Tolik_lt Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 12:26 Автор #76 Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 12:26 Арієць, то що там з цитаткою?
IncvizitoR Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 12:34 #77 Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 12:34 Арієць, то що там з цитаткою? Ти уважно і детально прочитав той матеріал І.Франка? ага, ми строго на школьніц першого вересня дрочім Фууу, грязноє животноє! Як після мастурбацій на вишиванці тебе можна вважати гуцулом?! Ізиді з цієї теми в ад!!!
Tolik_lt Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 12:36 Автор #78 Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 12:36 дуже уважно. і навіть задіяв пошук.
IncvizitoR Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 12:49 #79 Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 12:49 дуже уважно. і навіть задіяв пошук.Буду надіятись що й інші не менше ніж ти ознайомлювались із працями І.Франка в пошуках тієї фрази.А насправді хоч інтернет і буяє цією цитатою Франка, але жодного посилання на конкретний його твір, чи іншу працю немає. Так що тут ситуація 50/50, або усне висловлювання або фейк.Але ж як я казав - постать Франка краща площадка для дискусій ніж Хімка.
Tolik_lt Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 12:57 Автор #80 Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 12:57 Інквізитор, то створи тему про творчий спадок Франка і там поспілкуємось. Задавиш мене інтелектом.Кальвін, у тебе є про що поговорити по темі? бо в інтерв"ю Химки трішки не про то, що ти хочеш тут нав"язати.
Nokian Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 13:29 #81 Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 13:29 ! ми, Химко, люди.Якнайкраще характеризуе цього канадця.А ще одна едина буква...Я та 1нш1 досл1дники....От 1 вся суть.Незааганжована людина не опуститься до р1вня цього ,,досл1дника ,,
Ko3bMa Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 13:33 #82 Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 13:33 а інтернет буяє "цитатками" і вони теж, напевно "усні". ото ж бо й воно, почнеш шукати оригінал - а його й нема. усна народна творчість, прямо як дані досліджень британських вчених або феміністок))) Щоб веселіше було )) в організмі не вистачає гормону щасця?
Ko3bMa Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 13:57 #83 Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 13:57 І щастя, гормонів щастя усім нам.. ..і пусть никто не уйдет незабаненым необщастьенным нещастливым
Skorpio76 Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 14:00 #84 Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 14:00 В черговий раз українофоби висмикують з інформаційного поля якісь думки далеко не авторитетних лженауковців, які ні в архівав не працювали, не спілкувалися з живими свідками подій геноциду українства. І починається перекручування. Ознайомтесь з першоджерелами. І все стане зрозумілим. Ось деякі матеріали про страхіття геноциду українства, вчинені совітсько-семітською владою (яку підтримали деяки кон"юнктурщики, послідовники яких сьогодні ходять Українською землею і паплюжать її з величезною наполегливістю). Ще тим, хто сумнівається у злочинах, вчинених проти українства раджу ознайомитися з дослідженями Петра Кардаша, зібраними у книзі "Злочин". Гадаю свідченням сотень очевидці переважать порожньо-замовні слова горе-писаки Химки.
Tolik_lt Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 14:03 Автор #85 Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 14:03 а Химка заперечує злочини радвлади??
igorrrko Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 14:10 #86 Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 14:10 Читав цю книгу.Дійсно,багато на що "відриваються очі". Зокрема і на дружній,вже тепер,нам Польський народ.
Ko3bMa Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 14:12 #87 Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 14:12 Зокрема і на дружній,вже тепер,нам Польський народз якого то часу він нам дружній?
Skorpio76 Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 14:17 #88 Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 14:17 Важко зрозуміти, що усім потрібно від українців. Приходять, качають свої права, паплюжать нашу землю, наш народ, нашу історію а потім дивуються що їх ставлять на місце. Сидіть у своїх історичних батьківщинах і тоді українські націоналісти вас не займатимуть. А якщо прийшли на українську землю - шануйте її народ та історію!
igorrrko Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 14:20 #89 Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 14:20 Власне мені він більше "дружніший" ніж Східний сусід. ІМХО. А що було,те було. Річ Посполита завжди проводила таку політику: "Від можа,до можа".Ще з часів Великого князівства Литовського.А особливо в 39-му,коли втратила свою незалежність.
