Перейти до змісту

Всі в кого ОГО Мобільний необмежений

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В мене 2 дні побула нормальна швидкість. Зараз знов все те саме 0,1-0,2 Мбіт/с. Взагалі нічо не качаю, торентами не користуюсь, просто переглядаю сторінки і дивлюсь ТБ через шарінг. Навіть тих пару байт не можуть вчасно прийти, затики при перегляді. Після свят відправлю листа на Київ з скаргою на поганий інтернет і місцеве керівництво, яке має наглість заперечувати проблеми. Дуже дивна ця контора - ніхто нізащо не відповідає, ні в Луцьку, ні в Києві, термінів вирішення проблем не озвучують. Думаю за місяць можна було придбати і встановити обладнання і налаштувати все толком. Навіть би декілька днів вистачило б. Таке враження, що нічого не встановлювалось і не робилось взагалі, бо швидкість яка була, така і є наразі. І в той же час по Луцьку білборди стоять і реклама йде по ТБ з тим ОГО. Хочуть зрубати побільше бабла на існуючій базі, не вкладаючи нічого.

Опубліковано
Хочуть зрубати побільше бабла на існуючій базі, не вкладаючи нічого.

Повністю згоден. Крім того є інфа з довірених джерел що в вересні укртелеком будуть продавати, вони до цього часу будь-яким способом хочуть набрати абонентську базу, + репресії на пунктах продажу послуг укртелекому, т.е. працівники мають продати певну кількість стартових пакетів, будь яким способом, і керівництво не хвилює хто них купить, ті ж самі працівники при невиконанні плану змушені купляти стартові самі. :(

Вирішення проблеми з мобільним теж чекайте восени. До цього часу можливі тільки тимчасові покращення. Проблема в базових станціях, вони мають дуже малий пропускний канал, потрібно або міняти обладнання БС на краще, або як вже в делкількох місцях укртелеком практикує - підводять до БС оптоволокно.

Опубліковано

Думаю за місяць можна було придбати і встановити обладнання і налаштувати все толком. Навіть би декілька днів вистачило б.

sq_ye.gif Це не модем, який продається в магазині....

На придбання обладнання стільниково звязку йде декілька місяців.

Крім того є інфа з довірених джерел що в вересні укртелеком будуть продавати, вони до цього часу будь-яким способом хочуть набрати абонентську базу.

Продати може й хочуть, але хтось купити хоче теж, чим по дешевше...

Опубліковано

rohde, якщо неможливо нічого зробити - можна перерахувати вартість послуг, хоча б як за пакет 256 і припинити нові підключення і рекламу по ТБ і бігбордах. Доставивши обладнання тоді відновити підключення. Але зараз це інакше не назвеш, як набивання абонентської бази і збривання грошей. Якщо гарно попрацювати, то можна все закупити і встановити за місяць, навіть в коротші терміни. Але я не дивуюсь, бо з такими "работніками" як в нас, це робиться по кілька місяців. Тим більше, наскільки я знаю, в Луцьку навіть нема спеціалістів в Укртелекомі таких.

Сьогодні відправлю заяву в Київ і завтра в захист прав споживачів, якщо не буде перерахунку - відключусь і ніколи не буду більше мати справ з цією компанією. По телефону 1188 одна відповідь - "спеціалісти працюють", в Луцьку отримав відповідь, що "послуги надаються в повному обсязі". Швидкість вночі і до 8 ранку 0,3-0,4 Мбіт/с, вдень 0,1-0,2 Мбіт/с. Вдень навіть скайп заікається.

Andreyxxx, ти мабуть тестуєш швидкість під час закачки. І тобі повезло, мабуть на твою БС все ж таки щось доставили. Бо в мене ніяких змін не відбулося.

P.S. І взагалі припиняй оці свої торенти! :lol:

Опубліковано

В Укртелекомі, як і в інших телекомунікаційних компаніях, "моду" диктує комерція, а про технічний блок згадують лише тоді, коли є проблеми... Хоча від технічних можливостей і потрібно виходити, коли впроваджуєш нові тарифні пропозиції.

Опубліковано

Швидкість "зростає":

803297872.png

Через кілька годин:

803386857.png

Сьогодні ще дізнався, якщо хочу відключитись зараз, то за травень все одно прийдеться викласти 120 грн + 7,5% ПФ.

Опубліковано

2 Andreyxxx коли міряєш speedtest-om вимикай торрент тоді і швидкість буде показувати наявну!!

ІнтерТелеком ввів новий тариф: "Нічний Безліміт" із 00:00 до 08:00 ціна 45 гривень

завтра спробую потестити швидкість 8)

Опубліковано

Сьогодні інтернет 1-10 кбіт/с

Звертався сьогодні в відділення Укртелекому, кажуть швидкість дійсно дуже низька, але заяв одиниці і ніхто нічого не буде покращувати. Усі роботи по розширенню мережі у Луцьку ЗАВЕРШЕНО.

