sanches Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 08:09 Поділитися #251 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 08:09 Человек-редіска, судячи по вчинкам. хм, редіска?, всього-навсього редіска?, то кого тоді "шаріком надувним протизаплідним" називати, я спеціально для Мазафаки новий термін придумав. і ти теж не вгадав думайте далі здаюсь треба Історію України знати і все буде понятно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Slavco Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 08:12 Поділитися #252 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 08:12 1. Мазафака рєдісканіхароший человєк.2. Герой топіка лічность сказочная, ака Кащей Бессмєртний.3. Каждий уважающий себе форумчанин должен тут відписатись, собственно що і роблю.4. Для чого 4 сторінки флуда? кому вони помогли і що вирішили? Це мені нагадало древній анек про те, чому важко вершити акт любві на Красной Площаді... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
solnishko Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 08:42 Поділитися #253 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 08:42 Для чого 4 сторінки флуда? кому вони помогли і що вирішили? 100%))) і не хочеться, а всерівно сюди тягне)))))))) отже, є віртуальна борда пошани і борда догани на борді догани великими літерами вписуємо нік Мазафака (сцуко, лічность) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanches Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 08:50 Поділитися #254 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 08:50 Для чого 4 сторінки флуда? кому вони помогли і що вирішили? 100%))) і не хочеться, а всерівно сюди тягне)))))))) отже, є віртуальна борда пошани і борда догани на борді догани великими літерами вписуємо нік Мазафака (сцуко, лічность) де? де? де? ця віртуальна борда пошани і борда догани покажіть мені бо дуже цікаво !!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanches Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 08:59 Поділитися #255 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 08:59 Ну то що загадку хтось відгадав ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shraick Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 09:16 Поділитися #256 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 09:16 Леви там повсюди навідь на будинках Зря не видихнув. Далі буде гірше... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 09:30 Поділитися #257 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 09:30 Ну то що загадку хтось відгадав ? тільки не кажи, що це Львів, так буде банально і нецікаво. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Fagot Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 09:38 Поділитися #258 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 09:38 тільки не кажи, що це Львів, так буде банально і нецікаво. Всім тролям свято спортив Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lisovic Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 10:40 Поділитися #259 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 10:40 Та напишіть вже заяви в міліцію, всі кого кинув Мазафака. Хай вже їм займуться компетентні органи. Більше заяв - більше шансів що найдуть.А найдуть, то буде наука для інших таких ділків, а то зараз багато хто думає якшо розвести по інету то не найдуть. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
4iter Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 11:17 Поділитися #260 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 11:17 щось невідать героя, мабудь, зі столиці ніяк не виїде...а може він собі клонів постворював в кожному місті Україния навіть здогадуюсь хто його клон на борді Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
hunter Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 11:27 Автор Поділитися #261 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 11:27 Ок...давайте тоді всіх кого кінув ибираєм день дзвоним..до цього чєла з аукро ...і пиши заяву..а там хай розбераються.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanches Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 11:30 Поділитися #262 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 11:30 щось невідать героя, мабудь, зі столиці ніяк не виїде...а може він собі клонів постворював в кожному місті Україния навіть здогадуюсь хто його клон на бордіот нашо ти пі_диш ???це я по приколу сказав до твоєї увагиа такіми дєлішками як займається мазафака я не занімався не занімаюсь і заніматися не буду того шо мені моя репутація дорогша за якісь там нечесно відмиті гривникі Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Sub_Sys Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 11:33 Поділитися #263 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 11:33 Ок...давайте тоді всіх кого кінув ибираєм день дзвоним..до цього чєла з аукро ...і пиши заяву..а там хай розбераються....+1 треба координатора єдиногоАбо знайомого юриста напрягти, щоб по-братньому, безоплатно допоміг (типу, прецидент і реклама йому).А він нехай вже контактує з постраждалими і юридично грамотно оформить. Тим паче, юрист в курсі різних підводних каменів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergmaestro Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 11:44 Поділитися #264 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 11:44 Так написати всім кого він кинув, заяви, чим більше заяв тим більше шансів шо за нього візьмуться компетентні органи, і тим більше шансів що в нього з'явиться багато часу для обдумування своєї чесності. Так і що його шукати, адреса в Рокинях відома, адресу батьків тоже знають, було б бажання. я вам людину здавати не буду але точно скажу що він не з луцька і не з рокинь просто частеньно сюди навідується чи просто дає пароль іншим своїм знайомим хто в ділі і хто тут десь проживає це шо, банда МАЗАФАКА? