vaz75 Опубліковано 17 Березня, 2016 в 18:36 #2476 Опубліковано 17 Березня, 2016 в 18:36 Запечене індичаче стегно в спеціях+рис з овочами+салат (цибуля,яйце,мойонез,сметана):
yura-patriot Опубліковано 17 Березня, 2016 в 20:01 #2477 Опубліковано 17 Березня, 2016 в 20:01 Сьогодні я знову захотів піцу)) і зробив з куркою і грибами ммм....,але дружина "посварилася" і приготувала "легкий" супчик без навару, просто на овочах,ось ми і поєдналися.
xforester Опубліковано 17 Березня, 2016 в 20:54 #2478 Опубліковано 17 Березня, 2016 в 20:54 а ми сьогодні з товаришем варили....... як шо без пляшки, то рибний суп, а як шо...... то ми вирішили шо це буде уха...
kayot Опубліковано 18 Березня, 2016 в 06:48 #2479 Опубліковано 18 Березня, 2016 в 06:48 Шановна еліта кулінаії! Пропоную вам фотозвіт своєї вчорашньої складної вечері. Спецефічний настрій та файне самопочуття підштовхують до виготовлення шедеврів!!!! Отже 1. Салат - це не просте шинкування молодої капусточки (теща придбала), молодого запашного огірочка( хрін з ним, що він з теплиці,але він пахне весною) та забористої білої цибульки ,- це втілення всього вітамінного насртою в одну тарілочку!!! 2. Смажено-підтушена картопелька - це те складне блюдо, яке всі лінуються зробити! Да, підсмажити картоплю не важко....але втримати себе від швидкого споживання....це треба ще знати як!!!! 3. Сало - ну я думаю, тут реклами не треба...хоча фото не завадить!!! Запашні шматочки, приправлені часничком, перцем та лавровим листочком, увібрали в себе весь смак найпростіших, і в той же час, найкращих інгридієнтів приправ. 4. Ну і головна страва вечора - замовляв мій Шемаха (собакін) - окремозернистий рис....це просто нанотехнології. Кастрюлька із тяжкою кришкою була зайнята, тому довелось зробити деякий девайс, даби дах в кастрюлькі не зірвало. Пишу звіт сьогодні, бо вчора були всі зайняти споживанням та подальшим травленням даних шедеврів!!! J
vaz75 Опубліковано 18 Березня, 2016 в 18:17 #2480 Опубліковано 18 Березня, 2016 в 18:17 Паста Фетучині з вершковим соусом і курячою грудкою (готувала доця):
Tanichka Опубліковано 18 Березня, 2016 в 18:39 #2481 Опубліковано 18 Березня, 2016 в 18:39 Запахло весною, та уже хочеться її накінець то!!! Тож, салат з черемши та яйцем, гречка та рибна котлета
Tanichka Опубліковано 19 Березня, 2016 в 08:50 #2482 Опубліковано 19 Березня, 2016 в 08:50 Поки сніданок
Юріч Опубліковано 19 Березня, 2016 в 11:49 #2484 Опубліковано 19 Березня, 2016 в 11:49 2 часа назад, vaz75 сказал: Ммдаа. Шедевр!
Mykola81 Опубліковано 19 Березня, 2016 в 15:44 #2485 Опубліковано 19 Березня, 2016 в 15:44 On 15 березень 2016 р. at 20:45, yura2281 сказано: Маринував з цибулькою, морквою та томатами у власному соку. А потім у мультиварці на 20хв при відкритому клапані. На якому режимі і яка температура ? І яка мультиварка ?
vaz75 Опубліковано 19 Березня, 2016 в 18:32 #2486 Опубліковано 19 Березня, 2016 в 18:32 Телячий стейк під вершково-сирно-грибним соусом + пшенична каша + цибулевий конфітюр () + салат капустяно-помідорковий (не потрапив до кадру):
Юріч Опубліковано 19 Березня, 2016 в 20:19 #2487 Опубліковано 19 Березня, 2016 в 20:19 1 час назад, vaz75 сказал: Телячий стейк під вершково-сирно-грибним соусом + пшенична каша + цибулевий конфітюр (:) ) + салат капустяно-помілорковий (не потрапив до кадру): Я з цього половину слів навіть не знаю, не те щоб куштувати...
