kayot Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 21:09 #2176 Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 21:09 пане Юрко та пане Сергій....не сваріться....вся свіжа рибя з моря є приємною до споживання...я колись дивився по теліку...знавець роз’яснював, як вибирати на базарі чи в магазині свіжу червону рибу..так от..головна його фраза, яка запала мені ---- червона риба, якщо вона в ідеалі - пахне морем, сіллю, вітром, повітрям, камінням, АЛЕ СУКА НЕ РИБОЮ...от я це колись перевірив, привезли нам дальнобійники у холодильниках свіжоОХОЛОДДЕННОГО красеня....зябра навіть не порозовіли...я нюхав ту рибу, вагою кіль так на 6-7...ніхера вона рибою не пахне....А понюхайте в ТАМІ.....зблюєтесь!!!!!!!!!!!!!Смачного!
yura-patriot Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 21:15 #2177 Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 21:15 пане Юрко та пане Сергій....не сваріться....Шоооо!!!!)))))))))))))) щоб я з Сергійом сварився)))))))))) "да бути такого не може"!!!!!!!!!Ми, якщо можна так повумнічати "РОЗСУЖДАЄМО")))
Natalia Blagovirna Опубліковано 25 Жовтня, 2015 в 18:05 #2178 Опубліковано 25 Жовтня, 2015 в 18:05 Макарони з сьомгою у сливках з приправами ))Половинка стейка сьомги обсмажується(перед тим маринований у приправі для риби), потім розділяється, скубаю на маленькі кусочки і в сковорідці заливається сливками 20%, добре посолити, поперчити,добавити італійських трав і це все на маленькому вогні потримати трішки, щоб сливки "натягнулися" рибою.Окремо відварити макарони(спіральки мені то що тра) промити їх під проточною холодною водою і вкинути до того соусу з рибою, перемішати і вимикати,ну і якщо є то затерти трішки сиром,бажано пармезаном,тоді взагалі капець буде))))))))Смакота смакотююща) рідко таке робиться бо риба дуже дорога,але це того варте. я вас по тарілках впізнаю))))))))
yura-patriot Опубліковано 25 Жовтня, 2015 в 18:14 #2179 Опубліковано 25 Жовтня, 2015 в 18:14 Макарони з сьомгою у сливках з приправами )) Половинка стейка сьомги обсмажується(перед тим маринований у приправі для риби), потім розділяється, скубаю на маленькі кусочки і в сковорідці заливається сливками 20%, добре посолити, поперчити,добавити італійських трав і це все на маленькому вогні потримати трішки, щоб сливки "натягнулися" рибою.Окремо відварити макарони(спіральки мені то що тра) промити їх під проточною холодною водою і вкинути до того соусу з рибою, перемішати і вимикати,ну і якщо є то затерти трішки сиром,бажано пармезаном,тоді взагалі капець буде)))))))) Смакота смакотююща) рідко таке робиться бо риба дуже дорога,але це того варте. я вас по тарілках впізнаю)))))))) Вони вже мені трішки надоїли, думаю вам також вони скоро набриднуть , ну це шутка,а тепер по темі,я надумав скумбрію замаринувати, читав ваш пост,питання - а солити треба?
kayot Опубліковано 25 Жовтня, 2015 в 18:48 #2180 Опубліковано 25 Жовтня, 2015 в 18:48 Свіжачок смажений окунець, картопелька із спеціями та салком з чесночком в мікрохвильівці, цибулька.....ой смакота.... Ну і на десерт - ікорка!!!!
Grekus Опубліковано 26 Жовтня, 2015 в 07:10 #2181 Опубліковано 26 Жовтня, 2015 в 07:10 Вчора після подолання 600 км. в дорозі з них 300 зранку в повному тумані. Вирішили в честь дня автомобіліста закріпити день квашеними помідорчиками з бочки та шашличками.
Natalia Blagovirna Опубліковано 26 Жовтня, 2015 в 07:35 #2182 Опубліковано 26 Жовтня, 2015 в 07:35 Макарони з сьомгою у сливках з приправами )) Половинка стейка сьомги обсмажується(перед тим маринований у приправі для риби), потім розділяється, скубаю на маленькі кусочки і в сковорідці заливається сливками 20%, добре посолити, поперчити,добавити італійських трав і це все на маленькому вогні потримати трішки, щоб сливки "натягнулися" рибою.Окремо відварити макарони(спіральки мені то що тра) промити їх під проточною холодною водою і вкинути до того соусу з рибою, перемішати і вимикати,ну і якщо є то затерти трішки сиром,бажано пармезаном,тоді взагалі капець буде)))))))) Смакота смакотююща) рідко таке робиться бо риба дуже дорога,але це того варте. я вас по тарілках впізнаю)))))))) Вони вже мені трішки надоїли, думаю вам також вони скоро набриднуть , ну це шутка,а тепер по темі,я надумав скумбрію замаринувати, читав ваш пост,питання - а солити треба? треба солити обов"язково... По смаку. Я порізані кусочки перш ніж в банку солила. Не багато, бо люблю малосолену рибу.
