Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, romanc сказал:

Так одинаково, через 10 дней сумма оплаты в 2 раза больше.

Тоді, я сказав би, що це не правильне формулювання. На всіх джерелах де я читав говориться саме про знижку в 50%, а не про те що сума збільшиться в два рази.

Опубліковано
21 минуту назад, Amor сказал:

На всіх джерелах де я читав говориться саме про знижку в 50%, а не про те що сума збільшиться в два рази

Ну або не уважно читав, або надалі утриматись від використання таких джерел.

• +1 2
Опубліковано
8 годин тому, Waver сказано:

В кого є пістолет для гри в пейнтбол?:D

А що вже прийшов лист щастя????:D:D:D:D

Щодня там їжджу і дуже багато бачу льотчиків, які або не місцеві або без WAZE їдуть, факт не знають про камеру і по лівому ряду обганять всіх хто їде по правилах (знають про камеру):rolleyes:

Опубліковано

ніби ж іще на кічкарівці і в районі перехрестя біля срібних лелек такі камери є уже встановлені. чому таке вибіркове включення? то "міжміські" а то "міські" і різніі контори тим займаються чи що?

Опубліковано
54 хвилин тому, xc90 сказано:

Хіба там не місце для тру-камів?

Труками зразу за ставком. А стаціонарна камера на стовбі в районі перехрестя з чернишевського

• +1 1
Опубліковано
21 хвилин тому, nickel сказано:

А чому її на карті немає?

так в тому і питання. чи працюють чи ні. фізично вони є. чому тоді не включили, коли інші включали?

1935197162__viber_2021-09-01_12-18-16-214.thumb.jpg.aeb8a1c945c88e1f794c70fc90a46263.jpg2089243928__viber_2021-09-01_12-18-16-033.thumb.jpg.08c242baa1c3851a3fe844deef6b8e7a.jpg

• +1 1
Опубліковано
3 минуты назад, vampirich сказал:

так в тому і питання. чи працюють чи ні. фізично вони є. чому тоді не включили, коли інші включали?

Waze вміє працювати як асистент? Щоб я просто їхав, а він попереджав про ями чи камери чи інші проблеми на дорозі, чи обов'язково йому задавати маршрут як навігатору?

Опубліковано
2 часа назад, nickel сказал:

Waze вміє працювати як асистент? Щоб я просто їхав, а він попереджав про ями чи камери чи інші проблеми на дорозі, чи обов'язково йому задавати маршрут як навігатору?

Недавно (тижня 3 назад) їхав з вейзом на Шацьк. Так офігів від програмки))

Каже мені: "Увага, за 300 метрів збита тваринка". Очі в мене були по 5 копійок.

І реально, за 300 метрів була збита тваринка. Ну про пости поліцаїв я вже не говорю. Попереджає зразу.

• +1 2
Опубліковано
Только что, WebTraveller сказал:

Недавно (тижня 3 назад) їхав з вейзом на Шацьк. Так офігів від програмки))

Каже мені: "Увага, за 300 метрів збита тваринка". Очі в мене були по 5 копійок.

І реально, за 300 метрів була збита тваринка. Ну про пости поліцаїв я вже не говорю. Попереджає зразу.

Пише, що Вейз працює і без інтернету, але в мене не захотів. До дупи такий навігатор.

• +1 1
Опубліковано
1 minute ago, nickel said:

Пише, що Вейз працює і без інтернету, але в мене не захотів. До дупи такий навігатор.

Ніби ж можна маршрут зберегти в пам'яті? 

Опубліковано
2 minutes ago, nickel said:

Вся суть вейз в доступі до інтернету. Офлайн він працює тільки з кешованими маршрутами, хоча для цього він і не пристосований в принципі

Опубліковано
Только что, yucore сказал:

Вся суть вейз в доступі до інтернету. Офлайн він працює тільки з кешованими маршрутами, хоча для цього він і не пристосований в принципі

Я й кажу, до дупи такий навігатор, який не може зберігати карту і мітки (ями, поліцейських, камери), коли є інтернет і показувати мені це в любій жопі світу. Хай оновлюється тоді, коли є інтернет та хай хоч працює онлайн, коли інтернет є, але щоб не працювати взагалі на трасі, де пропадає інтернет і він тупо замовкає - це якось не по навігаторські.

