Caprichos Опубліковано 5 Вересня, 2011 в 08:57 #551 Опубліковано 5 Вересня, 2011 в 08:57 Голубці,запечена в духовці картопелька, тушковані баклажани з овочами.Дітям молочна рисова каша, компот.
Kaktus1990 Опубліковано 5 Вересня, 2011 в 09:39 #552 Опубліковано 5 Вересня, 2011 в 09:39 Голубці,запечена в духовці картопелька, тушковані баклажани з овочами. Дітям молочна рисова каша, компот. Рецепт баклажанів, будьте ласкаві Бажано детальний)))
Caprichos Опубліковано 5 Вересня, 2011 в 09:59 #553 Опубліковано 5 Вересня, 2011 в 09:59 Баклажани миємо, ріжемо соломкою, складаємо в окрему посуду. Добре збиваємо яйця (кількість яєць залежить від кількості баклажанів: на один середній по величині баклажан - одне яйце). Заливаємо збитими яйцями наші баклажани, добре вимішуємо і залишаємо на хв 30-40, щоб вийшла гіркота. В цей час злегка підсмажуємо дрібно потерту морковку, цибулю і очищені від шкірки помідори.(якщо є печерички - теж можна додати, обсмажити)Викладаємо всі підсмажені овочі в казанок, додаємо спеції. Обсмажуємо баклажани, викладаємо до овочів, додаємо сметану(або майонез,якщо хтось любить; але в сметані баклажани ніжніші і не так багато олії у страві буде ) і тушкуємо ще хв 20, обережно помішуючи.Готові баклажани притрушуємо зеленою петрушкою чи кропом. Смачного!
laska Опубліковано 14 Вересня, 2011 в 17:35 #554 Опубліковано 14 Вересня, 2011 в 17:35 До картопляного пюре маринована скумбрія. Маринад простий, але виходить смачно. На літру води стопка солі, 1 столова ложка цукру, 1 чайна ложка лимонної кислоти, перець горошком, лавровий лист і спеції. Доби достатньо.
GOODMAN Опубліковано 14 Вересня, 2011 в 18:27 #555 Опубліковано 14 Вересня, 2011 в 18:27 В нас сьогодня були пельмені з лосося під білим соусом. Фото не робив, бо не було часу
Zheny@ Опубліковано 14 Вересня, 2011 в 18:36 #556 Опубліковано 14 Вересня, 2011 в 18:36 GOODMAN, і скажи, що все з'їв, і не встиг сфоткати! Ага!
laska Опубліковано 14 Вересня, 2011 в 18:41 #557 Опубліковано 14 Вересня, 2011 в 18:41 А я прочитала як пельмені з лося. Думаю, очманіти, уже й їдять.
talja Опубліковано 14 Вересня, 2011 в 18:48 #558 Опубліковано 14 Вересня, 2011 в 18:48 В мене напрочуд смачним вийшов розсольник із качкою
GOODMAN Опубліковано 14 Вересня, 2011 в 18:57 #559 Опубліковано 14 Вересня, 2011 в 18:57 GOODMAN, і скажи, що все з'їв, і не встиг сфоткати! Ага! Наступного разу спробую, але не обіцяю
Olesya Опубліковано 14 Вересня, 2011 в 19:52 #560 Опубліковано 14 Вересня, 2011 в 19:52 До картопляного пюре маринована скумбрія.Маринад простий, але виходить смачно.На літру води стопка солі, 1 столова ложка цукру, 1 чайна ложка лимонної кислоти, перець горошком, лавровий лист і спеції.А як довго маринувати?
laska Опубліковано 14 Вересня, 2011 в 20:02 #561 Опубліковано 14 Вересня, 2011 в 20:02 Olesya, якби сьогодні був четвер, я б подумала, що ти з дегустації Доби достатньо.
Olesya Опубліковано 14 Вересня, 2011 в 20:07 #562 Опубліковано 14 Вересня, 2011 в 20:07 Olesya, якби сьогодні був четвер, я б подумала, що ти з дегустації Доби достатньо. Сама в шокови! Дякую, тепер точно знатиму. P.S. Приєднуйся на дегустацію.
sweetlena Опубліковано 16 Вересня, 2011 в 14:56 #563 Опубліковано 16 Вересня, 2011 в 14:56 У нас сьогодні на десерт до чаю домашні слоєчки з екологічно-чистими карпатськими чорницями, а до пива - без начинки солоні з приправками П.С. Люди, заберіть від мене тарілку
laska Опубліковано 23 Вересня, 2011 в 19:21 #564 Опубліковано 23 Вересня, 2011 в 19:21 Деруни зі сметаною. Колись давно чула, щоб не темніли, то після того як натерти, злити картопляний сік, а замість нього додати молока. Так і не спробувала. А нещодавно в сюжеті про фестиваль дерунів на Волині почула пораду - додати сметани. Ця порада мені більше сподобалась Сьогодні спробувала. Останні порції дійсно так не темніли, швидше ставали кремового кольору.
