Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

страва для тих, хто любить купусту

1) молоду капусту пошинкувати хто як любить

мені подобається "середньою смужкою"

2)потім кинути на сковорідку з РОЗТОПЛЕНИМ(НЕ РОЗПЕЧЕНИМ )вершковим маслом і добре посолити щоб вона "змякла"

3)добряче протушити на малому вогні під кришкою, постійно помішуючи

4)коли капуста протушиться добавити розбиті яйця (бажано домашні, ДУЖЕ БАЖАНО....) посолені і поперчені (коли солитимите яЙцЯ, не забувайте, що капуста ВЖЕ ПОСОЛЕНА)

і ще раз протушити на маленькому вогні, щоб схватились яйця.....

як на мене досить смачно і лекго

якось по-весняному...

якщо хтось зважиться...bon appetite....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

jotka, сильно нагадує холостяцьке "дорізаємо залишки усього в холодильнику і заливаємо яйцями" :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо))))

я і не претендувала на ЩОСЬ...

але ж спробувати завжди можна, правда :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

я і не претендувала на ЩОСЬ...

але ж спробувати завжди можна, правда :rolleyes:

Звичано можна, але і хотілось би почитати рецепти аля "ЩОСЬ" :101010:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

я і не претендувала на ЩОСЬ...

але ж спробувати завжди можна, правда :rolleyes:

Звичано можна, але і хотілось би почитати рецепти аля "ЩОСЬ" :101010:

шановний Zeuss, я б могла заперечити і сказати , що задовбані трудовим буднем люди не хочуть готувати на ВЕЧЕРЮ "ЩОСЬ", а хочуть вкинути щось смачненьке і "швидкоготуємоє"....

але Я НЕ БУДУ СПЕРЕЧАТИСЬ.....

окресліть, прошу, згачення "ЩОСЬ" і може я щось запропоную

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Угу... я десь читав (особливо в українській літературі) про "стомлених працею"...

І... я люблю сперичатись :P

Окреслюю реально. Див малюнучок (прасцітє художник з мене паршивий)

post-19-0-25914000-1305838169_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Угу... я десь читав (особливо в українській літературі) про "стомлених працею"...

І... я люблю сперичатись :P

Окреслюю реально. Див малюнучок (прасцітє художник з мене паршивий)

post-19-0-25914000-1305838169_thumb.jpg

І... я люблю сперичатись

А Я НЕ БУДУ.....))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

А Я НЕ БУДУ.....))))))

От тільки не треба на мене кричати :_07:

Я не буду провокувати... Але ви ета.. єжелі чіво - то захадітє :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

А Я НЕ БУДУ.....))))))

От тільки не треба на мене кричати :_07:

Я не буду провокувати... Але ви ета.. єжелі чіво - то захадітє :_04:

ГУД :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А виявляється капусточка з яйцями надає гостроти спілкуванню :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

холостяцьке "дорізаємо залишки усього в холодильнику і заливаємо яйцями"

екшелі, холостяцьке - то "дорізаємо залишки усього в холодильнику і засипаємо тертим сиром", бо потім сир плавиться

і создається ізумітєльна ілюзія м"яса по-французьки.

І да, Зэус, хоцца а-ля "ЩОСЬ" я тобі якось рецепт Наполеона наваяю, там роботи рівно на день

і папробуй не забацати з ілюстраціями..

)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сонєчко, і так:

1. Сир холостяк ніколи не натирає, тому що:

1.1 Натирати сир треба для страв, що готуються або в мікрохвильовці або в духовці. Мікрохвильовкую користуватись зараз не модно, а духовка і холостяк складаються тільки тоді коли когось треба вразити.

1.2 Сир тримається на випадок внєзапного приходу мадмуазель. Бо вино і шампань дуже складно доповнюються саме цим продуктом, а не яйцями. І термін зберігання його набагато більший чим у фруктів.

2. Наполеон - це чудово. Але я не їм солодкого. І готувати ЩОСЬ самому не скуштувавши якось хреновастєнько. Хоча все залежить для кого. Не виключаю варіанту того, що той мегаскладний продухт я для когось і приготую. :0002:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ітак, парірую)))))))):

Натирати сир треба для страв, що готуються або в мікрохвильовці або в духовці

брехня, посип cтраву, яку готуєш на пательні і...накрий кришкою)) о , чудо! сир плавиться :D

Мікрохвильовкую користуватись зараз не модно

от все зараз покину і піду викидати свою мікрохвильовку за півториштуки)))) бо ж не модно

а якщо модно їсти оливки, а в мене від них нєсварєніє, я ними давитися маю, чи як?

Сир тримається на випадок внєзапного приходу мадмуазель

пошехонський? :lol:

я ж не кажу кабачки під рокфором запікати

готувати ЩОСЬ самому не скуштувавши

цю тємко варто закрити. а ще викинути всі книги з рецептами. і Висоцьку расстрєлять))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ех так гарно все написав...

Як там воно під кришкою я хз. Залежить від сорту сиру. Мені не пообається - топорно і похабно.

За півтори штуки то напевно дуже модна і крута?

Останню репліку не вкурив... енівей загадимо тему.

Просто у мене підхід до готування трошки інший. Вже якщо берусь, то хочеться щоб воно було вахЬ. Не завжди вдається, але я стараюсь. Виняток ранок - але освоїв чудний сорт вівсянки, яка і рятує.

(пошепки) дєвочкі, я тут рісуюсь, а ви мені всю маліну гадите

(голосно) Давайте вже про рецепти знову говорити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виняток ранок - але освоїв чудний сорт вівсянки, яка і рятує.

Рецепт приготування чудного сорту вівсянки в студію. З огляду на все вище написане, це має бути вишукана страва. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рецепт приготування чудного сорту вівсянки в студію. З огляду на все вище написане, це має бути вишукана страва. :D

А немає ніякого особливого рецепту.

Просто знайшли вівсянку швидкого приготування, німецького виробництва, але вона у нас продається (марку не пам'ятаю, дома подивлюсь). Так от за складом вона дуже хороша. Аналізували в тренажерному залі, тобто вибрали максимально користну і ефективну.

В окроп додаю трішки лимонної кислоти, зовсім трішки кориці і анісу. Заливаю цим вівсянку і горіхи окремо (але можна туди). Інколи цукор :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таааааак..... Щоб це сьогодні такого приготувати :0079: ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я просто кефіру тяпну :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Салат з молодої цибульки без ГМО з яйцем :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я просто кефіру тяпну :)

Спекла смачну домашню ковбаску, ще весняний вітамінний салатик і легкий супчик з овочами :)

Але щось бажання "бутылка кефира-полбатона" виникає щодня, чи то в жару так усім кефір смакує?.. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бутылка кефира-полбатона - то вже обжираловка :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Печена картопля з копченим сальцем плюс салат, як я кажу, з трави - кресс-салат і грін корал (теж салат:)), цибуля, кріп, огірки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зелений салат,капуста молода,огірочок,редиска,укроп,петрушка,шпинат(або люба зелень),кедрові горішки(мелені,але можна й без них) або сємкі лущені,перчик чорний і кусочок бринзи- все в блендері перетворити в пасту.Пасту мажемо на лавашик і згортаємо в трубочку.Весняно-літній супер перекус.

5-10 хв.і готово.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Борщ з молодої капусти, тефтелі з грибним соусом, сирна запіканка. Ще салат з огірків і помідорів, але не попав у кадр.

post-10065-0-54544100-1306934989_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

картафан в сметані, під салат з молодої цибулі з редискою і головне - шмат сала :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...