yura-patriot Опубліковано 30 Квітня, 2014 в 19:54 #1276 Опубліковано 30 Квітня, 2014 в 19:54 Всім привіт, сьогодні стейк без гарніра: замаренував, пожарив, запік,порізав і з"їв,повірте дуже-дуже м"який і ніжний.
yura-patriot Опубліковано 1 Травня, 2014 в 20:44 #1277 Опубліковано 1 Травня, 2014 в 20:44 День народження, йо-майо! зготували картофан, шашлик,свиняча шия, і курка з гірчицею, смачного!
emelka Опубліковано 5 Травня, 2014 в 11:34 #1278 Опубліковано 5 Травня, 2014 в 11:34 вчора вирішила випробувати нове деко та приготувала на вечерю запечену картоплю з грибами та курячими спинками у сметані та салат. інгредієнти: курячі спинки попередньо промила і засипала пряними травами та залишила на 20 хв. змастила деко рослинним маслом, виклала м'ясо птиці, шар картоплі, гриби, моркву, зелень; залила все стаканом сметани та присипала тертим сиром! в духовці запікалося десь 40 хв. тим часом зробила салат з редиски (вирощеної на своїй грядці), огірка, капусти та зелені! вийшло дуже смачно та ароматно Приємного апетиту і Вам!
Dima4s Опубліковано 5 Травня, 2014 в 19:09 #1279 Опубліковано 5 Травня, 2014 в 19:09 приготував кашу з рису молока і дині жовтої) якраз прийшов з тренування і жую за компом за що соромно
supok Опубліковано 6 Травня, 2014 в 20:05 #1280 Опубліковано 6 Травня, 2014 в 20:05 Добрий вечір, перший раз у вас в гостях, порадив чоловік. Пиріг з зеленню.
emelka Опубліковано 6 Травня, 2014 в 20:23 #1281 Опубліковано 6 Травня, 2014 в 20:23 Пиріг з зеленню. раді Вас бачити та читати які складові пирога?
emelka Опубліковано 9 Травня, 2014 в 19:49 #1283 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 19:49 Клас!!! а я сьогодні теж бануш куштувала...справжній, гуцульський, з молока і бринзи гірських овець!
konva Опубліковано 10 Травня, 2014 в 06:03 #1284 Опубліковано 10 Травня, 2014 в 06:03 ух ти! а де в нас в Луцьку справжній банош?
supok Опубліковано 11 Травня, 2014 в 08:40 #1285 Опубліковано 11 Травня, 2014 в 08:40 Пиріг з зеленню. раді Вас бачити та читати які складові пирога? Добрий день. Дріжджове тісто . Начинка - пера часнику і цибулі, петрушка, укроп, варені курячі яйця, трішки тертого "голандського" сиру. На тоненько розкачану осову викласти начинку, вкрити тістом (тонкий слой). Змастити збитим курячим яйцем з додаванням сухого базиліку . Поставити у духовку на 2-ий рівень(знизу) на 2000 С приблизно на 20-25 хв( до появи золотистої кірочки). Дуже смачно замість хліба до перших страв і коли свіжоспечений. На другий день після приготування вже не так смачно.
yucore Опубліковано 11 Травня, 2014 в 17:31 #1286 Опубліковано 11 Травня, 2014 в 17:31 Ще з Пасхи залишився жур ( закваска, для польського супчика), термін придатності його добігає, от і вирішив приготувати пост-пасхальний журек Хоча баварські білі сосиски я не знайшов, але повірте на слово, вийшло таки смачно!
Blondihelen Опубліковано 11 Травня, 2014 в 21:16 #1287 Опубліковано 11 Травня, 2014 в 21:16 Вчора на вечерю робила салат з японської чи то китайської кухні. Фунчоза називається. ДАвно хотіла спробувати рисову лапшу і от знайшла рецепт. Скажу так, сама по собі рисова лапша ніяка, а от в цьому салаті просто кайфова смакота.
Zevs_Isver Опубліковано 13 Травня, 2014 в 17:37 #1288 Опубліковано 13 Травня, 2014 в 17:37 сьогодні зробив гливи в клярі більше фоток тут на солодке банан з керобом запечений в слойоному тісті, вчорашній сфотографувати не здогадався
olun4ik Опубліковано 13 Травня, 2014 в 18:57 #1289 Опубліковано 13 Травня, 2014 в 18:57 Гречаний супчик з сушеними білими грибами........смак з дитинства.
yura-patriot Опубліковано 13 Травня, 2014 в 19:23 #1290 Опубліковано 13 Травня, 2014 в 19:23 Ех, що написати окрім, смачного!!
Тарас Штігер Опубліковано 21 Травня, 2014 в 07:22 #1292 Опубліковано 21 Травня, 2014 в 07:22 Мабуть прийшла пора готувати холодні супи. Вони втомовують спрагу, а також покращають загальне самопочуття. Почну з "окрошки" - цю страву їм вже напротязі 10 років, бабуля "подсадила")
yura-patriot Опубліковано 22 Травня, 2014 в 18:28 #1293 Опубліковано 22 Травня, 2014 в 18:28 А слабо? просто, з таким салатом повечеряти, зате сніданок буде ух!
bodia88888 Опубліковано 22 Травня, 2014 в 18:55 #1294 Опубліковано 22 Травня, 2014 в 18:55 А слабо?Не слабо! Тільки в мене зі сметаною був))Ех, що написати окрім, смачного!!І без пивка, ото, проковтнув???)))))
yura-patriot Опубліковано 22 Травня, 2014 в 19:33 #1295 Опубліковано 22 Травня, 2014 в 19:33 А слабо?Не слабо! Тільки в мене зі сметаною був))Ех, що написати окрім, смачного!!І без пивка, ото, проковтнув???)))))Да ваще легко)))))))))))))))ах да компот вам в помощь))))))))))))
yura-patriot Опубліковано 23 Травня, 2014 в 19:56 #1296 Опубліковано 23 Травня, 2014 в 19:56 Вихідний,можна себе побалувати, картопля і піджарка (свинина+гриби ну і цибулька)ну і салат обов"язково:
yura2281 Опубліковано 23 Травня, 2014 в 20:04 #1297 Опубліковано 23 Травня, 2014 в 20:04 В мене таке відчуття що тільки yura-patriot, і вечеряє, інші постять
yura-patriot Опубліковано 23 Травня, 2014 в 20:07 #1298 Опубліковано 23 Травня, 2014 в 20:07 ))))))))))))))))))))))) може просто що я ділюся)))))а ви гамаєте в ничку))))))))))))))) і люблю цю тему.
bodia88888 Опубліковано 23 Травня, 2014 в 20:10 #1299 Опубліковано 23 Травня, 2014 в 20:10 В мене таке відчуття що тільки yura-patriot, і вечеряє, інші постять Якщо ще й сам готує - чоловік-находка для жінки!!!
yura-patriot Опубліковано 23 Травня, 2014 в 20:20 #1300 Опубліковано 23 Травня, 2014 в 20:20 В мене таке відчуття що тільки yura-patriot, і вечеряє, інші постять Якщо ще й сам готує - чоловік-находка для жінки!!! Да,сам, але я дааааалеко не повар,так любитель,але таки да, дружина задоволена інколи, коли в мене як то кажуть "круте", зате я її з компотами мучаю, якщо в дома немає компота то це все, біда, да і пельмені,вареники,супи, борщі також не вмію, а люблю капець.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.