silfida Опубліковано 31 Жовтня, 2016 в 17:00 Поділитися #2976 Опубліковано 31 Жовтня, 2016 в 17:00 Фаршировані гарбузики Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 31 Жовтня, 2016 в 19:46 Поділитися #2977 Опубліковано 31 Жовтня, 2016 в 19:46 Основню стравою вечері був гороховий супчик (дякую моїх коханій)!! Десерт то вже готував я. Причому визначив цікавий момент, що якщо рибку ( а саме окуня) ділити на дві частинки. по лініхї попки..то прожарка виходить більш контрольована і рівномірна. Отже, як і бажає Моя, все без паніровки! Ікорка то огонь! Кохана ікри не їсть взагалі...сьогодні спробувала три шматочка!!!----ПРАЦЯ над смаколиками не іде в прах! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 2 Листопада, 2016 в 20:51 Поділитися #2978 Опубліковано 2 Листопада, 2016 в 20:51 Все надоїло,от прямо усе!!! каші,картопля,рис,макарони,м'ясо,риба. Карочь бутіки гарячі саме те, а у мене саме те))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 3 Листопада, 2016 в 19:10 Поділитися #2979 Опубліковано 3 Листопада, 2016 в 19:10 Сьогодні сельодка з салатом зі шпинату, індички, помідорів, цибульки, родзинок і яйця. А на десерт запечений гарбуз з яблуками, горіхами, родзинками і медом. Показать содержимое Hide Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yucore Опубліковано 4 Листопада, 2016 в 15:51 Поділитися #2980 Опубліковано 4 Листопада, 2016 в 15:51 Тальятелі з соусом альфредо і креветками Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 4 Листопада, 2016 в 20:33 Поділитися #2981 Опубліковано 4 Листопада, 2016 в 20:33 @yucore макарони паста тальятела - наше всьо? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 4 Листопада, 2016 в 20:48 Поділитися #2982 Опубліковано 4 Листопада, 2016 в 20:48 Карп. Рис. Морська капуста. В мене все. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 4 Листопада, 2016 в 21:02 Поділитися #2983 Опубліковано 4 Листопада, 2016 в 21:02 Крильця,які були вже і так ясно 100 разів,ну поки чекав то фрукти,горіхи,говорять корисно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
xforester Опубліковано 5 Листопада, 2016 в 00:02 Поділитися #2984 Опубліковано 5 Листопада, 2016 в 00:02 Красені..... Шо ж туту скажеш.... Кльово. Я також хочу чогось смачненького, але, на жаль можливості не дозволяють творити кулінарнішедеври........... на сьогодні банка тушонки це основа, а гарнір - все шо встигну...... сьогодні це яєчна локшина... До речі дуже смачно вийшло..... добавив трохи соусу чілі........ і супер... (без фото, в покинутому окопі темно)))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Natalia Blagovirna Опубліковано 5 Листопада, 2016 в 19:27 Поділитися #2985 Опубліковано 5 Листопада, 2016 в 19:27 Качка з гречкою. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 5 Листопада, 2016 в 19:34 Поділитися #2986 Опубліковано 5 Листопада, 2016 в 19:34 Опа. Сезон забою качок почався. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oberegy Опубліковано 6 Листопада, 2016 в 16:57 Поділитися #2987 Опубліковано 6 Листопада, 2016 в 16:57 On 31.10.2016 at 08:09, vaz75 сказано: Чому? Неділя. Вихідний. Гості. Свято. Весело... Чи слина не дає дихати? ой не дає Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oberegy Опубліковано 6 Листопада, 2016 в 17:04 Поділитися #2988 Опубліковано 6 Листопада, 2016 в 17:04 У нас сьогодні кіш з м*ясною начинкою. Тісто брала листкове, готове. Смакота неймовірна вийшла. Був кіш і нема. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
silfida Опубліковано 7 Листопада, 2016 в 21:20 Поділитися #2989 Опубліковано 7 Листопада, 2016 в 21:20 Смажена свинина, замаринована в Мускатному вині Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 19:04 Поділитися #2990 Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 19:04 Моя вечеря: Показать содержимое Шуткую. На десерт була ще шуба Hide Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 22:29 Поділитися #2991 Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 22:29 VAZ75, пару питань до тебе: 1.по чому зараз зморшений арахіс? 2.де такі великі зелені оливки береш? 3.ну і головне....де ти купляєш такий рожевий майонез для шуби? , Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 22:36 Поділитися #2992 Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 22:36 5 минут назад, kayot сказал: VAZ75, пару питань до тебе: 1.по чому зараз зморшений арахіс? 2.де такі великі зелені оливки береш? 3.ну і головне....де ти купляєш такий рожевий майонез для шуби? , 1.Х.з. 2.Х.З. 3. В жінки спитаю, то вона десь його бере. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 22:40 Поділитися #2993 Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 22:40 Вибачте за флуд в темі... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 22:52 Поділитися #2994 Опубліковано 8 Листопада, 2016 в 22:52 3 часа назад, vaz75 сказал: Моя вечеря: Hide Прям чоловіча віагра)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
katjka_9 Опубліковано 11 Листопада, 2016 в 18:28 Поділитися #2995 Опубліковано 11 Листопада, 2016 в 18:28 Сезон журавлини спонукнув зготувати кекса з нею і медово-журавлинового морса в придачу. Рецепт кекса легкий і він дуууже смачний: Змішати 1 яйце з 200 гр цукру. Додати 100 гр розтопленого, але вже не гарячого вершкового масла. Влити 100 мл молока. Перемішати все. Просіяти муку (240 гр) з розпушувачем (1 с.л.). Додати журавлину, яку перед тим промити у воді, висушити і обкатати в муці. Це все відправляємо в розігріту духовку на 180 радусів на 30-40 хв. Перед подачею присипати пудрою. Осінні вітамінки =) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 11 Листопада, 2016 в 18:46 Поділитися #2996 Опубліковано 11 Листопада, 2016 в 18:46 Рибний день (емм, а що, хіба сьогодні не четвер? ): Показать содержимое Hide Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 11 Листопада, 2016 в 20:00 Поділитися #2997 Опубліковано 11 Листопада, 2016 в 20:00 Vaz75, ти мене кулінарно вбив! Кількість шлункового соку від вигляду тих КАРА-СИ-КІВ...мене розчинила із середини! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 11 Листопада, 2016 в 20:06 Поділитися #2998 Опубліковано 11 Листопада, 2016 в 20:06 То не вечеря, але "дєлікотеззззз" до неї - ікра "заморская, окунёвая"! Без маринаду, тільки сіль, обжарка на повільному вогні.....пройшла повний термоцикл! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 11 Листопада, 2016 в 21:00 Поділитися #2999 Опубліковано 11 Листопада, 2016 в 21:00 1 час назад, kayot сказал: Vaz75, ти мене кулінарно вбив! Кількість шлункового соку від вигляду тих КАРА-СИ-КІВ...мене розчинила із середини! вибач, я не спеціально, воно якось само нахлинуло. Я йшов по карпа, а там ще карасики продавалися, і я на них сирих дивився, а бачив те що, вийшло поготів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 11 Листопада, 2016 в 21:09 Поділитися #3000 Опубліковано 11 Листопада, 2016 в 21:09 Ну Ви заїба........без приколів,я йду їсти,але у вас і приколи))Сергію,карасі то капєц,Макс іди ти "нафіг",я таак!! любю такі вєщі з лимоном))капєц,а це коньяк? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.