Перейти до змісту

Всі в кого ОГО Мобільний необмежений

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Наскільки я розумію що на одну базу можна поставити багато обладнання, тоді в хомячків буде більша швидкість. Я не думаю що одна базова станція дає лише 3,6 мбіта на всіх абонентів в зоні покриття.

Опубліковано

Наскільки я розумію що на одну базу можна поставити багато обладнання, тоді в хомячків буде більша швидкість. Я не думаю що одна базова станція дає лише 3,6 мбіта на всіх абонентів в зоні покриття.

Максимальна швидкість обмежена технологіє UMTS. Розширення кількості передавачів теж не резинове.

Опубліковано

Режим WCDMA FDD (дуплексный режим с частотным разделением) рассчитан на эффективную скорость передачи данных 384 кбит/с или 2 Мбит/с при использовании метода с несколькими кодами. Если тактовая частота радиоинтерфейса остается неизменной (3,84 Мтакта/с), то в соединениях DL(в сторону абонента) в тандарте HSDPA возможна дополнительная передача данных на скорости до 14,4 Мбит/с. Это стало возможным благодаря использованию самых современных принципов передачи на низших уровнях протокола (на физическом уровне или на уровне MAC).

На час встановлення станцій швидкості 7,2 Мбіт/с вже були реальністю і експлуатувались в Європі, але в нас встановлювалось обладнання на 3,6 Мбіт/с.

По состоянию на конец 2007 года, 103 сети HSDPA в коммерческой эксплуатации поддерживает пиковую скорость в направлении абонента - 3.6 Мбит/с или выше, из этого числа 35 сетей обеспечивают пиковые скорости до 7.2 Мбит/с.

Проблема в тому, що компанія має величезні борги і ліцензію, є монополістом і нічого не робить для покращення послуг. І поки її не продадуть, вони будуть користуватись цим становищем, а іншим операторам просто тупо не будуть давати ліцензій. При справедливих умовах конкуренції укртел би і не вспливав би зі своїм мобільним звязком. Вони втратили позиції ще в часи коли УМЗ запровадив першим NMT і згодом GSM. І в Україні ніколи б не розвинувся стандарт CDMA, який непоширений в Європі.

Технологія не обмежує швидкість до 0,1-0,2 Мбіт, я скоріше повірю, що це пухлина в чийомусь мозку це робить.

Опубліковано

В конфигурацию БС входит чип, который поддерживает определенное кол-во каналов, допустим 100. В БС таких чипов может быть сколько душа пожелает, допустим 10 - 8 основных и 2 резервных. Это 800 каналов, т.е. 800 абонентов.

Мой брат производит такие чипы, которые какой-нибудь хуавей или эрикссон закупает по 13(!!) долларов(причем это цена уже нового, 4G чипа).

На мой вопрос:

- Получается, что в БС можна поставить и 20 чипов(хули там 260 баксов при стоимости БС ХХХХХХ$) , и будут общаться и качать сколько хош народу?

- Да.

- А почему ж не ставят?

- Жлобство.

Опубліковано

В конфигурацию БС входит чип, который поддерживает определенное кол-во каналов, допустим 100. В БС таких чипов может быть сколько душа пожелает, допустим 10 - 8 основных и 2 резервных. Это 800 каналов, т.е. 800 абонентов.

Потрібно враховувати ширину полоси частот, які має оператор....

Опубліковано

Во-во, Di! Я приблизно так і уявляв собі це. Саме жлобство, навіщо інвестувати в компанію, яку незабаром продадуть. На последок срубати побільше бабла і збільшити кількість абонентів, щоб подорожче продати.

rohde, в нас не місто-мільйонник. Тут я думаю реально забезпечити нормальну швидкість.

Нова точка доступу unlim забезпечує стабільні 256 кбіт/с в мене. Наразі думаю це обмеження спеціально зробили. Я би все зрозумів, якби отримав би вибачення від компанії, зменшення плати за пакет за цей місяць і конкретну дату вирішення проблеми. 2-3 пункт компанія ніяк не хоче вирішити.

