Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
5 хвилин тому, Barugan сказано:

Да і попереджувати де радари, то лишнє.

Я з цим згідний, але в іншому випадку кричали би, що поховалися в кущах і ловлять.

Змінено користувачем Віталій СК
Опубліковано
28 минут назад, Віталій СК сказал:

Ну так радарів то  є тільки 25 штук на всю Україну. Докуплять, то й будуть контролювати більше.

Ну то навіщо вказувати місця, де ними контролюють. Хай би водії думали, що їх набагато більше і поліцейський може стояти в будь-якому селі.

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, volks сказано:

Ну то навіщо вказувати місця, де ними контролюють. Хай би водії думали, що їх набагато більше і поліцейський може стояти в будь-якому селі.

Все, мужики, здаюсь. 

Мені абсолютно всеодно, де вони стоять і позначають їх на карті чи ні - я їжджу за правилами.

• Ха-ха 1
  • Збентежений 1
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
1 година тому, Віталій СК сказано:

І це не камери, а радари типу "фен".

Трукам - це, якраз, "фєн" з камерою

10 годин тому, Віталій СК сказано:

Так ще й знак має стояти перед місцем фото-відео фіксації перевищення швидкості.

Цитувати

Олексій Білошицький

8 жовтня о 10:26 · 

Відповіді на деякі питання про Трукаму:

- Скільки Трукамів в патрульної поліції? 
На даний момент патрульна поліця буде використовувати понад 25 пристроїв, але дуже скоро їх буде більше.

- Де саме, в яких “кущах ховатись” будуть патрульні поліцейські?
Патрульна поліція буде застосовувати Труками не як пристрої для покарання якомога більшої кількості водіїв, а як пристрої, які попередять правопорушення і будуть спонукати водіїв не порушувати правила дорожнього руху. Таким чином, ми передачаємо насамперед контроль швидкості на аварійно-небезпечних ділянках, де є велика кількість ДТП саме по причині перевищення швидкості.

- Чи буде автоматична фіксація швидкості?
Автоматична фіксація швидкості теж буде. Але це процесуально інший вид притягнення до відповідальності. І ці два різновида працюють паралельно практично в усіх країнах, де вже запущено автофіксацію.

- Як буде здійснюватися притягнення до відповідальності водіїв авто на іноземній регістрації?
В межах використання Трукамів траспортні засоби будуть зупинятися та відповідна постанова буде складатися на місці.

Тобто автоматичну фіксацію він виокремлює, а значить ймовірно, що оті знаки якраз будуть стояти лише там, де буде саме АВТОМАТИЧНА фіксація. А там, де будуть котролювати Трукамом "з руки", може не бути попереджувальних знаків.

Змінено користувачем jack74
Опубліковано
1 година тому, jack74 сказано:

Трукам - це, якраз, "фєн" з камерою

Я це знаю, але потрібно уточнювати, щоб не було плутанини з камерами автоматичної фіксації.

1 година тому, jack74 сказано:

Тобто автоматичну фіксацію він виокремлює, а значить ймовірно, що оті знаки якраз будуть стояти лише там, де буде саме АВТОМАТИЧНА фіксація. А там, де будуть котролювати Трукамом "з руки", може не бути попереджувальних знаків.

На минулій сторінці є повідомлення Патрульної поліцій України, де зазначено наступне:

Цитувати

Патрульна поліція використовує TruCam лише із розміщенням дорожніх знаків, що повідомляють про фото- відеофіксацію порушень, на ділянках автодоріг міжнародного значення та в містах із підвищеним рівнем аварійності унаслідок перевищення швидкості.

Опубліковано
6 часов назад, Юріч сказал:

то потрібно було мапу намалювати таку, де ті фени стоять скрізь.

так намалювали ж. і виклали в інтернет

Опубліковано
6 часов назад, volks сказал:

Ну то навіщо вказувати місця, де ними контролюють.

а навіщо таблички з написом "ведеться відеоспостереження" перед входом в магазин?

• +1 2
Опубліковано
7 часов назад, Віталій СК сказал:

Все, мужики, здаюсь. 

Мені абсолютно всеодно, де вони стоять і позначають їх на карті чи ні - я їжджу за правилами.

а можна з тобою пофоткатись ? всім знайомим буду показувати фото й розказувати, що вживу бачив людину, яка на трасі, вьїхджає в пусте село *три хати* й протяжністю 500 метрів, але зі знаком на білому фоні й скидає швидкість до 50км/год :) 

• +1 2
Опубліковано
1 година тому, MANJAK11 сказано:

а можна з тобою пофоткатись ? всім знайомим буду показувати фото й розказувати, що вживу бачив людину, яка на трасі, вьїхджає в пусте село *три хати* й протяжністю 500 метрів, але зі знаком на білому фоні й скидає швидкість до 50км/год :) 

МОжна ж вже не вдаватись в такі крайнощі) до 70 скидаєш та і все.
коли через села літають під 100 а то і більше, мені здається, також не здорово.

• +1 2
Опубліковано
2 годин тому, MANJAK11 сказано:

а можна з тобою пофоткатись ? всім знайомим буду показувати фото й розказувати, що вживу бачив людину, яка на трасі, вьїхджає в пусте село *три хати* й протяжністю 500 метрів, але зі знаком на білому фоні й скидає швидкість до 50км/год

Поїдь на польський кордон і там можеш пофоткатись із любим  - на "тій стороні" вони майже всі їздять по населеним пунктам 50 км/год.

• Подобається 1
Опубліковано
1 час назад, Віталій СК сказал:

Поїдь на польський кордон і там можеш пофоткатись із любим  - на "тій стороні" вони майже всі їздять по населеним пунктам 50 км/год.

