yura-patriot Опубліковано 1 Березня, 2016 в 07:35 Поділитися #2426 Опубліковано 1 Березня, 2016 в 07:35 Щойно, Mykola81 сказано: Як скумбрію готував ? В мене щось подібне виходить при тушкування в мультиварці на подушці з моркви Скумбрію пік у фользі на подушці з моркви і цибулі які перед тим трішки спасерував на сковорідці,закрив плотно то все і у духовку розігріту десь200 градусів через хвилин приблизно 20 відкриваю і вмикаю режим (гріль+вентилятор)в мене такий є у плиті і це дуже крута фішка,вона буквально за 5хвилин запікається і зверху тонюсінькою корочкою робиться.Перед тим всім ділом почищену скумбію добре висушив потім трішки лимоном збризнув(в основному серединку) але не багато,потім посипаю приправами 10 овочів(торчин) багато не солю бо ця приправка солона + ще приправки до риби гріль, в тат-тамі купував (тіпа модна), ну і всьо, а ну ще замотую разом з тарілкою у харчову плівку і у холодильник як там вже виходить на одну годину, дві, три,різницю не відчував,ну от як на день то вродь саме краще гарно просолюється саме тою приправкою10овочів.А рис дружина варить,якось я купив у тому самому там-там заморожені овочі,їх там різних багато,ото вона добавляє їх до рису з самого початку, разом зварюється то так прикольно і смачно рис вперемішку з тим всім. І дуже класно потім рис з боку та морква з цибулею з під скумбрії і сама рибка,ну а скумбрія не може бути не смачною,як би там не маринував і запікав.))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Antiphase Опубліковано 1 Березня, 2016 в 08:25 Поділитися #2427 Опубліковано 1 Березня, 2016 в 08:25 48 минуты назад, yura-patriot сказал: ,потім посипаю приправами 10 овочів(торчин) В цій приправі один з складників : Цитата , підсилювачі смаку (глутамат, інозінат, та гуанілат натрію), Я такі штуки принципово не використовую і вам не раджу А взагалі гарну страву замутив Я к я вже писав я цю тему тільки вранці дивитись можу, бо ремонт переробкою дверей на полуторні в цьому році не планую Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 1 Березня, 2016 в 09:02 Поділитися #2428 Опубліковано 1 Березня, 2016 в 09:02 Щойно, Antiphase сказано: Я такі штуки принципово не використовую і вам не раджу Таки да,але як то кажуть то є вибір кожного, я також не раджу,є купа рецептів їнших,просто Микола запитав я і видав все як є,не люблю перекручувати, я трішки додаю бо не так давно порадив один мужик і мені смакує,але я загалом одним рецептом довго не тішуся, люблю змінювати пробувати різне,поки так,а там побачим Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Antiphase Опубліковано 1 Березня, 2016 в 09:11 Поділитися #2429 Опубліковано 1 Березня, 2016 в 09:11 я років шість-сім назад почав звертати увагу на склад і підсилювачі смаків в ньому, а все через те що деякі продукти стали мені здаватись настільки смачними, що я купував їх раз за разом, ще й родину підсажував. Потім прийшло прозріння. Це майже як наркотик, тільки смаковий. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 1 Березня, 2016 в 10:16 Поділитися #2430 Опубліковано 1 Березня, 2016 в 10:16 20 годин тому, Antiphase сказано: що я купував їх раз за разом, ще й родину підсажував. Потім прийшло прозріння. Це майже як наркотик, тільки смаковий. А я от не знаю куди їх так добавляти щоб присісти в каши? ні,до картоплі до макарон також ні,до м"яса в основному сіль перець,до риби хек,карась,карп,щука,100% ні,до супів, борщів(категорично ні-ні) дружина приб"є ну куди ще? ну до курки(стегно,крильце)тут трішки да(приправа до курки),але в основному мариную у гірчиці,ну і все,нікуди всякі ті приправи не йдуть,їх і немає.