yura-patriot Опубліковано 28 Жовтня, 2015 в 21:03 #2183 Опубліковано 28 Жовтня, 2015 в 21:03 Дієтологи ховайтеся у жито Захотілося смаженного)) Спочатку пожарив м"ясо(шия,рахую саме ніжне)потім багато цибулі,багато! потім по трішки добавляв грибів+ приправки, і рис. Така собі піджарка,так вже було,я не спорю,але тема класна хочеться підняти(вибачайте) PS: останнє фото блюда, класне нє? знайшов старий цифровий фотік,валявся в шухляді))))) Надіюся, що надалі буду фоткати тільки на нього)) PS2: останнє фото кота,ото я після вечері,)))
solny_girl Опубліковано 29 Жовтня, 2015 в 15:49 #2184 Опубліковано 29 Жовтня, 2015 в 15:49 я тобі Юра плюсую не за жирну обжираловку, а за котяру! оце фото! пять балів!
xforester Опубліковано 29 Жовтня, 2015 в 17:50 #2185 Опубліковано 29 Жовтня, 2015 в 17:50 І ми вже повечеряли
Vladimir_K Опубліковано 29 Жовтня, 2015 в 18:01 #2186 Опубліковано 29 Жовтня, 2015 в 18:01 xforester, оце по-українськи, оце я розумію...p.s. пишіть де живете...
xforester Опубліковано 29 Жовтня, 2015 в 18:22 #2187 Опубліковано 29 Жовтня, 2015 в 18:22 Вареники ще є... Живу в Луцьку...
yura-patriot Опубліковано 29 Жовтня, 2015 в 18:35 #2188 Опубліковано 29 Жовтня, 2015 в 18:35 І ми вже повечеряли Знаю 100% що ніхто не повірить,але щось у мене від екстрасексів)) екстрасенсів є!! Пів години тому я подумав,як приїде дружина з відрядження то відразу попрошу її наліпити вареників, і полюбе насмажу шкварок з цибулею і поділюся з вами щоб пооблизувалися)), а потім на хвилинку задумався, взагалі про вареникі мало постів, десь скоро може бути і тут БАЦ!!!!!!!!!!! я реально це відчув,хочте вірте, хочте ні)))))))), але я не брехун! я тобі Юра плюсую не за жирну обжираловку, а за котяру! оце фото! пять балів! Да я так і зрозумів,що в основному люди плюсанули за ту "модель"котячу))) бо їжа дійсно жирна, а як я помітив останнім часом(ми тут)верніше ВИ! більше диветеся у сторону здорової їжі і це круто!, але я інколи так дуркую - коли холостякую!))))))) PS: доречі! народ то не кіт,а кіцька просто в тему фото,ну не напишу я, що я як кіцька після вечері :_07:
xforester Опубліковано 29 Жовтня, 2015 в 18:54 #2189 Опубліковано 29 Жовтня, 2015 в 18:54 Коли я фотографував, то мої дівчата казали "...що будеш дразнитися в інтернеті?..."
bublik007 Опубліковано 29 Жовтня, 2015 в 18:57 #2190 Опубліковано 29 Жовтня, 2015 в 18:57 Да я так і зрозумів,що в основному люди плюсанули за ту "модель"котячу))) бо їжа дійсно жирна, а як я помітив останнім часом(ми тут)верніше ВИ! більше диветеся у сторону здорової їжі і це круто!, але я інколи так дуркую - коли холостякую!))))))) PS: доречі! народ то не кіт,а кіцька просто в тему фото,ну не напишу я, що я як кіцька після вечері :_07: Юрко, друже, а я плюсува суто за ту вечерю)))) Тільки є один недолік втому "натюрморті"- відсутність чарочки з"живильно-холодненькою" :_07:
yura-patriot Опубліковано 29 Жовтня, 2015 в 19:12 #2191 Опубліковано 29 Жовтня, 2015 в 19:12 з"живильно-холодненькою" :_07: Ну вже написав))) смачно! от здається,як можна написати смачно? але от вмієш!!!)))))))))))