ітого питання два:

1 нащо ти спригуєш на *ту сторону*, якщо питання було конкретно до тебе ?

2 на *тій стороні* теж багато тіпа сіл на три хати при трасах з білими знаками ? цікавлюсь, бо за кордоном ще не був

Опубліковано (змінено)
1 час назад, Dima4s сказал:

МОжна ж вже не вдаватись в такі крайнощі) до 70 скидаєш та і все

в смислі ? то не є порушення пдр, скидання до 70, там де треба їхати 50 ? а чо до 70 а не до 80, а чо не до 65 ? де та грань дозволеного ? Я всього лиш стверджую, що в нас НІХТО не їздить по правилам, одним просто пофіг, інші, бо в деяких місцях їх (правила) дотримуватись неможливо (сам знаю як мінімум два перехрестя, які вдень по правилах проїхати майже неможливо), а в деяких - глупо, як оті недонаселені пункти з білими знаками, встановленими замість синіх тільки по комусь відомій причині. Єдине, що можна говорити, що я НАМАГАЮСЬ їздити по правилах, а не голослівно стверджувати, що їзджу

Змінено користувачем MANJAK11
  • +1 4
Опубліковано

ага там де камери стоять і весь потік синхронно знижує швидкість і потім її наберає :)

Опубліковано

ітого питання два:

1 нащо ти спригуєш на *ту сторону*, якщо питання було конкретно до тебе ?

Я тобі не цирковий клоун з мавпочкою, щоб ти зі мною фотографувався.

2 на *тій стороні* теж багато тіпа сіл на три хати при трасах з білими знаками ? цікавлюсь, бо за кордоном ще не був

Достатньо, якщо їздити не лише автобанами.

а не голослівно стверджувати, що їзджу

Щоб закінчити цю полеміку, я визнаю, що в тому повідомленні виразився занадто буквально. Насправді їздити цілком за правилами неможливо: десь задумався і порушив, десь знак пропустив і т. д. Але я стараюсь свідомо не порушувати.

Опубліковано
53 хвилин тому, Arden сказано:

ага там де камери стоять і весь потік синхронно знижує швидкість і потім її наберає :)

І який же потік на путівцях між селами?

Опубліковано
6 хвилин тому, Юріч сказано:

Малось на увазі в селах, містечках.

Мова взагалі йшла про село на три хати.

Якщо між селами немає великого потоку машин, то в селах їм немає де взятись.

Якщо я вірно зрозумів, то @Arden гордо заявляє, що українці чхати хотіли на польські ПДР і знижувати швидкість їх заставляє лише потік машин, що рухаються у тому ж напрямку.

От я і поцікавився який же там потік.

Бо з того, що я бачив там, то більшість українців таки скидають швидкість там, де цього вимагають ПДР.

Опубліковано
26 хвилин тому, Юріч сказано:

Малось на увазі в селах, містечках.

Якщо між селами немає великого потоку машин, то в селах їм немає де взятись.

Якщо я вірно зрозумів, то @Arden гордо заявляє, що українці чхати хотіли на польські ПДР і знижувати швидкість їх заставляє лише потік машин, що рухаються у тому ж напрямку.

От я і поцікавився який же там потік.

Бо з того, що я бачив там, то більшість українців таки скидають швидкість там, де цього вимагають ПДР.

Опубліковано (змінено)

Ну взагалі-то, тобі відповів Арден на твою фразу:

4 часа назад, Віталій СК сказал:

Населені пункти різні бувають, не тільки 3 хати.

Змінено користувачем Юріч
Опубліковано (змінено)

Там де стоять поліцаї з феном та включенними маячками - нехай ще знак за 5 км встановлюють що спереді ловлять на радар.... 

по всій території США стоять попереджувальні знаки тільки за автоматичну відеофіксацію, а от фен поліція ловить де хоче і без ніяких включених маячків... єдине що в штаті Огайо поліція завжди стоїть з включенними фарами та габаритами, але без мигалок.

Цікаво, як в Європі, ще десь крім України, поліція попереджує проблисковими вогниками що вони ловлять на фен?

Змінено користувачем Waver
  • +1 1
Опубліковано
16 часов назад, Saddy сказал:

а навіщо таблички з написом "ведеться відеоспостереження" перед входом в магазин?

А й дійсно, навіщо? Злодюжка, побачив табличку - не вкраде (або вкраде з врахуванням камер), нема таблички - кради сміливо. А так, були б скриті камери - 100 раз подумав би...

Опубліковано (змінено)

ну бо типу тебе мусять по закону попереджати, що тебе знімають. Я теж рахую це дурнею, та й впевнений, що при бажанні це можна вирішити невеличкою поправкою до законодавства... А можливо навіть взагалі нічого не потрібно, бо ж знімають не звичайних законопослушних громадян, а лише порушників, тобто фіксують факт порушення, а для цього, думаю, особливого дозволу не потрібно. ...хоча... фіг його знає, які там законобуквенні нюанси є..

Та й нехай навіть так - та понаставляти тих знаків по всій трасі всюди, і все. Щоб типу в будь-якому місці ти був "попереджений" 

ПиСи: До речі, в ПДР я не знайшов ні зони дії знаку 5.70, ні умов його встановлення - може хтось бачив, де обумовлюється встановлення цього знаку?

Змінено користувачем jack74
Опубліковано
58 минут назад, jack74 сказал:

ну бо типу тебе мусять по закону попереджати, що тебе знімають.

Знімають не тебе, а магазин, а це громадське місце. Так що, не факт що мусять...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...