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanches Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 11:51 Поділитися #265 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 11:51 Так написати всім кого він кинув, заяви, чим більше заяв тим більше шансів шо за нього візьмуться компетентні органи, і тим більше шансів що в нього з'явиться багато часу для обдумування своєї чесності. Так і що його шукати, адреса в Рокинях відома, адресу батьків тоже знають, було б бажання. я вам людину здавати не буду але точно скажу що він не з луцька і не з рокинь просто частеньно сюди навідується чи просто дає пароль іншим своїм знайомим хто в ділі і хто тут десь проживає це шо, банда МАЗАФАКА? ну незнаю хоча можливо бо коли я купляв у ньго вінта то по телефону мені відповідали різні голоси 1 раз він продав вінта а другий раз коли хотів купити у нього флешку то він просто не прийшов на зустріч і десь пропав Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrVes Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 11:59 Поділитися #266 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 11:59 Ок...давайте тоді всіх кого кінув ибираєм день дзвоним..до цього чєла з аукро ...і пиши заяву..а там хай розбераються....Щось мені підказує, що нічого ви робити не будете.Якби було бажання повернути гроші, то вже давно або заїхали б в гості з дебелими парубками або накатали заяву в мєнтовку, а у вас дальше 3,14дьожі діло не піде.Лох - это диагноз на всю жизнь (с) народна мудрість. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lisovic Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 12:11 Поділитися #267 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 12:11 Починайте вже щось робить, бо як показала практика на думку громади челу пофігу, тому або пишіть заяву в міліцію, або збирайтесь гуртом і навідайтесь додому до нього. Бо розмови тут мабуть ні до чого не приведуть.п.с. якщо цей Криштапюк з Рокинь, то мабуть десь недавно туда приїхав, бо корінні Рокинці щось його не знають... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
la20 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 12:29 Поділитися #268 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 12:29 Починайте вже щось робить, бо як показала практика на думку громади челу пофігу, тому або пишіть заяву в міліцію, або збирайтесь гуртом і навідайтесь додому до нього. Бо розмови тут мабуть ні до чого не приведуть.п.с. якщо цей Криштапюк з Рокинь, то мабуть десь недавно туда приїхав, бо корінні Рокинці щось його не знають...Кине когось відразу взнаютьДоречі Санчес точно не клон того мазафакера, купляв в одного і іншого - різні люди. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
voldf Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 13:13 Поділитися #269 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 13:13 п.с. якщо цей Криштапюк з Рокинь, то мабуть десь недавно туда приїхав, бо корінні Рокинці щось його не знають...він там в "приймаках" так сказать, через те і незнають. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tarzanych Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 13:33 Поділитися #270 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 13:33 Серйозну тему звели на гумор Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanches Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 14:03 Поділитися #271 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 14:03 Серйозну тему звели на гумор значить така її доля Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tarzanych Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 14:12 Поділитися #272 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 14:12 Значить робити тут більше нічого Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Slavco Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 14:55 Поділитися #273 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 14:55 А є якись бохх, котрий ТУПО закриє цю тему? тупий кидок як у 90-х хвілює всю борду, і тема, блін, апається (гг, я зараз тіко шо апнув), форумчани, будьте поважними: зможете допомогти пострадалому - допоможіть, для цього є пм. Позором уже заклєймілі, косточкі перемили, може переключимось а мистецтво, нє? А то останнім часом всі купляють і продають, а за остальне забули, ну, я теж. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergmaestro Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 14:57 Поділитися #274 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 14:57 хлопці це ж маразм, тема створена 20 липня (кідалово сталось ще раніше), сьогодні у нас вже 12 серпня, вже майже місяць мазафака водить вас довкола носа, незнаю чи є взагалі у людей таке терпіння! (дій ніяких, тільки пусті образи та здогадки) ЗІ 6 сторінок повної ерунди Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bambaclay Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 15:31 Поділитися #275 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 15:31 Мля, хлопци, не так троха ви робите... Нах, дійсно тут Сантабарбару сценарієм розписувати? Береш дівчинку свою знайому(треба щоб був підвішений язик) вона набирає його з "лєвого" телефону і, каже: що(придумаєте історію, ви і так багато про нього я бачу знаєте інфо) мол, бачились з тобою/сиділи в барі/їхали в маршрутці/вчились разом - я взнала твій телефон і хочу ду-у-у-же побачитись в барі/в дома в себе/в сауні ---приходить він на зустріч - береш його так за воротнічок..і об коліно...або просто забираєш мобільний/цепочку/гроші/кальцо... Бо так не робиться! А я кажу: так зробіть! Взагалі робіть щось! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.