Shafran Опубліковано 11 Липня, 2013 в 15:02 #876 Опубліковано 11 Липня, 2013 в 15:02 З такоіі овсянки класне печиво получаєтся.
Dima 07 Опубліковано 11 Липня, 2013 в 18:20 #877 Опубліковано 11 Липня, 2013 в 18:20 З такоіі овсянки класне печиво получаєтся.Не пробував незнаю,але коли її залити кипятком і почекати 10 хв,додати столову ложку масла,смакота ще та)Треба спробувати печиво.Дякую за пораду.
laska Опубліковано 11 Липня, 2013 в 20:38 #878 Опубліковано 11 Липня, 2013 в 20:38 Запечена скумбрія. Вчора за містом готована, а доїдаємо ще й сьогодні. Скроплена лимоном, натерта спеціями, начинена обільно укропом, буквально з грядки і помідорчиком. Мммммм.............Смакота, скажу я вам, та ще й під Морошу на повітрі. А сьогодні вчорашня з димком пішла на ура під охолоджене Газела Віньо Верде
Dima 07 Опубліковано 12 Липня, 2013 в 21:08 #879 Опубліковано 12 Липня, 2013 в 21:08 Пшенична каша з мясом.
Dima4s Опубліковано 1 Серпня, 2013 в 07:13 #880 Опубліковано 1 Серпня, 2013 в 07:13 сирник) не особо гарно, зате як смачно
lilechka Опубліковано 1 Серпня, 2013 в 07:49 #881 Опубліковано 1 Серпня, 2013 в 07:49 Dima4s, ням-ням-ням Сьогодні готуватиму фрітатту Фритатта с овощами и картофелемИнгредиенты: яйца — 4 шт сливочное масла, маргарин или оливковое масло — 2 ст.л. картофель — 240 гр шампиньоны — 45 гр луковица — 1 шт болгарский перец — 1/2 шт помидор — 2 шт шинка — 1 стак сыр — 1/2 стак чеснок — 1 зубчик Приготовление: 1. Картофель почистить и разрезать на четыре части. Если Вы порежете картофель мелко, он быстрее приготовится. 2. Положить картофель в кастрюлю с подсоленной едва кипящей водой. Варить до готовности, приблизительно 20 минут. За это время приготовить остальные ингредиенты. 3. Приготовить грибы. Промыть, очистить от кожуры (по желанию) и мелко нарезать. Приготовить лук. Почистить и мелко порубить. 4. Перец разрезать на две части, вырезать серединку и семена. Мелко порубить. Мелко порезать шинку. Натереть сыр на терке. Мелко порезать помидоры. Когда картофель будет готов, слить воду и мелко порезать. 5. Растопить 1 с.л. сливочного масла/маргарина/оливкового масла в сковородке. Жарить картофель на среднем огне, пока он не зарумянится. Убрать из сковородки. Растопить оставшееся сливочное масло/маргарин в сковородке, добавить овощи и шинку и готовить на среднем огне приблизительно 8 минут. 6. Разбить яйца в миску и слегка взбить, так чтобы белок и желток смешался. Добавить соль и перец по вкусу. В сковородку добавить картофель и выдавить чеснок. Сверху влить яйца. Готовить 20 минут на слабом огне. Поставить сковородку на гриль приблизительно на 3 минуты. 7. Внимательно следите, чтобы фритатта не подгорела. Убрать с огня, посыпать тертым сыром. Поставить обратно на гриль, чтобы сыр растопился. Нарезать порционными кусками и подать на стол горячей.
