Перейти до змісту

Баги и глюки

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

буквально годину назад позвонив до мене один знайомий і сказав що не може зареєструватися на борді, підскажіть як це йому зробити і я йому передам бо він хоче оголошення на барахолку викласти стосовно продажі !

• Відповідей 530
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Неможу відредагувати відпис, пише "Вы не сможете изменить вашу подпись пока у вас не будет более 26 утвержденных сообщений"

що це значить, як це випаравити ?

Опубліковано

Мало в тому тямлю тому й питаю. 1) зверху весь час маю відкрите вікно профайлу

2) Не працює кнопка "Thank". Натискаю, нічого не міняється.

3) Не відкриваються спойлери.

4)Виявилось, що і не можу приєднати файли :)

П.С. Джава в браузері увімкнена (Опера 11.01. У всіх 11.01 норм паше тут?)

Опубліковано

следующий

Я тута )

Не вперше зауважую, але вперше зловив ПрінтСкріном: на головній, в переліку активних тем, на сторінці переліку тем відповідного розділу оновлюється останнє повідомлення в темі, хоча змін ніяких не було зроблено. WTF? Why? Чому?

post-3641-0-55285100-1297350493_thumb.jp post-3641-0-26012400-1297350501_thumb.jp

• Адміністратори
Опубліковано

следующий

Я тута )

Не вперше зауважую, але вперше зловив ПрінтСкріном: на головній, в переліку активних тем, на сторінці переліку тем відповідного розділу оновлюється останнє повідомлення в темі, хоча змін ніяких не було зроблено. WTF? Why? Чому?

post-3641-0-55285100-1297350493_thumb.jp post-3641-0-26012400-1297350501_thumb.jp

Последний проголосовавший в опросе считается автором сообщения.

Опубліковано

следующий

Я тута )

там голосувалка прикручена, і кожний раз коли хтось голосує, тема апається

Опубліковано

Прошу вибачення, пані та панове: як виявилось, закинути скріншоти на борду простіше, ніж перечитати попередніх 300 повідомлень про баги та глюки. :0011:

Опубліковано

А если просто регулярно просматривать эту тему (по мере появления в ней сообщений) - можно кучу полезного для себя открыть :)

Опубліковано

А если просто регулярно просматривать эту тему (по мере появления в ней сообщений) - можно кучу полезного для себя открыть :)

або підписатися. :)

Опубліковано

ще тільки борди на електронці мені і не вистачало )

А в мене регулярно > 3000 листів в місяць, тобто більше 100 в день :blush:

Опубліковано

Люди тож поясніть хочу змінити підпис а пише

Вы не сможете изменить вашу подпись пока у вас не будет более 22 утвержденных сообщений

що це за глюк ?

Опубліковано

Не можна зайти на головну сторінку, не можна "Отметить все сообщения прочитанными" - висить і все

Але працює швидкий перехід знизу сторінки, отак сюди і попав.

сторінки до кінця так і не загружаються...

Опубліковано

Не можна зайти на головну сторінку, не можна "Отметить все сообщения прочитанными" - висить і все

Але працює швидкий перехід знизу сторінки, отак сюди і попав.

В мене все ок...

все переходить

все відмічається

може то що лІчне?

Опубліковано

В мене все ок...

все переходить

все відмічається

може то що лІчне?

О, вже і в мене запрацювало. Нічого не робив :blink:

• Адміністратори
Опубліковано

Люди тож поясніть хочу змінити підпис а пише

Вы не сможете изменить вашу подпись пока у вас не будет более 22 утвержденных сообщений

що це за глюк ?

пока не наберешь 100 сообщений, не сможешь изменить подпись.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...