - це інколи інтернет просто заліпає. І поки не перегрузиш комп - ніц йому не робиться.

Опубліковано
  В 30.08.2010 в 09:35, Forever Autumn сказав:

Єдиний мінус - це інколи інтернет просто заліпає. І поки не перегрузиш комп - ніц йому не робиться.

ну це не в провайдері проблема, може якась залізячка виходить з ладу і система тупить, а може ос.

Опубліковано

Я недавно позбулася своєї залежності - відключила Укртелеком,бо це просто було страшно та жахливо.

Через три дні після подачі заявки на Білайн - прийшов чувак,провів по фасаду кабель, інструкція. І хлоп - працює! Швидко.

Швидше всього проблема в Операційній Ситемі або програмному забезпеченні. Взагалі-то тут варіантів може бути безліч. Найпростіше і найшвидше вирішення - перевстановити ОС. 

Опубліковано
  В 30.08.2010 в 11:23, BIKTOP1970 сказав:

Швидше всього проблема в Операційній Ситемі або програмному забезпеченні. Взагалі-то тут варіантів може бути безліч. Найпростіше і найшвидше вирішення - перевстановити ОС. 

Зрозуміло. Дякую

Опубліковано
  В 29.08.2010 в 11:07, Tum@n сказав:

Мене цікавить скільки МАС адрес зможе одночасно працювати на одному порту?

Тобто, скільком МАС'ам білайновське обладення одночасно дасть ІР і дозволить доступ до внутрішніх ресурсів.

здається 3 штуки (тобто свіч і дві мережеві, мак-и рахуються всі)....наступні вже блокуються

Опубліковано
  В 30.08.2010 в 16:40, 4iter сказав:

здається 3 штуки (тобто свіч і дві мережеві, мак-и рахуються всі)....наступні вже блокуються

простенькі свічі МАС адресою не володіють 

Опубліковано

А взагалі як вони роздайтю айпішник, якщо вони до мака не привязані. Тож айпі в мене завжди одинаковий. Може в них привязка до порта на свічі?

Опубліковано
  В 31.08.2010 в 06:41, BiMW сказав:

А взагалі як вони роздайтю айпішник, якщо вони до мака не привязані. Тож айпі в мене завжди одинаковий. Може в них привязка до порта на свічі?

айпі не є завжди однаковий.

Опубліковано

У мене постійно однакова внутрішня адреса! І як якщо привязки нема він дає мені постійно одну і ту саму адресу?

2 4iter

я не правильно виразився я мав на увазі внутрішня адреса.

Опубліковано

та я зрозумів, що мова йде про внутрішню. Вона не повинна бути однакова. у мого знайомого вона завжди інакша і так має бути.

Опубліковано
  В 31.08.2010 в 09:47, 4iter сказав:

та я зрозумів, що мова йде про внутрішню. Вона не повинна бути однакова. у мого знайомого вона завжди інакша і так має бути.

якщо користуватися однією мережевою картою, локальний ip постійний це факт, ти може не зрозумів знайомого ...

Опубліковано
  В 31.08.2010 в 11:56, polsno сказав:
  В 31.08.2010 в 09:47, 4iter сказав:

якщо користуватися однією мережевою картою, локальний ip постійний це факт, ти може не зрозумів знайомого ...

від'єднайся від мережі на три-чотирі дні, щоб час оренди ай-пішника закінчився(повністю витягни кабель з комп'ютера) і потім включися. тоді побачиш.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...