Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 хвилин тому, yura-patriot сказано:

)) Якщо піца з ковбасами,або там з якимось м'ясцем то тільки томати,але якщо з куркою та грибами,яку я полюбив останнім часом,то да, як би там не було, я змащую тісто майонезом з часником,ну там трішки можна дати помідори під настрій,але основа то тісто з майонезом і  часничком,але після начинки не "заливаю" потім то все цілою пачкою.)

ну добре, відлягло від серця. А Ви товсту піцу любите, чи тонку? бо італійська піца - це тісто, томати, зелень, сир. Хоча я люблю напхати мняса і ковбас.

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
9 хвилин тому, Oberegy сказано:

ну добре, відлягло від серця. А Ви товсту піцу любите, чи тонку? бо італійська піца - це тісто, томати, зелень, сир. Хоча я люблю напхати мняса і ковбас.

Ну канєшно напхатися)))Ну а якщо серйозно,то як коли, одну з салямі і кабаносами,а другу курка з грибами,тонкі не дуже великі, чисто для вечері якщо це серед тижня робимо,а якщо це п'ятниця то так само дві,але більші,щоб аж краї такі грубші були і трішки товстіші,щоб на суботу(вихідний) не паритися зі сніданком,обідом,хочца повалятися подовше))

Опубліковано
On 26.05.2016 at 23:20, vaz75 сказано:

Раз цей тиждень - тиждень піци, то вставлю свої 5 коп. Юрік, я теж використовую це тісто, але роскатую його в тонкий лист на столі, присипаному борошном, а потім акуратно переношу на змащену коров'ячим маслом дечку, загортаю крайці.

Переваги:

1. тіста вистачає не на одну, а на дві дечки, раніше вистачало на одну.

2. після випікання їсиш смачне хрумке тісто, а не булку.

3. всі б'ються за право з'їсти кутики (крайці)

 

Це звичайне дріжджове чи листове береш в Там Тамі?

Опубліковано
1 час назад, Zalepok44 сказал:

 

Це звичайне дріжджове чи листове береш в Там Тамі?

дріжджове, на розвіс.

За смаком не відрізниш від листового, головне - набратись терпіння і скалкою тонко викатати (бо, собака, воно тікає :) )

Опубліковано

А ми уже декілька років готуємо піцу виключно на бездріжджовому тісті.Готується лічені хвилини і корисніше дріждового.

Рецепт на 1 велику круглу піцу -- 

1 ст муки ,можна 2 сорт,сіль ,

2 ст. л. олії,перетерти руками з мукою,

трошки менше,як 0,5 ст води холодної,

можна добавити італійські трави.

Замісити тісто, обгорнути плівкою і дати відпочити , поки нарізається начинка.

Тісто розкачується дуже тонко зразу на пергаменті,викладається начинка і разом з пергаментом переноситься на решітку з духовки,випікається 15 хв.

Корж виходить тонкий і хрусткий,дуже смачний.

 

 

 

Опубліковано
1 година тому, mukolaychik сказано:

А ми уже декілька років готуємо піцу виключно на бездріжджовому тісті.Готується лічені хвилини і корисніше дріждового.

Рецепт на 1 велику круглу піцу -- 

1 ст муки ,можна 2 сорт,сіль ,

2 ст. л. олії,перетерти руками з мукою,

трошки менше,як 0,5 ст води холодної,

можна добавити італійські трави.

Замісити тісто, обгорнути плівкою і дати відпочити , поки нарізається начинка.

Тісто розкачується дуже тонко зразу на пергаменті,викладається начинка і разом з пергаментом переноситься на решітку з духовки,випікається 15 хв.

Корж виходить тонкий і хрусткий,дуже смачний.

 

схоже на те, що я готую, але з дріжджами

 

 

Опубліковано
On 26.05.2016 at 20:47, Oberegy сказано:

дякую! захомячила в закладки. Піцу таки спекла, моє тісто трішки схоже, але не треба щоб підходило. Наступний раз по цьому рецепту зроблю. Люблю саме тонке тісто.

 

олію беру обичну

Опубліковано
On 26.05.2016 at 22:03, yura-patriot сказано:

Ой народ,в наш час "паритися" з тістом,да ну нафік))) я купую у Там-Там постійно,виходить кусочок на однин протвінь, ну приблизно 10 грн(да навіть і меньше,залежить яку ти хочеш товщину). і скажіть,треба мучитися з тим тістом? Чи ще ляпніть що воно хімічне? )))на рахунок якості,відповідаю-ІДЕАЛЬНЕ! для випікання,особливо для  піци,і не спорьте,ага!)))

ми не паримось, нам в задоволення все своїми ручками)))))

Опубліковано
2 годин тому, Natalia Blagovirna сказано:

сьогодні сніданок попростому, чоловік жарить картоплю з вчорашнім шашличком із кефірчиком))))

image (24).jpg

:(

Опубліковано
55 минут назад, Oberegy сказал:

а у нас курка печена. З картоплею.

 

А в нас сьогодні молода картопля з котлетами, салат з салату, помідорів і огірків. А вчора ввечері, я з меньшою доцею їли піцу в "Базиліку", а потім дома їли клубніку з сахаром і молоко з шоколадом. Фото є тільки з піцерії.

 

Фото 

_DSC9640.JPG

Hide  

 

Опубліковано
4 годин тому, Lizavette сказано:

Сьогоднi був саме той день, коли готувати сил не було взагалi, але вечеряти треба) червоний борщ, який полюбляють всi i спагеттi. Швидко i смачно вийшло)

нічого собі. У мене як сил нема, то я молочну кашу варю і баста.

Опубліковано

Картошка "ТАКО" з гірчично-майонезно-сметаним соусом, а також свинячий стейк з шийної частини зі сальсою.На фото соус тако(в неті купа рецептів)але я його під себе підстроїв,а на другому фото вже картопля у ньому,а сальса з м'ясом то окрема тема))

 

 

 

P1010391.JPG

P1010392.JPG

Опубліковано
8 годин тому, yura-patriot сказано:

Картошка "ТАКО" з гірчично-майонезно-сметаним соусом, а також свинячий стейк з шийної частини зі сальсою.На фото соус тако(в неті купа рецептів)але я його під себе підстроїв,а на другому фото вже картопля у ньому,а сальса з м'ясом то окрема тема))

 

 

 

P1010391.JPG

P1010392.JPG

ви що тут всі знущаєтесь? я поснідала вчорашніми макаронами з сосискою. А у них тут таке:(

Опубліковано
8 годин тому, Alexander Lucky:) сказано:

Хлопаки, що це за виставкові порції? Ну не вірю, що ви так мало їсте! Я ж бачив скільки ви п'єте :D.

Так тож для ФаТаГрАФіЇ, друже)))) Якщо я їм м'ясо прямо з пательні,  тож не буду фоткати пательню, не комельфо якось :-)

Опубліковано
1 година тому, Oberegy сказано:

я поснідала вчорашніми макаронами з сосискою.

В цій темі є неодружені молоді хлопці...

Опубліковано
6 хвилин тому, Oberegy сказано:

їм ще важче, вірю.

ні. просто вони не одружені мають багато часу. Зокрема на приготування їжі!

Опубліковано
2 минуты назад, Zheny@ сказал:

ні. просто вони не одружені мають багато часу. Зокрема на приготування їжі!

Це ти про кого? Про любителя їсти біля клави?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...