Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Міст в Рованцях нарешті почнуть робити. Я надіюсь... З обох сторін один напрямок руху перегородили бетонними блоками.

Третій день, як загородили напрямок, а роботи вести навіть й не починали. В обох напрямках затори. Браво, автодор!

Опубліковано

Міст в Рованцях нарешті почнуть робити. Я надіюсь... З обох сторін один напрямок руху перегородили бетонними блоками.

Третій день, як загородили напрямок, а роботи вести навіть й не починали. В обох напрямках затори. Браво, автодор!

Тільки про це хотів написати а Ви мене випередели :) На мості ппц що робиться, особливо коли їде фура

Опубліковано

На наших дорогах не має навіть де швидкість перевищувати :)

Наши люди везде находят такие места, главное желание ))))))

Можливо, навіть на тому самому мості що на Рованці до загородження Hummer мене обігнав з шаленою швидкістю по ямах :)

Браво, автодор!

Мост будет ремонтировать Мостстрой, не Автодор.

Чому тоді автодоровці там бігали ?

Опубліковано

А вообще, не важно кто его ремонтирует... Важно, кто хозяин объекта/ заказчик ремонта/приемщик работ.. В данном случае, это "громада міста" и, соответственно, Горсовет. С них и спрос...

georg, цю фразу можна розцінювати, як офіційну відповідь луцькавтодору про подальшу якість виконаних робіт?

Опубліковано

ну хтось розказує який луцькавтодор білий та пухнастий, як він файно працює. Напевно я зробив хибний висновок стосовно позаштатного секретаря автодору в нас на борді :)

Опубліковано

Хотілося, щоб цією ділянкою займалися обидві вище названі організації, оскільки це і міст і дорога. А головне, щоб займалися на совість - на літа, а не як завжди, "закидати" ями.

Опубліковано

З ваших слів, незалежно, в якому обсязі буде фінансування, покриття буде як завжди - на сезон. А зрештою - це з власного досвіду, а не з ваших слів.

Опубліковано

Недавно написав що біля Лучеська їдуть на червоне, як сьогодні там вже бачив ДАЙ.

І не вір після цього у силу борди.

Опубліковано

georg, Я сьогодні їхав на В-ВОл і зловив яму і як наслідок гуля, гума на свалку, а могла б їздити ще кілька років (при чому швидкість не перевищував).

Хто тепер мені має це компенсувати? Чому посередині дороги яма в якій можна залишити колесо?

Опубліковано

Сьогодні почали робити міст нарешті. Їхав з роботи бачив на тій половині що перегородженна величезний рів, здається десь у пів метра. Напевно довбали плиту щоб щось зробити.

Опубліковано
В данном, конкретном случае: пр. Воли, дорога коммунальная - все претензии в горсовет.
Малось на увазі Володимир-Волинський.
Опубліковано (змінено)

Сьогодні почали робити міст нарешті. Їхав з роботи бачив на тій половині що перегородженна величезний рів, здається десь у пів метра. Напевно довбали плиту щоб щось зробити.

Зняв о 17-й год. Сьогодні в "Містбуда" скорочений робочий день?

http://youtu.be/GbtYEPpKwcQ

Змінено користувачем MaestroA
Опубліковано

ну хтось розказує який луцькавтодор білий та пухнастий, як він файно працює. Напевно я зробив хибний висновок стосовно позаштатного секретаря автодору в нас на борді :)

Ашипка вышла: луцкавтодор не "из космоса прилетевши", он точно такой, как и 99,99% работающих предприятий Украины, не лучше и не хуже.

Кстати, предприятие не государственное, а частное. Если быть точным - ПрАТ.

То, что я там работаю - никогда особо не скрывал, тайна не военная...

Поэтому немного больше знаю о ситуации с дорогами, чем среднестатистический посетитель этого форума.