Опубліковано

повертаючись до наших баранів...

зміна АПН нічого не дала. вище 0,25М не піднімається :(

район вул. Чернишевського. можливі БС — біля гот. Україна в центрі або вул. Ковельська.

по крайній мірі ГуглМапс передає такі координати мого місцезнаходження :rolleyes:

хочу зауважити що у вихідні примітно зменшення кількості хом'ячків і їх включених компів, тому швидкість більш менш стабільна, і я не думаю шо це через те що в УТК в неділю на проводи запускали нові чіпи в БС

доречі, кількість чіпів обмежена величиною даху чи вишки де розміщена БС :g05:

З.І. приємно спілкуватись з людьми обізнаними в таких високих технологіях :D

Опубліковано

район вул. Чернишевського. можливі БС — біля гот. Україна в центрі або вул. Ковельська.

На Лесі Українки, 52 точно стоїть БС...

Опубліковано

Насколько я понял со слов брата, число чипов зависит от конфигурации оборудования на БС. Просто "вставить еще чип" не выйдет. Одному оператору нужно 150 голосовых каналов плюс 256К интернета 10 пользователям единовременно, а другому инет не нада, ему надо в одну БСку втулить 1800 голосовых. Каждая конфигурация тестится отдельно, там дофига ньюансов. Настолько дофига, что я, вроде человек не самый глупый в физике, понял 5% от того, что он мне говорил.

Карочи так: тут дофига слухов ходит, что ДГ вводит домушникам анлимы на мегаскорости. ИМХО это недоразумение менеджеров и технарей, хотя кмд вроде говорит, что каналы слегка резиновенькие и все вытянется. А на Укртелекоме видать манагеры совсем не дружат с технарями и в угоду выгоде пошли на шаг, который у технарей ассоциируется с фимозом головного мозга. Так я это понимаю. И еще я понимаю, что у маркетологов Укртелекома голова не болит. Она не может болеть - это же кость!

Опубліковано

Всі служби нормально розраховують - кількості води нам вистачає, пропускної здатності труб теж, потужності електроенергії теж, тиску газу теж. А оператори постійно не можуть все порахувати нормально, то Мобі знущався над абонентами, то Лайф, то тепер Укртелеком. За час, коли стартувала акція вже могли б в такому невеличкому місті як Луцьк подоставляти необхідну кількість обладнання, якби хотіли. Рекламу до речі з ТБ не знімають, крутять далі - підключайтесь, в нас все необмежено.

Опубліковано

пропоную опубліковану вище заяву взяти за основу і доповнити її тим що "прослідковувалось явне обмеження швидкості інтернету на межі 256к, що є підставою вважати зміною тарифного плану, про що ВАТ УТК мав повідомити завчасно згідно такогото пункту на підставі договору укладеного між споживачем і УТК".

(детально пункт тре вказати маючи перед очима договір... він лежить дома, але пункт такий є точно)

залишається один нюанс... спірні питання вирішуються в судовому порядку. якшо нам відмовлять, то куди здавати докі до суду?

Опубліковано

На сьогодні технічні можливості мережі дозволяють забезпечувати швидкість доступу до Інтернету до 3,6 Мбіт/сек для «ОГО!Мобільний Необмежений» та до 256 Кбіт/сек для «ОГО!Мобільний 256». Середня швидкість залежить від обладнання, що використовується, завантаженості мережі, відстані до найближчої базової станції, можливостей Інтернет-ресурсів, з яким Ви працюєте. (джерело)

Відповідно в суді довести обмеження буде надто складно.

Опубліковано

як і те що по телефону зареєстрували нашу заявку про погану швидкість...

взагалі читаючи цей договір я зразу поняв шо чогось добитись буде важко.

