Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А я сьогодні готую свинячу рульку в соєво-медовому соусі + печена картопля..... Смакота... Нам-ням...

...Баранячі яйця...

Але спочатку треба догнати баранчика... :_08:

Фото, пліз, по готовності.

Всі шось якісь яйця готовлять (баранячі, кориду). Піду но я риб'ячі приготую. На бутербродик.

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ось він - вчорашній "шедевр" ням-ням.... Ду-у-у-уже смачно...

Зробити гарне фото страви на блюді не вдалося - змели чуть не з костями...

noGuN.jpg

Опубліковано

А я сьогодні готую свинячу рульку в соєво-медовому соусі + печена картопля..... Смакота... Нам-ням...

...Баранячі яйця...

Але спочатку треба догнати баранчика... :_08:

Фото, пліз, по готовності.

Всі шось якісь яйця готовлять (баранячі, кориду). Піду но я риб'ячі приготую. На бутербродик.

Ну дружище, фоток не буде, не фоткав. А на смак це діло не понятно, що це таке (на запах то схоже на жарену печінку ...ну щось таке).

Спочатку відварив, потім нарізва і обсмажив на олії на одній сковорідці. На другій цибуля і чосник пожарилися, дав багато цибулі та чоснику. Потім вкинув яйка до цибулі і все залив сметаною і ще хвилин 5-7 протушкувалося!!!

Короче получилася така собі піджарка + були ще деруни. Все разом було дуже і дуже смачно!!!

Всім раджу попробувати!!!

Опубліковано

А сьогодні буде тушена квасоля в томатному соусі з болгарським перцем та копченими реберцями....

Виглядає приблизно так, на смак просто супер..........

Pk8zH.jpg

Опубліковано

Сьогодні мали приїхати куми, але не приїхали, то хай стечуть слиною:

73aL.th.jpg

Філе сьомги на овочевій подушці, вершково-білогрибовий соус, салат аля-мій(огірки,помідори,перець болгарський,цибуля, виноград, сир, оливкова олія, спеції), горілочка холоднесенька, вино біле "Легенда Інкермана", компотик для діток

Опубліковано

Завтра буде червоний борщик. Справжній! З болгарським перцем, з пертушечко, лаврушечкою, з часничком та вишнями!

Величезне щире спасибі за підказку. Вчора зробила з вишнями (добре, що заморозила свіжі). Бомбезний, я вам скажу, борщик вийшов. В мене завжди проблема, якщо немає помідорів, що кинути для кислоти (оцтом не користуюсь), одного разу з відчаю навіть довелось вино сухе пустити в борщ. А вишні - це вихід і дуже смачно. Я так собі думаю, що їх можна й в інші страви додавати для кислинки. А що? У одних каперси, а в нас вишні )))

Опубліковано

vaz75, студент першокурсник))) А як буде на 5 - такі шедеври тут буде постити, я не сумніваюсь)) Общага - одна з найкращих шкіл куховарства)))

Опубліковано

мівіна

деколи можна собі дозволити, це як чіпси, але не варто щодня та постійно, прямий напрямок до лікарні...

Опубліковано

[А вишні - це вихід і дуже смачно. Я так собі думаю, що їх можна й в інші страви додавати для кислинки.

Теж люблю закисляти вишнями. Та якщо під рукою немає вишень, можна добавити терте кисле яблуко. Пробувати на дачі цього літа, смакота.

Опубліковано

Приготувала сьогодні чебуреки на сирному тісті і пиво)))

post-15087-0-45402200-1380045957_thumb.j post-15087-0-32730500-1380046109_thumb.j

Завтра планую зробити котлети з горіхів.Куштувати-куштувала(дуже смачні), а от готувати ще не пробувала.Хто готував і має перевірений рецепт?А то в інтернеті рецептів купа і дещо різняться між собою по інгридиєнтах і пропорціях.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...