Masik Опубліковано 3 Травня, 2010 в 06:57 #26 Опубліковано 3 Травня, 2010 в 06:57 Упс, jeeper дяка за поправку!
viktor Опубліковано 3 Травня, 2010 в 08:24 #27 Опубліковано 3 Травня, 2010 в 08:24 А як щодо темних сортів пива? Будуть?
4iter Опубліковано 3 Травня, 2010 в 09:26 #28 Опубліковано 3 Травня, 2010 в 09:26 Сьогодні брав Павлівське- свіженьке, холодненьке - клас!Хотілось б в асортименті бачити Микулинецьке медове!ну незнаю, я купив і Павлівського і Медового микулинецького..... певно ти не туди дивився :-) Взагалі асортимент вражаючий, всі сорти дуже класні, аже очі розбігаються.... і слава Богу нема нічого типу "Чернігівське" чи "Оболонь" а тіки спражне, ЖИВЕ, пиво. Та що, Оксана, всім причетним - респект (а особливо за чисті і гарні пляшечки)Щодо магазинчику - суппер, аби все й надалі лишалося на такому рівні (кількість і якість представлених сортів).Я так відчуваю, що стану постійним клієнтом (тим більше працюю поруч).А як щодо темних сортів пива? Будуть?темний Земан був, куда ви хлопці дивилися???
Oksana04 Опубліковано 3 Травня, 2010 в 09:43 #29 Опубліковано 3 Травня, 2010 в 09:43 А як щодо темних сортів пива? Будуть?Були. Будуть.
Oksana04 Опубліковано 3 Травня, 2010 в 09:50 #30 Опубліковано 3 Травня, 2010 в 09:50 Сьогодні брав Павлівське- свіженьке, холодненьке - клас! Хотілось б в асортименті бачити Микулинецьке медове! ну незнаю, я купив і Павлівського і Медового микулинецького..... певно ти не туди дивився :-) Взагалі асортимент вражаючий, всі сорти дуже класні, аже очі розбігаються.... Бачите, видно ми не зовсім вдало відкрились - в плані початку роботи перед вихідними. Один з постачальників сказав: "ну, якщо будете продавати кегу певного сорту в тиждень - то буде добре". Ми, по необізнаності, приблизно так і зробили. Добре що хоч безапеляційно не послухали його... Тому пива всім бажаючим не вистачило... Але це вже враховано і, починаючи з вівторка, відновиться і розшириться весь асортимент, а також усунеться проблема з перебоями його наявності. і слава Богу нема нічого типу "Чернігівське" чи "Оболонь" а тіки спражне, ЖИВЕ, пиво. Його і не буде. Якщо Ви помітили навіть немає холодильників з пляшковим пивом. Та що, Оксана, всім причетним - респект (а особливо за чисті і гарні пляшечки)
Oksana04 Опубліковано 3 Травня, 2010 в 12:29 #31 Опубліковано 3 Травня, 2010 в 12:29 Доречі, всі бажаючі можуть зателефонувати і уточничи наявність того чи іншого сорту та ціну на ньогоза тел.(099) 20 32 5 32
ko5teg Опубліковано 3 Травня, 2010 в 17:55 #32 Опубліковано 3 Травня, 2010 в 17:55 можна не клеїти етикетку! шо дуже актуально зараз =) або взагалі клеїти КВАС!!! =)З.І.пив сьодня Жигуль, і Опілля (якесь Тернопільське)!!!
yura2281 Опубліковано 3 Травня, 2010 в 18:35 #33 Опубліковано 3 Травня, 2010 в 18:35 можна не клеїти етикетку! шо дуже актуально зараз =) або взагалі клеїти КВАС!!! =)З.І.пив сьодня Жигуль, і Опілля (якесь Тернопільське)!!!І як?
D@ve Опубліковано 3 Травня, 2010 в 20:30 #34 Опубліковано 3 Травня, 2010 в 20:30 Заходив сьогодні у магазинчик біля мармеладу. Здається "Пивна бочка" називається. Виявилось - знайомі люди В середу буде завіз пива, бо на праздники постачальники всі гуляють. Так що збираюсь у гості. ЗИ. А ще у них продається риба. І також у середу буде новий завіз.
Oksana04 Опубліковано 3 Травня, 2010 в 22:13 #35 Опубліковано 3 Травня, 2010 в 22:13 В середу буде завіз пива, бо на праздники постачальники всі гуляють. ЗИ. А ще у них продається риба. І також у середу буде новий завіз. А в нас сьогодні в десятій вечора приїхало свіженьке пиво 6 сортів. З"явилось "нефільтроване", якого раніше не було, і вже є темне пиво. Риба у нас також продається
FunTom Опубліковано 4 Травня, 2010 в 00:42 #36 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 00:42 А в нас сьогодні в десятій вечора приїхало свіженьке пиво 6 сортів. З"явилось "нефільтроване", якого раніше не було, і вже є темне пиво. Риба у нас також продається Все, сьогодні буду!
kudrom Опубліковано 4 Травня, 2010 в 06:43 #37 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 06:43 я і зовсім забув, що ви 1-го мали відкриватися, з Борди дізнався! Ксюха, мої вітання! надіюсь, літо буде достатньо спекотно-прибутковим щоб одразу і точку для розпивання цього всього відкрити
wolfteam Опубліковано 4 Травня, 2010 в 06:56 #38 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 06:56 З.І. пив сьодня Жигуль, і Опілля (якесь Тернопільське)!!! Опілля завжди було спонсором Нівроку в Тернополі
Oksana04 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 07:42 #39 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 07:42 я і зовсім забув, що ви 1-го мали відкриватися, з Борди дізнався! Ксюха, мої вітання! надіюсь, літо буде достатньо спекотно-прибутковим щоб одразу і точку для розпивання цього всього відкрити Дякую Рома. Також на це сподівають!