но нада шото дєлать :sq_ye:

Опубліковано

Матерял З: http://red-forum.com/showthread.php?t=12691&page=9

З 10 квітня 2010 року абоненти ТП «ОГО! Мобільний Необмежений» для забезпечення високої швидкості передачі даних послуги «Мобільний Інтернет» можуть скористатись новою точкою доступу (APN): unlim.utel.ua

Особливості:

· Абоненти всіх ТП крім «ОГО! Мобільний Необмежений» користуватимуться старими точками доступу (настройки не змінюються). Для абонентів ТП «ОГО! Мобільний 256» точка доступа також не змінюється.

· Для всіх абонентів (в тому числі і «ОГО! Мобільний Необмежений»), що користуються послугами «Статична IP адреса» та «Мобільний доступ до віртуальної приватної мережі» назва точки доступу не змінюється: залишаються точки доступу (APN) 3g.utel.ua, vpn.utel.ua, vpnoff.utel.ua

· Для користування послугами MMS та WAP назви точок доступу (APN) не змінюються: залишаються відповідні точки доступу mms.utel.ua та wap.utel.ua.

· Тарифікація для всіх абонентів залишається без змін.

· Абоненти ТП «ОГО! Мобільний Необмежений», які не змінили точку доступу на unlim.utel.ua зможуть користуватися послугою «Мобільний Інтернет», але швидкість передачі даних залишиться без змін.

· В автоматичних налаштуваннях, що надходять абонентам при першій реєстрації в мережі буде відправлятись точка доступу (APN) - 3g.utel.ua. Абонентам ТП «ОГО! Мобільний Необмежений» необхідно буде вручну змінити точку доступу на «unlim.utel.ua» для збільшення швидкості передавання даних.

· Вибірково абонентам ТП «ОГО! Мобільний Необмежений» надсилаються смс повідомлення з пропозицією використовувати нову точку доступу (APN): unlim.utel.ua.

· При обслуговуванні абонентів ТП «ОГО! Мобільний Необмежений» щодо зміни точки доступу слід використовувати наступну фразу: «Фахівці компанії роблять все можливе для покращення якості послуг. Від імені компанії приносимо вибачення за можливі тимчасові незручності. Для вирішення проблеми спробуйте ввести нові налаштування на Вашому термінальному обладнанні: APN = unlim.utel.uа. Всі інші параметри залишаються незмінними».

Матерял З: http://red-forum.com/showthread.php?t=12691&page=9

Опубліковано

ага...віднялася...на необмежному 256 стала 256 кбіт.с

Вчора була 395 кбит.сек. точка доступу unlim.utel.ua.

За вчорашній день більше 3 гіг витянув....сьогодні вже не те..

Опубліковано

Ну так що ти хтів в тебе 256 значить і скорость 256 :) А як там у вас народ з НЕОБМЕЖЕНИМ ЗА 120 бо в мене нічого незмінилось(бачу на http://red-forum.com/showthread.php?t=12691&page=10 форумі пишуть що піднялася до 60 кбайт)

Опубліковано

Andreyxxx, думаю що за 120 грн в тебе буде швидкість в 2 - 2,5 рази більша - 512 кбіт....і не більш...хоча може помиляюся.....

Опубліковано

вдень була до 300-500 ривками. загруз мережі великий ще зостався :(

в 21 год самий пік навантаження то жопа як і раніше, в середньому 128

побачим чи у ночі видасть 512.

сподіваюсь вони і далі будуть шевелити свої зади, адже це все ще не те що має бути.

спідтестом міряти сенсу нема, трафік не стійкий.

Опубліковано

Спід тест Бреше 100 % а вот нарахунок скорості то незнаю в мене що в 5 ранку 40 кбайт що в 21,00 40 кбайт(буває і до 50) швидкість стабільна.

Ще питання чому незнімає гроші за інтернет (120 грн) чи воно вкінці місяця забере ?

Ще питання чому незнімає гроші за інтернет (120 грн) чи воно вкінці місяця забере ?

Опубліковано

гроші знімаються з 10 числа наступного місяця. про це написано в договорі. хоча на практиці як коли...

780319649.png

це пікова. середня 384, але так і не стабільна, пригає

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...