Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто не будь бачив снігоприбиральну техніку? Я ні.

«Ты суслика видишь? — Нет. — И я нет. А он есть!» (фильм «ДМБ»)

Опубліковано

Хто не будь бачив снігоприбиральну техніку? Я ні.

«Ты суслика видишь? — Нет. — И я нет. А он есть!» (фильм «ДМБ»)

я сьогодні зранку бачив, як одна "посипалка" працювала: на швидкості 60 км/год пронеслась по пр.Молоді. толку від такого посипання!

Опубліковано

20 хв тому по вулиці Рівненській пронеслося 4 автомобілі МАЗ з лопатами в одному напрямі, посипайки чомусь не включали (хоча піском були загружені)

Опубліковано

Може завтра в 6 ранку почистять, ібо сніг падає і падає, весь пісок за ніч накриє 20-30 см шаром і толку від прибирання... Якщо ні то співчуваю тим хто завтра зранку на роботу на авто.

Опубліковано

Може завтра в 6 ранку почистять, ібо сніг падає і падає, весь пісок за ніч накриє 20-30 см шаром і толку від прибирання... Якщо ні то співчуваю тим хто завтра зранку на роботу на авто.

Громадському транспорту теж несолодко буде.

Опубліковано

Чотири МАЗи сьогодні чистили дороги. Бачив як вони їхали зі сторони сорокового в напрямку "Фуршету". Потім зустрічав їх коли їхали з Соборності через міст до стадіону. Так що техніка працює, але що буде до ранку...

Піском посипати зараз немає сенсу. Сніг продовжує сипати. З машини вийдеш на 10 хв., повертаєшся назад і знову доводиться чистити.

Опубліковано

сьогодні ввечері їхав зі сторони В-Волинського в Луцьк, дорога ппц слизька, автомобілі їдуть зі швидкістю 50 км/год обігнати важко, сніг заліплює лобове скло...

І ще я б повбивав тих "помилок природи" які в таку погоду (якраз сутеніло) ходять по проїзній частині (залєпляні хрони), а є ще й такі неадекватні, які на велосипеді їздять по дорозі......

придурки... самі жити не хочуть ще й інших під "статтю підведуть"....

Опубліковано

Усім добрий вечір. Їздив в адреналін , щойно повернувся. Дорога не чищена, просто жах, їхати дуже важко.... снігу на дорозі 7- 10 см а на деяких "участках" і більше, жодної машини Луцькспецкомунтранс не бачив!!!! Куди ділись наші служби???

Опубліковано

Їхав сьогодні з Кам"янця-Подільського в Луцьк (через Тернопіль). Дорога жахлива - суцільна каша зі снігу, місцями сніг з піском. Швидкість - в середньому 50 км/год. Ближче до Луцька ситуація все ж краща, але лише тому, що тут очевидно менше снігу випало - в Хмельницькій обл. сніг почався ще вчора ввечері, і за ніч насипало по коліна. Перед крутими під"йомами скупчення фур, які не в змозі подолати ці під"йоми за таких погодніх умов. Кілька фур з"їхало в кювет, але серйозних аварій, на щастя, не бачив. В Тернополі ситуація така ж, як і в Луцьку - дороги засипано снігом, ніякої снігоприбиральної техніки не бачив..._

Опубліковано

сьогодні ввечері їхав зі сторони В-Волинського в Луцьк, дорога ппц слизька, автомобілі їдуть зі швидкістю 50 км/год обігнати важко, сніг заліплює лобове скло...

І ще я б повбивав тих "помилок природи" які в таку погоду (якраз сутеніло) ходять по проїзній частині (залєпляні хрони), а є ще й такі неадекватні, які на велосипеді їздять по дорозі......

придурки... самі жити не хочуть ще й інших під "статтю підведуть"....

Велікі то таке на тижні був на поліссі ще на мотоциклах їздять......

Опубліковано

В девятій годині вечора сніг стихав, і бачив чистячу техніку, яка їхала в центр. Якщо не падатиме, і вночі техніка працюватиме - то все ок буде.

P.S. Піском посипають по чистій від снігу дорозі на підйомах, світлофорах, перед переходами тощо.

Опубліковано

Только что приехал на работу, ехал блин 25 минут с ул. Владимирской на пр. Возрождения. По дорогам ехать можно, но если надо свернуть в проулок итд, то там реально можно застрять, что я собственно и сделал. Подтолкнули - выехал. Машины когда чистят улицы они произвольно делают сугробы на заезды в дворы, вот в этом сугробе и загруз.

Опубліковано

в нас снігоприбиральна техніка готується до сезону робіт лише після початку снігопадів, мабудь там кервоніки все мають надію що, оце наступає саме та зима, що без снігу.... і кожну зиму помиляються...

Опубліковано

Відвозив зранку малого в школу, бачу зарився пасат на кільці біля фуршету, проїхав бікоз школа, не встигаєм

А совість гризе, тіпа от ти б стояв і т.д. і т.п.

Їду назад, ще стоїть - боюсь геть загризе, прийшлось стати і витягнути. :)

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...