Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
42 хвилин тому, romanc сказано:

обычное замороженное тесто слоено-дрожжевое

я дріжджове не купувала ні разу. Тільки листкове, але якість у нього похабна. Але в нас воно не так трішки пакується.

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

захотілося фокачі:

Показати прихований контент  

20170605_174331.jpg20170605_183806.jpg

Hide  

 

 

в процесі приготування не стримався і зробив 1 кальцоне:

Показати прихований контент  

20170605_174318.jpg20170605_175730.jpg

Hide  
Опубліковано
24 хвилин тому, FunTom сказано:

От і дозріла моя бастурма з курки. Під пивко саме те)

Нє, ну є совість таке зараз запощувати?)) 

Опубліковано
8 хвилин тому, yucore сказано:

Давно мене тут не було, ух давно! Борда, привіт з Норвегії! :)

 

Ану розказуй що за соус до пасти і з чого салат.

8 хвилин тому, yucore сказано:

 

Опубліковано
45 minutes ago, Zalepok44 said:

 

Ану розказуй що за соус до пасти і з чого салат.

До "плоских макарон" (c) Patriot :D соус песто (базилік + оливкова олія + пармезан) , а салат з моцарели, салату, помідорів і рукколи :)

 

40 minutes ago, yura-patriot said:

 "До пасти")))  плоскі макарони блін))))

Так точно :D

Опубліковано
19 хвилин тому, yucore сказано:

До "плоских макарон" (c) Patriot :D соус песто (базилік + оливкова олія + пармезан) , а салат з моцарели, салату, помідорів і рукколи :)

 

Так точно :D

В Італії ці макарохі обзивають - тальятелле

Опубліковано
15 minutes ago, Zalepok44 said:

В Італії ці макарохі обзивають - тальятелле

так і є. До речі, мої улюблені :)

 

9 minutes ago, Marshall said:

а де сюрстремминг?

так я ж не в Швеції :) 

Опубліковано
8 годин тому, yucore сказано:

рукколи

Привіт і Вам! я нещодавно вперше спробувала цю травичку. Смак у неї... головне саме з оливковою олією розкривається повністю. З соняшниковою бяка бякою.

Опубліковано
34 минуты назад, Oberegy сказал:

Привіт і Вам! я нещодавно вперше спробувала цю травичку. Смак у неї... головне саме з оливковою олією розкривається повністю. З соняшниковою бяка бякою.

А "розкривається" ця травичка, ще коли на неї покласти гарячий стейк!!!

Опубліковано
1 година тому, Oberegy сказано:

з оливковою олією розкривається повністю.

 

44 хвилин тому, vaz75 сказано:

А "розкривається" ця травичка, ще коли на неї покласти гарячий стейк!!!

 

Шо Ви там видумуєте:),трава-травою, мені вона найбільше смакує коли вона в якомусь міксі.

Опубліковано

@Oberegy колись закінчилася оливкова і моя любима ріпакова олія,то я заправив салат(мікс) звичайною соняшниковою,то да

1 година тому, Oberegy сказано:

 бяка бякою.

 вапще не то бееее.

Опубліковано

Ріскнув я в мультиварці рибку забабахати і не пошкодував)

 Отож, кусочки карпіка(сазанчика) посолив/приправив і саме головне обмокав у кукурудзяній муці,останнім часом тільки у ній смажу всю рибу,ну просто супер виходить(спробуйте)мені подобається,ну карочь:

Показати прихований контент  
Показати прихований контент  

IMG_2054.JPG

IMG_2055.JPG

IMG_2061.JPG

Hide  

 

Hide  

IMG_2065.JPG

Опубліковано

Юрчік, шикардос!!!!

А кісточки не ріжеш чи не заважають?

І який він, карпік, жарений чи парений получається на виході???

Опубліковано
10 годин тому, kayot сказано:

 

А кісточки не ріжеш чи не заважають?

 Кісточкі не мєлкі і їх добре видно в таких великих рибинах/кусках парочку дістав і всьо.

 

10 годин тому, kayot сказано:

І який він, карпік, жарений чи парений получається на виході???

Кришка постійно була відкрита щоб не парився,тому і вийшов піджарений,правда довго я з ним возився певно хвилин так з 20 і перевертати тяжко було спочатку, зараза хоче розвалюватися,але то поки він не зцепився і на виході вийшов гарно підсмажений кусочок з ніжнєйшим всередині м'ясцем.

PS: кукурудзяна мука робить кращу кірочку ніж звичайна.

Опубліковано
12 годин тому, yura-patriot сказано:

обмокав у кукурудзяній муці,останнім часом тільки у ній смажу

не тільки рибу, а й курятину, кабачки. Виходить і справді краще

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...