Oksana04 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 09:45 #1776 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 09:45 ОФФ Нагадало анекдот: Приходить кум в гості до свого кума а господар його питає: "ти любиш вчорашній борщ?""Люблю" "тоді приходь завтра"
katjka_9 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 09:46 #1777 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 09:46 Домашній гамбургер, смачніше і корисніше магазинного. А також швидкий і ситний обід)
Tanichka Опубліковано 12 Березня, 2015 в 13:29 #1778 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 13:29 Прочитала, яка корисна синя капуста, а ще тут апетит нагнала черемша, зробила свій експеримент. Отож, дрібно нашинкована синя капуста перетерта з сіллю, нарізана черемша, консервована куккурузка, заправлено лимонним соком та оливковою олією. З"їсти відразу, тоді більш відчутно кислинку лимона та свіжіть капусти, добре хрумає. Мені сподобалось, головне корисно.
Tanichka Опубліковано 12 Березня, 2015 в 13:51 #1779 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 13:51 Для солодкоїжок. Пончики з чорносливом, посипані цукорою пудрою.
olun4ik Опубліковано 12 Березня, 2015 в 16:01 #1780 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 16:01 Для солодкоїжок.Ой, це ж якраз про мене, це мені))) А рецептик можна??, будьласочка)))
Zevs_Isver Опубліковано 12 Березня, 2015 в 18:07 #1781 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 18:07 поки готував вечерю проекспериментував з черемшею: блендер, черемша, сіль, перець, оливкова олія І як на смак? напевне смачно..... Завтра попробую і я... на смак ніжніше ніж просто жувати гілячки черемши, як я зазвичай люблю сьогодні продовжив експерименти, взяв більше черемши і довше блендив, і додав зразу трохи олії щоб краще блендилось вийшло значно ніжніше і світліше але і значно міцніший смак, але це напевне через те що черемшу купив в іншому місці
talja Опубліковано 12 Березня, 2015 в 20:48 #1782 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 20:48 Смажена камбала, це , такі да)) Як саме готуєте? Пацанами ловили в районі Ланжерона ( Одеса), на кусок мідії. Виглядає це ,приблизно, так?))) Готую просто, без всяких нюансів. Але брала більшу за розміром
MaestroA Опубліковано 13 Березня, 2015 в 07:03 #1783 Опубліковано 13 Березня, 2015 в 07:03 проекспериментував з черемшею: блендер, черемша, сіль, перець, оливкова олія сьогодні продовжив експерименти, взяв більше черемши і довше блендив, і додав зразу трохи олії щоб краще блендилось вийшло значно ніжніше і світліше але і значно міцніший смак, але це напевне через те що черемшу купив в іншому місці Натхненний Вашими постами:
Tanichka Опубліковано 13 Березня, 2015 в 10:21 #1784 Опубліковано 13 Березня, 2015 в 10:21 Для солодкоїжок.Ой, це ж якраз про мене, це мені))) А рецептик можна??, будьласочка)))Можна. 0,5л води, 2 ст. ложки олії, 50г дріждів, щіпка солі, цукор по смаку. Начиняти можна будь чим. Жарити в оліїї.
Tanichka Опубліковано 13 Березня, 2015 в 10:46 #1785 Опубліковано 13 Березня, 2015 в 10:46 Вчора так захотілось кексиків, що не втрималась і спекла. Відразу рецептик (ну дуже простий): 2 яйця + 1 стакан цукру = збити + 0,5 стакана сметани + 1 ч.л. соди погашеної оцтом = збити + 0,5 пачки маргарину розтопленого + 2,5 стакана муки просіяної + можна додати цукати, родзинки в саме тісто (або вишні, чорнослив, джем у кожний кексик окремо) + все перемішати = пекти при 200 градусів 20хв. Зверху при бажанні полити шоколадом.
