Перейти до змісту

Хто знає форумчанина Mazafaka

hunter

Рекомендовані повідомлення

Человек-редіска, судячи по вчинкам.

хм, редіска?, всього-навсього редіска?, то кого тоді "шаріком надувним протизаплідним" називати, я спеціально для Мазафаки новий термін придумав.

і ти теж не вгадав думайте далі

здаюсь :D

треба Історію України знати і все буде понятно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Мазафака рєдісканіхароший человєк.

2. Герой топіка лічность сказочная, ака Кащей Бессмєртний.

3. Каждий уважающий себе форумчанин должен тут відписатись, собственно що і роблю.

4. Для чого 4 сторінки флуда? кому вони помогли і що вирішили? Це мені нагадало древній анек про те, чому важко вершити акт любві на Красной Площаді...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для чого 4 сторінки флуда? кому вони помогли і що вирішили?

100%))) і не хочеться, а всерівно сюди тягне))))))))

отже, є віртуальна борда пошани і борда догани :D на борді догани великими літерами вписуємо нік Мазафака (сцуко, лічность)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для чого 4 сторінки флуда? кому вони помогли і що вирішили?

100%))) і не хочеться, а всерівно сюди тягне))))))))

отже, є віртуальна борда пошани і борда догани :D на борді догани великими літерами вписуємо нік Мазафака (сцуко, лічность)

де? де? де? ця віртуальна борда пошани і борда догани покажіть мені бо дуже цікаво !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну то що загадку хтось відгадав ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Леви там повсюди навідь на будинках

Зря не видихнув. Далі буде гірше... :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну то що загадку хтось відгадав ?

тільки не кажи, що це Львів, так буде банально і нецікаво. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тільки не кажи, що це Львів, так буде банально і нецікаво. ;)

Всім тролям свято спортив :ohmy:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та напишіть вже заяви в міліцію, всі кого кинув Мазафака. Хай вже їм займуться компетентні органи. Більше заяв - більше шансів що найдуть.

А найдуть, то буде наука для інших таких ділків, а то зараз багато хто думає якшо розвести по інету то не найдуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось невідать героя, мабудь, зі столиці ніяк не виїде...

а може він собі клонів постворював в кожному місті України

я навіть здогадуюсь хто його клон на борді

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок...давайте тоді всіх кого кінув ибираєм день дзвоним..до цього чєла з аукро ...і пиши заяву..а там хай розбераються....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось невідать героя, мабудь, зі столиці ніяк не виїде...

а може він собі клонів постворював в кожному місті України

я навіть здогадуюсь хто його клон на борді

от нашо ти пі_диш ???

це я по приколу сказав до твоєї уваги

а такіми дєлішками як займається мазафака я не занімався не занімаюсь і заніматися не буду того шо мені моя репутація дорогша

за якісь там нечесно відмиті гривникі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок...давайте тоді всіх кого кінув ибираєм день дзвоним..до цього чєла з аукро ...і пиши заяву..а там хай розбераються....

+1 треба координатора єдиного

Або знайомого юриста напрягти, щоб по-братньому, безоплатно допоміг (типу, прецидент і реклама йому).

А він нехай вже контактує з постраждалими і юридично грамотно оформить. Тим паче, юрист в курсі різних підводних каменів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так написати всім кого він кинув, заяви, чим більше заяв тим більше шансів шо за нього візьмуться компетентні органи, і тим більше шансів що в нього з'явиться багато часу для обдумування своєї чесності.

Так і що його шукати, адреса в Рокинях відома, адресу батьків тоже знають, було б бажання.

я вам людину здавати не буду але точно скажу що він не з луцька і не з рокинь просто частеньно сюди навідується

чи просто дає пароль іншим своїм знайомим хто в ділі і хто тут десь проживає

це шо, банда МАЗАФАКА? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так написати всім кого він кинув, заяви, чим більше заяв тим більше шансів шо за нього візьмуться компетентні органи, і тим більше шансів що в нього з'явиться багато часу для обдумування своєї чесності.

Так і що його шукати, адреса в Рокинях відома, адресу батьків тоже знають, було б бажання.

я вам людину здавати не буду але точно скажу що він не з луцька і не з рокинь просто частеньно сюди навідується

чи просто дає пароль іншим своїм знайомим хто в ділі і хто тут десь проживає

це шо, банда МАЗАФАКА? :D

ну незнаю хоча можливо бо коли я купляв у ньго вінта то по телефону мені відповідали різні голоси

1 раз він продав вінта а другий раз коли хотів купити у нього флешку то він просто не прийшов на зустріч і десь пропав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось мені підказує, що нічого ви робити не будете.

Якби було бажання повернути гроші, то вже давно або заїхали б в гості з дебелими парубками або накатали заяву в мєнтовку, а у вас дальше 3,14дьожі діло не піде.

Лох - это диагноз на всю жизнь (с) народна мудрість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Починайте вже щось робить, бо як показала практика на думку громади челу пофігу, тому або пишіть заяву в міліцію, або збирайтесь гуртом і навідайтесь додому до нього. Бо розмови тут мабуть ні до чого не приведуть.

п.с. якщо цей Криштапюк з Рокинь, то мабуть десь недавно туда приїхав, бо корінні Рокинці щось його не знають...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Починайте вже щось робить, бо як показала практика на думку громади челу пофігу, тому або пишіть заяву в міліцію, або збирайтесь гуртом і навідайтесь додому до нього. Бо розмови тут мабуть ні до чого не приведуть.

п.с. якщо цей Криштапюк з Рокинь, то мабуть десь недавно туда приїхав, бо корінні Рокинці щось його не знають...

Кине когось відразу взнають

Доречі Санчес точно не клон того мазафакера, купляв в одного і іншого - різні люди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

він там в "приймаках" так сказать, через те і незнають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Серйозну тему звели на гумор :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Серйозну тему звели на гумор :angry:

значить така її доля

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить робити тут більше нічого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А є якись бохх, котрий ТУПО закриє цю тему?

тупий кидок як у 90-х хвілює всю борду, і тема, блін, апається (гг, я зараз тіко шо апнув), форумчани, будьте поважними: зможете допомогти пострадалому - допоможіть, для цього є пм. Позором уже заклєймілі, косточкі перемили, може переключимось а мистецтво, нє?

А то останнім часом всі купляють і продають, а за остальне забули, ну, я теж. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хлопці це ж маразм, тема створена 20 липня (кідалово сталось ще раніше), сьогодні у нас вже 12 серпня, вже майже місяць мазафака водить вас довкола носа, незнаю чи є взагалі у людей таке терпіння! (дій ніяких, тільки пусті образи та здогадки) ЗІ 6 сторінок повної ерунди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мля, хлопци, не так троха ви робите...

Нах, дійсно тут Сантабарбару сценарієм розписувати? Береш дівчинку свою знайому(треба щоб був підвішений язик) вона набирає його з "лєвого" телефону і, каже: що(придумаєте історію, ви і так багато про нього я бачу знаєте інфо) мол, бачились з тобою/сиділи в барі/їхали в маршрутці/вчились разом - я взнала твій телефон і хочу ду-у-у-же побачитись в барі/в дома в себе/в сауні ---приходить він на зустріч - береш його так за воротнічок..і об коліно...або просто забираєш мобільний/цепочку/гроші/кальцо...

Бо так не робиться!

А я кажу: так зробіть! Взагалі робіть щось! :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...