valerija Опубліковано 24 Січня, 2014 в 13:07 #401 Опубліковано 24 Січня, 2014 в 13:07 На жаль, ні. Бо то не реквізити, а послуги, які треба оплатити. Вони видають той папірець і його ж в кабінеті забирають. А копію щоб зробити, пізно про це подумала.А туди всерівно треба зайти, бо там видають бланк заяви з мокрою печаткою, який скопіювати неможливо.
host1303 Опубліковано 24 Січня, 2014 в 17:45 #402 Опубліковано 24 Січня, 2014 в 17:45 Можете дати ревізити на оплату цих послуг. Щоб до них не сунутися, а відразу з квитанціями.Можна і їм заплатити, але чи 377.15 чи 600 - ваша справа.
Saddy Опубліковано 24 Січня, 2014 в 19:40 #403 Опубліковано 24 Січня, 2014 в 19:40 Хтось уже спробував зробити ЗП за 170 грн.? Марна справа чи все-таки варто спробувати?
YurOKVII Опубліковано 27 Січня, 2014 в 09:43 #404 Опубліковано 27 Січня, 2014 в 09:43 Хтось збирається робити паспорт в найближчі дні???? Давайте разом. Гуртом і паспортистуц легше бити
Веселий Перець Опубліковано 27 Січня, 2014 в 09:55 #405 Опубліковано 27 Січня, 2014 в 09:55 YurOKVII, я збираюся.
sjapa Опубліковано 27 Січня, 2014 в 11:25 #406 Опубліковано 27 Січня, 2014 в 11:25 Вчора здавала документи на терміновий закордонний паспорт на вул. Кравчука, 12 (Паспортний стіл). Черги страшенні, люди стоять з 7-ї год. ранку. Паспортист сказав, що такі черги почалися тоді, коли пішли чутки, що Росія вводить закордонні паспорти. Я прийшла о 14.10. і за списком, складеним в живій черзі була під № 34. Перш, ніж потрапити до кабінету № 2, у кабінеті № 1 (хоча можна і в каб. № 2) потрібно отримати бланк заяви та суму послуг до оплати в банку. На терміновий паспорт мені було надано папірець з такими послугами: Держмито - 340 грн., Вартість послуг - 174,30 грн. , Вартість бланка - 120 грн., ПП "Документ" – 150 грн. У відповідь я послалася на офіційну інформацію, подану на сайті Міграційної служби України, де сказано, що я повинна оплатити лише три вищезазначені послуги, тобто 634.30 грн. Із собою мала роздруковану інформацію з сайту. Також не надавала довідку про судимисть, посилаючись знову ж таки на офіційну інформацію http://dmsu.gov.ua/p...izdu-za-kordon. Працівник установи, побачивши мою впевненість та обізнаність, просто відрізав на папері послугу вартістю 150 грн. і до оплати мені треба було внести 634.30 грн. Я все ж таки потрапила цього дня до кабінету, хоча люди стоять по декілька днів в чергах. Мені пощастило, бо третина людей, що стояли в черзі, розвернулися й пішли додому.Звичайний паспорт коштує: Держмито – 170 грн. Вартість послуг – 87,15 грн. Вартість бланка – 120 грн., тобто: 377.15 грн. Якщо оплачувати в банку "Хрещатик" на території Паспортного столу, то до цієї суми додайте ще 20 грн. за відсоток, а в "ПриватБанку", трохи далі відійти – 10 грн.І що приємно вразило: дуже виховані були цього дня працівники Паспортного столу. Була і в заступника начальника. Ніхто не грубив, ввічливо відповідали на запитання.Я так розумію - ви робили терміновий паспорт? а анкета виглядала ось так?Zayava-anketa_na_oformlennya_pasporta(1).docZayava-anketa_na_oformlennya_pasporta(1).doc
pokemon Опубліковано 28 Січня, 2014 в 19:55 #407 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 19:55 Гуртом і паспортистуц легше битикого-кого? паспортиститутів чи паспортиститутку?)
