Перейти до змісту

Безлімітні тарифні пакети на "Домашні мережі" ДГ

Рекомендовані повідомлення

Теєво ... якщо свіч вісить і влом іти, то до часу можна мені телефонувати.

З.І. Як мінімум під'їзд ощасливив ребутом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сторінка статистики в когось відкривається?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сторінка статистики в когось відкривається?

Працює. Тільки треба виняток зробити щоб пропустило і сертифікат прийняти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене стара просто https://dm.fk.lutsk.ua/cgi-bin/stat.pl

Мерсі:ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

уже неделю каждый день звоню 780003, то вообще пропадает инет, то пол мира не видно, то страницы грузятся по 5 минут ,в техподдержке принимают заявку и как правилоб в течении часа проблему решают ,но задрало уже по 3 раза на день звонить о неисправностях, или пусть меняют устаревшее, на ладан дышашее оборудование, или скоро они будут предоставлять инет сами себе, я лично жду когда до дома дойдет билайн ,ато задрали уже эти бесконечные проблемы, качество услуг и датагруп судя по всему понятия несовместимые, раньше они были практически монополистами и привыкли чихать на клиентов ,но это время кончается, а они о качестве услуг даже не думают .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яке це має відношення до обговорення безлімітних тарифів Датагруп?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яке це має відношення до обговорення безлімітних тарифів Датагруп?

Та дуже має.. Думав з АДСЛ 3Мб переключитися, але щось ото почитав та вирішив почекати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вирішив я піти з Укртелекому, бо вони не дуже поспішають і ти на зустріч клієнтам

І в Датагрупа і в Білайна є кращі альтернативи

Тому декілька питань

який аплоад в тарифі Ігроманія? 30 і 2 Мб/с?

в 150 Гб трафіку входить тільки даунлоад?

наскільки часто бувають проблеми з інтернетом, бо я бачу, що тут останнім часом скаржаться?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наскільки часто бувають проблеми з інтернетом, бо я бачу, що тут останнім часом скаржаться?

вже з місяць певне все працює на УРА! один раз пропав інтернет бо мигнуло світло на пів міста, правда десь за годину все стало нормально...

upload в 2 рази меньший за download

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотілося б ще спитати.На якій максимальній швидкості йде закачка торенти,фтп ітд?Спідометри показають дану в пакетах швидкість а от качати не давало більше 1.2 мб.с(75 гр),після вичерпання трафа 120 кб.с.(любі ресурси)Не пойму де граблі,настройкі і місця зкачок в принципі провірялись<_<<_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую)

Хотілося б ще спитати.На якій максимальній швидкості йде закачка торенти,фтп ітд?Спідометри показають дану в пакетах швидкість а от качати не давало більше 1.2 мб.с(75 гр),після вичерпання трафа 120 кб.с.(любі ресурси)Не пойму де граблі,настройкі і місця зкачок в принципі провірялись<_<<_<

10 Мб(мегабіт) = 1,25 МБ (мегабайт)

1 Мб(мегабіт) = 128 кБ (кілобайт)

Якщо "1.2 мб.с" це магабайти на секунду то швидкість відповідає заявленій)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую)

10 Мб(мегабіт) = 1,25 МБ (мегабайт)

1 Мб(мегабіт) = 128 кБ (кілобайт)

Якщо "1.2 мб.с" це магабайти на секунду то швидкість відповідає заявленій)

,

точно,мерсі:blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене пакет "Ігроманія",і я цілком, і повністю задоволений, і якістю і швидкістю!

На початку місяця були певні трабли та перебої але це,я так розумію,наслідок переходу на безлімітні тарифи провайдером.

Швидкість, таки відповідає заявленій:з торентів та деяких сайтів,також з фтп качає до 30Мбіт,аплоад на фтп теж,в основному,3.2МБайти,торенти від мене качають як коли,бувало й до 2.4МБ.

На хабі то швидкість у своїй підмережі доходить до 10МБайт.

Спідтести(усі)брешуть,принаймні,показує меншу швидкість ніж є реальною!

Тьху-тьху,щоб не зврочити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

как-то непонятно зачем это ограничение в гигабайтах после которого скорость падает до 1Мб\с, вроде как мой ISP способен выдержать нагрузку в первые дни месяца, когда все начинают наращивать упущенное =)(надеюсь а я один такой (: ), и в тоже время под конец месяца, когда в абонентов(думаю таких процентов 40) скорость из-за перелимита падает до 115КБ\с, частично использует канал(думаю на процентов 60% (: )...

наверное кабелям под конец месяца нужна передышка :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Селяві, я також не розумію цих тарифів.

Ці тарифи дітище нового покоління маркетоідів, для втримання абонентів. :) Поясненню не піддається, і ну їх.

Дійсно були тахнічні проблеми на початку місяця. Не пов'язаны з новими тарифами. Це я вам кажу.

Проблеми усунуті, і я надіюсь закладений у бюджетах розвиток на цей місяць зробить сервіс ще кращим.

Що до аплоаду.

У мене машина включена гігабітом прямо як то кажуть в ствол, 1 гіг в іне, як то кажуть без усіляких обмежень.

Аплоад куди б не лив, меньший. :( Навіть на свої власні сервери. В тому числі комп+комп на одному шнурці. Починаю списувать цю асинхронність на TCP/IP або ж на вінду.

Доречі усе що до 2Мегабіт на секунду ще замічаю синхру. Все що вище асинхронність.

Користуюсь послугами усіх операторів наявних у Луцьку (офіційних), і маю однакову картинку по усіх.

Нажаль поки що у мому списку нема Білайн. Але це справа часу. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Селяві, я також не розумію цих тарифів.

Ці тарифи дітище нового покоління маркетоідів, для втримання абонентів. :) Поясненню не піддається, і ну їх.

А чим далі втримувати/залучати нових клієнтів? Воть! скасують спадання швидкості. Ще один хід.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
:)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нажаль поки що у мому списку нема Білайн. Але це справа часу.

До речі, в Білайні аплоад 5 мегабіт і синхра, я перевіряв. Коли вже мова про це зайшла )

А взагалі це дивно, чого навіть комп-в-комп не йде аплоад синхронно. Це явно якісь проблеми з чимось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

В програмному забезпеченні та ОС справа. Одне діло коли в тебе забирають файл і інша справа коли ти той файл комусь запихаєш.

На кінцях iperf("нужно брать древнюю версию 1.7.0 - новые иперфы выдают сильно заниженную цифру" http://www.noc.ucf.edu/Tools/Iperf/iperf.exe) чи Btest(http://www.mikrotik.com/download/btest.exe) і таким чином тестувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня тарифный план Кинозал. Исчерпал 69000 из 200000 мб. А скорость уже снижена до 3 мб\с

((((((((((((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як не крути а хороший інет коштує 100 гр. і більше:(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Не снижена, скорость на порту 35 мегабит.

Качаєш не ясно звідки.

зараз 4 мегабіт бачу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як не крути а хороший інет коштує 100 гр. і більше:(

Тобі мало 10 Мегабіт за 75 грн??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вобщем хватає але 120 кб.с після вичерпання- це убийство,відеоролік замучішся дивитись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...