Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

А в нас червоний борщик вариться..... Теж з домашніх овочів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Ох посмакував! капр вийшов суперовий, маринад то що треба. І ще,коли запікаю рибу то кладу її на таку собі "подушку" попередньо підсмажена морква з цибулею(крупно нарізані) вона також пропікається тим соком(маринадом) з риби і усе разом гарнір,риба і ці овочі, то піпєц як смачно.

Ех, ще як би був власноручно зловлений,був би ідеальний день. :)

post-23661-0-54599000-1441563060_thumb.j

post-23661-0-49905400-1441563070_thumb.j

post-23661-0-69872700-1441563076_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в нас червоний борщик вариться..... Теж з домашніх овочів.

Фото в студію)))))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Злапав у "Сільпо" карпіка, думаю що посмакую.

Добавте в тему шо де коли, нове місце для рибалок які нічого не зловили. :). А по чому зара риба в сільпо? Бо на старому по 62 в тамтамі по 45.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Злапав у "Сільпо" карпіка, думаю що посмакую.

Добавте в тему шо де коли, нове місце для рибалок які нічого не зловили. :). А по чому зара риба в сільпо? Бо на старому по 62 в тамтамі по 45.

Ой, здається по 56грн. я так хотів і спішив, що сильно не зважав на ціну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відкрив для себе болгарську бринзу , правда , нашого виробництва

Рекомендую . Брав в Кишені , 61 грн\кг

Пробували з беконом

Вийшло точнісьнько , як в майстра http://alex-barbov.livejournal.com/545.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вермишеля Карбонара

jR0JO.th.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вечеря, а сніданок (соррі):

lkA5B.th.jpg VuU3O.th.jpg

Всім гарного дня!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас на вечерю фаршировані перці, смажені карасики та коропи (виловлені сьогодні в озері в Боголюбах) та пельмєшкі. А ще піймали 1 рака та й зварили. Мала вже затоптала. ;) На десерт желе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Осінь - час готувати шарлотку ;) мяв

9898393.jpg

9898386.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в нас вчора був суп з кролика і картопля по-селянськи.

сьогодні планую засолити оселедці щоб на вихідні були готові. шукаю рецепт. хто допоможе - тому шматок оселедця на бородинському хлібчику з кілечком цибульки!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

solny_girl,

Постійно готую за цим рецептом скумбрію і оселедець уже декілька років

Рибу розморозити,але не до кінця, почистити, розрізати на шматочки 1.5-2 см.Скласти в миску і засипати сіллю, щоб не було видно риби.Залишити на 1-1.5 год. Промити під холодною водою, висушити паперовим рушником. Скласти в контейнер, переклавши кільцями цибулі, полити олією(не багато). Закрити і потрусити, щоб олія рівномірно розмістилась по всій рибі. Поставити в холодильник на 10-12 год (можна менше. Рибка виходить дуже смачна. Діти з' їдають навіть цибулю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Осінь - час готувати шарлотку ;) мяв

Стісняюсь спросіть... Шарлотка - то кицьку так звали? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Осінь - час готувати шарлотку ;) мяв

Стісняюсь спросіть... Шарлотка - то кицьку так звали? :D

Котика звати Мурзік Васильович :_06: :_06: :_06:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в нас вчора був суп з кролика і картопля по-селянськи.

сьогодні планую засолити оселедці щоб на вихідні були готові. шукаю рецепт. хто допоможе - тому шматок оселедця на бородинському хлібчику з кілечком цибульки!

Ось мій рецепт оселедця:

3 шт оселедця

цибуля

Соус:

1 ст. л цукру (без верху)

1 ст.л солі ( без верху)

90 г олії

100 г оцету

1 ч.л перець чорний

1,5 ст. л томатної пасти

Оселедець розібрати( філірувати) , вибрати кості, порізати на кусочки. Виложити в посудину( я роблю в лоточку) шар оселедця, шар цибулі, і т.д. Залити соусом і в холодильник. Через два дні можна вже смакувати. СМАЧНОГО!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Потрібно підняти цю супертему)) а то щось усі жруть і не з ким не діляться :_07:

Отож: стейк зі свинячої шиї,а також соус(в блендері мелений помідор+ трішки томатної пасти +часничок+зовсім трішки соєвий соус+нууу дуже мало олійки+ БАЗИЛІК!) Ну і моя любима печена(мита а не чищена) картопля,це головне)))))

Усім занудам привіт!!))))))))) я не спорю не круто,але я дууже старався))

post-23661-0-81084200-1443212643_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не спорю не круто,але я дууже старався

Так мало...:(
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не спорю не круто,але я дууже старався

Так мало... :(

Багато жерти - шкідливо. крім того ти не напрошувався в гості, було б більше. Так, Юро?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо нічого не зміниться на вечерю зроблю "горщик"

погода якраз така що добре в духовці готувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не спорю не круто,але я дууже старався

Так мало... :(

Багато жерти - шкідливо. крім того ти не напрошувався в гості, було б більше. Так, Юро?

Ага))

Ну м"яса в принципі достатньо, а картофана у протвені було ще багато)) Якщо чесно то я ще потім дожерав)) просто мокав печену картоплю у соус,ну як у Макдональсі картопля по домашньому з соусом.І взагалі я зрозумів одну штуку їсти потрібно повільно,особливо м"ясо,тупо смакувати,і після вечері якось легко,хочеться ще щось робити,а не відразу на диван.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

крім того ти не напрошувався в гості

Вибачте але з вами я не спілкувався!!!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продовжуємо тему кабачків , поки ще є

Рекомендую спагетті з кабачків http://www.lenafilatova.com/2015/08/spagetti-iz-kabachkov-byistro-i-vkusno/

Вже готував кілька разів , тільки замість сьомги брав ковбаску-гріль , також пробував з болгарською бринзою та з грибами

Навіть купив на ринку терку для моркви по-корейськи з більшими отворами , приблизно 3 х3 мм =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

крім того ти не напрошувався в гості

Вибачте але з вами я не спілкувався!!!

Вибачаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

крім того ти не напрошувався в гості

Вибачте але з вами я не спілкувався!!!

Вибачаю

Такс... народ ану не сваритися,маю пару друзів тут,це ви. Дуже сильно поважаюvaz75 і ForZa будь ласка не сваріться!))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо нічого не зміниться на вечерю зроблю "горщик"

погода якраз така що добре в духовці готувати

зробив

охолоджується :) (тут головне морду не обпекти)

і думка прийшла - треба роздобути горщик з товстого скла - буде гарно виглядати і в процесі і результат :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...