Перейти до змісту

Живе пиво в районі Фуршету

prg

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 665
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сьогодні брав Павлівське- свіженьке, холодненьке - клас!

Хотілось б в асортименті бачити Микулинецьке медове!

ну незнаю, я купив і Павлівського і Медового микулинецького..... певно ти не туди дивився :-) Взагалі асортимент вражаючий, всі сорти дуже класні, аже очі розбігаються.... і слава Богу нема нічого типу "Чернігівське" чи "Оболонь" а тіки спражне, ЖИВЕ, пиво. Та що, Оксана, всім причетним - респект (а особливо за чисті і гарні пляшечки)

Щодо магазинчику - суппер, аби все й надалі лишалося на такому рівні (кількість і якість представлених сортів).Я так відчуваю, що стану постійним клієнтом (тим більше працюю поруч).

А як щодо темних сортів пива? Будуть?

темний Земан був, куда ви хлопці дивилися???

Опубліковано

Сьогодні брав Павлівське- свіженьке, холодненьке - клас!

Хотілось б в асортименті бачити Микулинецьке медове!

ну незнаю, я купив і Павлівського і Медового микулинецького..... певно ти не туди дивився :-) Взагалі асортимент вражаючий, всі сорти дуже класні, аже очі розбігаються....

Бачите, видно ми не зовсім вдало відкрились - в плані початку роботи перед вихідними. Один з постачальників сказав: "ну, якщо будете продавати кегу певного сорту в тиждень - то буде добре". Ми, по необізнаності, приблизно так і зробили. Добре що хоч безапеляційно не послухали його...

Тому пива всім бажаючим не вистачило... Але це вже враховано і, починаючи з вівторка, відновиться і розшириться весь асортимент, а також усунеться проблема з перебоями його наявності.

і слава Богу нема нічого типу "Чернігівське" чи "Оболонь" а тіки спражне, ЖИВЕ, пиво.

Його і не буде. Якщо Ви помітили навіть немає холодильників з пляшковим пивом.

Та що, Оксана, всім причетним - респект (а особливо за чисті і гарні пляшечки)

:rolleyes:

Опубліковано

Доречі, всі бажаючі можуть зателефонувати і уточничи наявність того чи іншого сорту та ціну на нього

за тел.(099) 20 32 5 32

Опубліковано

можна не клеїти етикетку! шо дуже актуально зараз =)

або взагалі клеїти КВАС!!! =)

З.І.

пив сьодня Жигуль, і Опілля (якесь Тернопільське)!!!

Опубліковано

можна не клеїти етикетку! шо дуже актуально зараз =) або взагалі клеїти КВАС!!! =)З.І.пив сьодня Жигуль, і Опілля (якесь Тернопільське)!!!

І як?

Опубліковано

Заходив сьогодні у магазинчик біля мармеладу. Здається "Пивна бочка" називається. Виявилось - знайомі люди :) В середу буде завіз пива, бо на праздники постачальники всі гуляють. Так що збираюсь у гості.

ЗИ. А ще у них продається риба. І також у середу буде новий завіз. ;)

Опубліковано

В середу буде завіз пива, бо на праздники постачальники всі гуляють.

ЗИ. А ще у них продається риба. І також у середу буде новий завіз. ;)

А в нас сьогодні в десятій вечора приїхало свіженьке пиво 6 сортів. З"явилось "нефільтроване", якого раніше не було, і вже є темне пиво. ^_^

Риба у нас також продається ;)

Опубліковано
А в нас сьогодні в десятій вечора приїхало свіженьке пиво 6 сортів. З"явилось "нефільтроване", якого раніше не було, і вже є темне пиво.

Риба у нас також продається

Все, сьогодні буду! :)

Опубліковано

я і зовсім забув, що ви 1-го мали відкриватися, з Борди дізнався!

Ксюха, мої вітання! :)

надіюсь, літо буде достатньо спекотно-прибутковим :) щоб одразу і точку для розпивання цього всього відкрити

Опубліковано

З.І.

