Iresjka Опубліковано 25 Листопада, 2013 в 18:44 Поділитися #1151 Опубліковано 25 Листопада, 2013 в 18:44 =) сууупчик... гарячий. =) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 25 Листопада, 2013 в 21:34 Поділитися #1152 Опубліковано 25 Листопада, 2013 в 21:34 Готував сьогодні курячу грудку з ананасами: Фото не моє, бо всі дуже хотіли їсти, але вийшло схоже і дууууже смачне. Рецепт (http://budetvkusno.com.ua/kurinaya-grudka-zapechennaya-s-ananasami.htm) трошки доповнив, зробив карман у грудці і додав туди товстий шматок сиру, який потім при розрізі гарно так витікав. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
emelka Опубліковано 26 Листопада, 2013 в 17:05 Поділитися #1153 Опубліковано 26 Листопада, 2013 в 17:05 надумала готувати різотто з овочами Для рецепта вам потребуется: рис - 400г горошек зеленый (мороженый) - 50г цуккини - 50г перец сладкий - 2 стручка морковь - 1 шт. помидоры - 2 шт. лук репчатый - 1 шт. масло растительное - 2 ст.л. чеснок - 1 зубчик бульон - 1 л сыр тертый - 80г соль, перец черный молотый - по вкусу масло сливочное - 1 ст.л. зелень петрушки рубленая. В разогретом растительном масле слегка подрумяньте рубленые чеснок и лук, всыпьте рис и обжарьте все вместе. Подлейте немного бульона и проварите в течение 5-7 минут. Добавьте нарезанные кубиками цуккини, сладкий перец, морковь и варите еще 10 минут, подливая бульон. Положите горошек, нарезанные помидоры, соль, молотый перец и тушите до готовности. В готовое ризотто положите сливочное масло, перемешайте, уложите горкой на тарелку. Сверху посыпьте сыром и зеленью. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
milana Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 12:49 Поділитися #1154 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 12:49 а я збираюсь запекти курку в пиві Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Rokks Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 12:56 Поділитися #1155 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 12:56 яєшню з беконом і сиром в булці послідовність приготування, будь ласка, напишіть! для дитини було б цікавеньке Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
olun4ik Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 13:29 Поділитися #1156 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 13:29 Печемо, варимо, жаримо, запарюємо і - НА МАЙДАН!!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima 07 Опубліковано 29 Листопада, 2013 в 13:14 Поділитися #1157 Опубліковано 29 Листопада, 2013 в 13:14 Сьогодні спагеті з рибними палочками) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 29 Листопада, 2013 в 19:38 Поділитися #1158 Опубліковано 29 Листопада, 2013 в 19:38 що таке "рибні палочки"? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima 07 Опубліковано 8 Грудня, 2013 в 22:44 Поділитися #1159 Опубліковано 8 Грудня, 2013 в 22:44 Пельмені Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Varvara Опубліковано 9 Грудня, 2013 в 09:27 Поділитися #1160 Опубліковано 9 Грудня, 2013 в 09:27 Пироги з маком і вишнями, а також з ягідками. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Rokks Опубліковано 9 Грудня, 2013 в 14:42 Поділитися #1161 Опубліковано 9 Грудня, 2013 в 14:42 запечена у духовці капуста з реберцями в "рукаві"! інгредієнти: капуста білокачанна, ребра свинні, для соусу - майонез 150г, гірчиця 150г, томат 150г, сіль, перець, лавровий лист, часник 3-4 зубчика. -ребра нарізаю порційно, солю-перчу -маленикий качан капусти розрізаю на 4 частини, а якшо більший, то на 6-8. головне аби капуста трималась кочеришки. солю-перчу -готую соус у рівних пропорціях - майонез, гірчиця, томат або кетчуп, видавлюю часник -щедро змішую ребра і капусту у приготовленому соусі, додаю 2-3 листочка лаврушки і ставлю на 5-6 годин у прохолодне місце -потім усе поміщаю у "рукав" для запікання і приблизно 2 год. томлю на маленькому вогні при t 180-200* виходить смакота!!!!! усім смачного Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 9 Грудня, 2013 в 15:01 Поділитися #1162 Опубліковано 9 Грудня, 2013 в 15:01 що таке "рибні палочки"? це типу "риб'ячий "фарш" обкатаний в сухарях. Які потрібно смажити. Цілком їстівна штука. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Saddy Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 18:13 Поділитися #1163 Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 18:13 не зовсім на вечерю, більш схоже на корисний та поживний десерт. Ось такі зимові ласощі асорті горішків+мед Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 20:15 Поділитися #1164 Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 20:15 В мене червоний борщ і тушена капуста! Отак! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 22:07 Поділитися #1165 Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 22:07 не зовсім на вечерю, більш схоже на корисний та поживний десерт. Ось такі зимові ласощіасорті горішків+медПодивився фотки і слюні потекли.Я аж не полінувався, пішов на кухню, надушив горіхів, додав меду і з водичкою із задоволенням з'їв!Респект за ідею. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ura Опубліковано 15 Грудня, 2013 в 14:48 Поділитися #1166 Опубліковано 15 Грудня, 2013 в 14:48 Дружина спекла картоплю з м'ясом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