YurOKVII Опубліковано 29 Січня, 2014 в 08:09 #408 Опубліковано 29 Січня, 2014 в 08:09 Гуртом і паспортистуц легше бити кого-кого? паспортиститутів чи паспортиститутку?) Да, точно. Не ту букву нажав, але як точно смисл передав. Насправді, все вчора вийшло добре. Прийшов в 14.15. Проте, там одна дівчина складала імпровізований список людей в кабінет №2. Я був 45 у списку. "Нє плохо" - подумав я. Але до того треба зайти в кабінет №1. Прикол в тому, шо там небо цифри 1, і написано "Стороннім вхід заборонено"!!!! Ну, в нашій країні це нормальне явище. В тому кабінеті без цифри мені дядько дав бланк, яким я дав дозвіл на отримання даних про несудимість (тому за цю довідку не треба платити, і не треба шукати). Також мені дав банківські дані для оплати за послуги ,які описані вище: Держмито – 170 грн. Вартість послуг – 87,15 грн. Вартість бланка – 120 грн., тобто: 377.15 грн. Але, по суті, і це багато, що бланк коштував 120 грн!!!. Анкету заповнив за 3 хв., а плату здійснив у Приватбанку (комісія 9 грн.; тут я зекономив, бо в банку в будівлі паспортного стола буде дорожче. Хапуги!!!!). Коли все зроби, вернувся назад. Вже було половина четвертої. Процентів 70 людей не прийшло, бо великі черги. Тож моя позиція під номером 45 в 2-й кабінет швидко перетворилася десь на 12-у. Черга рухалася в принципі швидко. І я встиг. В кабінеті 2, зробив фото, заповнив анкету маленьку. Короче це ті 87, 15 грн. Короче, ще одни "привіт" бюрократії! Хтось хоче йти в суботу, але людей буде багато. Бо вчора ще доходили люди з попередньої суботи, я так думаю. Якщо хтось хоче може брати ось цей документ відповіді на інформаційний запит Удачі, хто там йде робити папорт
valerija Опубліковано 29 Січня, 2014 в 16:47 #409 Опубліковано 29 Січня, 2014 в 16:47 Вчора здавала документи на терміновий закордонний паспорт на вул. Кравчука, 12 (Паспортний стіл). Черги страшенні, люди стоять з 7-ї год. ранку. Паспортист сказав, що такі черги почалися тоді, коли пішли чутки, що Росія вводить закордонні паспорти. Я прийшла о 14.10. і за списком, складеним в живій черзі була під № 34. Перш, ніж потрапити до кабінету № 2, у кабінеті № 1 (хоча можна і в каб. № 2) потрібно отримати бланк заяви та суму послуг до оплати в банку. На терміновий паспорт мені було надано папірець з такими послугами: Держмито - 340 грн., Вартість послуг - 174,30 грн. , Вартість бланка - 120 грн., ПП "Документ" – 150 грн. У відповідь я послалася на офіційну інформацію, подану на сайті Міграційної служби України, де сказано, що я повинна оплатити лише три вищезазначені послуги, тобто 634.30 грн. Із собою мала роздруковану інформацію з сайту. Також не надавала довідку про судимисть, посилаючись знову ж таки на офіційну інформацію http://dmsu.gov.ua/p...izdu-za-kordon. Працівник установи, побачивши мою впевненість та обізнаність, просто відрізав на папері послугу вартістю 150 грн. і до оплати мені треба було внести 634.30 грн. Я все ж таки потрапила цього дня до кабінету, хоча люди стоять по декілька днів в чергах. Мені пощастило, бо третина людей, що стояли в черзі, розвернулися й пішли додому.Звичайний паспорт коштує: Держмито – 170 грн. Вартість послуг – 87,15 грн. Вартість бланка – 120 грн., тобто: 377.15 грн. Якщо оплачувати в банку "Хрещатик" на території Паспортного столу, то до цієї суми додайте ще 20 грн. за відсоток, а в "ПриватБанку", трохи далі відійти – 10 грн.І що приємно вразило: дуже виховані були цього дня працівники Паспортного столу. Була і в заступника начальника. Ніхто не грубив, ввічливо відповідали на запитання.Я так розумію - ви робили терміновий паспорт? а анкета виглядала ось так?Zayava-anketa_na_oformlennya_pasporta(1).doc Ні, не так.Там просто вказувалося ПІБ, дані паспорта, число, підпис
host1303 Опубліковано 29 Січня, 2014 в 17:06 #410 Опубліковано 29 Січня, 2014 в 17:06 ...дядько дав бланк, яким я дав дозвіл на отримання даних про несудимість (тому за цю довідку не треба платити, і не треба шукати).Також мені дав банківські дані для оплати за послуги: Держмито – 170 грн. Вартість послуг – 87,15 грн. Вартість бланка – 120 грн., тобто: 377.15 грн.Тільки три банківські реквізити?Всім дають ще 3:50 грн хз/куди (посилаються на довідку про несудимість - не хочете платити, то принесіть)75 грн страх/компанія (якщо необов'язково, то треба сказати)100 грн ВФ ДП Документ (якби за друк паспорта та папір для нього)
vicit Опубліковано 29 Січня, 2014 в 17:31 #411 Опубліковано 29 Січня, 2014 в 17:31 Тільки три банківські реквізити?Всім дають ще 3:50 грн хз/куди (посилаються на довідку про несудимість - не хочете платити, то принесіть)75 грн страх/компанія (якщо необов'язково, то треба сказати)100 грн ВФ ДП Документ (якби за друк паспорта та папір для нього)Ці реквізити видають на Шевченка, в обласному паспортному столі. Взагалі можеш їм відповісти що "реквізитам цим я обертання надавав а віссю був мій дітородний орган" , так як уже раніше обговорювали, що не обовязково платити по ним. Та й ніби не зовсім правомірне їхнє втюховання своїх послуг. На Кравчука видають лише на 377 грн.Паспорт видають із запізненням на тиждень, я мав забирати 17-го січня а забрав 24-го, а кому було назначено на 24-те перекидались ще на тиждень вперід.