пив сьодня Жигуль, і Опілля (якесь Тернопільське)!!!

Опілля завжди було спонсором Нівроку в Тернополі :)

Опубліковано

я і зовсім забув, що ви 1-го мали відкриватися, з Борди дізнався!

Ксюха, мої вітання! :)

надіюсь, літо буде достатньо спекотно-прибутковим :) щоб одразу і точку для розпивання цього всього відкрити

Дякую Рома. Також на це сподівають!

Опубліковано

Ухххх, начитался...Сегодня обязательно заеду, это же сколько радости вы продаете!!!

Главное что бы не спопсились и не продавали всякое уг, а только живое и не дорого)

Опубліковано

Ухххх, начитался...Сегодня обязательно заеду, это же сколько радости вы продаете!!!

Главное что бы не спопсились и не продавали всякое уг, а только живое и не дорого)

Чекатиму на відгук ;)

Опубліковано

а для бордовцев скидки бывают?:)

Треба буде над цим подумати... Не над знижками, а над тим як вас ідентифікувати.

Опубліковано

Заходив сьогодні у магазинчик біля мармеладу. "Пивна бочка" називається.

Купував вчора живе пиво "Павлівське" в магазинчику біля "Фуршету" та сьогодні в цьому магазинчику (що в пості), але Тернопільське (вже не пам'ятаю як називається).

В принципі майже те саме тільки біля "Фуршету" за пляшку потрібно ще заплатити 1 грн, а в центрі (в "Пивній бочці") за пляшку, в яку наливають пиво, грошей не беруть...

Опубліковано

Купував вчора живе пиво "Павлівське" в магазинчику біля "Фуршету" та сьогодні в цьому магазинчику (що в пості), але Тернопільське (вже не пам'ятаю як називається).

В принципі майже те саме тільки біля "Фуршету" за пляшку потрібно ще заплатити 1 грн, а в центрі (в "Пивній бочці") за пляшку, в яку наливають пиво, грошей не беруть...

Ви ж не думаєте, що пляшку вони дають Вам просто так. Вона закладена в ціну пива. Тому коли у Вас буде можливість прийти зі своєю пляшкою - Ви заплатите їм за пляшку, як бонус. wink.gif

Ми можемо зробити так само.

А взагалі : КОЖЕН МАЄ ПРАВО НА ВИБІР!

Опубліковано

1. В нас немає Тернопільського. Тобто, як я ї писала - асортимент різний.

2. Ви ж не думаєте, що пляшку вони дають Вам просто так. Вона закладена в ціну пива. Тому коли у Вас буде можливість прийти зі своєю пляшкою - Ви заплатите їм за пляшку, як бонус. ;)

Я вчора купив у Вас 1 пляшку "Павлівського" (1л) і заплатив 8 + 1грн = 9грн. Тепер залишилося взнати скільки це мені обійдеться в них (сьогодні "Павлівського" в них не було - завіз завтра)... і порівняти... От і все...

Опубліковано

1. В нас немає Тернопільського. Тобто, як я ї писала - асортимент різний.

2. Ви ж не думаєте, що пляшку вони дають Вам просто так. Вона закладена в ціну пива. Тому коли у Вас буде можливість прийти зі своєю пляшкою - Ви заплатите їм за пляшку, як бонус. ;)

Я вчора купив у Вас 1 пляшку "Павлівського" (1л) і заплатив 8 + 1грн = 9грн. Тепер залишилося взнати скільки це мені обійдеться в них (сьогодні "Павлівського" в них не було - завіз завтра)... і порівняти... От і все...

Думаю, це буде цікаво всім.

І повторюсь: КОЖЕН МАЄ ПРАВО НА ВИБІР! ;)

Як і на будь-який товар ціни (хоча поки їхньої ціни на пиво я не знаю) скрізь різні - це ж нормально.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...