Zalepok44 Опубліковано 13 Березня, 2015 в 10:51 #1786 Опубліковано 13 Березня, 2015 в 10:51 Вчора так захотілось кексиків, що не втрималась і спекла.Відразу рецептик (ну дуже простий): 2 яйця + 1 стакан цукру = збити + 0,5 стакана сметани + 1 ч.л. соди погашеної оцтом = збити + 0,5 пачки маргарину розтопленого + 2,5 стакана муки просіяної + можна додати цукати, родзинки в саме тісто (або вишні, чорнослив, джем у кожний кексик окремо) + все перемішати = пекти при 200 градусів 20хв. Зверху при бажанні полити шоколадом.А какао-порошок, куди і коли і скільки. Дивлюся у вас вони шоколадні?
bublik007 Опубліковано 13 Березня, 2015 в 10:57 #1787 Опубліковано 13 Березня, 2015 в 10:57 Вчора так захотілось кексиків, що не втрималась і спекла. Відразу рецептик (ну дуже простий): 2 яйця + 1 стакан цукру = збити + 0,5 стакана сметани + 1 ч.л. соди погашеної оцтом = збити + 0,5 пачки маргарину розтопленого + 2,5 стакана муки просіяної + можна додати цукати, родзинки в саме тісто (або вишні, чорнослив, джем у кожний кексик окремо) + все перемішати = пекти при 200 градусів 20хв. Зверху при бажанні полити шоколадом. Тетянка, дивлюсь на зроблену Вами шедевральну красу, і "рот не відкривається" таке диво їсти))))) Велике Вам дякую від моєї дружини, за Ваші шедеври. З нетерпінням очікуємо нових фото-рецептів.
Tanichka Опубліковано 13 Березня, 2015 в 11:05 #1788 Опубліковано 13 Березня, 2015 в 11:05 А какао-порошок, куди і коли і скільки. Дивлюся у вас вони шоколадні? коли як прийдеться так і роблю, коли звичайні, а коли шоколадні. А буває перші зроблю білі, потім кидаю 1 ст.л. какао і друга порція шоколадна. На превеликий мій жаль, мої діти в плані їжі дуже різні: доця любить шоколадні без нічого. а малому давай з начинкою звичайні. А чоловіку взагалі подавай мясо Взагалі какао можна давати разом з мукою і в уже готове тісто. Кількість залежить від ступені яку ви любите. Цей рецепт настільки простий і завжди вдалий, що можна експерементувати як з начинками, так і з самим тістом.
Tanichka Опубліковано 13 Березня, 2015 в 11:17 #1789 Опубліковано 13 Березня, 2015 в 11:17 Не знаю, що сьогодні приготувати на вечерю. Закінчилась фантазія разом з продуктами у холодильнику та грошима у шухляді . З теперішніми цінами мусиш викручуватись, щоб було і ситно, і смачно, і по карману, та ще й всім вгодити. Добре що для дітей завжди виручає молочна каша, піцца або паста... О! Точно, паста!!! Все, я знаю що готуватиму! :0155:
murabura Опубліковано 13 Березня, 2015 в 11:46 #1790 Опубліковано 13 Березня, 2015 в 11:46 Не знаю, що сьогодні приготувати на вечерю. Закінчилась фантазія разом з продуктами у холодильнику та грошима у шухляді . З теперішніми цінами мусиш викручуватись, щоб було і ситно, і смачно, і по карману, та ще й всім вгодити. Добре що для дітей завжди виручає молочна каша, піцца або паста... О! Точно, паста!!! Все, я знаю що готуватиму! :0155: Ви така позитивна!!!! І ваші страви чудові))) Окреме дякую за фотографії
vaz75 Опубліковано 13 Березня, 2015 в 12:36 #1791 Опубліковано 13 Березня, 2015 в 12:36 Не знаю, що сьогодні приготувати на вечерю. Закінчилась фантазія разом з продуктами у холодильнику та грошима у шухляді . З теперішніми цінами мусиш викручуватись, щоб було і ситно, і смачно, і по карману, та ще й всім вгодити. Добре що для дітей завжди виручає молочна каша, піцца або паста... О! Точно, паста!!! Все, я знаю що готуватиму! :0155: Мо вже пора окрему особисту тему відкрити? А?
