Перейти до змісту

Живе пиво в районі Фуршету

prg

Рекомендовані повідомлення

На автостанції по вул. Конякіна при виїзді автобусів є дерев'яний генделик там Павлівське постійно є на розлив (крім випадків коли стоїть завод)!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 665
  • Створено
  • Остання відповідь

Купил пива....Жаль Павлiвського не было, взял Бершлосс черный (люблю его) и действительно свежее и вкусное) Завтра завезут Павлiвське, мб и заеду :)

Молодцы, вовремя открыли! Как раз перед жарой

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купував сьогодні на 40-му кварталі "Дубовий гай" і "Земан" (темні сорти). Земан більше сподобався: менше гіркоти і має приємний смак карамелі. Взагалі, у нас, чомусь, більшість пива має гіркуватий присмак. В Європі пиво набагато м'якіше і приємніше на смак.

Купував сьогодні на 40-му кварталі "Дубовий гай" і "Земан" (темні сорти). Земан більше сподобався: менше гіркоти і має приємний смак карамелі. Взагалі, у нас, чомусь, більшість пива має гіркуватий присмак. В Європі пиво набагато м'якіше і приємніше на смак.

p.s. Земан купував навпроти Фуршету.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зайшов сьогодні під вечір, з темного був рівненський "Бершглос" по 13 грн./л (а так в середньому в магазині ціна різних сортів в районі 8 грн./л), взяв на пробу. Цікавий смак, дещо з гіркуватим присмаком хмелю. Буду далі по-трохи відкривати "невідомі" для мене сорти з вашого асортименту ;)

П.С. А холоднюче, ледь довіз додому пляшку в руках :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні заходив в магазинчик, той що в центрі - "Хмільна бочка".

Павлівки не було, взяли Опілля.

Поки що все відточується, обіцяють врахувати на майбутнє кількості популярних марок, а також розширити асортимент.

Загалом, залишились тільки позитивні враження, обов'язково зайду ще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

П.С. А холоднюче, ледь довіз додому пляшку в руках :ok:

Це все ті ж вихідні винні, ну і трошки ми. :blush: Закінчились ручки на пляшки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SergiuS' писав:

Сьогодні заходив в магазинчик, той що в центрі - "Хмільна бочка".

D@ve писав:

Заходив сьогодні у магазинчик біля мармеладу. "Пивна бочка" називається.

blink.gifblink.gifblink.gif

Так як же він насправді називається???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все забрендовано під "Хмільну бочку".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все забрендовано під "Хмільну бочку".

дяк

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:0003:мммм. Ввечері заїжджав веліком, весь в грязюці. Взяв микулинецького півторачку (павлівського вже не було). Пиво офігенне. Давно вже такого не пив :) . І магазинчик прикольний. Якщо все так і далі буде, то фіг тепер я буду купувати те пойло пляшкове. Ріспект. :smile-zachot::smile-zachot::smile-zachot:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:0003:мммм. Ввечері заїжджав веліком, весь в грязюці. Взяв микулинецького півторачку (павлівського вже не було). Пиво офігенне. Давно вже такого не пив :) . І магазинчик прикольний. Якщо все так і далі буде, то фіг тепер я буду купувати те пойло пляшкове. Ріспект. :smile-zachot::smile-zachot::smile-zachot:

В зв"язку з закінченням вихідних - завтра приїде Павлівське, Микулинецьке, Земан і рибка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо все так і далі буде, то фіг тепер я буду купувати те пойло пляшкове.

Я вже давно його стараюсь не купляти. Чернігівське після Павлівки справжній кисляк, пити нереально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже давно його стараюсь не купляти. Чернігівське після Павлівки справжній кисляк, пити нереально.

Я придумав. Так як ми з сім'єю знімаємо квартиру на Київському, то почну певне шукати нову квартиру, десь в районі фуршету :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я придумав. Так як ми з сім'єю знімаємо квартиру на Київському, то почну певне шукати нову квартиру, десь в районі фуршету :D

Зараз йде підготовка паперів на співпрацю з Бюро доставки "Бистрик". Вони будуть (правда за оплату) доставляти пиво в потрібну Вам точку. То треба буде порахувати, що вигідніше: нова квартира, чи доставка. ;):0001:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був сьогодні на дегустації.

МММммммм :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора перед футболом взяв 2л. микулинецького в їхню тару. пиво клас, свіженьке. Приемно провів час цікавий був футбол, а пиво просто клас. Сьогодні візьму медового.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на 40-му біля базарчика вчора взяв Теренове поле і Дубовий гай.

Поле міцне, жаль відразу не подивився на обороти, нелюблю міцного пива.

а Гай сподобався саме гіркотою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пора пивний клуб організовувать

ше й чемпіонат світу з футболу "на носі"

З.І.

перепробував вже майже все пиво в магазі в центрі!

пока топ5 мого хітпараду виглядає так:

1 Павлівське

2 Жигуль

3 Опілля

4 Земан

5 Козел (темне, яке я шота ніочєнь люблю)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а шо то означає "Живе пиво"? Шо є ше й мертве? В чому принциповий прикол живого пива, крім терміну споживання? Бо був на справжніх пивоварнях (за бугром) то там досить обмежені кількості натурального вареного пива, технологія інша термін виготовлення і т.д. А наше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зверніть увагу хоча б на складові частини "живого пива" і "мертвого" ... питання відпаде одразу ...

Бо був на справжніх пивоварнях (за бугром) то там досить обмежені кількості натурального вареного пива, технологія інша термін виготовлення і т.д.

все правильно, його роблять порівняно небагато і зазвичай "для місцевого застосування" бо з терміном придатнсоті в кілька днів (7 вроді максимум) особо далеко не заїдеш ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а зарезервувати можна? .. ввечері заїду, хочу 2 літри павлівського :rolleyes: .. Бо знов розберуть :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а зарезервувати можна? .. ввечері заїду, хочу 2 літри павлівського :rolleyes: .. Бо знов розберуть :D

Сьогодні вранці приїхало 7 кег павлівського. Вистачить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хахах

скоро зошита заводити будете і бронювати літри)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взяв сьогодні нефільтровіне, однозначно краще пляшковог оok.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зверніть увагу хоча б на складові частини "живого пива" і "мертвого" ... питання відпаде одразу ...

Шось нічо не відпало. Розкажи, що додають в "живе" пиво чого нема в звичайному? Майже впевнений, 9 з 10 із заплющенеми очима, на смак не відрізнять живе від свіжого неживого. А маркетинг рулить, ага, живе зараз модне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...