Перейти до змісту

Молодому поколінню трудно вірити, що націоналісти робили все те, що я й інші дослідники описуємо

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Їдьте, буду радий допомогти коштами на квиток.. Зверніть увагу, я не проживаю в Ізраїлі і не критикую єврейских героїв, та мене чесно кажучи бісить коли плюндрують пам'ять моіх..

от ти дарма так з грошима- він же гроші візьме, а не поїде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 107
  • Створено
  • Остання відповідь
И почему, например, гражданин страны, которая держала весь мир за бейцы стописят лет(это я про автора статьи), должен стараться выбирать слова, чтобы описать ситуацию в стране, которой двадцатник от силы? И шо может знать двадцатилетняя о жизни вообще?

офтоп і істерія детектед

С этого места давайте поподробнее. Претензии к автору статьи были? Были. Автор из Канады, а Канада - это Британская Империя. Британская Империя - это такая империя, которая решала вопросы не чета Бандерам и прочим. От, например человек-элита, покажите мне такого же среди борцов за Украину.

Поэтому логично, то граждане Британской Империи(хоть и бывшей) в среднем понимают больше, чем граждане Украины. Причем тут оффтоп и истерия? И кто такой "детектед"?

В якому там році Ізраїль утворився? 70 років тому, а що ж такі розумні 5000 років робили?

І ти щиро вважаєш. що Янукович об.єднує країну?

Не схоже на розумну думку.

Дался вам таки мой Израиль.

И да, я не считаю, а знаю, что Янукович объединяет страну. Только вам это я не смогу объяснить, это вам надо очень много прочитать.

Попробуйте думать, что все люди украины объединяются против Януковича - ну чем плохо такое объединение?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їдьте, буду радий допомогти коштами на квиток.. Зверніть увагу, я не проживаю в Ізраїлі і не критикую єврейских героїв, та мене чесно кажучи бісить коли плюндрують пам'ять моіх..

от ти дарма так з грошима- він же гроші візьме, а не поїде

Вспомнилось

- батюшка, грех за мной, я еврея обманул!

- это не грех, сын мой. Это чудо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, я дивлюсь перехідний вимпел майстра холівару треба чимшвидше вручати Толіку!

І головне з чого? З якогось опусу якогось там типу канадійського професора історії?

Ну да :_02: це безумовно покруче ніж Дубинянський, але ж якщо глубже придивитись до постаті Джона-Пола Химки...

Думаю цікавою буде думка щодо цього палкого соціал-демократа, трохи інших канадських українців з українського форуму в Квебеці:

Канадський українофоб, фальсифікатор історії Джон-Пол Химка

Дуже рекоментую уважно преглянути ту гілку, там є ще посилання на матеріал в якому поміж іншим згадується визнання самим Хімкою факту оплати однієї з його "наукових праць" музеєм Меморіалу Голокосту. :_12: Я б сказав ситуація ще більше прояснюється...

Але ж професор! заперечите ви? Так і в нас країною професор керує, І Вова Литвин теж вчену ступін напів-вкардену має.

І навіть всіма "шанована", пані Наталя Вітренко, як виявляється:

У квітні 1994 p. захистила докторську дисертацію.

У 1994 p. обрана академіком Академії будівництва України

у 1997 p. — академіком Академії економічної кібернетики

Вона взагалі академік і може напевно видавати підручники для шкіл, і що саме абсурдне: вона залюбки розміщує творчі доробки Хімки на своєму партійному сайті Та в принципі не лише вона а ще багато інших українофобських ресурсів.

Від себе хочу додати що нехароші дяді теж мусять мати придворних проффесо-академіків на чиї праці в разі чого можна давати ссилки. Калібр тоді крупний, бо ж прості журналісти то таке. І не бачу сенсу обговорювати подібні нісенітниці.

В замін пропоную подискутувати над тезою давно відомого, і всіма визнаного українського діяча Івана Франка: "Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, демократів та лібералів, то за спиною кожної з них побачив хитрий писoк жида".

Тезі цій вже не один десяток років, а актуальна як ніколи :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

С этого места давайте поподробнее. Претензии к автору статьи были? Были. Автор из Канады, а Канада - это Британская Империя. Британская Империя - это такая империя, которая решала вопросы не чета Бандерам и прочим. От, например человек-элита, покажите мне такого же среди борцов за Украину.

Поэтому логично, то граждане Британской Империи(хоть и бывшей) в среднем понимают больше, чем граждане Украины.

а що, якщо народився на території колонії якоїсь-там імперії, то тобі автоматом дають супер-мозок і "думалку" покруче, ніж в, наприклад, середньостатистичного індуса чи німця? це вже бред.

по-перше, Канада - далеко не Британія.

по-друге, автор тільки НАРОДИВСЯ на цій території і не має абсолютно ніякого генетичного відношення до згаданого "елітмена".

