Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Оо, у smith вже є син? Скільки років?

Я б йому самому не дав би більше 24-25

Повідомляю, що сину через 2 місяці 13 років, мені - 33. Я як Ленін в мавзолеї - не старію. :P

33 роки!!!!! Ніфіга собі! Тоді большой респект і уважуха! :90:

Зібрали командоре 133 грн і вже з Юрчіком віддали Di! Хотілось відмітити людину, яка вчора сказала саму оригінальну фразу, а саме:"а давайте на зібрані кошти вип'єм за здоров'я kmd" :smile-zachot:

+1... Але небудем тикати пальцем... :):smile-zachot:

А хто це сказав, а то шота я пропустив???? :D

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

"А хто це сказав, а то шота я пропустив???? :D"

ми домовились не тикати пальцем - прийдеш на наступну гру, тоді скажу :rolleyes:

P.S. Доречі ленін так добре зберігася, бо заспіртований, постійно :rolleyes:

Опубліковано

Так як Ви всі знаєте - наш час з 20.00 до 21.30! Але на останній грі прозвучала пропозиція хоч на 30 хв змістити цей час, щоб трішки раніше опинятись в колі сімї! Тому, коли цього четверга я всіх обдзвонюватиму, я прошу подумати і сказати який з варіантів для Вас кращий:

а) 19.30-21.00 (бо, наприклад вдома меленькі діти);

б) 20.00-21.30 (бо з роботи раніше не встигаю в Адреналін);

в) обидва варіанти влаштовують (бо я як і автор безробітний, цілими днями сплю вдома і футбол для мене єдина радість в житті) :rolleyes: .

P.S. Знаючи Вас відразу напишу, що варіанту г) обидва варіанти не влаштовують - немає :P

to CEM

твою пропозицію на рахунок пляшок з водою я взяв до уваги і думаю над її вирішенням :rolleyes:

Опубліковано

Що ж - я так зрозумів, що питання набагато складніше ніж я припустив - тому вибираємо один з запропонованих варіантів! Тим хто не проголосує тут, я завтра передзвоню і відразу прийму рішення, можливо, що вже з цієї пятниці гратимемо з 19.30 до 21.00 - якщо нам дозволить "Адреналін", бо з усіх опитаних поки переважна більшість за 19.30 - 21.00!

Опубліковано

Ну от безробітна людина має прокидатись в таку рань, щоб всіх обдзвонювати, а тому числі і адреналін! Щоправда в них поки не має списку ігор на цей тиждень, але ніби пообіцяли, що змість нас!

Тільки попробуйте після цього не ходити на ігри!

Опубліковано

Я больше всех за "А"!!! У меня детей аж двое!!! (4,8 года и 2 месяца)

В принципі через тебе я й підняв цю тему :rolleyes: . Так що тепер ніяких через гру - а щоб кожної гри був!!! Якщо звісно адреналін дозволить - поки чекаю їх дзвіночка!

доречі з флягами не знаю як бути - вони зараза дорогі, з часом напевне прикуплятиму по трішки, а водичку поки носитимемо в звичайних пляшках очищену чи дистилбовану - щоб добряче під час та після гри очистити організм! :rolleyes:

Опубліковано

Я больше всех за "А"!!! У меня детей аж двое!!! (4,8 года и 2 месяца)

Чому це ти більше всіх за? :sq_ye: У тебе уже двоє дітей, а переважній більшості гравців над цим ще работать і работать. А пятніца, як відомо, развратніца. Так шо я за варіант А

Опубліковано

та не переживайте - будуть вам і фляги (правда не багато, але з вас вистачить), буде вам і варіант "а" (дзвонив і просив нас змістити - але поки мені вони не передзвонювали.)

Опубліковано

Як варіант замість фляг можна купити моршинську з спеціальним дозатором, спеціально для спорту призначена. Я собі таку взяв, зручна штука ;)

Опубліковано

Як варіант замість фляг можна купити моршинську з спеціальним дозатором, спеціально для спорту призначена. Я собі таку взяв, зручна штука ;)

можна і так напевне ще зробим колись, але поки взяв пару фляг!

Опубліковано

Нагадую, що згідно побажань ми тепер збиратимемось раніше на 30 хв! Тому збір команди о 19.15! До зустрічі в Адреналіні!

Опубліковано

to CEM

Ти кажи куди апельсини приносити чи краще пиво, раз ти ходити не можеш?

P.S. А якщо серйозно - то "на кого ты нас покинул", хто ж тепер в обороні гратиме? на тобі ж тримався весь захисти!

Опубліковано

to CEM

Ти кажи куди апельсини приносити чи краще пиво, раз ти ходити не можеш?

P.S. А якщо серйозно - то "на кого ты нас покинул", хто ж тепер в обороні гратиме? на тобі ж тримався весь захисти!

Ненадо нічого нікуди носити я сам прийду)))) як зможу. :ok: :ok: :ok: На рахунок захисту здіваєшся да??? Ну ладно !!! :0002:

Опубліковано

ООО! Коли це я жартував - все серйозно! В мене для тебе тільки одне місце, яке я без роздумів тобі приписав - захисника!!!

Р.S. Ну ладно, вговорив - сам апельсини зїм!

Опубліковано

Yurik, ти де пропав? Всі телефони повідключав! Від нас все одно не сховатись! В нас як в Тибетських монастирях - до нас не просто потрапити, а ось піти він нас взагалі не реально! Шлях тільки один - але він тобі не сподобається! Не можем ж ми дозволити тобі винести з команди наші секретні тактику і стратегію! :0001:

Опубліковано

Нікуди не пропав. Було багато справ і не міг говорити, а потім завтикав передзвонити. Вже віддзвонився і на футболі буду :)

Опубліковано

Нікуди не пропав. Було багато справ і не міг говорити, а потім завтикав передзвонити. Вже віддзвонився і на футболі буду :)

неправда, просто я вже вирахував де він живе і вибору йому не залишив!!! :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...