Bolinni Опубліковано 29 Січня, 2014 в 19:32 #412 Опубліковано 29 Січня, 2014 в 19:32 Здоровенькі були! Дивлюся гарна тема у вас тут
Panek Опубліковано 29 Січня, 2014 в 20:20 #413 Опубліковано 29 Січня, 2014 в 20:20 Здоровенькі були! Дивлюся гарна тема у вас тут А у нас тут всі теми гарні!
YurOKVII Опубліковано 30 Січня, 2014 в 07:28 #414 Опубліковано 30 Січня, 2014 в 07:28 ...дядько дав бланк, яким я дав дозвіл на отримання даних про несудимість (тому за цю довідку не треба платити, і не треба шукати).Також мені дав банківські дані для оплати за послуги: Держмито – 170 грн. Вартість послуг – 87,15 грн. Вартість бланка – 120 грн., тобто: 377.15 грн.Тільки три банківські реквізити?Всім дають ще 3:50 грн хз/куди (посилаються на довідку про несудимість - не хочете платити, то принесіть)75 грн страх/компанія (якщо необов'язково, то треба сказати)100 грн ВФ ДП Документ (якби за друк паспорта та папір для нього)Ні, за цю всю галіматью я не платив
Sanver Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 10:27 #415 Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 10:27 Хто робив нещодавно, скажіть скільки все обійшлося на нетерміновий ЗП ? і чи є можливість у когось зробити, щоб не стояти в черзі?
Zhorik Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 18:45 #416 Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 18:45 Хто робив нещодавно, скажіть скільки все обійшлося на нетерміновий ЗП ? і чи є можливість у когось зробити, щоб не стояти в черзі?на виннчиенка в паспортному звернись у ДП "Документ", переплатиш 100-200 грн, але не тре бігати і по чергах стояти
Davids Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 19:29 #417 Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 19:29 Чув, що зараз неважливо робити паспорт по місту прописки, чи так це ?
vicit Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 19:57 #418 Опубліковано 6 Лютого, 2014 в 19:57 Хто робив нещодавно, скажіть скільки все обійшлося на нетерміновий ЗП ? і чи є можливість у когось зробити, щоб не стояти в черзі?на виннчиенка в паспортному звернись у ДП "Документ", переплатиш 100-200 грн, але не тре бігати і по чергах стоятиА чому мінусуєте?? людина відповідає як зробити щоб в черзі не стояти.Дивно якось, коли запитує скажіть скільки все обійшлося на нетерміновий ЗП ? і декілька повідомлень вище це все в дрібницях розписано - так це нормально/ претензій нема. А тут на логічну відповідь/допомогу - накидали шпал.
host1303 Опубліковано 11 Лютого, 2014 в 13:59 #419 Опубліковано 11 Лютого, 2014 в 13:59 А чому мінусуєте?? людина відповідає як зробити щоб в черзі не стояти.Мінусують за те, що всі в темі стараються зробити паспорт по закону, без корупції, та не дати себе наіпати хоч на кілька, та всеж лишніх гривень. А тут людина запитує: "Як порішати з мінімумом мого участія?"Дивно якось, коли запитуєскажіть скільки все обійшлося на нетерміновий ЗП ? і декілька повідомлень вище це все в дрібницях розписано - так це нормально/ претензій нема. А тут на логічну відповідь/допомогу - накидали шпал. А може і за це мінусанули.
vvito Опубліковано 12 Лютого, 2014 в 08:13 #420 Опубліковано 12 Лютого, 2014 в 08:13 Хто робив нещодавно, скажіть скільки все обійшлося на нетерміновий ЗП ? і чи є можливість у когось зробити, щоб не стояти в черзі?на виннчиенка в паспортному звернись у ДП "Документ", переплатиш 100-200 грн, але не тре бігати і по чергах стоятиСьогодні до них дзвонив - тимчасово не видають, кажуть, що через 2 місяці буде сервісний центр на Грушевського.
