Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Готував сьогодні курячу грудку з ананасами:

kurinaya-grudka-zapechenaya-s-ananasom.jpg

Фото не моє, бо всі дуже хотіли їсти, але вийшло схоже і дууууже смачне. Рецепт (http://budetvkusno.com.ua/kurinaya-grudka-zapechennaya-s-ananasami.htm) трошки доповнив, зробив карман у грудці і додав туди товстий шматок сиру, який потім при розрізі гарно так витікав.

Опубліковано

надумала готувати різотто з овочами ;)

Для рецепта вам потребуется:

рис - 400г

горошек зеленый (мороженый)

- 50г

цуккини - 50г

перец сладкий - 2 стручка

морковь - 1 шт.

помидоры - 2 шт.

лук репчатый - 1 шт.

масло растительное - 2 ст.л.

чеснок - 1 зубчик

бульон - 1 л

сыр тертый - 80г

соль, перец черный молотый -

по вкусу

масло сливочное - 1 ст.л.

зелень петрушки рубленая.

В разогретом растительном

масле слегка подрумяньте

рубленые чеснок и лук,

всыпьте рис и обжарьте все

вместе. Подлейте немного

бульона и проварите в течение

5-7 минут.

Добавьте нарезанные кубиками

цуккини, сладкий перец,

морковь и варите еще 10

минут, подливая бульон.

Положите горошек, нарезанные

помидоры, соль, молотый

перец и тушите до готовности.

В готовое ризотто положите

сливочное масло,

перемешайте, уложите горкой

на тарелку. Сверху посыпьте

сыром и зеленью.

Опубліковано

яєшню з беконом і сиром в булці :_02:

575304f01c69f1ab1bd355d01ea0fd97.jpg

послідовність приготування, будь ласка, напишіть! для дитини було б цікавеньке :)

  • 2 тижня потому...
Опубліковано

запечена у духовці капуста з реберцями в "рукаві"! :_02:

інгредієнти: капуста білокачанна, ребра свинні, для соусу - майонез 150г, гірчиця 150г, томат 150г, сіль, перець, лавровий лист, часник 3-4 зубчика.

-ребра нарізаю порційно, солю-перчу

-маленикий качан капусти розрізаю на 4 частини, а якшо більший, то на 6-8. головне аби капуста трималась кочеришки. солю-перчу

-готую соус у рівних пропорціях - майонез, гірчиця, томат або кетчуп, видавлюю часник

-щедро змішую ребра і капусту у приготовленому соусі, додаю 2-3 листочка лаврушки і ставлю на 5-6 годин у прохолодне місце

-потім усе поміщаю у "рукав" для запікання і приблизно 2 год. томлю на маленькому вогні при t 180-200*

виходить смакота!!!!!

усім смачного ;)

Опубліковано

що таке "рибні палочки"?

це типу "риб'ячий "фарш" обкатаний в сухарях. Які потрібно смажити. Цілком їстівна штука.

Ryibnyie-palochki.jpg

Опубліковано

не зовсім на вечерю, більш схоже на корисний та поживний десерт. Ось такі зимові ласощі

асорті горішків+мед

post-13465-0-46327100-1386871951_thumb.j

post-13465-0-87005300-1386871962_thumb.j

post-13465-0-19825500-1386871972_thumb.j

post-13465-0-12383300-1386871990_thumb.j

Опубліковано

не зовсім на вечерю, більш схоже на корисний та поживний десерт. Ось такі зимові ласощі

асорті горішків+мед

Подивився фотки і слюні потекли.

Я аж не полінувався, пішов на кухню, надушив горіхів, додав меду і з водичкою із задоволенням з'їв!

Респект за ідею.

Опубліковано

Поділіться рецептом, будь-ласка! ;)

В честь наступаючого свята Св.Миколая хочу пригостити своїх співробітників ПІСНИМ ТОРТОМ!!! Окрім моркв"яно-яблучного, більше нічого подібного (пісного) не пекла, а може з Вас хто кулінарив такі шедеври?

Опубліковано

Поділіться рецептом, будь-ласка! ;)

сама з усіма поділюсь... :_15:

спекла пісні моркв"яні кекси з горіхами за таким рецептом:

ІНГРЕДІЄНТИ:

морква 250 г

сік яблучний 250 мл

олія соняшникова (рафінована) 125 мл

цукор 3/4 склянки

розпушувач 1 ст. ложка

горіхи грецькі 1 склянка

родзинки 1/2 склянки

борошно пшеничне 1,5 склянки

ПРИГОТУВАННЯ:

Моркву почистити і порізати шматочками. Додати сік, олію, цукор. Подрібнити комбайном до однорідної маси. Додати мелені горіхи, борошно з ропушувачем. Вмішати родзинки. Тісто — як густа сметана. Викласти тісто у змащені формочки для кексів. Випікати 15-20 хвилин при 190*С до золотистого кольору. Готові кекси притрусити цукровою пудрою. Смачного!

Вуаля!

post-16375-0-20032900-1387396883_thumb.j

Опубліковано

Поділіться рецептом, будь-ласка! ;)

сама з усіма поділюсь... :_15:

спекла пісні моркв"яні кекси з горіхами за таким рецептом:

ІНГРЕДІЄНТИ:

морква 250 г

сік яблучний 250 мл

олія соняшникова (рафінована) 125 мл

цукор 3/4 склянки

розпушувач 1 ст. ложка

горіхи грецькі 1 склянка

родзинки 1/2 склянки

борошно пшеничне 1,5 склянки

ПРИГОТУВАННЯ:

Моркву почистити і порізати шматочками. Додати сік, олію, цукор. Подрібнити комбайном до однорідної маси. Додати мелені горіхи, борошно з ропушувачем. Вмішати родзинки. Тісто — як густа сметана. Викласти тісто у змащені формочки для кексів. Випікати 15-20 хвилин при 190*С до золотистого кольору. Готові кекси притрусити цукровою пудрою. Смачного!

Вуаля!

Без образ, але виглядає далеко не апетитно.

Опубліковано

яєшню з беконом і сиром в булці :_02:

575304f01c69f1ab1bd355d01ea0fd97.jpg

послідовність приготування, будь ласка, напишіть! для дитини було б цікавеньке :)

Вибачайте, що так довго )

рецепт знайшов на цьому лайвджорналі! Взагалі там багато чого смачного :)

Ось рецепт - http://sergej-pozhar.livejournal.com/17850.html?thread=160442

Смачного!

Опубліковано

Без образ, але виглядає далеко не апетитно.

Я не закінчувала кулінарні і фотокурси! Даний рецепт використовувала вперше, знімала на телефон!

Можливо, для Вас виглядає неапетитно, зате смачно! І головне, що у мене є бажання до вдосконалення! ;)

таким мене не образиш ;)

Опубліковано

Без образ, але виглядає далеко не апетитно.

Я не закінчувала кулінарні і фотокурси! Даний рецепт використовувала вперше, знімала на телефон!

Можливо, для Вас виглядає неапетитно, зате смачно! І головне, що у мене є бажання до вдосконалення! ;)

таким мене не образиш ;)

Дуже приємно що ви мене зрозуміли, я навіть не сумніваюся що воно дуже смачне))

Опубліковано

Вибачайте, що так довго )

рецепт знайшов на цьому лайвджорналі! Взагалі там багато чого смачного :)

Ось рецепт - http://sergej-pozhar...l?thread=160442

Смачного!

ухти :) вдячна за рецепт та й за цікавенький журнал домашніх рецептів!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...