Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Основню стравою вечері був гороховий супчик (дякую моїх коханій)!!

Десерт то вже готував я.

Причому визначив цікавий момент, що якщо рибку ( а саме окуня) ділити на дві частинки. по лініхї попки..то прожарка виходить більш контрольована і рівномірна.

Отже, як і бажає Моя, все без паніровки! Ікорка то огонь! Кохана ікри не їсть взагалі...сьогодні спробувала три шматочка!!!----ПРАЦЯ над смаколиками не іде в прах!

 

Фото-2802.jpg

Опубліковано

Сьогодні сельодка з салатом зі шпинату, індички, помідорів, цибульки, родзинок і яйця. А на десерт запечений гарбуз з яблуками, горіхами, родзинками і медом.

20161103_201727.jpg20161103_202646.jpg

Показать содержимое  

20161103_191608.jpg20161103_184021.jpg

Hide  

 

Опубліковано

Красені..... Шо ж туту скажеш.... Кльово. Я також хочу чогось смачненького, але, на жаль можливості не дозволяють творити кулінарнішедеври........... на сьогодні банка тушонки це основа, а гарнір - все шо встигну...... сьогодні це яєчна локшина... До речі дуже смачно вийшло..... добавив трохи соусу чілі........ і супер... (без фото, в покинутому окопі темно))))))))))

 

Опубліковано
On 31.10.2016 at 08:09, vaz75 сказано:

Чому? Неділя. Вихідний. Гості. Свято. Весело...

Чи слина не дає дихати? :)

ой не дає;)

Опубліковано

У нас сьогодні кіш з м*ясною начинкою. Тісто брала листкове, готове. Смакота неймовірна вийшла. Був кіш і нема.

Безымянный.jpg

Опубліковано

VAZ75, пару питань до тебе:

1.по чому зараз зморшений арахіс?

2.де такі великі зелені оливки береш?

3.ну і головне....де ти купляєш такий рожевий майонез для шуби?

,

 

Опубліковано
5 минут назад, kayot сказал:

VAZ75, пару питань до тебе:

1.по чому зараз зморшений арахіс?

2.де такі великі зелені оливки береш?

3.ну і головне....де ти купляєш такий рожевий майонез для шуби?

,

 

1.Х.з.

2.Х.З.

3. В жінки спитаю, то вона десь його бере.

Опубліковано

Сезон журавлини спонукнув зготувати кекса з нею і медово-журавлинового морса в придачу.
Рецепт кекса легкий і він дуууже смачний:
Змішати 1 яйце з 200 гр цукру. Додати 100 гр розтопленого, але вже не гарячого вершкового масла. Влити 100 мл молока. Перемішати все. Просіяти муку (240 гр) з розпушувачем (1 с.л.). Додати журавлину, яку перед тим промити у воді, висушити і обкатати в муці. Це все відправляємо в розігріту духовку на 180 радусів на 30-40 хв. Перед подачею присипати пудрою.
Осінні вітамінки =)

IMG_20161111_194654.jpg

Опубліковано

Vaz75, ти мене кулінарно вбив! Кількість шлункового соку від вигляду тих КАРА-СИ-КІВ...мене розчинила із середини!

 

Опубліковано

То не вечеря, але "дєлікотеззззз" до неї - ікра "заморская, окунёвая"!

Без маринаду, тільки сіль, обжарка на повільному вогні.....пройшла повний термоцикл!

 

Фото-2824.jpg

Фото-2822.jpg

Опубліковано
1 час назад, kayot сказал:

Vaz75, ти мене кулінарно вбив! Кількість шлункового соку від вигляду тих КАРА-СИ-КІВ...мене розчинила із середини!

 

вибач, я не спеціально, воно якось само нахлинуло. Я йшов по карпа, а там ще карасики продавалися, і  я на них сирих дивився, а бачив те що, вийшло поготів.

Опубліковано

Ну Ви заїба........без приколів,я йду їсти,але у вас і приколи))Сергію,карасі то капєц,Макс іди ти "нафіг",я таак!! любю такі вєщі з лимоном))капєц,а це коньяк?

 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...