В захисті прав споживачів сказали, що взагалі заяв не поступало. І щоб розпочати процедуру треба звернутись з заявою, щою надали відповідь, яка повинна бути швидкість в даному пакеті і викликати тех спеціаліста і скласти акт і зафіксувати у ньому швидкість. У Луцьку таких спеціалістів немає, приїжджають зі Львова. Оператор по телефону сказав, що це не є можливим, бо це матеріальні затрати.

Так що, якщо не буде звернень, то все залишиться на своїх місцях. Я відправив сьогодні заяву в Київ на імя голови правління і на директора Волинського Укртелекому. Ще спробую якимось чином отримати акт з вказаною швидкістю у ньому, щоб підключити захист прав споживачів. Не заздрю тим, хто підписав угоду на рік...

Опубліковано

Довести щось складно буде.... але й мовчати про якість отриманої послуги не потрібно.

Опубліковано

Скажіть, будь-ласка, хто розуміється на даному питанні - чи можливо якимось чином заставити модем вибрати одну з доступних базових станцій вручну? Я так розумію, зараз модем вибирає не ту, яка менш завантажена, а ту яка має сильніший сигнал. Можливо не оптимізована мережа в Укртелекому? Колись на сіменсах і нокіях були нетмонітори і філд тести, там була можливість перегляду усіх доступних базових станцій і їх вибору здається теж. Зараз буду вивчати мануал по АТ-командам, які підтримуються модемом, можливо там є якісь можливості, хоча дуже сумніваюсь.

Опубліковано

Знайшов таку команду для Huawei:

Я вам больше скажу, можно и 3G-модемы сажать на частоту.

Через at-команды. Например, для Huawei-евских модемов at^freqlock=1,10687

где 10687 - номер канала UMTS.

Чтобы разлочится набрать at^freqlock=0

AT^FREQLOCK=? - wyświetla listę kanałów, na których można "zablokować" modem

AT^FREQLOCK=x,y - włącza (dla x=1) lub wyłącza (dla x=0) zablokowanie modemu na danym kanale y

AT^FREQLOCK? - sprawdza status parametru ustawianego poprzednią komendą

Зараз спробую дати команду модему використовувати певний канал. Побачим, що з цього вийде.

Опубліковано

Команди видають такі можливі значення:

AT^FREQLOCK=?

^FREQLOCK: (0-1),(1-10842)

AT^FREQPREF=?

^FREQPREF:(0,1),(412,437,462,487,512,537,562,587,612,637,662,687,1037,1062,4387-

4413,9037-9388,9662-9938,10562-10838)

А ось частоти, які використовуються в світі:

UMTS Band I Uplink 9612-9888 Europe

UMTS Band I Downlink 10562-10838 Europe

UMTS Band II Uplink(General) 9262-9538 US

UMTS Band II Uplink(Additional) 12-287 US

UMTS Band II Downlink(General) 9662-9938 US

UMTS Band II Downlink(Additional) 412-687 US

UMTS Band III Uplink 8562-8913 Europe

UMTS Band III Downlink 9037-9388 Europe

UMTS Band IV Uplink(General) 8562-8763

UMTS Band IV Uplink(Additional) 1162-1362

UMTS Band IV Downlink(General) 10562-10763

UMTS Band IV Downlink(Additional) 1462-1662

UMTS Band V Uplink(General) 4132-4233 US

UMTS Band V Uplink(Additional) 782-782 US

UMTS Band V Downlink(General) 4357-4458 US

UMTS Band V Downlink(Additional) 1007-1007 US

UMTS Band VI Uplink(General) 4162-4188 Japan

UMTS Band VI Uplink(Additional) 812-837 Japan

UMTS Band VI Downlink(General) 4387-4413 Japan

UMTS Band VI Downlink(Additional) 1037-1062 Japan

Я так зрозумів це не зовсім те, що мені треба Можливо варто спробувати підєднати антену до модема і направити в сторону іншої БСки? Хто має які домисли, щодо цього?

Опубліковано

Я коли вимірюю швидкість торент відключаю як хтось там говорив :) но все одно спід тест показує небільше 0,20 мбіта. а торент 80 кбайт :)

В мене зараз лежить ще People.net так що Укртелекомом я качаю а коли він тупить сильно переходжу на піпл в них хоч 1,5 мбіта мінімум що в мене було в час пік.

Опубліковано

да швидкість взагалі анус повний !

до 1 числа розширили канал і добребуло а з 1го хлинули нові белімітчики і мережа наї.. здохла ще гріше ніж у квітні.

я б теж написав заяву... тік думаю до дупи це діло, за договором у нас "заячі" права. поможе тільки лом (тре постукати ним по голові чи хребту деяким людям)

в день і вевечері інет нема практично. причому роумінг вже теж в ауті.

вночі канал більш-менш вільний, але то не діло геть.