по-третє, чомусь згадуються відомі "британські вчені".

про самого автора читайте вище

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і стаття гівно і обговорення не краще, в стилі .....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і стаття гівно і обговорення не краще, в стилі .....

можна подумати ти її читав :D

До речі, Інквізітор, раз ти так добре знаєш творчий доробок Каменяра, то може підкажеш у якому творі він написав ці пророчі слова?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це і не обговорення. Пропоную подібні теми в смітник а жидів і москалів в бан посмертно. Тут попрошу без обід, до євреїв і росіян, які дбають про своє і не лізуть в наше я ставлюсь з повагою. А саме жиди, москалі і їхні тролі які тут серуть своєю тупістю на нашу національну ідею повинні вимерти як мамонти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у тебе є національна ідея?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А саме жиди, москалі і їхні тролі які тут серуть своєю тупістю на нашу національну ідею повинні вимерти як мамонти.

а я от не розумію поняття "НАША національна ідея"

національна ідея, по своїй суті - це ідеологія розвитку держави (нації), так?

а яка вона НАША?

за кого розписуєтесь (соррі за французьку)- за націю? за державу? чи національна ідея загальна для всіх, кимось затверджена і т.д.?

чия наша? якщо в мене є національна ідея - то вона не обов'язково НАША з Вами, так? поясніть, хто-небудь, пліз, щиро цікавлюсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наташа, я так смутно пгіпомінаю ваш пгофіль...і чувствєнний гот...і пгофєссія у вас соотвєтствующая- югіст..

Пішітє Кальвіну заявлєніє на матпомощь на білєт!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наташа, я так смутно пгіпомінаю ваш пгофіль..

канєшно, смутно, давненько не заходили, я тут якраз роздумую, де ще один рахуночок відкрити, в ПУМБ піти, чи що? ти як думаєш? :0026:

а про білєт нє, не хочу, була я там)

про національну ідею, між іншим щиро запитувала)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, Інквізітор, раз ти так добре знаєш творчий доробок Каменяра, то може підкажеш у якому творі він написав ці пророчі слова?

Праця мала таку назву: "Іван Франко Семітизм і антисемітизм в Галичині", надрукована була в науково-літературному часописі "Przegląd Społeczny" у 1887 році у львові, у польській друкарні.

В мене, Толік, дуже великі сумніви що ти зажадав перечитати цей твір, але все ж таки щоб не бути голослівним додам ще жменю ссилок для підтвердження що цей часопис реальний і мав місце:

google.books

польська encyklopedia

openlibrary

Опис цього часопису в науковому чотирьохтомному опису "Бібліотека Івана Франка" ст. 162 пункт 445

Український переклад статті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Круто!ти молодець!

правда,одна дрібничка..у статті немає цих слів;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трол1к потроху скочуется до Гетто

не допоможе 1 сарказм.

Можна довго дурити одну людину, можна деякий час дурити вс1х,

але не вийде дурити вс1х довго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна довго дурити одну людину, можна деякий час дурити вс1х, але не вийде дурити вс1х довго.

Хто дурить? Він вас тролить як малих дітей ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То я так і не зрозуміла, Толік єврей чи не єврей, бо до сьогодні думала, що він гуцул.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто тролить??вони самі себе так тролять,що й помагать не треба

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто тролить??

Ласка тебе :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як ви счітаєте гірше гуцул чи єврей?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як ви счітаєте гірше гуцул чи єврей?

Рахую, що тему варто перемістити у Флейм ! Як на мене ці проблеми є близькими і болючими для Україців, а ви тут розвели абищо...

P.S. Майте повагу до загиблих !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна довго дурити одну людину, можна деякий час дурити вс1х, але не вийде дурити вс1х довго.

Хто дурить? Він вас тролить як малих дітей ))))

То хай створить тему про свою мат1р 1 тролить там ск1льки захоче,

А то ще прем11 Галана дождеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ви тут розвели абищо...

Спасібо_Кельвіну_за_ето, тобто за ап - пилилась собі темка в сусєках... Але ж - нєєє, тре було підняти!... Нафіга?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бо до сьогодні думала, що він гуцул.

ось так одне необережне слівце може заставити цілі покоління гуцулів вертітись у трунах як дзиги...

альо народ - я не пойняв - така вєчєрінка і без мене?

Ну от, ще гуцули почали підтягуватись, паті буде "заніматільне" :0152:

І вапщє, в мене світле волосся та блакитні очі, віднині вимагаю вважати мене за істинного арійця!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а вишиванка на піпісьці є? ;)

Якийсь ти Андрійко неправильний гуцул... трохи не на тих місцях самоідентифікуєся...

Раджу не зволікати та звернутись за допомогою до своєї діаспори, нам арійцям єті цацкі чужди...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...