Xatabich Опубліковано 4 Травня, 2010 в 10:53 #40 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 10:53 Ухххх, начитался...Сегодня обязательно заеду, это же сколько радости вы продаете!!! Главное что бы не спопсились и не продавали всякое уг, а только живое и не дорого)
Oksana04 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 11:05 #41 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 11:05 Ухххх, начитался...Сегодня обязательно заеду, это же сколько радости вы продаете!!! Главное что бы не спопсились и не продавали всякое уг, а только живое и не дорого) Чекатиму на відгук
S30 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 11:15 #42 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 11:15 Пивко справді файне.Сьогодні заїхав, взяв Павлівського і відвів душу.Дякую.
Oksana04 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 11:30 #43 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 11:30 Пивко справді файне. Сьогодні заїхав, взяв Павлівського і відвів душу. Дякую. РАДУЄ!!!
Xatabich Опубліковано 4 Травня, 2010 в 11:47 #44 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 11:47 а для бордовцев скидки бывают?
Oksana04 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 11:49 #45 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 11:49 а для бордовцев скидки бывают? Треба буде над цим подумати... Не над знижками, а над тим як вас ідентифікувати.
BARAKUDA Опубліковано 4 Травня, 2010 в 12:45 #46 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 12:45 Заходив сьогодні у магазинчик біля мармеладу. "Пивна бочка" називається. Купував вчора живе пиво "Павлівське" в магазинчику біля "Фуршету" та сьогодні в цьому магазинчику (що в пості), але Тернопільське (вже не пам'ятаю як називається).В принципі майже те саме тільки біля "Фуршету" за пляшку потрібно ще заплатити 1 грн, а в центрі (в "Пивній бочці") за пляшку, в яку наливають пиво, грошей не беруть...
Oksana04 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 13:05 #47 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 13:05 Заходив сьогодні у магазинчик біля мармеладу. "Пивна бочка" називається. Купував вчора живе пиво "Павлівське" в магазинчику біля "Фуршету" та сьогодні в цьому магазинчику (що в пості), але Тернопільське (вже не пам'ятаю як називається). В принципі майже те саме тільки біля "Фуршету" за пляшку потрібно ще заплатити 1 грн, а в центрі (в "Пивній бочці") за пляшку, в яку наливають пиво, грошей не беруть... Ви ж не думаєте, що пляшку вони дають Вам просто так. Вона закладена в ціну пива. Тому коли у Вас буде можливість прийти зі своєю пляшкою - Ви заплатите їм за пляшку, як бонус. Ми можемо зробити так само. А взагалі : КОЖЕН МАЄ ПРАВО НА ВИБІР!
Oksana04 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 13:11 #48 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 13:11 біля "Фуршету" називається "ПИВНИЙ ЗАПАС"
BARAKUDA Опубліковано 4 Травня, 2010 в 13:40 #49 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 13:40 Заходив сьогодні у магазинчик біля мармеладу. "Пивна бочка" називається. Купував вчора живе пиво "Павлівське" в магазинчику біля "Фуршету" та сьогодні в цьому магазинчику (що в пості), але Тернопільське (вже не пам'ятаю як називається). В принципі майже те саме тільки біля "Фуршету" за пляшку потрібно ще заплатити 1 грн, а в центрі (в "Пивній бочці") за пляшку, в яку наливають пиво, грошей не беруть... 1. В нас немає Тернопільського. Тобто, як я ї писала - асортимент різний. 2. Ви ж не думаєте, що пляшку вони дають Вам просто так. Вона закладена в ціну пива. Тому коли у Вас буде можливість прийти зі своєю пляшкою - Ви заплатите їм за пляшку, як бонус. Ми можемо зробити так само. А взагалі : КОЖЕН МАЄ ПРАВО НА ВИБІР! Я вчора купив у Вас 1 пляшку "Павлівського" (1л) і заплатив 8 + 1грн = 9грн. Тепер залишилося взнати скільки це мені обійдеться в них (сьогодні "Павлівського" в них не було - завіз завтра)... і порівняти... От і все...
Oksana04 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 13:53 #50 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 13:53 Заходив сьогодні у магазинчик біля мармеладу. "Пивна бочка" називається. Купував вчора живе пиво "Павлівське" в магазинчику біля "Фуршету" та сьогодні в цьому магазинчику (що в пості), але Тернопільське (вже не пам'ятаю як називається). В принципі майже те саме тільки біля "Фуршету" за пляшку потрібно ще заплатити 1 грн, а в центрі (в "Пивній бочці") за пляшку, в яку наливають пиво, грошей не беруть... 1. В нас немає Тернопільського. Тобто, як я ї писала - асортимент різний. 2. Ви ж не думаєте, що пляшку вони дають Вам просто так. Вона закладена в ціну пива. Тому коли у Вас буде можливість прийти зі своєю пляшкою - Ви заплатите їм за пляшку, як бонус. Ми можемо зробити так само. А взагалі : КОЖЕН МАЄ ПРАВО НА ВИБІР! Я вчора купив у Вас 1 пляшку "Павлівського" (1л) і заплатив 8 + 1грн = 9грн. Тепер залишилося взнати скільки це мені обійдеться в них (сьогодні "Павлівського" в них не було - завіз завтра)... і порівняти... От і все... Думаю, це буде цікаво всім. І повторюсь: КОЖЕН МАЄ ПРАВО НА ВИБІР! Як і на будь-який товар ціни (хоча поки їхньої ціни на пиво я не знаю) скрізь різні - це ж нормально.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.