Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто знає як дорога на Київ?

Не знаю как дальше, но до Ровно более-менее. Во всяком случае лучше, чем в городе. Заехал сегодня неспеша за час.

Правда там целый день шёл снег. У нас сегодня намного меньше сыпет.

Опубліковано

Сьогодні їздив в сторону Горохова. Дорога значно краща ніж в місті. Крейсерська швидкість 80-90 км.

80-90? ))) Ти з такою к-стю снігу хотів 150 їхати?

Опубліковано

Для мене оптимальна швидкість літом в суху погоду по трасі 90-100, а ти говориш про грудень місяць коли снігу місцями до півментра про те що крейсерська 80-90? Як??? )))

Опубліковано

Прохання ДАЇ не користуватись автотранспортом під час негоди, снігопадів та хуртовин, з радістю підтримали комунальні підприємства, водії яких не виїхали на своїй снігоприбиральній техніці.

Опубліковано

"Просто ти не бачив в якому стані дорога. А вона

дійсно в такому стані, що дозволяє комфортно

їхати з такою швидкістю. Говорю це як водій з

більш як 20-ти річним досвідом

безаварійного стажу."

...

а можно спросить у водителя с 20 летним стажем,КАКИМ образом при такой погоде он сможет на скорости 90 км. в час остановить своё авто перед внезапно(!!!) появийшеся преградой,если физику никто не отменял,и тормозной путь тоже?

• -1 1
Опубліковано (змінено)

Їздив сьогодні в Ковель. Туди (8:30-10:00): 50-70 км/год, назад (14:00-15:00): 80-90 км/год. Зауважу, що враховуючи вибрану мною швидкість руху, їхати зранку було куди екстремальніше.

а можно спросить у водителя с 20 летним стажем,КАКИМ образом при такой погоде он сможет на скорости 90 км. в час остановить своё авто перед внезапно(!!!) появийшеся преградой,если физику никто не отменял,и тормозной путь тоже?

Дорога Луцьк-Ковель в обідню пору була розчищена, а посипка з піску та солі пратично не залишила снігу на проїжджій частині. Якщо дотримуватися "зимової" дистанції та не робити різких рухів, то 90 - нормальна швидкість. Переважна більшість легкових авто їхали в такому ключі.

Змінено користувачем MaestroA
Опубліковано
Українська служба автомобільних доріг створила гарячу лінію, повідомило Міністерство інфраструктури.

"В Укравтодорі і в регіональних службах автодоріг працюють контактні телефони оперативних штабів (287-11-40, 287-42-18), кожен дзвінок на які з приводу дорожньої ситуації у складних погодних умовах не залишається без відповідного реагування", - зазначили у транспортному відомстві.

Крім того, у зв'язку з погіршенням погодних умов, дорожники закликають водіїв використовувати в гірських районах ланцюги протиковзання.

Раніше повідомлялося, що ДАІ просить українських водіїв утриматися від поїздок на власному транспорті.

Опубліковано

По Перемоги не працює світлофор біля Хутірця-Грибоєдова (напевно біля Клима Савура також). Будьте уважні і взаємоввічливі до пішоходів.

• +1 1
Опубліковано

По Перемоги не працює світлофор біля Хутірця-Грибоєдова (напевно біля Клима Савура також).

Обидва не працюють з самого ранку.

Обережно їздіть по Коперніка: мало того що ожеледиця (цим зараз не здивуєш), так ще над люками поробились кратери з льоду.

Опубліковано

За містом взагалі нереальний туман, їхав в Боратин зі швидкістю не більше 30км/год.

Опубліковано

Не знаю як інші, але я люблю їздити по такій засніженій дорозі особливо на задньому приводі, на передньому не так цікаво...

Опубліковано

Не знаю як інші, але я люблю їздити по такій засніженій дорозі особливо на задньому приводі, на передньому не так цікаво...

ага, вчера любитель заднего привода на мерсе перегородил дворовой перекресток, буксовал не мог выехать, тогда как я на переднем себя прекрасно чувствую...

Опубліковано

Як там в місті ситуація? Чистять щось трошки?

Бачив тракторця-бульдозера на Винниченка - їхав до ЦУМа з припіднятим ковшем... дуже ефективна чистка.

Опубліковано

На переднем тоже нормально, особенно в повороты на ручнике входить. Четко так получается.

Опубліковано

Як там в місті ситуація? Чистять щось трошки?

Бачив тракторця-бульдозера на Винниченка - їхав до ЦУМа з припіднятим ковшем... дуже ефективна чистка.

так вони ж чистять приватні території ONLY!

Опубліковано

Извините за вопрос: вы ездите или херней страдаете зимой?

Я езжу, но иногда хочется пошалить, когда это никому не мешает на дороге. Не вижу в этом ничего плохого.

Опубліковано

Буває ввечері на пустих парковках відвожу душу :). Крім задоволення, це ще дає певні навики керування автомобілем взимку, що може допомогти у непередбачуваних ситуаціях на дорозі.

Опубліковано

Извините за вопрос: вы ездите или херней страдаете зимой?

Я езжу, но иногда хочется пошалить, когда это никому не мешает на дороге. Не вижу в этом ничего плохого.

Хай Вас Бог береже...

шалун...

Опубліковано

Повертався сьогодні ввечері в Луцьк. Перед кільцем повільно скидаю швидкість, переключився на другу передачу, вже менше 30 км було. Тут на дорогу за метрів 4-5 вилітає якийсь олух і кидається під колеса. Я по гальмах, а вони взагалі не тримають. А воно далі йде!!!! Так тому чуду перед носом і просунувся, повезло що в лівому ряду був. Хоча зараз вже жалкую що не зачепив. Швидкість незначна була, якби дав дзеркалом по вухах, то може б перед тим як знову на дорогу вискакувати прикидав який гальмівний шлях авто в таку погоду.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...