Пару постами выше спрашавали, кто ремонтирует мост, я и ответил: мост ремонтирует Мостоотряд, а не Луцкавтодор (хотя бы мне,конечно, хотелось, чтобы было наоборот :)), т.к. мост это не совсем дорога... :)

А причину керовых дорог, вы скорее найдете здесь, если она вам конечно действительно интересна... :)

Мостозагін буде виконувати роботи по ремонту швів, тротуарів, укріплення конусів, фарбування і т.п. А ось дорожнє покриття (що найбільше цікавить водіїв) після проведених цих робіт буде відновлювати ЗАТ "Луцькавтодор-Сервіс".

Опубліковано

// офф

Спускайтесь на землю, ребята... Зарабатывая 30 центов в час, невозможно жить "як у Швеції"...

30 центов в час не повод делать свою работу плохо, тем более если человек согласен работать за эту сумму.

• +1 1
Опубліковано

Може було,але по дорозі від історичного факультету до мосту є 2-3 відкритих каналізаційних люки без попереджувальних знаків. Будьте обережні!

Опубліковано (змінено)

А когда Луцкавтодор будет делать ул. Никишева и Говорова?

Змінено користувачем Vetal999
Опубліковано

Сьогодні зранку, десь в 8-30 по пр.Перемоги біля Західінкомбанку якийсь бусик зловив люк, спереду зправа вирвав жицем усю підвіску (

Опубліковано (змінено)

Перше перехрестя Заньковецької-Вахтангова http://goo.gl/maps/wd3nq , Заньковецької головна дорога, з Вахтангова трикутник, уже.

Перехрестя не популярне, але вже небезпечне. Вчора сам "по старінкє" їхав...., тьфу-тьфу.

Змінено користувачем bodia88888
Опубліковано
Зарабатывая 30 центов в час, это железный повод работать именно на 30 центов в час, особенно, когда человек согласен работать за эту сумму только за неимением другого выбора.
Вибір є завжди, не подобається -- не працюйте.

Є приватні фірми, котрі зроблять вашу роботу краще.

А про совість розкажіть цьому чоловікові, де вона у вас знаходиться:

Сьогодні зранку, десь в 8-30 по пр.Перемоги біля Західінкомбанку якийсь бусик зловив люк, спереду зправа вирвав жицем усю підвіску (
Опубліковано

вчора вертався додому і, о диво — ремонтують мою богом забуту чернишевського. щось дуже дивне думаю, адже тиждень тому зверху засипали як-небудь здертим асфальтом ями, і я думав що ремонт уже зроблений.

більше того поклали навіть асфальт трохи в сторону мого двору, автодорівці вчора вигрібали воду з 20см ями лопатами =)

а сьогодні все стало ясно — в'їзд-виїзд в мій двір оцепили машини ДАЙі, бо приїжає якась поважна морда в поліклініку МВС…

от би побільше б таких виїздів наших нашальніків було різними дорогами луцька!

p.s. левчанківської відкриють не скоро. зняли бруківку на перетині з вул. лесі українки. певно будуть перекладати.

Опубліковано

Вибір є завжди, не подобається -- не працюйте.

Є приватні фірми, котрі зроблять вашу роботу краще.

Ну так Луцькавтодор і є приватною структурою.

Опубліковано

Есть только одно маленькое "но": пригласить можно будет тогда, когда будет чем заплатить. А ситуация как раз такая, что платить, то, как раз и нечем.

Тут підтверджую 100%. Роботи роблять з матеріалів, які дають спочатку за дякую. А гроші за роботи віддають деколи по 2 роки. І люди працюють по 2-3 дня в тиждень коли самий розгар сезону для ремонту. І зароблять не 30 центів, а реально по 500 грн в місяць, бо тиждень не повний. А потім ті хто дав матеріали за дякую починають вибивати гроші і їм пох.,що в тебе немає грошей. Укравтодор забив на всіх і що срать він хотів що люди працюють по 3 дні та щей ті копійки їм ніхто не платить. Вони дзвонять і кажуть щоб до такого то було зроблено і все, а далі де, за що і хто його ніразу не колише. ТАкі бл...дскі реалії.

Опубліковано

Ви ж ніби приватна структура, вам ніхто нічого не може сказати. Чи не приватна?

"Чого бідний бо дурний,

чого дурний, бо бідний" ©

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...