Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

пане Юрко та пане Сергій....не сваріться....вся свіжа рибя з моря є приємною до споживання...я колись дивився по теліку...знавець роз’яснював, як вибирати на базарі чи в магазині свіжу червону рибу..так от..головна його фраза, яка запала мені ---- червона риба, якщо вона в ідеалі - пахне морем, сіллю, вітром, повітрям, камінням, АЛЕ СУКА НЕ РИБОЮ...от я це колись перевірив, привезли нам дальнобійники у холодильниках свіжоОХОЛОДДЕННОГО красеня....зябра навіть не порозовіли...я нюхав ту рибу, вагою кіль так на 6-7...ніхера вона рибою не пахне....

А понюхайте в ТАМІ.....зблюєтесь!!!!!!!!!!!!!

Смачного!

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

пане Юрко та пане Сергій....не сваріться....

Шоооо!!!!)))))))))))))) щоб я з Сергійом сварився)))))))))) "да бути такого не може"!!!!!!!!!

Ми, якщо можна так повумнічати "РОЗСУЖДАЄМО")))

Опубліковано

Макарони з сьомгою у сливках з приправами ))

Половинка стейка сьомги обсмажується(перед тим маринований у приправі для риби), потім розділяється, скубаю на маленькі кусочки і в сковорідці заливається сливками 20%, добре посолити, поперчити,добавити італійських трав і це все на маленькому вогні потримати трішки, щоб сливки "натягнулися" рибою.Окремо відварити макарони(спіральки мені то що тра) промити їх під проточною холодною водою і вкинути до того соусу з рибою, перемішати і вимикати,ну і якщо є то затерти трішки сиром,бажано пармезаном,тоді взагалі капець буде))))))))

Смакота смакотююща) рідко таке робиться бо риба дуже дорога,але це того варте.

я вас по тарілках впізнаю))))))))

Опубліковано

Макарони з сьомгою у сливках з приправами ))

Половинка стейка сьомги обсмажується(перед тим маринований у приправі для риби), потім розділяється, скубаю на маленькі кусочки і в сковорідці заливається сливками 20%, добре посолити, поперчити,добавити італійських трав і це все на маленькому вогні потримати трішки, щоб сливки "натягнулися" рибою.Окремо відварити макарони(спіральки мені то що тра) промити їх під проточною холодною водою і вкинути до того соусу з рибою, перемішати і вимикати,ну і якщо є то затерти трішки сиром,бажано пармезаном,тоді взагалі капець буде))))))))

Смакота смакотююща) рідко таке робиться бо риба дуже дорога,але це того варте.

я вас по тарілках впізнаю))))))))

Вони вже мені трішки надоїли, думаю вам також вони скоро набриднуть :_07: , ну це шутка,а тепер по темі,я надумав скумбрію замаринувати, читав ваш пост,питання - а солити треба?

Опубліковано

Свіжачок смажений окунець, картопелька із спеціями та салком з чесночком в мікрохвильівці, цибулька.....ой смакота....

post-7540-0-16046800-1445798851_thumb.jp

Ну і на десерт - ікорка!!!!

post-7540-0-65431400-1445798876_thumb.jp

Опубліковано

Вчора після подолання 600 км. в дорозі з них 300 зранку в повному тумані. Вирішили в честь дня автомобіліста закріпити день квашеними помідорчиками з бочки та шашличками.

post-6067-0-86966500-1445843382_thumb.jp

post-6067-0-87289200-1445843388_thumb.jp

post-6067-0-13030900-1445843398_thumb.jp

post-6067-0-06668700-1445843404_thumb.jp

post-6067-0-40326700-1445843409_thumb.jp

Опубліковано

Макарони з сьомгою у сливках з приправами ))

Половинка стейка сьомги обсмажується(перед тим маринований у приправі для риби), потім розділяється, скубаю на маленькі кусочки і в сковорідці заливається сливками 20%, добре посолити, поперчити,добавити італійських трав і це все на маленькому вогні потримати трішки, щоб сливки "натягнулися" рибою.Окремо відварити макарони(спіральки мені то що тра) промити їх під проточною холодною водою і вкинути до того соусу з рибою, перемішати і вимикати,ну і якщо є то затерти трішки сиром,бажано пармезаном,тоді взагалі капець буде))))))))

Смакота смакотююща) рідко таке робиться бо риба дуже дорога,але це того варте.

я вас по тарілках впізнаю))))))))

Вони вже мені трішки надоїли, думаю вам також вони скоро набриднуть :_07: , ну це шутка,а тепер по темі,я надумав скумбрію замаринувати, читав ваш пост,питання - а солити треба?

треба солити обов"язково... По смаку. Я порізані кусочки перш ніж в банку солила. Не багато, бо люблю малосолену рибу.

Опубліковано

Дієтологи :0155: ховайтеся у жито :_07:

Захотілося смаженного))

Спочатку пожарив м"ясо(шия,рахую саме ніжне)потім багато цибулі,багато! потім по трішки добавляв грибів+ приправки, і рис.

