Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

У нас після майже двотижневого відпочинку без кухні українська смакота, за якою так скучили: червоний борщ і молода картопелька з лисичками. На десерт (вже злопали) пиріг з вишнями. В планах чебуреки.

Ото "дорвалась"))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

ну якщо будуть чебуреки ввечері то ждіть гостей ;) пані Світлана

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sweetlena, Хочеш набрати втрачені за відпустку кілограмчики? :)

day raboty, :_09: .. ого! такі цікаві заяви.. І то нічого, що вона не Світлана?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну якщо будуть чебуреки ввечері то ждіть гостей ;) пані Світлана

чебуреки були, приговорили з батьками на природі)гостям завжди рада, тільки добре знайомим (принаймні,які моє ім'я знають) і бажаним,вибачайте,Вас не чекала.

Женька, все б добре, якби на відпочинку ті кілограми десь поділися, так ні попа і пузо мабуть не в курсі, що я давно рости перестала))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, саме пора справжнього червоного борщу з молодого бурячка, вишень і багато зелені! Найкраще смакує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Хто що сьогодні на вечерю готував? Я смажила коропа. Чоловікові сподобався, як і мені :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Павлівське" і лящ з "Пивного запасу")))))))))) Ах, вечеря вдалася!

Діткам значно корисніше дитяче меню.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рибу чоловік наловив, так що дійсно вечеря вдалася)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене овочевий період, зараз все таке добре, соковите (і для фігури одні плюси :) ). Кабачки, баклажани, цвітна капусточка, огірки-помідори - домашні, пахучі.

Вичитала щойно рецепт, завтра готуватиму - салат з кабачків під часниково-м"ятним соусом. Кабачки порізати вздовж паличками, обсмажити, викласти на сито чи паперові рушники. Соус: 1/4 склянки оливкової олії, 0,5 чайної ложки меду, сік половини лимона, зубчик часнику подрібнити, 1 чайна ложка подрібненої свіжої або сушеної м"яти. Все змішати і заправити підсмажені кабачки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І в мене сьогодні риба... була) Спробував один спосіб приготування свіжих животиків лосося.

Посолені і поперчені шматочки, замотані у вакуумну плівку, відварювались 2 хв.

Дуже ніжне і соковите м'ясо. Раджу спробувати!

Смачного)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Діткам значно корисніше дитяче меню.

Хугарден і сьомга?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Наваристий бульйон з домашнього півня з домашньою локшиною. Грінки натерті салом і часником.

Мммммм, що може бути смачніше, коли мама куховарить :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз будемо лопати Олів'є, ням-ням

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Червоний борщик, фарширований перець і моя улюблена "гольондка")

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Червоний борщик)

Ти знала!! :) Я також варив червоний борщик. А діти трощать макарони із котлетами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Печена домашня ковбаса з аджикою і картопляне пюре на вершках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куряче філе, тушковане разом з стручковою квасолькою у вершках. Смачно і помірно-калорійно :). Правда, ще до цього всього була паста.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завтра в моїй сімї подвійне свято, релігійне та день народження коханої дружини. Постало питання що б смачного приготувати їй на сніданок, щось простеньке але смачне і оригінальне. Кому що толкове лізе в голову пишіть буду вдячний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні чебуреки. Класичні з м"яском і з голандським сиром, часничком, зеленню.

За новим рецептом. Ду-у-уже рекомендую. Тісто тоненьке, хрумке, смачне.

Мінеральна вода (газована, в ній то і фішка, мабуть) - 250 мл

Сіль - 1ч.л.

Цукор - 2 ч.л.

Яйця - 1шт.

Мука - 4 ст.

Олія - кілька ложечок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Качка печена, попередньо замаринована в йогурті під червоне винце, а на завтра червоний борщ, да такий щоб ложка стояла)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завтра в моїй сімї подвійне свято, релігійне та день народження коханої дружини. Постало питання що б смачного приготувати їй на сніданок, щось простеньке але смачне і оригінальне. Кому що толкове лізе в голову пишіть буду вдячний.

ось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сегодня впервые сам приготовил печеную картошку с бочоком...) получилось очень вкусно) сам от себя в шоке))

post-15497-0-89554200-1348169716_thumb.j post-15497-0-11029700-1348169758_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сегодня впервые сам приготовил печеную картошку с бочоком...) получилось очень вкусно) сам от себя в шоке))

post-15497-0-89554200-1348169716_thumb.j post-15497-0-11029700-1348169758_thumb.j

на вигляд дуже апетитно!!!

завтра на вечерю приготую таку ж страву!

дякую за ідею!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в таку пору тільки закусюю :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я сьогодні шарлотку з яблуками пекла. Часто печу її восени, поки яблук багато. Рецептів в інтернеті є чимало. Сьогодні спробувала такий. Здається, найпростіший.

Потрібно:

Яблука — 4 шт

Яйця — 4 шт. (можна й більше, але подорожчали smile.gif

Цукор— 1 стак.

Мука — 1 стак.

Кориця, або ванільний цукор (хто що любить)

Яблука почистити, порізати скибочками. Форму (бажано глибшу) добряче змастити маслом. Потім викласти яблука, посипати їх корицею. Потім готуємо тісто. Збиваємо яйця з цукром і додаємо муку. Тісто не повинно бути дуже густим. Заливаємо ним яблука і ставимо в розігріту духовку на 30-40 хв. Потім дістаємо, перевертаємо і посипаємо цукровою пудрою.

Хотіла сфотографувати, не встигла. :-)

І я таку шарлотку печу - просто і дуже смачно :ok:

спробуйте додати ще соду гашену оцетом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...