Caprichos Опубліковано 1 Жовтня, 2011 в 17:36 #565 Опубліковано 1 Жовтня, 2011 в 17:36 Ватрушки с пылу с жару і ще пиріг з яблуками
Olesya Опубліковано 1 Жовтня, 2011 в 18:42 #566 Опубліковано 1 Жовтня, 2011 в 18:42 Ватрушки с пылу с жару і ще пиріг з яблуками О, і у мене домашня випічка - спекла торт з чорносливом "Шапка гуцула".
Zheny@ Опубліковано 1 Жовтня, 2011 в 18:46 #567 Опубліковано 1 Жовтня, 2011 в 18:46 Тортик у нас був в четвер. Був. Бо до п'ятниці не лишилося й крихти.
imp13 Опубліковано 1 Жовтня, 2011 в 19:07 #568 Опубліковано 1 Жовтня, 2011 в 19:07 сьогодні вже пізно, а завтра будуть налисники з сиром та спагетті з морепродуктами.про налисники вроді розказував. а про спагетті тут не бачив. отожставляться варитись спагетті. на оливковій олії обжарюються порізані помідори, через хвилин додаються морепродукти (мідії, кальмари, креветки,... ), ще через пару хвилин можна добавити філе червоної риби. солиться, перчиться по смаку, добавляється базилік. як правило до закінчення обжарки підспівають спагетті, які закидаються до морепродуктів. ще трохи потримати на вогні.приємного )
Olesya Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 19:11 #569 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 19:11 Готувала сьогодні рис з овочами і мідіями, а до нього - напівігристе Chiarli Lambrusco. Ммм, свято вдалося.
Tolik_lt Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 19:19 #570 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 19:19 Ого, красіво жить нє запрєтіш!
Zeuss Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 19:44 #571 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 19:44 Пробував приготувати карбонаре справжню (без вершків).. так на трійочку.Може наступного разу викладу фото..А ще готував салат з фінокіо (овощ) прикольний і дуже незвичний смак.
Masik Опубліковано 3 Жовтня, 2011 в 11:52 #572 Опубліковано 3 Жовтня, 2011 в 11:52 А мне вчера было лень ползти в "Соло" и я решил дома сам пиццу сделать и вот что вышло (на фото троха обманчиво выглядит тесто, на самом деле оно очень тонкое) Тесто (хватает на 2 пиццы, как на фото): 1. 2,5 стакана муки 2. 2 ч.л. сухих дрожжей 3. 2 ст. ложки оливкового масла 4. 1/2 ч.л. соли 5. 1 стакан тёплой воды Соус: 1. Помидоры - 2-3 штуки 2. Оливковое масло 1 ст. ложка 3. Чеснок 3-4 крупных зубца. С помидор снять шкуру и измельчить блэндэром, чеснок оч мелко нарезать и поджарить на оливковом масле, довабить помидоры и тушить 7-8 мин на маленьком огне под крышкой. Протвинь смазать оливковым маслом (я это делаю прямо руками заодно и руки смазываются) и дальше наше тесто руками растягиваем по протвиню. Тесто смазываем получившимся соусом и наваливаем на него всё, чего душа пожелает! В духовку, нагретую до 200 градусов на 7-8 мин, дальше псыпаю сыром и ещё на 2-3 минути! А дальше - приятного аппетита!
sweetlena Опубліковано 3 Жовтня, 2011 в 12:14 #573 Опубліковано 3 Жовтня, 2011 в 12:14 я решил дома сам пиццу сделать и вот что вышло... м-м-м..., смакота
konva Опубліковано 3 Жовтня, 2011 в 12:41 #574 Опубліковано 3 Жовтня, 2011 в 12:41 знайшла де готують різну смакоту і є фототому вибираю тампару рецептів пробувала-вдалосяогірковий хліб-дуже смачноhttp://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?t=4011&postdays=0&postorder=asc&start=0
Caprichos Опубліковано 5 Жовтня, 2011 в 13:38 #575 Опубліковано 5 Жовтня, 2011 в 13:38 У нас сьогодні справжня осіння смакота - печена капусточка з зернами гірчиці та часничком. Во! А ще картопелька та запечені курячі стегна.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.