diezel Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 14:29 #90 Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 14:29 Важко зрозуміти, що усім потрібно від українців. Приходять, качають свої права, паплюжать нашу землю, наш народ, нашу історію а потім дивуються що їх ставлять на місце. Сидіть у своїх історичних батьківщинах і тоді українські націоналісти вас не займатимуть. А якщо прийшли на українську землю - шануйте її народ та історію!А ви постарайтесь зрозуміти. Як зрозумієте, відразу інакше відноситись стануть. А українські націоналісти нікого не займають, то ви просто собі щось вигадали.
diezel Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 15:42 #91 Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 15:42 єврейські націоналісти теж мирними способами захоплювали Палестину..Это прекрасно, что вы очень переживали за Палестину. Но мне также думается, что вы оправдываете глупость собственных лидеров действиями посторонних людей - так ли это необходимо?
Tolik_lt Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 16:19 Автор #92 Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 16:19 Кальвін, простий життєвий приклад: коли я роблю доньці старшій зауваження, чи у чомусь повчаю, а вона як виправдання приводить приклад якихось подруг чи однокласниць, я їй кажу: вони мене не хвилюють, вони чиїсь, а ти- МОЯ!
diezel Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 16:23 #93 Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 16:23 Мене абсолютно не цікавлять араби, палестина, ізраїль, я навів приклад евреїв так як ви самі сказали що ви єврей, були б ви з Сомалі я б згадав би аль-шабаб.. Просто зауважу ще раз що помилки робили не тільки українські націоналісти.. та мені здається що комусь вигідно постійно акцентувати увагу саме на них знову і знову.Ваш пример абсолютно не корелирует с реальностью, поэтому нет смысла говорить о евреях, сомалийцах, аде и израиле.Давайте поговорим о выгоде. Вы считаете, что если человеку что-то выгодно делать, то в ваших силах его убедить словом(угрозами, деньгами) не делать этого? У вас так много слов, денег и сил для осуществления угроз?
diezel Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 16:43 #94 Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 16:43 Мені здається що ми з вами розмовляємо про різні речі.. Я не стараюсь нікого переконати друже, я стараюсь лише показати що не тількі українські націоналісти вдавались до крайніх мір, зате ми дуже часто чуємо саме про них. До них мають претензії поляки, євреї.. можливо саме їм і потрібно подивитись по закутках своєї історї перед тим як починати вказувати на когось пальцем..Тоесть, когда вы говорите, какие евреи плохие, вы ничего предметного не имеете ввиду, а просто хотите, чтобы остальные копались в только своей истории?Скажите, а вот почему, на ваш взгляд, из геноцида армян Европа, например, делают годный пример, и взлелеяный Ющенком голодомор отложили на потом?
Nokian Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 19:01 #95 Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 19:01 Кальвін, простий життєвий приклад: коли я роблю доньці старшій зауваження, чи у чомусь повчаю, а вона як виправдання приводить приклад якихось подруг чи однокласниць, я їй кажу: вони мене не хвилюють, вони чиїсь, а ти- МОЯ!Правильно буде ,щоб донька пояснила подругам, чому так не слід робити- це буде по колективістськи і чесно.А так виходить,,Ти моя доню роби ось так ,і будеш найкращою на фоні твоїх подруг дуреп,Зрештою вони мене мало хвилюють,,Справжній патріот своєї хати,крайньої.
Tolik_lt Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 19:12 Автор #96 Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 19:12 Чуєш,АнтонМакаренко,адресу сказати чи сам знаєш куди йти?
vanus Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 19:14 #97 Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 19:14 треба жити простіше і не ділити людей на жидів, москалів, хохлів, поляків. Я пропоную поділити всіх на гандонів і негандонів. Скласти списки і мірятись ними з друзями.
igorrrko Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 19:27 #98 Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 19:27 А я взагалі,пропоную закрити цю непотрібну тему. А то спусця два года вкинули порцію каки і давай холіварити. Всерівно кожен лишиться при своїй думці.То навіщо,питається,"товкти воду в ступі"?
Nokian Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 19:31 #99 Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 19:31 Чуєш,АнтонМакаренко,адресу сказати чи сам знаєш куди йти? Якщо я не прийму твій подарунок, то ти сам з ним і залишишся. А до поради прислухайся, може хоч донькам допоможе
Tolik_lt Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 19:36 Автор #100 Опубліковано 7 Лютого, 2012 в 19:36 Виростиш показову плеяду борців за щастя народне-не забудь написать підручника для педучилищ
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.