Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сьогодні я знову захотів піцу)) і зробив з куркою і грибами ммм....,але дружина "посварилася" і приготувала "легкий" супчик без навару, просто на овочах,ось ми і поєдналися.

 

20160317_211257.jpg

Опубліковано

 

Шановна еліта кулінаії!
 Пропоную вам фотозвіт своєї вчорашньої складної вечері.
 Спецефічний настрій та файне самопочуття підштовхують до виготовлення шедеврів!!!!
 Отже
 1. Салат - це не просте шинкування молодої капусточки (теща придбала), молодого запашного огірочка( хрін з ним, що він з теплиці,але він пахне весною) та забористої білої цибульки ,- це втілення всього вітамінного насртою в одну тарілочку!!!

 

250b3c8a2f3fc9d9a1e690a207b4fd8a.jpg


 2. Смажено-підтушена картопелька - це те складне блюдо, яке всі лінуються зробити! Да, підсмажити картоплю не важко....але втримати себе від швидкого споживання....це треба ще знати як!!!!

 

6e195cba7d82047c25e1d7ea7f7929da.jpg


 3. Сало - ну я думаю, тут реклами не треба...хоча фото не завадить!!! Запашні шматочки, приправлені часничком, перцем та лавровим листочком, увібрали в себе весь смак найпростіших, і в той же час, найкращих інгридієнтів приправ.

 

fdc29a54f469bdb28447fd5b4f9d8900.jpg


 4. Ну і головна страва вечора - замовляв мій Шемаха (собакін) - окремозернистий рис....це просто нанотехнології. Кастрюлька із тяжкою кришкою була зайнята, тому довелось зробити деякий девайс, даби дах в кастрюлькі не зірвало.

 

ca1825e198c795262ecaf1f80217832e.jpg

 

Пишу звіт сьогодні, бо вчора були всі зайняти споживанням та подальшим травленням даних шедеврів!!! J

 

Опубліковано

Запахло весною, та уже хочеться її накінець то!!! Тож, салат з черемши та яйцем, гречка та рибна котлета

DSC_9707.JPG

Опубліковано
On 15 березень 2016 р. at 20:45, yura2281 сказано:

Маринував з цибулькою, морквою та томатами у власному соку. А потім у мультиварці на 20хв при відкритому клапані.

 

На якому режимі і яка температура ?

І яка мультиварка ?

Опубліковано

Телячий стейк під вершково-сирно-грибним соусом + пшенична каша + цибулевий конфітюр (:)) + салат капустяно-помідорковий (не потрапив до кадру):

 

20160319_201213.jpg

Опубліковано
1 час назад, vaz75 сказал:

Телячий стейк під вершково-сирно-грибним соусом + пшенична каша + цибулевий конфітюр (:) ) + салат капустяно-помілорковий (не потрапив до кадру):

 

 

 

Я з цього половину слів навіть не знаю, не те щоб куштувати...:(

Опубліковано
8 минут назад, YouRich сказал:

 

Я з цього половину слів навіть не знаю, не те щоб куштувати...:(

Я й сам не знаю, слово просто гарне "конфітюр" :D

Опубліковано
2 годин тому, vaz75 сказано:

Телячий стейк під вершково-сирно-грибним соусом + пшенична каша + цибулевий конфітюр (:)) + салат капустяно-помідорковий (не потрапив до кадру):

 

Мав би змогу 10 плюсів поставив би:)

Тіко одне,ну маленька порція,нє? чи там салату було багато?чи перед тією красотою ще щось було?:rolleyes:.Порція як в ресторані,де завжди мало:lol:

Опубліковано
1 минуту назад, yura-patriot сказал:

Мав би змогу 10 плюсів поставив би:)

Тіко одне,ну маленька порція,нє? чи там салату було багато?чи перед тією красотою ще щось було?:rolleyes:.Порція як в ресторані,де завжди мало:lol:

Ні, Юрко, в духовочці ще були.

Опубліковано
6 минут назад, Antiphase сказал:

Та нє, такій маленький п.....ц :)

Немає там ні великого, ні маленького ПЕРЦЯ. Ти ж це мав на увазі?

Опубліковано
38 хвилин тому, vaz75 сказано:

Піст, кажете :unsure:

 

k1gvd0xkhe10fh7k8himftmxg.jpg

Ну Сергій, красіво до не можу!! ну ваще то як завжди.

Яке і шо і як в чому м'ясо?

PS:Певно зараз і своє запощу,ну бо ти зараза:) спонукаєш,красава! одним словом.

Опубліковано

Юра, все просто: піджарив м'яско і цибульку, лаврик перчик сіль, протушив. Все. Головне правильний вибір ЗАПАШНОГО м'яска.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...