Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну дуже смачні рулетики і легкі у приготуванні.

Помазка (вершкове топлене масло, 1 ч.л. цукру, 1 с.л. гірчиці)

IMG_20161125_160538.jpg

IMG_20161125_161001.jpg

Скручуємо та нарізаємо шматочками

IMG_20161125_161141.jpgIMG_20161125_161138.jpg

IMG_20161125_161433.jpgIMG_20161125_162109.jpg

Смачного

 

IMG_20161125_165037.jpg

Опубліковано
12 годин тому, igorgame сказано:

Картоплю у мультіварці готував?

Неа друже, у духовці, тепер гамаю тіко так,кароч,дуже добре мию сам картофан,потім ріжу на четвертинкі і добряче солю,тому що потім додаю багато паприки, а вона повір в темку і трішки "згладжує" - короч робить солоне,прикольно солоне))),але повір,картофан обов'язково "ізначально" добре солити і додати олійки,тим паче,що картопля готується в шкоринці ,бо потім як не досолюй не буде так смачно.

PS:Забув, ще смачно додавати сушену  приправу розмарин, а вона "друже" з картофаном, ну і часник видушений палюбе, але тоді коли вже вийняв з духовки треба додавати,бо як даси відразу,часник буде смердіти,ось якось так.

Опубліковано
10 минут назад, Natalia Blagovirna сказал:

Надихнула вас)))

Такі да. Давно хотів зробити, але все відкладав. І побачив Ваше - стався дебют.

Опубліковано

Вчора: філе мінтая в клярі з грибами та сиром

2016-11-26 20.29.20.jpg

 

Позавчора: картопля запечена зі свининою та овочами в сметанно-томатному соусі з вином

2016-11-26 08.06.12.jpg

Опубліковано
33 хвилин тому, FunTom сказано:

Фарширована картопля з сметанно-грибною підливкою

 

Агонь!,підливка сметанно-грибна виглядає супер! але колір такий собі червоненький,у чьому фішка? паприка? чи томат...певно томатний соус))?

Опубліковано
4 minutes ago, yura-patriot said:

Агонь!,підливка сметанно-грибна виглядає супер! але колір такий собі червоненький,у чьому фішка? паприка? чи томат...певно томатний соус))?

трохи томатного соусу

Опубліковано
21 minutes ago, Geniee said:

Які грибочки найкраще обжарювати з сметаною?

Як показує практика - будь-які можна. Але це вже хто які любить. Я, наприклад, надаю перевагу печерицям

Опубліковано

Моя менша доця (9 років) вперше зробила вівсяне печиво з бананом і медом, полите шоколадом і посипане кокосовою стружкою)). Ото росте хозяйка))).

IMG_2016-12-04_185945_HDR.jpg

Опубліковано
1 час назад, vaz75 сказал:

і апетит зник.

Так то ж так - по приколу :) Не часто таке побачиш :) А хіба ті владці не люди, не їдять... Перестаньте ж ви так все політизувати і так сприймати!!!

Опубліковано

Власноруч в'ялене м'яско та пиво.

 

В минулу п'ятницю купив 0,950 кг курячої грудинки. Пообрізав жир, посипав крупною морською сіллю, додав 50 грам коньяку і поставив в холодильник на добу. Періодично зливав рідину, що утворювалась. Потім сполоснув у воді, промокнув паперовими серветками, і натер меленими чилі, паприкою і гранульованим часником. Все у марлю і підвісив у на ручку кухонного шкафчика. Висіло рівно 7 днів.

З недоліків: трохи засолоне, але не критично, під пиво практично не відчувається (наступного разу ретельніше промити після просолки); як на мене, то можна більше пікантності (як варіант, добавити трохи чилі і паприки при засолці). А так - люкс! Загалом оцінив би на "5-".

Думав робити бастурму, але хотілось щось швидше.

P.S. Вихід - 0,450 кг, тобто майже 50%.

IMG_20161217_171856758_HDR.jpg

Опубліковано
38 хвилин тому, kayot сказано:

Спинку не шинкував?

Не поняв Макс,що значить шинкував? тіпа чи я не прорізував щоб прожарилися тонкі кісточкі в спинці?(чи що ти мав наувазі?) да в такому карпіку їх і особо немає,важив біля 700г.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...