xforester Опубліковано 29 Жовтня, 2015 в 19:21 #2192 Опубліковано 29 Жовтня, 2015 в 19:21 І в наших пляшечках своя, власноруч зроблена...
bublik007 Опубліковано 29 Жовтня, 2015 в 19:23 #2193 Опубліковано 29 Жовтня, 2015 в 19:23 з"живильно-холодненькою" :_07: Ну вже написав))) смачно! от здається,як можна написати смачно? але от вмієш!!!))))))))))) Так одесит же))) Пардон за офтоп))))
vaz75 Опубліковано 30 Жовтня, 2015 в 17:57 #2194 Опубліковано 30 Жовтня, 2015 в 17:57 І в наших пляшечках своя, власноруч зроблена...А от чому етикетки замазані. а то я вже думав штрафи за рекламу вже не Борді тулять.
yura-patriot Опубліковано 30 Жовтня, 2015 в 19:45 #2195 Опубліковано 30 Жовтня, 2015 в 19:45 Тадаммм!!! не очікували)))) Короч народ,Чизбургери ,чи то Гамбургери,фіг його знає) але це я давно не робив і для різноманіття, ух! прикол)) Один бургер з помідором,а два інших з кислим огірком)).Головне котлета! не з фаршу!!! а з перекрученої яловичини(колись читав так робити треба для справжнього бургера),сіль, перець як положено,ще я розійшовся і добавив двойний сир+ синя цибуля і троха там гірчички і томатів. Знаю, що до повного "ідеалу"треба листя салату,але вони зараз дорогі і треба зовсім трішки,ну і ладно.
xforester Опубліковано 30 Жовтня, 2015 в 19:47 #2196 Опубліковано 30 Жовтня, 2015 в 19:47 Клас!!! Ми теж інколи бавимось таким...
vaz75 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 16:13 #2197 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 16:13 Тадаммм!!! не очікували))))Короч народ,Чизбургери ,чи то Гамбургери,фіг його знає) але це я давно не робив і для різноманіття, ух! прикол)) Один бургер з помідором,а два інших з кислим огірком)).Головне котлета! не з фаршу!!! а з перекрученої яловичини(колись читав так робити треба для справжнього бургера),сіль, перець як положено,ще я розійшовся і добавив двойний сир+ синя цибуля і троха там гірчички і томатів. Знаю, що до повного "ідеалу"треба листя салату,але вони зараз дорогі і треба зовсім трішки,ну і ладно.Для довідки:- листя салату дорогі в Там-Тамі, а на ринку (я беру на Варшавському) ще ні - 5-7 грн. за 100гр. пучок виходить 12-15 грн.- чізбургер - від слова "чіз" - "сир", отже все що без сиру - то гамбургер.
yura-patriot Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 17:40 #2198 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 17:40 Тадаммм!!! не очікували)))) Короч народ,Чизбургери ,чи то Гамбургери,фіг його знає) але це я давно не робив і для різноманіття, ух! прикол)) Один бургер з помідором,а два інших з кислим огірком)).Головне котлета! не з фаршу!!! а з перекрученої яловичини(колись читав так робити треба для справжнього бургера),сіль, перець як положено,ще я розійшовся і добавив двойний сир+ синя цибуля і троха там гірчички і томатів. Знаю, що до повного "ідеалу"треба листя салату,але вони зараз дорогі і треба зовсім трішки,ну і ладно. Для довідки: - листя салату дорогі в Там-Тамі, а на ринку (я беру на Варшавському) ще ні - 5-7 грн. за 100гр. пучок виходить 12-15 грн. - чізбургер - від слова "чіз" - "сир", отже все що без сиру - то гамбургер. І всьо то ми знаємо , круть! дякую. Взагалі то народ, це булочки стандарні,ну майже в багатьох маркетах є,а я знаю одне місце де ну маже справжні як на бургери(на 90%),Північний ринок магазин ковбас "Забіяка",там реально такі булочки ммм... ну то що треба,але не завжди виходить туди потрапити.
vaz75 Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 09:18 #2199 Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 09:18 Не вечеря, сніданок. Смачний лаваш, запашна італійська кава, гарні люди поруч. М-м-м!!! Всім доброго ранку і гарного вам вихідного дня!
Zevs_Isver Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 09:25 #2200 Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 09:25 ха, на сніданок також був лаваш з начинкою (піджарені гливи, цибуля, стебла пак-чой, цибуля пирій + листки пак-чой + насіння гранату) не різав, замотав з'їв - мені так смачніше
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.