Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

це було незабутньо смачно

буду буду і ще раз буду робить

Острая свинина с сыром и грибами в духовке

Ингредиенты:

- свинина

- помидор

- шампиньоны

- свежий острый перец

- чеснок

- сыр

- смесь перцев, соль

- растительное масло

- майонез

Приготовление:

1. Натёреть свинку солью, посыпать смесью перцев, ножом сделать дырочки и засунуть туда длинно нарезаный чеснок и выложить в ёмкость предварительно устланную фольгой (фольгу чуть чуть смазать растительным маслом).

2. Уложить вместе с парочкой грибочков. Теперь на тёрке трём шампиньоны, сыр, мелко режем острый красный перчик, добавляем к этому всему буквально столовую ложку майонеза для связки и хорошо перемешиваем.

3. Эту смесь аккуратно и красиво выкладываем на свинину. Которую затем отправляем в духовку температурой около 200°С примерно на 30 мин, может и меньше даже.

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А моя вже шубку приготувала))) А вам слабо?

Нам ліньки :0074:

нє тут нада не так відповідати, тут нада нам ліньки свою заставити шубу приготовити

Опубліковано

нє тут нада не так відповідати, тут нада нам ліньки свою заставити шубу приготовити

Хороша ідея, кого б то заставити? :D

Опубліковано

Сезон грибів триває. Вчора милий балував мене вечерею: смажені опеньки в сметані з пюре картоплею.

Сьогодні планую спробувати приготувати печіночні котлети з грибами. Нарила отакий рецепт.

Може хтось ще підкине ідею поєднання цих продуктів?

Опубліковано

Сезон грибів триває. Вчора милий балував мене вечерею: смажені опеньки в сметані з пюре картоплею.

Сьогодні планую спробувати приготувати печіночні котлети з грибами. Нарила отакий рецепт.

Може хтось ще підкине ідею поєднання цих продуктів?

ммммм гриби обожнюю

в мене сьогодні по плану ось такий рецепт:

Для рецепта вам потребуется:

спагетти - 300г лисички - 500г сливки - 100г оливковое масло - 5 ст.л. сливочное масло - 1 ст.л. чеснок - 2 зубчика сыр (тертый) - по вкусу петрушка (зелень) - по вкусу перец, соль - по вкусу.

В смеси оливкового и сливочного масла обжарить мелко нарезанный чеснок в течение 2-3 минут. Добавить к чесноку хорошо промытые, нарезанные грибы, посолить, поперчить и тушить 15-20 минут. Влить сливки и проварить до момента, когда они станут густеть. Добавить отдельно сваренные спагетти, перемешать и дать прогреется. Подавать горячим, сверху посыпав сыром и петрушкой.

але ще не робила тому за результат не ручаюсь

Опубліковано

Сезон грибів триває. Вчора милий балував мене вечерею: смажені опеньки в сметані з пюре картоплею.

Сьогодні планую спробувати приготувати печіночні котлети з грибами. Нарила отакий рецепт.

Може хтось ще підкине ідею поєднання цих продуктів?

В Італії готують щось схоже.

Обжарюють цибулю, морку і селеру.. потім трішки часнику і курячу печінку. Так щоб побіліла. Потім в мясорубку разом з тушкованими овочами. Трішки муки. В середину вже протушковані гриби. На пательню для того щоб все закріпилось 1-2 хвилини.

Напевно твердий сир туди теж потертий піде.

Ну і мопед не мій. Просто бачив як готують.

Опубліковано
а що за риба, як готували?

лосось, запечений на олійці з в'ялених помідорів не перевертаючи, в комплекті: відварені овочі і білий соус з печеричок на жирних вершках.

П.С. ну і звичайно пляшечка білого винця. :-)

Опубліковано
а що за риба, як готували?

лосось, запечений на олійці з в'ялених помідорів не перевертаючи, в комплекті: відварені овочі і білий соус з печеричок на жирних вершках.

П.С. ну і звичайно пляшечка білого винця. :-)

от скажіть, хто знає рецепт білого соусу з грибами смачний

Опубліковано

самий смачний білий соус виходить з білими грибами.

можна трошки відварити і потім обсмажити, а можна одразу смажити. головне вгадати з розміром шматочків грибів. і головне- вершки, менше 30% жирності брати не варто (імхо). в самому кінці добавляю трішки часнику для аромату, але щоб не відчувався смак.

потрібно постійно експериментувати, є варіанти з білим вином, є без.

Опубліковано

Мама іноді робить деруни + соус з білими грибами або печерицями , схожий на написаний вище , рецепт не знаю , я споживач :_04: . Смакота неймовірна . :_02:

Жаль , що в батьків рідко буваю ... :_03:

  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Я часто заходив в цю тему,

Вечері чужі споглядав,

Пускав я сльозу холостяцьку,

І слинку тихенько ковтав.

А вчора свято настало,

І на моєму столі:

Таку симпатичненьку сьомгу

Зловили для мене в Стирі.

1wdw.jpg

Мудохався з нею до ночі:

Різав, солив, загортав...

Поклав в холодильник, умився -

І зморений в ліжко упав.

Тепер і у мене вечеря

Немов би не криза навколо.

До неї б ще бочечку пива -

Й не вийду я звідси ніколи!

2ftf.jpg

:)

  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Готувала запіканку.

post-18196-0-51284200-1351544870_thumb.j

І спробувала приготувати зефір.Купити було б простіше, але захотілось зробити самій. Шкода, правда, що у мене не було кондитерського шприца - довелось викладати ложкою.

post-18196-0-87786600-1351544734_thumb.j

Опубліковано

Притарабанил сегодня с базара яблок и думал,чё б такое вкусненькое с ними сделать и нашёл такой вот рецептик:

Нам понадобится:

3 больших яблока, например антоновка

20-30 сырых миндальных орехов

20-30 штук изюма

3 ч. л. овсянки

4-6 ложек мёда

Метод:

Разрежьте яблоки пополам, легко удалите серединки. Положите в полученные емкости по пол чайной ложке овсянки, добавьте корицы по вкусу, 3-5 изюминок, 3-5 орешков, добавьте сверху по пол чайной ложке меда, что бы пропитать овсянку. Поставьте в горячую 200С духовку минут на 15-20. Когда яблоки приготовились полейте каждое оставшимся медом. Можно подавать теплыми со сливками или холодными с мороженным.

Слопали так быстро, аж сфоткать збыл :_08: , Нувот как-то так:

apples-spiceandfood.jpg

Опубліковано

Мммм, яблучка, скільки з ними варіацій. Masik, дякую, для мене це свіженьке.

Нас на днях гості побалували отакими. Ніколи не була прихильником печених, а тут зацінила смакоту.

post-2742-0-23034000-1352146815_thumb.jp

  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Вчора пекла смачні кекси. Хочу поділитись рецептом:

1стакан цукру, 3 яйця - збиваємо,

додаєм 250гр. майонезу,

2 стакани муки,

0,5 ч. лож. соди,

ванілін, сіль, ізюм - за смаком.

Викладати у формочки, заповнювати 2/3. Вихід: 12-15шт. Пекти 40хв. при температурі 180-200.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...