Panek Опубліковано 12 Лютого, 2014 в 08:52 #421 Опубліковано 12 Лютого, 2014 в 08:52 ЗАКОРДОННІ ПАСПОРТ ВИДАВАТИМУТЬ ЛУЧАНАМ У ЦНАП Ближчим часом в Центрі надання адміністративних послуг можна буде оформити закордонний паспорт.Про це повідомив луцький міський голова Микола Романюк у прямому ефірі телеканалу «Нова Волинь» під час звіту про роботу в 2013 році вчора, 10 лютого. Зі слів очільника міста у ЦНАПі уже надають послуги з видачі паспортів громадянина України. На черзі – документи, які посвідчують особу для виїзду за кордон. «Це питаня зараз пропрацьовується. Йдеться про необхідність виділення приміщення, в якому треба розмістити обладнання для видачі закордонних паспортів», - зазначив Микола Романюк.
EcoTomy Опубліковано 12 Лютого, 2014 в 16:07 #422 Опубліковано 12 Лютого, 2014 в 16:07 Нещодавно, подав документи на закордонний паспорт, на Шевченка, ціну за нього загнули 600 грн, це без усіляких там довідок, ксероксів, чеків. Витратив цілий день, на стояння в черзі, людей було багато, хто за паспорт, хто за довідкою на МПР. Незнаю звідки ви взяли такі ціни 377 грн чи 450, тому що в нас всі платили по 600. Лише одна жіночка щось там з ними пошуміла, то їй тицьнули чеки на 450 грн (120+170+87)+50(за послуги)+/-, і вона через банк! Всі інші проковтнули гірку пілюльку і мовчки давали те що скажуть. В результаті двояке відчуття, або ти платиш як усі, і не рвеш дупу, за якісь там довідки (типу про несудимість), чи ще кудись можуть послати, і спокійно здаєш документи за 1 день але з порожньою кишенею, або стаєш в позу і доказуєш тим "дівчаткам" що я маю право не платити всі ті послуги, і хочу паспорт за 377 грн. і потратити більше часу, і дві пластинки валідолу , але з чистим сумлінням, що справедливість перемогла. З.І. Бюрократи в нас ще ті !!! Нема на них Лукашенка
R01and Опубліковано 12 Лютого, 2014 в 17:02 #423 Опубліковано 12 Лютого, 2014 в 17:02 Вчора ходив разом з Мамою робити їй закордонний паспорт, дали до сплати рахунків в сумі на 377.15 грн. Сьогодні вона здала всі документи і квитанції, довідку про несудимість не вимагали, ніхто з ними не сварився. P.S. Здавали на Кравчука. З.І. Бюрократи в нас ще ті !!! Нема на них Лукашенка Супермена ще згадайте, і бетмена ...... поки самі не навчимось відстоювати свої права - то ніхто нам не допоможе.
Deemon Опубліковано 12 Лютого, 2014 в 17:38 #424 Опубліковано 12 Лютого, 2014 в 17:38 Бомбити скаргами в прокуратуруці шакали ніколи не наїдяться...
gaponyuk Опубліковано 12 Лютого, 2014 в 18:31 #425 Опубліковано 12 Лютого, 2014 в 18:31 Нещодавно, подав документи на закордонний паспорт, на Шевченка, ціну за нього загнули 600 грн, це без усіляких там довідок, ксероксів, чеків. Витратив цілий день, на стояння в черзі, людей було багато, хто за паспорт, хто за довідкою на МПР. Незнаю звідки ви взяли такі ціни 377 грн чи 450, тому що в нас всі платили по 600. Лише одна жіночка щось там з ними пошуміла, то їй тицьнули чеки на 450 грн (120+170+87)+50(за послуги)+/-, і вона через банк! Всі інші проковтнули гірку пілюльку і мовчки давали те що скажуть. В результаті двояке відчуття, або ти платиш як усі, і не рвеш дупу, за якісь там довідки (типу про несудимість), чи ще кудись можуть послати, і спокійно здаєш документи за 1 день але з порожньою кишенею, або стаєш в позу і доказуєш тим "дівчаткам" що я маю право не платити всі ті послуги, і хочу паспорт за 377 грн. і потратити більше часу, і дві пластинки валідолу , але з чистим сумлінням, що справедливість перемогла. З.І. Бюрократи в нас ще ті !!! Нема на них Лукашенка Ми хочемо відправити бюрократію у відставку разом з яником і не кормити надалі "ригів". А отже: відстоювати кожну гривню, яка сплачується на їх підтримку; відстоювати права і гідність громадянина України; відстоювати свою позицію. Частково описав, але ж закордонний паспорт оцінено в 170 грн. І МИ не повинні сплачувати інші рахунки /у вашому випадку - 430 грн. "на лапу"/. БОРІМОСЯ З ЦІЄЮ СИСТЕМОЮ.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.