Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Думаю, "Салюту" дякувати - найбільше від того світлофору виграють саме вони.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На пр. Соборності з 3а смугами руху, розбитому, на якому і без того купа світлофорів і один по справжньому нерегульований перехід, додали ще один світлофор для того щоб було зручно переходити дорогу в супермаркет.

Вангую перенос існуючого переходу від Гостинця ближче до перехрестя.
Нідаждьотєсь. ІМХО обидва лишаться бо ж як тоді в гостинець дійти найкоротшим шляхом і зупинка поряд.

З.І. І був колись перехід біля світлофору, але не хотіли люди по ньому ходити.

Змінено користувачем SysR
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Салют проплатив. Перехід біля гостинця закриють. Мало того що дорога жахлива, то і ставати на кожному кроці треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Атставіть упаднічєскіє настроєнія. В оприлюднених планах міськради серед першочергових завдань був капремонт Соборності.

Якщо перенесуть нерегульований перехід на 15 метрів вище і зроблять його регульованим - від цього виграють всі. А підготовка до переносу робилась ще десь місяць назад - на краю клумби перед рагсом бруківкою площадку виклали ще місяць назад.

Мені ті зміни, що я бачу, подобаються.

Змінено користувачем Dream
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо перенесуть нерегульований перехід на 15 метрів вище і зроблять його регульованим - від цього виграють всі.
Було б добре, да віриться в це важко.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Світлофорів на пр. Соборності вже й так забагато. Не думаю що від цього буде багато користі. Якщо перехід біля "Гостинця" залишиться, то новий світлофор добавить лише незручностей для водіїв.

Часто доводиться стояти на світлофорі біля зупинки "Школа №26", хоча пішоходів там не було. Колись пам'ятаю там світлофори з кнопками були. Підходиш, нажимаєш кнопку, чекаєш поки переключаться сигнали і переходиш спокійно. Потім від цього відмовились.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю перехід біля Гостинця перекриють, думаю це би було правильне рішення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Світлофорів на пр. Соборності вже й так забагато. Не думаю що від цього буде багато користі. Якщо перехід біля "Гостинця" залишиться, то новий світлофор добавить лише незручностей для водіїв.

Часто доводиться стояти на світлофорі біля зупинки "Школа №26", хоча пішоходів там не було. Колись пам'ятаю там світлофори з кнопками були. Підходиш, нажимаєш кнопку, чекаєш поки переключаться сигнали і переходиш спокійно. Потім від цього відмовились.

На світлофор реагують одиниці пішоходів, левова частка йде до\після сітлофора, і лізуть на червоне. Це стосується і сітлофора біля В.Інтернаціоналістів. Дістали вже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто багато хто погоджується з тим, що світлофор не є панацеєю, проблем не вирішує. Тоді нафіга??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як на мене то краще б перенесли світлофор біля повороту до вже існуючого переходу

про який світлофор ти говориш? про що ти взагалі говориш?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про який світлофор ти говориш?
Якщо я правильно розумію, то об'єднати перехід біля гостинця з світлофором на перехресті.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про який світлофор ти говориш?
Якщо я правильно розумію, то об'єднати перехід біля гостинця з світлофором на перехресті.

Просто встановивши "пішохідний" світлофор, сигнали якого синхронізувати з світлофором на перехресті? Не піде. Там і виїзд з прилеглої території, і потік машин з перехрестя... Це ж прийдеться і стоп-лінію додаткову малювати... Єдиний вихід - перекрити огорожею існуючий нерегульований перехід і організувати новий (перед перехрестям) регульований.

Була б моя воля, то я б отой газон перед рагсом продовжив би далі в сторону салюту, зменшивши ширину в'їзду зліва від рагсу біля таксистів. І от на тому продовженні і зробити повноцінну площадку для переходу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там вже було провалля, тижні зо два тому,але вкинули кілька лопат щебню та асфальту і все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нідаждьотєсь. ІМХО обидва лишаться бо ж як тоді в гостинець дійти найкоротшим шляхом і зупинка поряд.

В кінці роздільної смуги буде, якраз на перехресті. Вже зробили світлофори і бруківку для колясок вимостили.

post-118-0-42408100-1401740725_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На світлофор реагують одиниці пішоходів, левова частка йде до\після сітлофора, і лізуть на червоне. Це стосується і сітлофора біля В.Інтернаціоналістів. Дістали вже.

Власне, те ж саме можна сказати і про водіїв.

Мені, як пішоходу ВЖЕ горить зелене світло, а воно із визгом гальм і шин ще летить із Воїнів на Соборності, і ще й щось тицяє в світлофор і возмущається. Але коли бачить моє зелене світло, бажання сперечатися десь дівається, чомусь...

Вже говорилося, що на перехресті Воїнів-Соборності дикий перехід. І пішоходи там бігають, і водії літають. Там 3,5 роки тому тата мого насмерть збила машина. На переході.

І переробляти його не буде ніхто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зі стовпа зник знак "Зупинка заборонена"...

Nnzy.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже говорилося, що на перехресті Воїнів-Соборності дикий перехід. І пішоходи там бігають, і водії літають. Там 3,5 роки тому тата мого насмерть збила машина. На переході.

І переробляти його не буде ніхто.

Пам'ятаю ту історію (((

Як на мене, то там більшу проблему створює розташування зупинок, ніж самі пішоходні переходи.

Якщо дійсно збираються серйозно ремонтувати проспект Соборності, то треба впорядкувати й розміщення зупинок маршрутних транспортних засобів. Найбільш проблемними вважаю цю на перехресті Соборності та Воїнів та біля Там-Таму.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене, то там більшу проблему створює розташування зупинок, ніж самі пішоходні переходи.

переходи там правильно. До зупинки та за зупинкою. Єдине, що мене харить, це те, як вони включаються. Походу там налаштовано так, що якщо мені потрібно на парну сторону, то мені потрібно переходити перед зупинкою. А якщо з парної на непарну, тоді за зупинкою.

Брєд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брєд виходить через велику ширину проїзджої частини. Якщо зробити так, щоб пішохід з коляскою встигав перейти з одного боку дороги на інший, то фаза червоного для автомобілів надто затягнеться.

Проблему в тому як розташовано зупинки. У напрямку від "Гостинця" до "Там-Таму" зупинка знаходить надто близько до перехрестя. У зворотньому напрямку зупинка взагалі на перехресті. Так бути не повинно.

Тут можна глянути типові схеми розміщення - http://www.ukravtodor.gov.ua/uploads/files/201401/2014-01-09-01-15-34-v-2-3-218-550-2010.pdf

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку, вигоди того перехрестя (і маршрутки по воїнів) доволі сумнівні, а недоліків багато. Було краще коли там була роздільна смуга.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора знов зрізАли старий асфальт на Львівській від 2-ї школи до вул.Потебні, таким чином до вже існуючих "вигризин" додалась купа нових.

Змінено користувачем Volyniaka
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Набережну біля мийки самообслуговування теж порізали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора знов зрізАли старий асфальт на Львівській від 2-ї школи до вул.Потебні, таким чином до вже існуючих "вигризин" додалась купа нових.

сьогодні вже багато з них і заасфальтували. А може до цього часу і всі...
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по Соборності ями пообмальовували жовтою фарбою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Ковельській намалювали ромітку :_41:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...