Oberegy Опубліковано 28 Травня, 2016 в 04:37 Поділитися #2676 Опубліковано 28 Травня, 2016 в 04:37 4 хвилин тому, yura-patriot сказано: )) Якщо піца з ковбасами,або там з якимось м'ясцем то тільки томати,але якщо з куркою та грибами,яку я полюбив останнім часом,то да, як би там не було, я змащую тісто майонезом з часником,ну там трішки можна дати помідори під настрій,але основа то тісто з майонезом і часничком,але після начинки не "заливаю" потім то все цілою пачкою.) ну добре, відлягло від серця. А Ви товсту піцу любите, чи тонку? бо італійська піца - це тісто, томати, зелень, сир. Хоча я люблю напхати мняса і ковбас. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 28 Травня, 2016 в 04:46 Поділитися #2677 Опубліковано 28 Травня, 2016 в 04:46 9 хвилин тому, Oberegy сказано: ну добре, відлягло від серця. А Ви товсту піцу любите, чи тонку? бо італійська піца - це тісто, томати, зелень, сир. Хоча я люблю напхати мняса і ковбас. Ну канєшно напхатися)))Ну а якщо серйозно,то як коли, одну з салямі і кабаносами,а другу курка з грибами,тонкі не дуже великі, чисто для вечері якщо це серед тижня робимо,а якщо це п'ятниця то так само дві,але більші,щоб аж краї такі грубші були і трішки товстіші,щоб на суботу(вихідний) не паритися зі сніданком,обідом,хочца повалятися подовше)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zalepok44 Опубліковано 28 Травня, 2016 в 10:27 Поділитися #2678 Опубліковано 28 Травня, 2016 в 10:27 On 26.05.2016 at 23:20, vaz75 сказано: Раз цей тиждень - тиждень піци, то вставлю свої 5 коп. Юрік, я теж використовую це тісто, але роскатую його в тонкий лист на столі, присипаному борошном, а потім акуратно переношу на змащену коров'ячим маслом дечку, загортаю крайці. Переваги: 1. тіста вистачає не на одну, а на дві дечки, раніше вистачало на одну. 2. після випікання їсиш смачне хрумке тісто, а не булку. 3. всі б'ються за право з'їсти кутики (крайці) Це звичайне дріжджове чи листове береш в Там Тамі? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 28 Травня, 2016 в 12:08 Поділитися #2679 Опубліковано 28 Травня, 2016 в 12:08 1 час назад, Zalepok44 сказал: Це звичайне дріжджове чи листове береш в Там Тамі? дріжджове, на розвіс. За смаком не відрізниш від листового, головне - набратись терпіння і скалкою тонко викатати (бо, собака, воно тікає ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mukolaychik Опубліковано 28 Травня, 2016 в 13:08 Поділитися #2680 Опубліковано 28 Травня, 2016 в 13:08 А ми уже декілька років готуємо піцу виключно на бездріжджовому тісті.Готується лічені хвилини і корисніше дріждового. Рецепт на 1 велику круглу піцу -- 1 ст муки ,можна 2 сорт,сіль , 2 ст. л. олії,перетерти руками з мукою, трошки менше,як 0,5 ст води холодної, можна добавити італійські трави. Замісити тісто, обгорнути плівкою і дати відпочити , поки нарізається начинка. Тісто розкачується дуже тонко зразу на пергаменті,викладається начинка і разом з пергаментом переноситься на решітку з духовки,випікається 15 хв. Корж виходить тонкий і хрусткий,дуже смачний. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oberegy Опубліковано 28 Травня, 2016 в 14:20 Поділитися #2681 Опубліковано 28 Травня, 2016 в 14:20 1 година тому, mukolaychik сказано: А ми уже декілька років готуємо піцу виключно на бездріжджовому тісті.Готується лічені хвилини і корисніше дріждового. Рецепт на 1 велику круглу піцу -- 1 ст муки ,можна 2 сорт,сіль , 2 ст. л. олії,перетерти руками з мукою, трошки менше,як 0,5 ст води холодної, можна добавити італійські трави. Замісити тісто, обгорнути плівкою і дати відпочити , поки нарізається начинка. Тісто розкачується дуже тонко зразу на пергаменті,викладається начинка і разом з пергаментом переноситься на решітку з духовки,випікається 15 хв. Корж виходить тонкий і хрусткий,дуже смачний. схоже на те, що я готую, але з дріжджами Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Natalia Blagovirna Опубліковано 29 Травня, 2016 в 06:23 Поділитися #2682 Опубліковано 29 Травня, 2016 в 06:23 On 26.05.2016 at 20:47, Oberegy сказано: дякую! захомячила в закладки. Піцу таки спекла, моє тісто трішки схоже, але не треба щоб підходило. Наступний раз по цьому рецепту зроблю. Люблю саме тонке тісто. олію беру обичну Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Natalia Blagovirna Опубліковано 29 Травня, 2016 в 06:27 Поділитися #2683 Опубліковано 29 Травня, 2016 в 06:27 On 26.05.2016 at 22:03, yura-patriot сказано: Ой народ,в наш час "паритися" з тістом,да ну нафік))) я купую у Там-Там постійно,виходить кусочок на однин протвінь, ну приблизно 10 грн(да навіть і меньше,залежить яку ти хочеш товщину). і скажіть,треба мучитися з тим тістом? Чи ще ляпніть що воно хімічне? )))на рахунок якості,відповідаю-ІДЕАЛЬНЕ! для випікання,особливо для піци,і не спорьте,ага!))) ми не паримось, нам в задоволення все своїми ручками))))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Natalia Blagovirna Опубліковано 29 Травня, 2016 в 07:06 Поділитися #2684 Опубліковано 29 Травня, 2016 в 07:06 сьогодні сніданок попростому, чоловік жарить картоплю з вчорашнім шашличком із кефірчиком)))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oberegy Опубліковано 29 Травня, 2016 в 09:58 Поділитися #2685 Опубліковано 29 Травня, 2016 в 09:58 2 годин тому, Natalia Blagovirna сказано: сьогодні сніданок попростому, чоловік жарить картоплю з вчорашнім шашличком із кефірчиком)))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura2281 Опубліковано 29 Травня, 2016 в 15:07 Поділитися #2686 Опубліковано 29 Травня, 2016 в 15:07 Стейк печений з картоплею Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oberegy Опубліковано 29 Травня, 2016 в 15:39 Поділитися #2687 Опубліковано 29 Травня, 2016 в 15:39 а у нас курка печена. З картоплею. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 29 Травня, 2016 в 16:33 Поділитися #2688 Опубліковано 29 Травня, 2016 в 16:33 55 минут назад, Oberegy сказал: а у нас курка печена. З картоплею. А в нас сьогодні молода картопля з котлетами, салат з салату, помідорів і огірків. А вчора ввечері, я з меньшою доцею їли піцу в "Базиліку", а потім дома їли клубніку з сахаром і молоко з шоколадом. Фото є тільки з піцерії. Фото Hide Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
xforester Опубліковано 29 Травня, 2016 в 18:23 Поділитися #2689 Опубліковано 29 Травня, 2016 в 18:23 Привчаємо "челябінців" до нормальної їжі... Тут на Донеччині кажуть шо такого ше не їли... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oberegy Опубліковано 31 Травня, 2016 в 03:38 Поділитися #2690 Опубліковано 31 Травня, 2016 в 03:38 4 годин тому, Lizavette сказано: Сьогоднi був саме той день, коли готувати сил не було взагалi, але вечеряти треба) червоний борщ, який полюбляють всi i спагеттi. Швидко i смачно вийшло) нічого собі. У мене як сил нема, то я молочну кашу варю і баста. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 31 Травня, 2016 в 18:19 Поділитися #2691 Опубліковано 31 Травня, 2016 в 18:19 Безяєчні котлетки, молда картопелька з городу, салатик. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 31 Травня, 2016 в 20:02 Поділитися #2692 Опубліковано 31 Травня, 2016 в 20:02 Картошка "ТАКО" з гірчично-майонезно-сметаним соусом, а також свинячий стейк з шийної частини зі сальсою.На фото соус тако(в неті купа рецептів)але я його під себе підстроїв,а на другому фото вже картопля у ньому,а сальса з м'ясом то окрема тема)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 31 Травня, 2016 в 21:40 Поділитися #2693 Опубліковано 31 Травня, 2016 в 21:40 Хлопаки, що це за виставкові порції? Ну не вірю, що ви так мало їсте! Я ж бачив скільки ви п'єте . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oberegy Опубліковано 1 Червня, 2016 в 04:36 Поділитися #2694 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 04:36 8 годин тому, yura-patriot сказано: Картошка "ТАКО" з гірчично-майонезно-сметаним соусом, а також свинячий стейк з шийної частини зі сальсою.На фото соус тако(в неті купа рецептів)але я його під себе підстроїв,а на другому фото вже картопля у ньому,а сальса з м'ясом то окрема тема)) ви що тут всі знущаєтесь? я поснідала вчорашніми макаронами з сосискою. А у них тут таке Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bublik007 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 05:55 Поділитися #2695 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 05:55 8 годин тому, Alexander Lucky:) сказано: Хлопаки, що це за виставкові порції? Ну не вірю, що ви так мало їсте! Я ж бачив скільки ви п'єте . Так тож для ФаТаГрАФіЇ, друже)))) Якщо я їм м'ясо прямо з пательні, тож не буду фоткати пательню, не комельфо якось :-) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 1 Червня, 2016 в 06:10 Поділитися #2696 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 06:10 1 година тому, Oberegy сказано: я поснідала вчорашніми макаронами з сосискою. В цій темі є неодружені молоді хлопці... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oberegy Опубліковано 1 Червня, 2016 в 06:15 Поділитися #2697 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 06:15 5 хвилин тому, Zheny@ сказано: В цій темі є неодружені молоді хлопці... їм ще важче, вірю. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 1 Червня, 2016 в 06:22 Поділитися #2698 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 06:22 6 хвилин тому, Oberegy сказано: їм ще важче, вірю. ні. просто вони не одружені мають багато часу. Зокрема на приготування їжі! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 1 Червня, 2016 в 06:25 Поділитися #2699 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 06:25 @Zheny@ , всі спеціалісти з цієї теми - одружені )). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 06:25 Поділитися #2700 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 06:25 2 минуты назад, Zheny@ сказал: ні. просто вони не одружені мають багато часу. Зокрема на приготування їжі! Це ти про кого? Про любителя їсти біля клави? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.