Так друже,я повністю з тобою згоден,краще виключити їх взагалі,яле поки пару щіпок на рік для разнообразія),в основному тримаю в дома і то тільки зимою сушений кріп,петрушка. Ладно, то таке,не будемо засмічувати тему,піду наверну м"ясо по французьки,(м"ясо+цибулька+сир все запечене,а і ще катрофан запечений) і усьо без приправ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Antiphase Опубліковано 1 Березня, 2016 в 11:16 Поділитися #2431 Опубліковано 1 Березня, 2016 в 11:16 Поїду я теж на обід ))) А взагалі тої "срані" скрізь є, і не тільки в приправах.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 2 Березня, 2016 в 17:56 Поділитися #2432 Опубліковано 2 Березня, 2016 в 17:56 Філе-карман з моцарелою, базиліком і мигдалем: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mykola81 Опубліковано 2 Березня, 2016 в 19:59 Поділитися #2433 Опубліковано 2 Березня, 2016 в 19:59 Це типу колети по-київськи ? Я пробував робити таку котлету з начинкою з масла , укропу і фети --- виходить смачно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 3 Березня, 2016 в 06:31 Поділитися #2434 Опубліковано 3 Березня, 2016 в 06:31 11 час назад, Mykola81 сказал: Це типу колети по-київськи ? Я пробував робити таку котлету з начинкою з масла , укропу і фети --- виходить смачно не зовсім, тут немає кляра, масла і укропа, але віддалено схоже. Пам'ятаю, що котлета по-київськи вийшла з 3-го разу, і без матів не обійшлося Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ribak2014 Опубліковано 3 Березня, 2016 в 08:20 Поділитися #2435 Опубліковано 3 Березня, 2016 в 08:20 14 часа назад, vaz75 сказал: Філе-карман з моцарелою, базиліком і мигдалем: Сергій, Добрий ранок, аппетитно виглядаюьть Ваші фото, але цікавить матеріал стільниці Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 3 Березня, 2016 в 09:02 Поділитися #2436 Опубліковано 3 Березня, 2016 в 09:02 39 минуты назад, ribak2014 сказал: Сергій, Добрий ранок, аппетитно виглядаюьть Ваші фото, але цікавить матеріал стільниці Доброго ранку, загадковий незнайомцю. Матеріал стільниці рідкісне каміння з копалень древніх інків. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 3 Березня, 2016 в 15:38 Поділитися #2437 Опубліковано 3 Березня, 2016 в 15:38 7 часов назад, ribak2014 сказал: Сергій, Добрий ранок, аппетитно виглядаюьть Ваші фото, але цікавить матеріал стільниці Ох і поржав . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 3 Березня, 2016 в 17:11 Поділитися #2438 Опубліковано 3 Березня, 2016 в 17:11 1 час назад, YouRich сказал: Ох і поржав . Я теж, але ж це Рибак2014 так з мене "поржав", бо стільницю цю щупав особисто. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 3 Березня, 2016 в 17:41 Поділитися #2439 Опубліковано 3 Березня, 2016 в 17:41 Істинному гурману і стільниця апетиту добавля У нас на скору руку дерунчики. Дітям зі сметанкою, батькам під пивко. Але з обновкою Ну не краса? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 7 Березня, 2016 в 19:49 Поділитися #2440 Опубліковано 7 Березня, 2016 в 19:49 Сьогодні картопля з салом запечена в фользі і обсмажені курячі грудки начинені сиром. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
