Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
У них совсем другие задачи...
Це ти по своїй роботі судиш? ;)

Жарти на тему безпеки руху зовсім не доречні.

Опубліковано

також не новина - "під знаком" стоїть джип проїжджають, помаленьку, мімо, мордочки повідвертавши. стоїть жигули і т.д - іде такий, павлін...

Стоїть під знаком??

Далеко не треба ходити. Старий базар - там всі під знаком стоять)

І біля МРЕО теж всі стоять під знаком і нічо))

Опубліковано

Міст в Рованцях нарешті почнуть робити. Я надіюсь...

З обох сторін один напрямок руху перегородили бетонними блоками.

post-10440-0-18302100-1370884714_thumb.j

post-10440-0-50231700-1370884731_thumb.j

Опубліковано

До речі про анарію на дорогах:

вже пару днів звертаю увагу на те, що на кожному практично світлофорі, полюбому 1-2 урода пролітають на червоний...

Опубліковано

В Киеве сотрудники Госавтоинспекции начали устанавливать приборы автоматической фиксации превышения скорости – «Гарпун». Стоит отметить, что приборы представляют собой специальные ящики, внутри которых установлена фото- и видеокамера. С помощью лазера «Гарпун» замечает нарушение, а затем через каналы связи GSM передает информацию на ближайший пост ГАИ. Таким образом, через километр водителя могут остановить сотрудники ГАИ и составить протокол о нарушении

На сегодняшний день в Киеве уже установлено пять таких приборов, а собираются обустроить еще 24. Приборы автоматической фиксации превышения скорости уже установлены на:

- ул. Богатырской (выезд из города перед пересечением с мостом на улицу Луговую);

- Столичном шоссе (выезд из города, мост недалеко от поворота на проспект Науки);

- проспекте Бажана (выезд из города, примерно через 200 метров от метро «Харьковская»);

- улице Елены Телиги (не доезжая до психиатрической больницы);

- на выезде из Киева перед КП в сторону Вышгорода (на газоне между полосами).

Недавно сотрудники ГАИ выявили в Киеве 29 участков, на которых водители чаще всего превышают скорость.

Читать больше: http://www.bagnet.org/news/society/218833

Опубліковано

Недавно сотрудники ГАИ выявили в Киеве 29 участков, на которых водители чаще всего превышают скорость.

ха-ха-ха! "НЕДАВНО" аж 29 ділянок!!! а що ДАІ робило до того???

З.І. просто раніше не хотіли здавати "крапки" :_07:

Опубліковано

На наших дорогах не має навіть де швидкість перевищувати :)

Наши люди везде находят такие места, главное желание ))))))

Опубліковано

Міст в Рованцях нарешті почнуть робити. Я надіюсь... З обох сторін один напрямок руху перегородили бетонними блоками.

Третій день, як загородили напрямок, а роботи вести навіть й не починали. В обох напрямках затори. Браво, автодор!

Опубліковано

Міст в Рованцях нарешті почнуть робити. Я надіюсь... З обох сторін один напрямок руху перегородили бетонними блоками.

Третій день, як загородили напрямок, а роботи вести навіть й не починали. В обох напрямках затори. Браво, автодор!

Тільки про це хотів написати а Ви мене випередели :) На мості ппц що робиться, особливо коли їде фура

Опубліковано

На наших дорогах не має навіть де швидкість перевищувати :)

Наши люди везде находят такие места, главное желание ))))))

Можливо, навіть на тому самому мості що на Рованці до загородження Hummer мене обігнав з шаленою швидкістю по ямах :)

Браво, автодор!

Мост будет ремонтировать Мостстрой, не Автодор.

Чому тоді автодоровці там бігали ?

Опубліковано

А вообще, не важно кто его ремонтирует... Важно, кто хозяин объекта/ заказчик ремонта/приемщик работ.. В данном случае, это "громада міста" и, соответственно, Горсовет. С них и спрос...

georg, цю фразу можна розцінювати, як офіційну відповідь луцькавтодору про подальшу якість виконаних робіт?

Опубліковано

ну хтось розказує який луцькавтодор білий та пухнастий, як він файно працює. Напевно я зробив хибний висновок стосовно позаштатного секретаря автодору в нас на борді :)

Опубліковано

Хотілося, щоб цією ділянкою займалися обидві вище названі організації, оскільки це і міст і дорога. А головне, щоб займалися на совість - на літа, а не як завжди, "закидати" ями.

Опубліковано

З ваших слів, незалежно, в якому обсязі буде фінансування, покриття буде як завжди - на сезон. А зрештою - це з власного досвіду, а не з ваших слів.

Опубліковано

Недавно написав що біля Лучеська їдуть на червоне, як сьогодні там вже бачив ДАЙ.

І не вір після цього у силу борди.

Опубліковано

georg, Я сьогодні їхав на В-ВОл і зловив яму і як наслідок гуля, гума на свалку, а могла б їздити ще кілька років (при чому швидкість не перевищував).

Хто тепер мені має це компенсувати? Чому посередині дороги яма в якій можна залишити колесо?

Опубліковано

Сьогодні почали робити міст нарешті. Їхав з роботи бачив на тій половині що перегородженна величезний рів, здається десь у пів метра. Напевно довбали плиту щоб щось зробити.

Опубліковано
В данном, конкретном случае: пр. Воли, дорога коммунальная - все претензии в горсовет.
Малось на увазі Володимир-Волинський.
Опубліковано (змінено)

Сьогодні почали робити міст нарешті. Їхав з роботи бачив на тій половині що перегородженна величезний рів, здається десь у пів метра. Напевно довбали плиту щоб щось зробити.

Зняв о 17-й год. Сьогодні в "Містбуда" скорочений робочий день?

http://youtu.be/GbtYEPpKwcQ

Змінено користувачем MaestroA

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...