• +1 1
Опубліковано

Якщо прокласти маршрут з підключеним інтернетом - то до кінця маршруту він працюватиме і за відсутності зв"язку, хіба що не показуватиме новостворені позначки

• +1 2
Опубліковано
49 хвилин тому, nickel сказано:

Я й кажу, до дупи такий навігатор, який не може зберігати карту і мітки (ями, поліцейських, камери), коли є інтернет і показувати мені це в любій жопі світу. Хай оновлюється тоді, коли є інтернет та хай хоч працює онлайн, коли інтернет є, але щоб не працювати взагалі на трасі, де пропадає інтернет і він тупо замовкає - це якось не по навігаторські.

Від Луцька до Поляниці інтернету не було в 2-3 місцях, протяжністю не більше 1-2-3 км, по прямій.  вІдстань ~400км.

Що не так?

• +1 2
Опубліковано
3 минуты назад, vampirich сказал:

Якщо прокласти маршрут з підключеним інтернетом - то до кінця маршруту він працюватиме і за відсутності зв"язку, хіба що не показуватиме новостворені позначки

Я в курсі, але в мене не працював.

2 минуты назад, Zheny@ сказал:

Від Луцька до Поляниці інтернету не було в 2-3 місцях, протяжністю не більше 1-2-3 км, по прямій.  вІдстань ~400км.

Що не так?

Все так

Опубліковано

Так прикол не в тому шо він камери показує тільки стаціонарні.

Їдеш, бачиш наприклад поліцаї в корчах сховались, жмеш кнопочку спеціальну, там підменю, жмеш "Поліція". І все. Це місце пішло всім у програмку.  Без інету цього ну ніяк не зробиш.

Те ж саме з збитою тваринкою. Хтось їхав, поставив таку помітку. Іншим вже вейз її показує по цьому маршруту.

• +1 1
Опубліковано
Только что, WebTraveller сказал:

Без інету цього ну ніяк не зробиш.

Ну бля, не я ж його виключаю. Толку з такої можливості, якщо немає покриття?  А можна ж: їдеш в єбенях, бачиш збиту тваринку, жмеш кнопочку, він координати по ЖПС і час запам'ятав, через кілометр з'явилося покриття і інтернет і він підгрузив координати збитої тваринки іншим вейзерам. Не з'явився інтернет протягом, скажімо, трьох годин, то інформація на карту не вигружатиметься, так як втратила актуальність.

Тай можна ж дозволити зберігати автономно карти і мітки, як в Гугл картах. Старі мітки можна не озвучувати чи задати в налаштуваннях час їх актуальності. Не завжди знаєш свій наступий маршрут, щоб зкормити його Везу і мати в кеші.

Це якісь такі аматорські провтики в такій класній програмі. 

Опубліковано

Та нє. По дорозі до Шацьку є такі місця шо й зв"язок не ловить звичайний, не говорячи про інет нормальний.

Ні разу вейз не затикався. Постійно вів по маршруту.

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, nickel сказано:

А можна ж: їдеш в єбенях, бачиш збиту тваринку, жмеш кнопочку, він координати по ЖПС і час запам'ятав, через кілометр з'явилося покриття і інтернет і він підгрузив координати збитої тваринки іншим вейзерам.

А от я не знаю, чи є таке.

Треба перевірити

Може і є.

Опубліковано
2 минуты назад, WebTraveller сказал:

Та нє. По дорозі до Шацьку є такі місця шо й зв"язок не ловить звичайний, не говорячи про інет нормальний.

Ні разу вейз не затикався. Постійно вів по маршруту.

Той самий маршрут, навіть дальше - Мельники, озеро Пісочне. Заткнувся, добре що я мав Гугл карти автономні, то переключився. Маршрут задавав в Луцьку, при наявному інтернеті. Я розумію, що це не типовий випадок і програма мала б працювати, але якби були загружені автономні карти, то шансів залишитися без навігації були б мінімальні.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...