emelka Опубліковано 17 Грудня, 2013 в 13:44 Поділитися #1167 Опубліковано 17 Грудня, 2013 в 13:44 Поділіться рецептом, будь-ласка! В честь наступаючого свята Св.Миколая хочу пригостити своїх співробітників ПІСНИМ ТОРТОМ!!! Окрім моркв"яно-яблучного, більше нічого подібного (пісного) не пекла, а може з Вас хто кулінарив такі шедеври? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
emelka Опубліковано 18 Грудня, 2013 в 20:01 Поділитися #1168 Опубліковано 18 Грудня, 2013 в 20:01 Поділіться рецептом, будь-ласка! сама з усіма поділюсь... спекла пісні моркв"яні кекси з горіхами за таким рецептом: ІНГРЕДІЄНТИ: морква 250 г сік яблучний 250 мл олія соняшникова (рафінована) 125 мл цукор 3/4 склянки розпушувач 1 ст. ложка горіхи грецькі 1 склянка родзинки 1/2 склянки борошно пшеничне 1,5 склянки ПРИГОТУВАННЯ: Моркву почистити і порізати шматочками. Додати сік, олію, цукор. Подрібнити комбайном до однорідної маси. Додати мелені горіхи, борошно з ропушувачем. Вмішати родзинки. Тісто — як густа сметана. Викласти тісто у змащені формочки для кексів. Випікати 15-20 хвилин при 190*С до золотистого кольору. Готові кекси притрусити цукровою пудрою. Смачного! Вуаля! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 18 Грудня, 2013 в 21:15 Поділитися #1169 Опубліковано 18 Грудня, 2013 в 21:15 Поділіться рецептом, будь-ласка! сама з усіма поділюсь... спекла пісні моркв"яні кекси з горіхами за таким рецептом: ІНГРЕДІЄНТИ: морква 250 г сік яблучний 250 мл олія соняшникова (рафінована) 125 мл цукор 3/4 склянки розпушувач 1 ст. ложка горіхи грецькі 1 склянка родзинки 1/2 склянки борошно пшеничне 1,5 склянки ПРИГОТУВАННЯ: Моркву почистити і порізати шматочками. Додати сік, олію, цукор. Подрібнити комбайном до однорідної маси. Додати мелені горіхи, борошно з ропушувачем. Вмішати родзинки. Тісто — як густа сметана. Викласти тісто у змащені формочки для кексів. Випікати 15-20 хвилин при 190*С до золотистого кольору. Готові кекси притрусити цукровою пудрою. Смачного! Вуаля! Без образ, але виглядає далеко не апетитно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yucore Опубліковано 18 Грудня, 2013 в 21:20 Поділитися #1170 Опубліковано 18 Грудня, 2013 в 21:20 яєшню з беконом і сиром в булці послідовність приготування, будь ласка, напишіть! для дитини було б цікавеньке Вибачайте, що так довго ) рецепт знайшов на цьому лайвджорналі! Взагалі там багато чого смачного Ось рецепт - http://sergej-pozhar.livejournal.com/17850.html?thread=160442 Смачного! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
emelka Опубліковано 19 Грудня, 2013 в 05:59 Поділитися #1171 Опубліковано 19 Грудня, 2013 в 05:59 Без образ, але виглядає далеко не апетитно. Я не закінчувала кулінарні і фотокурси! Даний рецепт використовувала вперше, знімала на телефон! Можливо, для Вас виглядає неапетитно, зате смачно! І головне, що у мене є бажання до вдосконалення! таким мене не образиш Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima 07 Опубліковано 19 Грудня, 2013 в 06:17 Поділитися #1172 Опубліковано 19 Грудня, 2013 в 06:17 Чебуреки Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 19 Грудня, 2013 в 09:25 Поділитися #1173 Опубліковано 19 Грудня, 2013 в 09:25 Без образ, але виглядає далеко не апетитно. Я не закінчувала кулінарні і фотокурси! Даний рецепт використовувала вперше, знімала на телефон! Можливо, для Вас виглядає неапетитно, зате смачно! І головне, що у мене є бажання до вдосконалення! таким мене не образиш Дуже приємно що ви мене зрозуміли, я навіть не сумніваюся що воно дуже смачне)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Rokks Опубліковано 19 Грудня, 2013 в 11:34 Поділитися #1174 Опубліковано 19 Грудня, 2013 в 11:34 Вибачайте, що так довго ) рецепт знайшов на цьому лайвджорналі! Взагалі там багато чого смачного Ось рецепт - http://sergej-pozhar...l?thread=160442 Смачного! ухти вдячна за рецепт та й за цікавенький журнал домашніх рецептів! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Thorgalll Опубліковано 19 Грудня, 2013 в 11:40 Поділитися #1175 Опубліковано 19 Грудня, 2013 в 11:40 Тушёное куриное филе с красной консервированой фасолью. ням ням Выглядит примерно так, фото не моё. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.