inna8919com Опубліковано 9 Березня, 2016 в 20:23 Поділитися #2441 Опубліковано 9 Березня, 2016 в 20:23 В нашій сім'ї спостерігається тенденція до відмови від шкідливої їжі і введення в раціон чогось корисного. Ось, що готувалось останніми днями: Хліб з гречаної муки з чорним ізюмом, морквяно-гарбузово-кукурудзяне безглютенове печиво, зелений коктейль. Сьогодні оладки на кукурудзяній муці, без яєць. Також готується закваска і через 2 дні буде хліб. А говорячи про кукурудзяну муку, висловлю свої позитивні враження. Крім того, що вона не шкідлива, як пшенична, так нічим не гірша по смаку, а готувати з неї - одне задоволення, особливо мити після неї посуд. Просто сполоснула і все. Супер. Думаю вона тепер завжди буде присутні в нашій хаті. П.с. чогось мої фото завжди загружаються не тим боком, яким треба. Сорі Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Неонила Опубліковано 10 Березня, 2016 в 10:54 Поділитися #2442 Опубліковано 10 Березня, 2016 в 10:54 Все геніальне - просто смачно. Пюрешка з відбивною. Правда, колись начиталась, що в галицькій кухні відбите свиняче м'ясо (полядвиця), обсипане сухарями і підсмажене, звуть карменадлі. Гарно звуть. Отже, відбивна-карменадлі, в сухарі добавила прованські трави, можна кунджут, тмин, хто що полюбляє. З квашеними помідорами і маринованими сливами. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tanichka Опубліковано 10 Березня, 2016 в 15:18 Поділитися #2443 Опубліковано 10 Березня, 2016 в 15:18 Курячий шашлик та мариновані у перці та соєвому соусі шампіньйони на шпажках, салат з пекінки, ананасів та ковбаски, макарони. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tanichka Опубліковано 11 Березня, 2016 в 17:36 Поділитися #2444 Опубліковано 11 Березня, 2016 в 17:36 Останній тиждень перед постом, тож насолоджуємось мясцем, кожному своє: котлетки, відбивні та сирно-часникові з укропчиком корзинки, гречана каша. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 11 Березня, 2016 в 18:56 Поділитися #2445 Опубліковано 11 Березня, 2016 в 18:56 inna8919com, попри перевернутість - виглядає апетитно! Я теж перейшла на кукурзяну муку для обсмаження риби. Золота скоринка, смак чудовий. А у мене рушієм сьогодні була лінь Як часто буває, що зліпити з того, що є, з мінімумом зусиль. А Бог послав нині (с) курячу грудинку, шампіньйони, сир. Якщо по-модньому, по-італійські, то "паста з курятиною, грибами, сиром в білому соусі" А якщо по-нашому, то заваляхала все те в мультиварку в режимі "випечка", звісно, по черзі, помішуючи: курка +спеції+ цибуля+гриби+сметана+томат+сир+варені макарони+зелень. Якшо чесно, то результат подивува мене саму, оскільки я байдужа до макарон. Смакоту розгребли на добавки. Матера втішена Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 11 Березня, 2016 в 21:25 Поділитися #2446 Опубліковано 11 Березня, 2016 в 21:25 Оскільки в розпалі масляна, то наробили млинів з 3-ма видами начинки: курка-цибуля-гриби-сир-мойонез, тушена капуста-сир-мойонез, вершкова замазка з підкопченим крилем. Фото викладу завтра - сів смарт. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lianyska Опубліковано 12 Березня, 2016 в 10:05 Поділитися #2447 Опубліковано 12 Березня, 2016 в 10:05 Перед останній день масляної! Сьогодні солодкі млинці, завтра будуть солоні. Всім смачного і гарного дня! Млинці солодкі. Тісто на млинці: мука, какао порошок, яйця, молоко, цукор. Начинка: творог, курага, згущоне молоко. Посипаю корицею Фото власне. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tanichka Опубліковано 13 Березня, 2016 в 16:51 Поділитися #2448 Опубліковано 13 Березня, 2016 в 16:51 перекус Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanbOK Опубліковано 13 Березня, 2016 в 17:47 Поділитися #2449 Опубліковано 13 Березня, 2016 в 17:47 тушена птиця з картоплею та салат з капусти Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tanichka Опубліковано 14 Березня, 2016 в 15:56 Поділитися #2450 Опубліковано 14 Березня, 2016 в 15:56 а то була вечеря вчорашня: печені гомілки у молоці, домашній сир з укропчиком та часником, макарони і зелена цибулька. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.