Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ох посмакував! капр вийшов суперовий, маринад то що треба. І ще,коли запікаю рибу то кладу її на таку собі "подушку" попередньо підсмажена морква з цибулею(крупно нарізані) вона також пропікається тим соком(маринадом) з риби і усе разом гарнір,риба і ці овочі, то піпєц як смачно.

Ех, ще як би був власноручно зловлений,був би ідеальний день. :)

post-23661-0-54599000-1441563060_thumb.j

post-23661-0-49905400-1441563070_thumb.j

post-23661-0-69872700-1441563076_thumb.j

Опубліковано

Злапав у "Сільпо" карпіка, думаю що посмакую.

Добавте в тему шо де коли, нове місце для рибалок які нічого не зловили. :). А по чому зара риба в сільпо? Бо на старому по 62 в тамтамі по 45.

Опубліковано

Злапав у "Сільпо" карпіка, думаю що посмакую.

Добавте в тему шо де коли, нове місце для рибалок які нічого не зловили. :). А по чому зара риба в сільпо? Бо на старому по 62 в тамтамі по 45.

Ой, здається по 56грн. я так хотів і спішив, що сильно не зважав на ціну.

Опубліковано

Відкрив для себе болгарську бринзу , правда , нашого виробництва

Рекомендую . Брав в Кишені , 61 грн\кг

Пробували з беконом

Вийшло точнісьнько , як в майстра http://alex-barbov.livejournal.com/545.html

Опубліковано

В нас на вечерю фаршировані перці, смажені карасики та коропи (виловлені сьогодні в озері в Боголюбах) та пельмєшкі. А ще піймали 1 рака та й зварили. Мала вже затоптала. ;) На десерт желе.

Опубліковано

в нас вчора був суп з кролика і картопля по-селянськи.

сьогодні планую засолити оселедці щоб на вихідні були готові. шукаю рецепт. хто допоможе - тому шматок оселедця на бородинському хлібчику з кілечком цибульки!

Опубліковано

solny_girl,

Постійно готую за цим рецептом скумбрію і оселедець уже декілька років

Рибу розморозити,але не до кінця, почистити, розрізати на шматочки 1.5-2 см.Скласти в миску і засипати сіллю, щоб не було видно риби.Залишити на 1-1.5 год. Промити під холодною водою, висушити паперовим рушником. Скласти в контейнер, переклавши кільцями цибулі, полити олією(не багато). Закрити і потрусити, щоб олія рівномірно розмістилась по всій рибі. Поставити в холодильник на 10-12 год (можна менше. Рибка виходить дуже смачна. Діти з' їдають навіть цибулю.

Опубліковано

Осінь - час готувати шарлотку ;) мяв

Стісняюсь спросіть... Шарлотка - то кицьку так звали? :D

Котика звати Мурзік Васильович :_06: :_06: :_06:

Опубліковано

в нас вчора був суп з кролика і картопля по-селянськи.

сьогодні планую засолити оселедці щоб на вихідні були готові. шукаю рецепт. хто допоможе - тому шматок оселедця на бородинському хлібчику з кілечком цибульки!

Ось мій рецепт оселедця:

3 шт оселедця

цибуля

Соус:

1 ст. л цукру (без верху)

1 ст.л солі ( без верху)

90 г олії

100 г оцету

1 ч.л перець чорний

1,5 ст. л томатної пасти

Оселедець розібрати( філірувати) , вибрати кості, порізати на кусочки. Виложити в посудину( я роблю в лоточку) шар оселедця, шар цибулі, і т.д. Залити соусом і в холодильник. Через два дні можна вже смакувати. СМАЧНОГО!!!

  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Потрібно підняти цю супертему)) а то щось усі жруть і не з ким не діляться :_07:

Отож: стейк зі свинячої шиї,а також соус(в блендері мелений помідор+ трішки томатної пасти +часничок+зовсім трішки соєвий соус+нууу дуже мало олійки+ БАЗИЛІК!) Ну і моя любима печена(мита а не чищена) картопля,це головне)))))

Усім занудам привіт!!))))))))) я не спорю не круто,але я дууже старався))

post-23661-0-81084200-1443212643_thumb.j

Опубліковано

я не спорю не круто,але я дууже старався

Так мало... :(

Багато жерти - шкідливо. крім того ти не напрошувався в гості, було б більше. Так, Юро?

Опубліковано

я не спорю не круто,але я дууже старався

Так мало... :(

Багато жерти - шкідливо. крім того ти не напрошувався в гості, було б більше. Так, Юро?

Ага))

Ну м"яса в принципі достатньо, а картофана у протвені було ще багато)) Якщо чесно то я ще потім дожерав)) просто мокав печену картоплю у соус,ну як у Макдональсі картопля по домашньому з соусом.І взагалі я зрозумів одну штуку їсти потрібно повільно,особливо м"ясо,тупо смакувати,і після вечері якось легко,хочеться ще щось робити,а не відразу на диван.

Опубліковано

Продовжуємо тему кабачків , поки ще є

Рекомендую спагетті з кабачків http://www.lenafilatova.com/2015/08/spagetti-iz-kabachkov-byistro-i-vkusno/

Вже готував кілька разів , тільки замість сьомги брав ковбаску-гріль , також пробував з болгарською бринзою та з грибами

Навіть купив на ринку терку для моркви по-корейськи з більшими отворами , приблизно 3 х3 мм =)

Опубліковано

крім того ти не напрошувався в гості

Вибачте але з вами я не спілкувався!!!

Вибачаю

Такс... народ ану не сваритися,маю пару друзів тут,це ви. Дуже сильно поважаюvaz75 і ForZa будь ласка не сваріться!))

Опубліковано

якщо нічого не зміниться на вечерю зроблю "горщик"

погода якраз така що добре в духовці готувати

зробив

охолоджується :) (тут головне морду не обпекти)

і думка прийшла - треба роздобути горщик з товстого скла - буде гарно виглядати і в процесі і результат :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...