Перейти до змісту

Як обізвати бали?

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В пивних магазинах має впровадитись система накопичувальних бонусних карток, на яких будуть збиратись бали.

Хочу у вас попитати: ЯК прикольно НАЗВАТИ ці БАЛИ?

Опубліковано

да чего придумывать, назовите "крышки" или "пробки" :smile3: народ у нас привычный бонусы под крышечкой искать

Опубліковано

Назвіть "Пивні животи"

типу підходить до бочки і каже:налийте мені літр пивка,в мене 25 пивних животів!

і показує карточку віповідно оформлену.. :friday:

Опубліковано

А просто літри збирать?

як варіант, теж зразу думав, але занадто вже просто

а пінта - це 0.5 літра, такий звичний для всіх кухоль пива

крім того

В настоящее время в результате внедрения метрической системы мер пинта используется в Великобритании только как мера объёма пива или сидра при розничной продаже

так би мовити - однозначно оприділяє, що мова йде саме про пиво :)

Опубліковано

непогано звучить "пінта". співзвучно з англійським "point"

ps тоді вже одразу називати їх "понтами". будуть друг у друга питати: "Скільки маєш понтів?" :D

Опубліковано

а можна не в тему питання до топікстартера?

База буде централізованою? Тобто я матиму накопичувальну чи яку там знижку скрізь по Ваших магазинах? Чи в кожному свою?

Чи це тупа дисконтна карта, що дає знижку?

Можна детальніше?

А Пінта цілком нормально. Чи кружки (пивні).

Опубліковано

"Хмільна заначка" або так "Хмільна ZANACHKA", або "Похмільна заначка" ))))

Типу похмелитись хочеться, а нема за що, вчора все пропив)) - от тобі і "Хмільна заначка" згодиться))) :friday::rolleyes::blush:

Опубліковано

База буде централізованою? Тобто я матиму накопичувальну чи яку там знижку скрізь по Ваших магазинах? Чи в кожному свою?

Можна детальніше?

База планується централізована для НАШИХ магазинів (Фуршет - Мєдвєдєва) - ТОЧНО. І, здається, власник магазинів Конякіна, Винниченка також планує це робити. Напевно це буде для всіх магазинів "Пивний запас" Луцька - дуже хочеться так зробити. Картки не на знижку - це точно.

Але багато хочеться, та наразі толком не знаємо що і як.

Для початку сьогодні ввечері маю зустрітись з програмістом, що писав нам програму по обліку, щоб її глянути...

• Адміністратори
Опубліковано

А ці "бали" будуть працювати при відсутньому зв'язку з центральною базою даних?

Приходжу, для прикладу, з пачкою напитих балів, хочу ними скористатись а тут як серпом по печінці - "зараз нажаль відсутній зв'язок з базою даних, завітайте, будь ласка, пізніше".

Опубліковано

А ці "бали" будуть працювати при відсутньому зв'язку з центральною базою даних?

Приходжу, для прикладу, з пачкою напитих балів, хочу ними скористатись а тут як серпом по печінці - "зараз нажаль відсутній зв'язок з базою даних, завітайте, будь ласка, пізніше".

Все буде працювати.

Тема створена, щоб знати як їх прикольно назвати.

Ви ж коли приходите в магазин - не питаєте: буде- не буде.

Все робимо для того, щоб все працювало. СТАРАЄМСЯ. ПРАЦЮЄМ над цим. Самі зацікавлені в тому, щоб все працювало злагоджено.

Опубліковано

Можна детальніше?

Картки не на знижку - це точно.

А клієнту тоді вони навіщо?

• Адміністратори
Опубліковано

А клієнту тоді вони навіщо?

Це як кожна десята поїздка безкоштовна.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...