Така собі піджарка,так вже було,я не спорю,але тема класна хочеться підняти(вибачайте)

PS: останнє фото блюда, класне нє? знайшов старий цифровий фотік,валявся в шухляді))))) Надіюся, що надалі буду фоткати тільки на нього))

PS2: останнє фото кота,ото я після вечері,)))

post-23661-0-15884100-1446065963_thumb.j

post-23661-0-87709300-1446065974_thumb.j

post-23661-0-55598300-1446065987_thumb.j

post-23661-0-60923900-1446065995_thumb.j

post-23661-0-49765400-1446066004_thumb.j

post-23661-0-35453600-1446066016_thumb.j

post-23661-0-40415900-1446066074_thumb.j

Опубліковано

І ми вже повечеряли :0146:

Знаю 100% що ніхто не повірить,але щось у мене від екстрасексів)) екстрасенсів є!! Пів години тому я подумав,як приїде дружина з відрядження то відразу попрошу її наліпити вареників, і полюбе насмажу шкварок з цибулею і поділюся з вами щоб пооблизувалися)), а потім на хвилинку задумався, взагалі про вареникі мало постів, десь скоро може бути і тут БАЦ!!!!!!!!!!! я реально це відчув,хочте вірте, хочте ні)))))))), але я не брехун!

я тобі Юра плюсую не за жирну обжираловку, а за котяру! оце фото! пять балів!

Да я так і зрозумів,що в основному люди плюсанули за ту "модель"котячу))) бо їжа дійсно жирна, а як я помітив останнім часом(ми тут)верніше ВИ! більше диветеся у сторону здорової їжі і це круто!, але я інколи так дуркую - коли холостякую!)))))))

PS: доречі! народ то не кіт,а кіцька просто в тему фото,ну не напишу я, що я як кіцька після вечері :_07: :_07: :_07:

Опубліковано

Да я так і зрозумів,що в основному люди плюсанули за ту "модель"котячу))) бо їжа дійсно жирна, а як я помітив останнім часом(ми тут)верніше ВИ! більше диветеся у сторону здорової їжі і це круто!, але я інколи так дуркую - коли холостякую!)))))))

PS: доречі! народ то не кіт,а кіцька просто в тему фото,ну не напишу я, що я як кіцька після вечері :_07: :_07: :_07:

Юрко, друже, а я плюсува суто за ту вечерю)))) Тільки є один недолік втому "натюрморті"- відсутність чарочки з"живильно-холодненькою" :_07: :_07: :_07:
Опубліковано

з"живильно-холодненькою" :_07: :_07: :_07:

Ну вже написав))) смачно! от здається,як можна написати смачно? але от вмієш!!!)))))))))))

Так одесит же))) Пардон за офтоп))))
Опубліковано

І в наших пляшечках своя, власноруч зроблена...

А от чому етикетки замазані. а то я вже думав штрафи за рекламу вже не Борді тулять.

Опубліковано

tjTnU.jpg

Тадаммм!!! не очікували))))

Короч народ,Чизбургери ,чи то Гамбургери,фіг його знає) але це я давно не робив і для різноманіття, ух! прикол)) Один бургер з помідором,а два інших з кислим огірком)).Головне котлета! не з фаршу!!! а з перекрученої яловичини(колись читав так робити треба для справжнього бургера),сіль, перець як положено,ще я розійшовся і добавив двойний сир+ синя цибуля і троха там гірчички і томатів. Знаю, що до повного "ідеалу"треба листя салату,але вони зараз дорогі і треба зовсім трішки,ну і ладно.

yXJi3.jpg

Опубліковано

Тадаммм!!! не очікували))))

Короч народ,Чизбургери ,чи то Гамбургери,фіг його знає) але це я давно не робив і для різноманіття, ух! прикол)) Один бургер з помідором,а два інших з кислим огірком)).Головне котлета! не з фаршу!!! а з перекрученої яловичини(колись читав так робити треба для справжнього бургера),сіль, перець як положено,ще я розійшовся і добавив двойний сир+ синя цибуля і троха там гірчички і томатів. Знаю, що до повного "ідеалу"треба листя салату,але вони зараз дорогі і треба зовсім трішки,ну і ладно.

Для довідки:

- листя салату дорогі в Там-Тамі, а на ринку (я беру на Варшавському) ще ні - 5-7 грн. за 100гр. пучок виходить 12-15 грн.

- чізбургер - від слова "чіз" - "сир", отже все що без сиру - то гамбургер.

Опубліковано

Тадаммм!!! не очікували))))

Короч народ,Чизбургери ,чи то Гамбургери,фіг його знає) але це я давно не робив і для різноманіття, ух! прикол)) Один бургер з помідором,а два інших з кислим огірком)).Головне котлета! не з фаршу!!! а з перекрученої яловичини(колись читав так робити треба для справжнього бургера),сіль, перець як положено,ще я розійшовся і добавив двойний сир+ синя цибуля і троха там гірчички і томатів. Знаю, що до повного "ідеалу"треба листя салату,але вони зараз дорогі і треба зовсім трішки,ну і ладно.

Для довідки:

- листя салату дорогі в Там-Тамі, а на ринку (я беру на Варшавському) ще ні - 5-7 грн. за 100гр. пучок виходить 12-15 грн.

- чізбургер - від слова "чіз" - "сир", отже все що без сиру - то гамбургер.

І всьо то ми знаємо :) , круть! дякую.

Взагалі то народ, це булочки стандарні,ну майже в багатьох маркетах є,а я знаю одне місце де ну маже справжні як на бургери(на 90%),Північний ринок магазин ковбас "Забіяка",там реально такі булочки ммм... ну то що треба,але не завжди виходить туди потрапити.

Опубліковано

Не вечеря, сніданок.

Смачний лаваш, запашна італійська кава, гарні люди поруч. М-м-м!!!

Всім доброго ранку і гарного вам вихідного дня!

 20151108104901.th.jpg 20151108104905.th.jpg 20151108104858.th.jpg 20151108104254.th.jpg

Опубліковано

ха,

на сніданок також був лаваш з начинкою (піджарені гливи, цибуля, стебла пак-чой, цибуля пирій + листки пак-чой + насіння гранату)

 

не різав, замотав з'їв - мені так смачніше :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...