так як у мене річний контракт то цілком можливо шо перейду з анліма на 256 і манав я сидіти вдень в неті. вечором гулятиму, а вночі хай торенти маслають :mdr:

Опубліковано

805353534.png:0123: :0123: :0123: завжди би так

Торент качає 24/7 скорость 90-100 кбайт так що вони неможуть зробити щоб і все інше так робило чи вних рукі криві :sq_ye:

post-7779-1273115001,54_thumb.jpg

Опубліковано

да швидкість взагалі анус повний !....

я б теж написав заяву... тік думаю до дупи це діло, за договором у нас "заячі" права....

От тому що всі так думають, нічого для покращення зв"язку і не робиться. Якби народ наніс купу письмових скарг, щось таки потрохи зрушилось би може в кращу сторону. імхо.

А так один Black намагається чогось добитися, а йому кажуть "Та ви що!!!??? Все ж добре! Ніхто більше не скаржиться! Всіх все влаштовує, всі задоволені і щасливі. Якість послуги супер. То напевне в вас щось не так з комп"ютером, модемом, настройками... Бо більше немає жодних звернень щодо незадовільної швидкості." і т.п.

Опубліковано

Звертайтесь письмово в віділення Укртелекому, якщо хтось не знає як написати заяву, допоможу в написанні. Це потрібно робити масово, інакше нічого не буде. Київ просто ігнорує усі звернення по телефону, приймає заявки, приносить вибачення, роботи насправді в м.Луцьку з покращення швидкості інтернету НЕ ПРОВОДЯТЬСЯ і в планах цього НЕМАЄ, про це мені усно повідомили в Луцьку. Спеціалісти знаходяться у Львові, зараз вони не проводять ніяких робіт у Луцьку.

Якщо ви хочете отримати компенсацію якусь, вам просто відмовлять у цьому. Це думаю, можна зробити у спілці захисту прав споживачів, але перед цим треба звернутись з заявою в Укртелеком, з запитанням, яка мінімальна швидкість повинна бути у пакеті Необмежений і вимагати виклик спеціаліста для заміру швидкості і фіксування її у акті. Офіційних даних про мінімальну швидкість ніде немає, ні на сайті, ні в проспектах, ні у договорі. Вказано лише до 7,2 Мбіт/с на сайті та до 3,4 Мбіт/с у договорі. Але юридично швидкість 1 біт / рік теж входить в цей діапазон.

Опубліковано

Коли купуєш якусь річ, то керуєшся принципом: "Дешева річ якісною бути не може". Але чомусь в телекомунікаціях про це всі забувають.

Говорити про 100% якість послуги, яку отримуєш за технологією мобільної передачі даних некоректно, адже вона залежить від великої кількості чинників.

Скажіть, будь-ласка, хто розуміється на даному питанні - чи можливо якимось чином заставити модем вибрати одну з доступних базових станцій вручну? Я так розумію, зараз модем вибирає не ту, яка менш завантажена, а ту яка має сильніший сигнал. Можливо не оптимізована мережа в Укртелекому?

А що дасть ручний режим? За всі операції по з'єднанню абонента відповідає контролер базових станцій чи контролер мережі радіодоступу, який керує і базовими станціями, призначає скільки і де абоненту виділити ресурсів. Не оптимізована мережа відчувається при русі абонента.

Опубліковано

За кілька км від мене швидкість 0,7-0,8 Мбіт/с. От і виникає бажання підключатись до тієї базової станції, я думаю сигнал від неї доступний мені.

Коли купуєш якусь річ, то керуєшся принципом: "Дешева річ якісною бути не може". Але чомусь в телекомунікаціях про це всі забувають.

Говорити про 100% якість послуги, яку отримуєш за технологією мобільної передачі даних некоректно, адже вона залежить від великої кількості чинників.

Я згоден на рахунок стовідсоткової якості, але якщо технологія передбачає максимальну швидкість 7,2 Мбіт/с, а насьогодні у мене 5 кбіт/с з 9 ранку до 1 ночі, то про який відсоток якості йдеться. Якби швидкість була 0,5-2 Мбіт/с, я був би цілком задоволений і не мав би претензій. А так інтернету фактично немає, перерахунок не хочуть робити. Нема якості - знизьте плату тоді відповідно, у чому проблема? Та й 120 грн це й не так вже й дешево, просто ліміт треба було встановити на рівні 10-20 Гб в місяць, бо є торентщики, які цілодобово качають усе підряд і через них швидкість вже не зростає навіть вночі.

Базова станція і обладнання має якусь певну ємність, але й населення, яке хоче користуватись безпровідним інтернетом теж обмежене. Тому можна доставити максимальну кількість сучасного обладнання, яке підтримує максимальні швидкості і збільшити кількість станцій при необхідності. В нас невелике місто і це реально зробити.

Але це все абонента цікавити не повинно, абонент повинен знайти гроші на модем і заплатити за місяць. А оператор повинен ЗАБЕЗПЕЧИТИ відповідну якість послуг.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...