Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, kayot сказал:

Дивлячись на розміри порізаного - ПІЦИКИ!!!! :-)

А прихований контекст ти не відкривав? Дві (two. zwei, dwa, deux, dos, due) дечки піци - це мало???  Ну Ви і їсте, шагере!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

"Піцииииии " - , а порізав ти їх на Піцики!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 хвилин тому, kayot сказано:

 

"Піцииииии " - , а порізав ти їх на Піцики!

 

А нахіба кусені?)) Тож зручніше брати, їсти)) То аби з півтора літри засандалити, тоді до лямпеги)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І у нас була піцца, для доці і для дорослих.

 

IMG_20161006_204441.jpg

IMG_20161006_200414.jpg

IMG_20161006_200916.jpg

IMG_20161006_200959.jpg

IMG_20161006_201210.jpg

IMG_20161006_201617.jpg

IMG_20161006_201731.jpg

IMG_20161006_201819.jpg

IMG_20161006_204313.jpg

IMG_20161006_204327.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Улюблена осіння страва. Не знаю як називають, ніколи рецептів не дивився, а готував на свій смак. Чи то лече з баклажанів, чи ще якось...

Поїхали...

Беремо баклажани, цибулю, помідори, перець солодкий, моркву, часник, перець гострий.

 

17.jpg

Цібульку  ріжемо напівкільцями і на пательню...

 

15.jpg

Поки смажеться цибулька, натираємо моркву і як натремо, закидаємо до цибулі...

 

14.jpg

 

13.jpg

Далі нарізаємо помідори і у пательню...

 

12.jpg

Це все можемо трохи підсолити і накрити кришкою і нехай там... А тим часом нарізаємо перець...

 

11.jpg

 

 

Як перець нарізали - у пательню і нарізаємо кабачки...

 

9.jpg

8.jpg

Закидаємо у пательню і ще трішки підсолюємо, трішки перчимо і накриваємо кришкою...

 

7.jpg

Тим часом чистимо головку часнику і 1/4 частинку гострого перцю, хто любить дуже гостре, може і пів-перчинки :)

 

6.jpg

Нарізаємо дрібно гострий перець і у пательню...

 

5.jpg

Нехай тушиться хвилини 3-4, а потім додаю трошки кетчупу або томатної пасті, воно дає свій цікавий смак. Все перемішуємо і додаємо часник у самому кінці, перемішуємо...

4.jpg

3.jpg

І виходить в нас така смакота!!! 

 

2.jpg

Вживаю холодним, мені і сім'ї так більше смакує! Смачного! :)

 

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, igorgame сказал:

Улюблена осіння страва. Не знаю як називають, ніколи рецептів не дивився,

Соте з баклажанів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, igorgame сказано:

Вживаю холодним, мені і сім'ї так більше смакує! Смачного! :)

СУПЕР! Хоч бери, і в якісь кулінарний журнал відправляй, так в картинках і с описом гарним. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пані та панове, ви неперевершені! просто майстри кулінарної страви!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Печені реберця bbq і паста

IMG_20161010_162122.jpg

IMG_20161010_162140.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

50 хвилин тому, yucore сказано:

Печені реберця bbq і паста

Стидаюсь спитати: Ви поваром працюєте, чи маєте освіту по цій спеціальності?)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 hour ago, bublik007 said:

Стидаюсь спитати: Ви поваром працюєте, чи маєте освіту по цій спеціальності?)))

Та де там :D я простий інженер, просто їсти вже люблю, то мушу шось вигадувати :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 хвилин тому, yucore сказано:

Та де там :D я простий інженер, просто їсти вже люблю, то мушу шось вигадувати :D

І у Вас то, таки, шикарно виходить)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, bublik007 сказано:

І у Вас то, таки, шикарно виходить)))

Хать но він ще жениться)) бо вродь не жонатий))) ото буде кулінар,повірте буде))))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, yura-patriot сказано:

Хать но він ще жениться)) бо вродь не жонатий))) ото буде кулінар,повірте буде))))))))))))

Дядько Юра, вірю на слово)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 10/10/2016 at 9:59 PM, yura-patriot said:

Хать но він ще жениться)) бо вродь не жонатий))) ото буде кулінар,повірте буде))))))))))))

 

On 10/10/2016 at 10:13 PM, bublik007 said:

Дядько Юра, вірю на слово)))

воу воу, мені і для себе добре готувати :D

Сьогодні думав десь вийти в люди повечеряти, але так як за вікном дощить і настрою десь йти немає, то прийшлося готувати і сьогодні.

Видумувати нічого не став, зготував реберця (тільки вже під іншим соусом) і картоплю фарфировану сиром

 

IMG_20161012_174244.jpg

IMG_20161012_174228.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, yucore сказано:

 

воу воу, мені і для себе добре готувати :D

 

Ееее)), а як добре для родини готувати:D

 Але і реберця в тебе,агонь просто,анука краткий рецептік,якось маринуєш чи в якомусь соусі печеш,чи як?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, yucore сказано:

картоплю фарфировану сиром

 

а от про це детальніше можна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Oberegy сказал:

а от про це детальніше можна?

Дуже смачна страва! Погугліть картопля гармошка....а там далі по бажанню!

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте, будь ласка, Yucore, що відповів за вас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, kayot сказано:

Дуже смачна страва! Погугліть картопля гармошка....а там далі по бажанню!

 

дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 minutes ago, kayot said:

Вибачте, будь ласка, Yucore, що відповів за вас.

та за що ж тут вибачатися :D дякую 

21 minutes ago, yura-patriot said:

Ееее)), а як добре для родини готувати:D

 Але і реберця в тебе,агонь просто,анука краткий рецептік,якось маринуєш чи в якомусь соусі печеш,чи як?

 

Не мариную ніяк :) 

Спершу підсмажую реберця на розжареній сковорідці по 3-4 хвилини з кожного боку, щоб з'явилася легенька скоринка. Коли це все діло смажиться, змішую в кружці соус барбекю з бальзамічним оцтом (столова ложка), медом (столова ложка) і лимонним соком (столова ложка). Коли реберця обсмажились кладу їх на протвінь і щедро намазую цим соусом. Далі ставлю їх в духовку на 15 хвилин десь при 250 градусах. Після на хвилин 7-10 на гриль і потім хвилин 5 знову при 250 градусах без грилю. Все :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нас сьогодні будуть карасики з картопляним пюре.

IMG20161014125109.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мняско па-хранцузьки

 

20161015_203354.jpg

20161015_203349.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

 vaz75

Можна рецептик в ЛС. Наперід, Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 часа назад, Opel75 сказал:

 vaz75

Можна рецептик в ЛС. Наперід, Дякую.

Чому в ЛС? Тут напишу.

Береться вирізка свиняча. Нарізаються стейки. Соляться, перчаться. Деко змащується маслом чи олією. Викладаються стейки. Ріжеться цибуля чвертькільцями і викладається на м'ясо. Ріжуться печориці і викладаються на цибульку. Зверху поливається майонезом (але ми надаємо перевагу сметані). І в духовку в 200 градусів на 25-30 хв. Ще можна додавати шар скибок помідорів.

І вуаля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...