kayot Опубліковано 20 Грудня, 2013 в 06:32 #1176 Опубліковано 20 Грудня, 2013 в 06:32 Прийшлось вчора за 20 хв приготувати святкову вечерю - червона смажена рибка, смажені в бальзамічному уксусі овочі та рис. Доціку сік, мамі нашій вино, а я собі, балтіку нульовочку - для запаху взяв
ineedmoney Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 05:39 #1177 Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 05:39 В кого які кулінарні плани на новорічну вечерю?)
yura-patriot Опубліковано 24 Січня, 2014 в 19:24 #1178 Опубліковано 24 Січня, 2014 в 19:24 Народ ви що вечеряти перестали? Ось вчора приготували "Сібас" як на мене вкусна рибка, але чекав більшого.
Shulc Опубліковано 24 Січня, 2014 в 20:50 #1179 Опубліковано 24 Січня, 2014 в 20:50 Смакота! а в мене 0.5л пляшки , бензин, і шматок ганчірки
yura-patriot Опубліковано 24 Січня, 2014 в 21:20 #1180 Опубліковано 24 Січня, 2014 в 21:20 Купив в "ТАМ ТАМ" в герметичних упаковках, і відносно не дорого, да ще і почищена, для гурманів думаю "то шо треба".
Ura Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 19:17 #1181 Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 19:17 Вареники з лівером, та зажарочка, салко з цибулькою.
yura-patriot Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 19:25 #1182 Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 19:25 Стейк маренується:
yura-patriot Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 19:31 #1183 Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 19:31 А це салат до м"яса: А це салат до м"яса:
yura-patriot Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 19:55 #1185 Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 19:55 Ну ось вже порізав: як м"ясо? МММММММММ як на мене не сухе, не пережарене,а то шо нада)))))))
erica Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 20:06 #1186 Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 20:06 yura-patriot, ну набивай пости якось не так відкрито вже По темі: курячі стегенця запікаються якраз
yura-patriot Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 20:22 #1187 Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 20:22 yura-patriot, ну набивай пости якось не так відкрито вже По темі: курячі стегенця запікаються якраз ))))))))) я не знаю про що ти))))))))))))))
yura-patriot Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 20:28 #1188 Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 20:28 Якби я ще знав що таке "Набивати пости")))) представляєш що б було, я просто прикалуюся, я так для людей і душі.
searcher Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 21:44 #1189 Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 21:44 yura-patriot, старайся викладати опис усіх своїх процесів та дій, думок в одному повідомленні, а не в 10-ти з інтервалом в 5 хв.
Ura Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 21:49 #1190 Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 21:49 yura-patriot, О то в тебе файний апетит, це все на одну вечерю готуєш?
yura-patriot Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 21:52 #1191 Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 21:52 yura-patriot, старайся викладати опис усіх своїх процесів та дій, думок в одному повідомленні, а не в 10-ти з інтервалом в 5 хв.Ага,зрозумів. Просто не думав,не знав, що так неправильно.yura-patriot, О то в тебе файний апетит, це все на одну вечерю готуєш?Да "Во все тяжкие"))))))
Ura Опубліковано 7 Лютого, 2014 в 19:33 #1192 Опубліковано 7 Лютого, 2014 в 19:33 Сьогодні на вечерю у нас рулька!
Dima 07 Опубліковано 8 Лютого, 2014 в 15:44 #1193 Опубліковано 8 Лютого, 2014 в 15:44 Макарони по флотськи
vaz75 Опубліковано 8 Лютого, 2014 в 16:31 #1194 Опубліковано 8 Лютого, 2014 в 16:31 Макарони по флотськи Вважаєш сурові моряки їдять такі метелики?
Dima 07 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 13:54 #1195 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 13:54 Пельмені по домашньому...
bodia88888 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 15:49 #1196 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 15:49 Пельмені по домашньому... Пельмень-вареник . Пива не забудь)))
lilechka Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 18:19 #1197 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 18:19 Пивко з щукою
bumbuk Опубліковано 13 Лютого, 2014 в 18:45 #1199 Опубліковано 13 Лютого, 2014 в 18:45 А ми повечеряли варениками з лівером. Ще я вперше спекла еклери. Начинила масляним і заварним кремом. Думала на завтра будуть, але ми по 2 штучки схомячили.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.