vaz75 Опубліковано 19 Березня, 2016 в 20:29 #2488 Опубліковано 19 Березня, 2016 в 20:29 8 минут назад, YouRich сказал: Я з цього половину слів навіть не знаю, не те щоб куштувати... Я й сам не знаю, слово просто гарне "конфітюр"
Юріч Опубліковано 19 Березня, 2016 в 20:41 #2489 Опубліковано 19 Березня, 2016 в 20:41 21 минуты назад, YouRich сказал: помілорковий Це теж гарне слово))
yura-patriot Опубліковано 19 Березня, 2016 в 21:16 #2490 Опубліковано 19 Березня, 2016 в 21:16 2 годин тому, vaz75 сказано: Телячий стейк під вершково-сирно-грибним соусом + пшенична каша + цибулевий конфітюр () + салат капустяно-помідорковий (не потрапив до кадру): Мав би змогу 10 плюсів поставив би Тіко одне,ну маленька порція,нє? чи там салату було багато?чи перед тією красотою ще щось було?.Порція як в ресторані,де завжди мало
vaz75 Опубліковано 19 Березня, 2016 в 21:18 #2491 Опубліковано 19 Березня, 2016 в 21:18 1 минуту назад, yura-patriot сказал: Мав би змогу 10 плюсів поставив би Тіко одне,ну маленька порція,нє? чи там салату було багато?чи перед тією красотою ще щось було?.Порція як в ресторані,де завжди мало Ні, Юрко, в духовочці ще були.
vaz75 Опубліковано 19 Березня, 2016 в 21:20 #2492 Опубліковано 19 Березня, 2016 в 21:20 37 минуты назад, YouRich сказал: Це теж гарне слово)) Я вже виправив давно
Юріч Опубліковано 19 Березня, 2016 в 22:12 #2493 Опубліковано 19 Березня, 2016 в 22:12 51 минуту назад, vaz75 сказал: Я вже виправив давно Цитата то залишилась
vaz75 Опубліковано 21 Березня, 2016 в 18:40 #2494 Опубліковано 21 Березня, 2016 в 18:40 Карп під соляною шубою+різотто з білими грибами+салат з морської капусти+тартар: Скрытый текст
Antiphase Опубліковано 22 Березня, 2016 в 19:14 #2496 Опубліковано 22 Березня, 2016 в 19:14 4 минуты назад, vaz75 сказал: Піст, кажете Та нє, такій маленький п.....ц
vaz75 Опубліковано 22 Березня, 2016 в 19:22 #2497 Опубліковано 22 Березня, 2016 в 19:22 6 минут назад, Antiphase сказал: Та нє, такій маленький п.....ц Немає там ні великого, ні маленького ПЕРЦЯ. Ти ж це мав на увазі?
yura-patriot Опубліковано 22 Березня, 2016 в 19:23 #2498 Опубліковано 22 Березня, 2016 в 19:23 6 хвилин тому, Antiphase сказано: Та нє, такій маленький п.....ц Ага,маленький постєц)))
yura-patriot Опубліковано 22 Березня, 2016 в 19:55 #2499 Опубліковано 22 Березня, 2016 в 19:55 38 хвилин тому, vaz75 сказано: Піст, кажете Ну Сергій, красіво до не можу!! ну ваще то як завжди. Яке і шо і як в чому м'ясо? PS:Певно зараз і своє запощу,ну бо ти зараза спонукаєш,красава! одним словом.
vaz75 Опубліковано 22 Березня, 2016 в 20:28 #2500 Опубліковано 22 Березня, 2016 в 20:28 Юра, все просто: піджарив м'яско і цибульку, лаврик перчик сіль, протушив. Все. Головне правильний вибір ЗАПАШНОГО м'яска.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.