VilanS Опубліковано 5 Серпня, 2013 в 14:57 #882 Опубліковано 5 Серпня, 2013 в 14:57 Тушана шпарагувка))) морква, олія, шпарагувка, спеції, зелень, в сковорідку і тушити))) потім сметани додати і ще 5 хв., готово)))
Masik Опубліковано 5 Серпня, 2013 в 18:31 #883 Опубліковано 5 Серпня, 2013 в 18:31 Я думаю, что на Борде немало любителей латте и капучино, но приготовить его в домашних условиях....... Совсем не сложно при наличии дома элементарного "френч пресса". )))))) Вот тут мануалка -
Estella Опубліковано 8 Серпня, 2013 в 13:10 #884 Опубліковано 8 Серпня, 2013 в 13:10 оо, в мене сьогодні болгарський перець фарширований рисом і мясом)
milana Опубліковано 8 Серпня, 2013 в 13:21 #885 Опубліковано 8 Серпня, 2013 в 13:21 у нас куряче філе запечене в сметані
VilanS Опубліковано 8 Серпня, 2013 в 19:53 #888 Опубліковано 8 Серпня, 2013 в 19:53 рис і тушані кабачки
emelka Опубліковано 8 Серпня, 2013 в 19:57 #889 Опубліковано 8 Серпня, 2013 в 19:57 pizza con prosciutto, pomodoro e formaggio
MaestroA Опубліковано 10 Серпня, 2013 в 18:53 #890 Опубліковано 10 Серпня, 2013 в 18:53 Тушена картопля з лисичками в казані. Хотів зробити фото, але зі звуком апетитніше.
Andrew_Best Опубліковано 10 Серпня, 2013 в 19:30 #891 Опубліковано 10 Серпня, 2013 в 19:30 Гамбургер! Якщо у двох словах то - 1)бочок тонко нарізаємо - жаримо до сріблястого кольору та крусткох шкоринки але щоб не сухий був; 2)філе свинини - нарізаємо на стейки і маринуємо у спеціях орегано, зери, солі, перцю і ін. + оливкова олія + лимон або лайм; 3)робимо любий сосус із сметани (противник майонезів) (робив - сметана, петрушка, цибуля синя, сіль, перець, оливкова олія, сік лиону) 4)булочки зі кунжутом розрізаємо; 5)берем листя салату або салат айсберг (останній не пробував, та не зміг купити, хоча хтів саме його); 6)Нарізаємо кубиками чевроний болгарський перець + трохи перцю чілі; Ну вроді як всі комплектуючі готові. Включаємо духовку і розігріваємо до 180град. Далі - на сковорідку (я використувую стейкову) ллємо оливкову олію і розігріваємо її сильно Викладаємо п.2 на сковорідку (30сек з кожної сторони), кладемо на бляшку стейки і в розігріту духовку на 7хв. Беремо дошку, викладаємо п.6,, сипимо сіль, поливаємо оливковою олією. Виймаємо стейки і кладемо на дошку з болгарським перцем, обмочуємо, крутимо мясо в цьому перці, і хай полежить кілька хвилин. Тепер беремо: половинку п.4-кладемо на нього п.1-кладемо п.5-обмазумо п.3- кладемо товстенький кусень стейка, ще раз листя салату, ще раз соус і зверху булка! + пиво хайнекен. (с) ідея взята із різних телеперадач Джемі Олівера і ще якоїсь бабці ) Якщо знайдете серію передачі Олівера що описує саме приготування стейків схоже як я написав, напишіть сезон і серію ))
bublik007 Опубліковано 10 Серпня, 2013 в 19:35 #892 Опубліковано 10 Серпня, 2013 в 19:35 Сирники з сметаною....
Karabasbarabas Опубліковано 10 Серпня, 2013 в 21:13 #893 Опубліковано 10 Серпня, 2013 в 21:13 1)бочок тонко нарізаємо - жаримо до сріблястого кольору ого!
Dima 07 Опубліковано 11 Серпня, 2013 в 10:42 #894 Опубліковано 11 Серпня, 2013 в 10:42 Тушена картопля з м'ясом.
Andrew_Best Опубліковано 11 Серпня, 2013 в 18:35 #896 Опубліковано 11 Серпня, 2013 в 18:35 1)бочок тонко нарізаємо - жаримо до сріблястого кольору ого! БгааАА)))) да, да - до золотистого ))
Varvara Опубліковано 12 Серпня, 2013 в 08:30 #897 Опубліковано 12 Серпня, 2013 в 08:30 А у нас вчора був запечений карп))) Смакота!
Olesya Опубліковано 12 Серпня, 2013 в 11:43 #898 Опубліковано 12 Серпня, 2013 в 11:43 Приготувала ікру з баклажан ось за цим рецептом http://elladkin.livejournal.com/448759.html Ммм, ото смакота! Пробу зняла ще з гарячої
milana Опубліковано 22 Серпня, 2013 в 14:38 #900 Опубліковано 22 Серпня, 2013 в 14:38 супчик з фрикадельками
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.