katjka_9 Опубліковано 13 Березня, 2015 в 12:50 #1792 Опубліковано 13 Березня, 2015 в 12:50 подобається перетерте сало зі спеціями до борщу, на хліб, просто так))
Tanichka Опубліковано 13 Березня, 2015 в 13:10 #1793 Опубліковано 13 Березня, 2015 в 13:10 Вчора пекла кекси на майонезі. А сьогодні в нас гуляш а кексики на мойонезі виходять солодкі чи солені? Може хто готував мафіни? поділіться хорошим перевіреним рецептом! Не знаю, що сьогодні приготувати на вечерю. Закінчилась фантазія разом з продуктами у холодильнику та грошима у шухляді . З теперішніми цінами мусиш викручуватись, щоб було і ситно, і смачно, і по карману, та ще й всім вгодити. Добре що для дітей завжди виручає молочна каша, піцца або паста... О! Точно, паста!!! Все, я знаю що готуватиму! :0155: Мо вже пора окрему особисту тему відкрити? А? для чого? я щось не так роблю?
katjka_9 Опубліковано 13 Березня, 2015 в 13:19 #1794 Опубліковано 13 Березня, 2015 в 13:19 Робила літом мафіни по рецепту з цієї передачі: (1-ша частина) і (2-га частина)До цього ніколи толком не виходили, а після цього рецепту на ура пішли) Хлопцю шоколадні припали до душі, а мені ягідні, вони дуже ароматні) Ось фото
vaz75 Опубліковано 13 Березня, 2015 в 14:46 #1795 Опубліковано 13 Березня, 2015 в 14:46 Мо вже пора окрему особисту тему відкрити? А? для чого? я щось не так роблю? Та ні, Tanichka, все гаразд, то я по-шуткував так. Продовжуйте надихати всіх (в т.ч. bublik007'а)! подобається перетерте сало зі спеціями до борщу, на хліб, просто так)) А хто ж його не любить...
Zefirka Опубліковано 15 Березня, 2015 в 06:36 #1796 Опубліковано 15 Березня, 2015 в 06:36 а я вчора пекла свій хлібчик - пшенично-житній. і ось, що вийшло:
Zefirka Опубліковано 15 Березня, 2015 в 06:42 #1797 Опубліковано 15 Березня, 2015 в 06:42 Вчора пекла кекси на майонезі. А сьогодні в нас гуляш а кексики на мойонезі виходять солодкі чи солені? Може хто готував мафіни? поділіться хорошим перевіреним рецептом! Не знаю, що сьогодні приготувати на вечерю. Закінчилась фантазія разом з продуктами у холодильнику та грошима у шухляді . З теперішніми цінами мусиш викручуватись, щоб було і ситно, і смачно, і по карману, та ще й всім вгодити. Добре що для дітей завжди виручає молочна каша, піцца або паста... О! Точно, паста!!! Все, я знаю що готуватиму! :0155: Мо вже пора окрему особисту тему відкрити? А? для чого? я щось не так роблю? я колись готувала мафіни за цим рецептом: http://www.say7.info/cook/recipe/283-Maffinyi-shokoladnyie.html були дуже класні і "пушисті"
lorik Опубліковано 15 Березня, 2015 в 11:53 #1798 Опубліковано 15 Березня, 2015 в 11:53 Щось захотілось незвичного... от і вийшли пампушки з часником. Смак просто драконячий, довго ще згадуватиму))))
brovko Опубліковано 15 Березня, 2015 в 11:58 #1799 Опубліковано 15 Березня, 2015 в 11:58 Tanichka, дуже гарні і апетитні ваші страви!!!!!Поділіться, будь ласка, рецептиком курячого рулета, точніше начинки до нього.
murabura Опубліковано 16 Березня, 2015 в 07:58 #1800 Опубліковано 16 Березня, 2015 в 07:58 Сьогодні буду робити морквяні котлети, смачно( але не замінить м'ясо). Підходить для тих, хто постить або вегетаріанців, знаю, що такі на борді є.0,5 кг моркви60 г манки3 ложки води часниксільпарикачорний перецьпаніровочні сухаріПошаговий рецепт http://gurmanio.org/recipe/morkovnyie-kotletyi-s-mankoy/
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.